- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.601
valla bu erkekler ne kadar çok şey istiyolar kadınlardan anlamak mümkün değil.Hem çalışacaksın,işinde iyi olup eve maddi gelirin olacak,hem gece dahil her daim çocukların için sonsuz sabırla hazır ve nazır olacaksın,kocan yanına yaklaştımı tam havanda,keyfinyerinde olacaksın,haftanın bilmem kaç günü misafir ağırlayıp,gerek yemeklerinle,gerek hanımlığınla,gerek temizliğinle herkese parmak ısırtacaksın,tabiii daha 5 ay bile olmasada doğum yapalı beren saat gibi falan da vucudun olacak..ohaaa diyorum afedersiniz artık.
yaneden bu böyle arkadaşlar ya..Biz eşimiz bi gün işten geç gelse,çok çalışsa hemen çocukları sustururuz,önüne yemeğini getiririz ,hadi canımsen dinlen deriz.Ama kadınlara böylemi oluyo.Her nekadar benim eşim hafta sonları çocuklara sabah bakar,kahvaltıyı hazırlar beni uyandırsa da bende beklentileri o kadarfazla ki..
Benim kide şimdi lipozakşın yaptırdiyo.İnanırmısınız internetten öncesi sonrası fotolarını falan bulmuş gösteriyor.
Benim sezeryan olmama rağmen göbeğim çok yok ta popom kocaman.
diet yapıyorum bi haftadır,1.700 gr gitti,göbeğim indi.yogaya başlıycam bu gün,eşim popon süzülmüş dedi dün.bende göreceksin sağlıklı kiloma ineceğimdedim.Bana yokyok bu iş dietle olmaz ,ameliyat diyo ya .Öyle sinirlenim ki.Aslında incindim.Demek istiyo ki senin iradenle olmaz,dış müdahale gerekli.Durumun vahim demek istiyo.
o görür gününü.ben başladım arkadaşlar,kendim için daha sağlıklı olmaya,spora, yağlardan kurtulmaya.
sizleden de varsa birbirimize destek olalım bu yolda.hadi kızlar,ancak biz birbirimize destek oluruz
selam kızlar ancak girebildim
eşim izinde kpss için izin aldı evde ders çalışıyo
biyandan bebek ev işi yemek vs.. ancak girdim
memo efendiye bugün sebze haşladım
patates havuç kabak
sonra blendrdan geçirdim yiyeceği zamanda içine süt eklicem sabah sağmıştım
benimki bir gün önceden kalan yoğurdu yemiyo beyefendi
bende bu sabah şeftali püresinin içine ekledim bir güzel yedirdim
memoya bişeyler yedirmek çok zor oluyo
kaşığı tutuyo vuruyo döküyo kendi yemeye çalışıyo yiyo suratıma püskürtüyo kaşığı ısırıyo bırakmııyo
her kaşıktan sonra parmaklarıyla dişlerini kaşıyo elleri devamlı ağzında
sonra o ellerini yüzüne sürüyo
tüm yüzü batıyo gözleri bile görünmüyo üstü başı batıyo her öğünden sonra üstbaş değiştiriyoruz valla heryer batıyo
siz kolayını buldunuzmu
Kislar hepinize merhaba hayirli kandiller. Yavrular siz diyet falan diyonuz benim oglani verim 1 ayda 3 kg verdirtirBen 66 dogum yaptim suan 54 kg gobus mobus kalmadi :)) hic dogum yapmis gibi degilsin siyolar. Kizlar size ne anlaticam dun benim kocis nobetciydi bende boya alip sacimin rengini degistirip supriz yapayim dedim. Minisimi uyuttuktan sonra gece 12 de sacimi boyadim boya yetmesinmi yarim yamalak kaldim gundu olsa gider alir devam ederdim. Kocis geldi guluyo gitte kuaforde istedigin gibi yaptir diyo. Ben iMirde 2 kez sac kestirdim hic memenun kalmadim ist gidince kuaforume gidip duzelttirdim hep. Simdide boyaya hic cesaret edemiyorum napsam bilmiyorum bana akil verinn:44:
Kislar hepinize merhaba hayirli kandiller. Yavrular siz diyet falan diyonuz benim oglani verim 1 ayda 3 kg verdirtirBen 66 dogum yaptim suan 54 kg gobus mobus kalmadi :)) hic dogum yapmis gibi degilsin siyolar. Kizlar size ne anlaticam dun benim kocis nobetciydi bende boya alip sacimin rengini degistirip supriz yapayim dedim. Minisimi uyuttuktan sonra gece 12 de sacimi boyadim boya yetmesinmi yarim yamalak kaldim gundu olsa gider alir devam ederdim. Kocis geldi guluyo gitte kuaforde istedigin gibi yaptir diyo. Ben iMirde 2 kez sac kestirdim hic memenun kalmadim ist gidince kuaforume gidip duzelttirdim hep. Simdide boyaya hic cesaret edemiyorum napsam bilmiyorum bana akil verinn:44:
tatlım ben oğluma birşeyler yedirirken diğer elimle müzikli oyuncaklar filan gösterip yedirmeye çalışıyorum. yoksa halimiz perişan, inan ki benim oğluşumunda memoştan geri kalır bir hali yok. bu arada bütün evin yükü omuzlarımda olduğu için oğluma yoğurt mayalamaya ve çorba yapmaya vakit dahi bulamıyorum. bir sürü doktora danıştım, kavanoz sebze püreleri ver, son derece sağlıklı dediler. özellikle hipp organik kavanoz püresi olanları. ama yoğurdu kendin mayala çok daha sağlıklı dediler. hiç yedirmemektense bugün hazır almayı düşünüyorum.
şuan izmirde misin arkadaşım? sana kuaför önereyim
Sinemaksungur
Cnm soyleyeydinde oyle gideydin(((
tatlım bucada benim kuaförüm. vergi dairesi ışıklarında cihan kuaför. orada seda diye bir kız var. 5 ay önce doğum yapan sinem diye birisi önerdi de, sana yardımcı olur. sahibi cihan abi boyasın ve kessin saçını. ok? bu arada çıkmadım, sürekli düşüyorum ve internetim çok yavaş tekrar giriş geç oluyor.
Herkese hayırlı kandiller
kartanem : başın sağolsun
komagene : çok geçmiş olsun canım
komagene çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun, çok daha kötü olabilirdi
kartanem başın sağolsun arkadaşım, bende geçen ay dedemi kaybettim(11 haziranda) Allah kalanlara ömür versin
sağolun arkadaşlar
bugün kızımı dr a götürdüm kilo alımı okadar azki geçen ay 350 gr bu ay da henüz 200gr almış bnde ek gıdaya geçtim sizler neler veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?