2012 Şubat Anneleri

öncelikle merhaba arkadaşım. sana birşey söyleyeyim mi uzun zamandır duygularıma bu kadar tercüman olan bir arkadaş arıyordum. evet bu erkekler ne kadar çok şey istiyor ya. inan okurken bu nasıl bir algı, bu nasıl bir bilinç dedirttin bana(kesinlikle iltifat değil) neyse geçelim kocalarımızı veeee eğer sende bana destek olursan beraber kilo verelim. yazalım birbirimize yaptıklarımızı. kendimiz için, kendimizi daha iyi hissetmek için. bu arada emziriyor musun?

selam kızlar ancak girebildim
eşim izinde kpss için izin aldı evde ders çalışıyo
biyandan bebek ev işi yemek vs.. ancak girdim
memo efendiye bugün sebze haşladım
patates havuç kabak
sonra blendrdan geçirdim yiyeceği zamanda içine süt eklicem sabah sağmıştım
benimki bir gün önceden kalan yoğurdu yemiyo beyefendi
bende bu sabah şeftali püresinin içine ekledim bir güzel yedirdim
memoya bişeyler yedirmek çok zor oluyo
kaşığı tutuyo vuruyo döküyo kendi yemeye çalışıyo yiyo suratıma püskürtüyo kaşığı ısırıyo bırakmııyo
her kaşıktan sonra parmaklarıyla dişlerini kaşıyo elleri devamlı ağzında
sonra o ellerini yüzüne sürüyo
tüm yüzü batıyo gözleri bile görünmüyo üstü başı batıyo her öğünden sonra üstbaş değiştiriyoruz valla heryer batıyo
siz kolayını buldunuzmu

Kislar hepinize merhaba hayirli kandiller. Yavrular siz diyet falan diyonuz benim oglani verim 1 ayda 3 kg verdirtirBen 66 dogum yaptim suan 54 kg gobus mobus kalmadi :)) hic dogum yapmis gibi degilsin siyolar. Kizlar size ne anlaticam dun benim kocis nobetciydi bende boya alip sacimin rengini degistirip supriz yapayim dedim. Minisimi uyuttuktan sonra gece 12 de sacimi boyadim boya yetmesinmi yarim yamalak kaldim gundu olsa gider alir devam ederdim. Kocis geldi guluyo gitte kuaforde istedigin gibi yaptir diyo. Ben iMirde 2 kez sac kestirdim hic memenun kalmadim ist gidince kuaforume gidip duzelttirdim hep. Simdide boyaya hic cesaret edemiyorum napsam bilmiyorum bana akil verinn:44:

tatlım ben oğluma birşeyler yedirirken diğer elimle müzikli oyuncaklar filan gösterip yedirmeye çalışıyorum. yoksa halimiz perişan, inan ki benim oğluşumunda memoştan geri kalır bir hali yok. bu arada bütün evin yükü omuzlarımda olduğu için oğluma yoğurt mayalamaya ve çorba yapmaya vakit dahi bulamıyorum. bir sürü doktora danıştım, kavanoz sebze püreleri ver, son derece sağlıklı dediler. özellikle hipp organik kavanoz püresi olanları. ama yoğurdu kendin mayala çok daha sağlıklı dediler. hiç yedirmemektense bugün hazır almayı düşünüyorum.

şuan izmirde misin arkadaşım? sana kuaför önereyim

komagene çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun, çok daha kötü olabilirdi

kartanem başın sağolsun arkadaşım, bende geçen ay dedemi kaybettim(11 haziranda) Allah kalanlara ömür versin

boyat tatlım eşin doğru demiş
yarım yamalak kalmaktan iyidir

hipp bende aldım annemlere gidicez orda belki yapamam diye aldım
ben bi garip oldum
vileda salonda bi yandan yerleri viledala bi koşu git süte bak
sütü ılımasını bekle gel viledaya devam et
biyandan ateşteki sebzelere bak bi yandan yoğurdu mayala
oğlana bak onu oyala
devamlı koşuşturmaca şeklinde oluyo herşey

Sinemaksungur
Cnm soyleyeydinde oyle gideydin (((

tatlım bucada benim kuaförüm. vergi dairesi ışıklarında cihan kuaför. orada seda diye bir kız var. 5 ay önce doğum yapan sinem diye birisi önerdi de, sana yardımcı olur. sahibi cihan abi boyasın ve kessin saçını. ok? bu arada çıkmadım, sürekli düşüyorum ve internetim çok yavaş tekrar giriş geç oluyor.

Canim benim cok sagol bucada bana yakin zaten gideyim ben. Cok yardimci oldun sagol canim

Herkese hayırlı kandiller

kartanem : başın sağolsun

komagene : çok geçmiş olsun canım

komagene çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun, çok daha kötü olabilirdi

kartanem başın sağolsun arkadaşım, bende geçen ay dedemi kaybettim(11 haziranda) Allah kalanlara ömür versin

sagolun arkadaşlar.
sinem seninde başım sagolsun. ben dedelerimi hiç görmedim sen yine gördün ve vakit geçirdin.
rabbim kalanlara hayırlı ömür nasip etsin.

kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun...

koliler, bantlar, gazetelerden başım döndü artık. oğlumu aşılarına hep babasıyla götürürdük, arabayla. eşim yoktu bugün. aşıya ben götürdüm. yakın, hemen arka sokakta aile hekimliği ama bugün o kadar sıcak ki. bir gittik, saat 12 olmuş. öğle tatili geri döndük. sonra tekrar gittik. rotavirüsün ikinci dozunu olduk. bu sıcaklarda merdivenler, kaldırımlarda bebek arabasını sürmek çok zormuş, bugün tekrar bunu hatırladım.

sağolun arkadaşlar
bugün kızımı dr a götürdüm kilo alımı okadar azki geçen ay 350 gr bu ay da henüz 200gr almış bnde ek gıdaya geçtim sizler neler veriyorsunuz?

slm kızlar..

geçmişe biraz göz attımda isim özürlü olduğum için hiç aklımda tuatmıyorum,kardeşi iş kazası geçiren arkadaşımçok geçmiş olsun,allah şifa versin.beterinden korusun(
anneannesi vefat eden arkadaşımada başsağlığı diliyorum(

gelelim bana:
bugün 5.ay kontrolümüz vardı.şansa bak doktorumuz bugün izine ayrılmış,diğer doktoruda pek gözüm tutmadığından başka bi hastanenin doktoruna gittik,daha önce öneren birileri olmuştu.vesileyle gitmiş olduk.

elimde soru listesi olduğu halde,sorularımı eksik sormuştum:
yürüteci soracaktım,kabızlığını soracaktım sormadan geldim!
allahtan ek gıdayı sordum:yavaş yavaş tattırın artık dedi.mesela 4 gün arka arkaya armut 2-3 kaşık,sonra 4 gün şeftali,sonra diğer 4 gün kayısı vs..bu ay böyle geçsin dedi.
böyle yaparak hangi gıdaya alerjisi çıkarsa anlaşılır dedi.

4-5 syfadan oluşan fotokobi halinde bilgiler verdi elime.
ama tam olarak liste gibide değil.hiç bişey anlamadımda,beyenmedimde!(
yoğurt tarifleri falan var.mamayla nasıl yapılır,sütle nasıl yapılır diye.

inan hugo senin verdiğin yoğurt tarifi daha anlaşılır geldi bana,hem denenmiş tarif seninki!

oğlum 650 gr almış aslında az almış bu ay neden tam olarak ek gıdaya başlatmadıki!10.150 gr olmuş.
boyu pek uzamamış.67 idi 68 olmuş!
sütüm yetmediği için olabilirmi?
o doktorun hastası değiliz diyemi acaba pek ilgilenmedi gibi geldi bana.
baş çevresini ölçtü ,sormayı unuttum!mırıldanarak söyledi ama anlamadım!
kağıda yazar diye sormadım da,yazılı bir kağıt bile vermedi .
gelişimi gayet güzel dedi.bi sorun yok dedi.

bende bi kaç soru sordum ,çıktık.

sağolun arkadaşlar
bugün kızımı dr a götürdüm kilo alımı okadar azki geçen ay 350 gr bu ay da henüz 200gr almış bnde ek gıdaya geçtim sizler neler veriyorsunuz?

yanlış anlama ama ek gıdaya basladıgında sadece ilk ay tattırma oluyor, gecen ayda az almış doktorun devam sütünü neden onermedi anlamadım.. acaba ek gıdaya gecmişken devam sutuyle pırınc unlu mama da mı versen kilo alımını duzenlemek icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…