- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.801
senin işinde zor valla ama olsun ne kadar tatlı bi bebegin var. rabbim yardımcın olsun senin yine kayınvaliden varmiş kız ben dogum yaptım sadece eşim vardı yanımda kimsem yoktu çok uykusuz aç kaldıgım oldu ilk zamanlar ama kimseye bişey demedim rabbime sıgındım oglum ne kadar huysuzluguda olsa yüzüne baktıgımız da eşimle hep güler bize bende diyorum rabbim bize böyle bi mükafat vermiş inş seninde mükafatın herşeyin en güzelini en iyisini verir saglık huzur mutluluk verir.
yaa boyum kısa oldugu için ben en fazla 51 kilo da oldugum için bu kilo bana çok geliyo 38 beden bile bazen bol gelirdi şimdi 40 42 hatta 40 bedenide korseyle zorla giyiyorum... rejimde yapılmıyo ki fazla hemen sütüm azalıyo ama canım çok abur cubur isteyınce mısır patlagı yiyorum baya azaltıyo istegimi
senin işinde zor valla ama olsun ne kadar tatlı bi bebegin var. rabbim yardımcın olsun senin yine kayınvaliden varmiş kız ben dogum yaptım sadece eşim vardı yanımda kimsem yoktu çok uykusuz aç kaldıgım oldu ilk zamanlar ama kimseye bişey demedim rabbime sıgındım oglum ne kadar huysuzluguda olsa yüzüne baktıgımız da eşimle hep güler bize bende diyorum rabbim bize böyle bi mükafat vermiş inş seninde mükafatın herşeyin en güzelini en iyisini verir saglık huzur mutluluk verir.
yaa boyum kısa oldugu için ben en fazla 51 kilo da oldugum için bu kilo bana çok geliyo 38 beden bile bazen bol gelirdi şimdi 40 42 hatta 40 bedenide korseyle zorla giyiyorum... rejimde yapılmıyo ki fazla hemen sütüm azalıyo ama canım çok abur cubur isteyınce mısır patlagı yiyorum baya azaltıyo istegimi
tatlım ister inan ister inanma doğum yaptım ve gece eşim ben oğlum üçümüz kaldık , yani refaketçi bile kalmadılar.(düşün ilk gecemiz ve ben sezeryanlı) tam 40 gün kimse yanımda kalmadı. aynen dediğin gibi çoğu zaman akşam eşim eve gelene kadar aç oturuyordum. dikiş yerimin son katı en az 6 kez açıldı, sürekli kanıyordu, gidiyorduk yapıştırıp gönderiyorlardı. keç kez açıldığı için iltihap kaptı. neden? 40 gün adam gibi yatıp dinlenmediğim için, bakmadıkları için
kayınvalidem 2 aydır bakıyor oğluma, çünkü çalışıyorum, isterse bakmasın, kamuda çalışıyorum, maaşım gayet iyi. ben işten çıkarsam oğlu evi geçindirmek için 2. işe girmek zorunda kalır diye bakıyor torununa
benim ailem ve eşimin aileside memlekette 800km uzakta sırf kayınvalidemler yüzünden memlekete gitmek istemiyorum kardeşim nişanlanacak gidemiyorum.bu arada seninkiler başka şehirde mi yoksa benim gibi aranızda 2 sokak var ve gelmiyorlar mı? benim evimi temizlemeyi bırak tam 6 aydır kimse 1 bardak yıkamadı. loğusayken annem yemek yapamadığı günler babamı da alır gelirdi akşam yemeklerini yer, kahvelerini yapardım ve bulaşıklara bile el sürmeden giderlerdi.
offf yaa çok geçmiş olsun cnm bende hiç yatmadım sezeryan oldum hastanede bile ilk hemşireler kaldırıyorya ben dedim tek kalkarım kimsem yok benim evde kim kaldıracak dedim bismillah bi kalktım kalkış o oldu dahada yatamadım ilk gece bile oglumun herşeyini o halimle ben yaptım. allaha şükür hepsi geride kaldı ama zor günlerdi seninki daha zor geçmiş allah yardımcın olsun valla bu kayınvalide
leri ne yapmalı bilmem bide benimki teyzem ama bana bi gram acıdıgı yok.
baksın cnm bebegine işleri ne allah aşkına.. yine sen dua et oglu için bile olsa bakıyo. benim kayınvalidem görümcem resmen yuvami bozmak için ugraşıyo dua et senin ki yine oglunu düşünüp bakabiliyo
benim ailem ve eşimin aileside memlekette 800km uzakta sırf kayınvalidemler yüzünden memlekete gitmek istemiyorum kardeşim nişanlanacak gidemiyorum.
seninde allah yardımcın olsun valla ne diyim çok zor
benim ailem ve eşimin aileside memlekette 800km uzakta sırf kayınvalidemler yüzünden memlekete gitmek istemiyorum kardeşim nişanlanacak gidemiyorum.
seninde allah yardımcın olsun valla ne diyim çok zor
doğru söylüyosun, benim kayınvalidem asla aramız bozulsun istemez, oğlu başına kalır diye ödü kopuyor çünküAmaaan allah bana güç kuvvet versin ben kimseden birşey istemem, olmuşum zeyna gibi zaten. insan yalnız kalıp hayatla tek başına mücadele edince çok güçlü oluyor ama yüreğinde koccaman bir yara oluyor
seninkiler sana 800 km uzakta, en azından uzaktalar dersin, benim öz be öz anamla evimizin arası 5 dk düşün. ve benim annem 46 yaşında daha.
kızma ama benim kayınvalide gibi oturdugum yerde herkes pervane olsun ben anneyım tek fark bizimki kızlarına çok düşkün.bu arada kız kardeşimle aramda 16,5 yaş var. onu ben büyüttüm ciddi ciddi ben büyüttüm ama. en azından insan derki bu kız benim çocuğuma baktı, beni yerimden kaldırmazdı der insan. nerdeeeeee? benim annem çok tembeldir, rahatına düşkündür, bana diyor ki geçen gün "sen bana sitem edemezsin, ben anayım asıl senin yemekler yapıp beni davet etmen lazım" diyor. anne dedim lütfen neremle güleceğimi söyler misin, sen ciddi misin yada hitlerin nesisin? dedim.
sabahları erken kalkmaktan nefret edıyorummmmmm
nbr kızlar gorusmeyelı
çok doğru söylemiş bence, eski kilomuza dönmemiz epey zaman alıcak. hamilelik kilolarımızı elbette veririz ama loğusalık dönemi dedikleri emzirme döneminde alınan kilolar kolay kolay gitmiyormuş. istesek çok sıkı bir diyetle hemen döneriz ama ayda 2 kg dan fazla kilo vermemek lazımmış sen emziriyor musun? benim oğlum sadece geceleri emiyor, yada uyku sersemi beni fark etmediği zaman. bende sağıp veriyorum. günde en az 300 ml anne sütü almasına özen gösteriyorum. sık sık sağıyorum sütüm gitmesin diye
Günaydın herkese...Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim sizi.Pazartesi bende başladım sizle birlikte rejimeBen 75 le hamile kalmıştım doguma 96 ile girdim.Şu an da 72 kiloyum Yani hamilelikte aldıgım kiloları verdim ama ben daha da vermek istiyorum ama 75 den sonrası cok zor gitmeye başladı benim:2: Bir de biz kalsiyum ve vitaminlere başladık sizler de başladınız mı?Doktorumuz kemik gelişimi ve diş icin verdi.Başka bir sorum da geceleri kalkıyor mu bebekleriniz?Benimkini ellemesem sabaha kadar uyuyor .Doktor da anne kız artık uyuyun hiç uyandırma o acıkırsa uyanır dediği icin uyandırmıyorum.Acaba yanlısmı yapıyorum ki:18:
kızlar selam nasılsınız?
bizde bi sürü değişiklik var geçen h.sonu 5.a muayenemiz ve rotarix 2.dozumuz vardı .. malesef bu bıngıldağın erken kapanmaya başlaması bizi malesefki çocuk nörolojisi muayeneine kadar sevk ettirdi.. ( çocuk drumuz yönlendirdi) çok ağır bi muayene ve zor geçen 4 gün sonunda korkulacak bişey olmadığını anlamış olduk ama bu drlar insanı saçma sapan şeylerle yoruyo ve çocuğum hiç yoktan hırpalandı..
sonra ben ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim hem bankada çalışmak zor çıkış saatin belli değil çocuğumada yazık dedim ve ara veriyorum 6 ay daha
hala sessiz mi burası?
erken kalkmak güzeldir yabende nefret ediyorum ama hergün 6 dan 7 den sonra ayaktayım
kızma ama benim kayınvalide gibi oturdugum yerde herkes pervane olsun ben anneyım tek fark bizimki kızlarına çok düşkün.
vallla annenne helal olsun sana nasıl duyarsız kalabiliyo bu kadar. bide istekleride var helal olsun yani yemekleri senin yapman lazım sen davet etmelisin. sinem belkide seni güçlü görüyo ondan sana yardım etmiyo peki kardeşimn şuan kaç yaşında ona da mı aynı
kardeşim 13 yaşında, benimde yaşım ortaya çıktı bu durumda, 29 yaşındayım
onada aynımı davranıyo diye sormuştum..7 kullanıcı konuyu okuyacağınıza 2 kelime yazsanız olmaz mı?
onada aynımı davranıyo diye sormuştum..
kız ben bazen açık unutuyorum hep onlıne oluyorum belki onlarda açık bırakmıştır
bende önceden öyle takip ediyordum dogumdan sonra üye oldum çok pişmanım önceden üye olmadıgıma ne güzel arkadaşlıklar var ve insan derdini sıkıntısını sorununu herşeyini anlatıp rahatlıyoben üyeler bişey demiyorum ki, kullanıcılar da üye olsun arkadaşlarımız çoğalsın istiyorum. senin bebeğin var her dakika yazamaman gayet normal arkadaşım, bende evde olsam bu kadar yazamam. arkadaşlarıma asla lafım olmaz, çünkü bilirim özlüyor insan arkadaşlarını, 9 ay hep beraberdik,ve alıştık birbirmize
bende önceden öyle takip ediyordum dogumdan sonra üye oldum çok pişmanım önceden üye olmadıgıma ne güzel arkadaşlıklar var ve insan derdini sıkıntısını sorununu herşeyini anlatıp rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?