- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.781
günaydın çıtırlar..
günaydın sinem..
günaydın bebişler...
herkese günaydııınnn..
biz erkenciyiz de 6 da uyandı,8 de uyudu,8.45 de tekrar uyandı..normalde 8 de uyuyp 10.30-11 e kadar uyurdu ama sıcaklardan uyuyamadı yavrum sanırım.
şimdide uyuyacak göz yok.
ben de 6 dan beri uyanıkım.
kahvemi içtim,platesimi yaptım,duşumu aldım,..şimdi buraya bi bakıyım dedim.kalkıp bişeyler yiyeyim,ev işleri yemek vs..girişeyim..tabi benimki oyun halısında oynarsa.
çok şükür benimki belli bir süre kendi kendi ne oynamayabiliyor,sonra sıklıyor tabi ama eğer oyun arasında kendimi göstermezsem daha uzun oynuyor,kapıdan kafamı uzatıp kontrol ediyorum bazen neyapıyor diye,işte oan beni görürse bağırmaya başlıyor!:)))))
bi arkadaş sormuş demir damlasını nerde saklıyorsunuz diye.üzerinde 25 derecenin altında muhafaza edin yazıyor.evimin sıcaklşığı 29-30 derece bu aralar.bende mecbur buzdolabına koyuyorum.vereceğim zaman önceden çıkarıp lınmasını bekleyip öyle veriyorum.aynı şekilde d vitamininide..
yediğimie içtiğime dikkat ediyorumya sanki inadına kalorili yiyecekler beni buluyor.dün yine biarkadaştaydım.döktürmüşte döktürmüş marifetlerini !azcık yedim malesef..ama akşiam dengeledim
günaydın çıtırlar..
günaydın sinem..
günaydın bebişler...
herkese günaydııınnn..
biz erkenciyiz de 6 da uyandı,8 de uyudu,8.45 de tekrar uyandı..normalde 8 de uyuyp 10.30-11 e kadar uyurdu ama sıcaklardan uyuyamadı yavrum sanırım.
şimdide uyuyacak göz yok.
ben de 6 dan beri uyanıkım.
kahvemi içtim,platesimi yaptım,duşumu aldım,..şimdi buraya bi bakıyım dedim.kalkıp bişeyler yiyeyim,ev işleri yemek vs..girişeyim..tabi benimki oyun halısında oynarsa.
çok şükür benimki belli bir süre kendi kendi ne oynamayabiliyor,sonra sıklıyor tabi ama eğer oyun arasında kendimi göstermezsem daha uzun oynuyor,kapıdan kafamı uzatıp kontrol ediyorum bazen neyapıyor diye,işte oan beni görürse bağırmaya başlıyor!:)))))
bi arkadaş sormuş demir damlasını nerde saklıyorsunuz diye.üzerinde 25 derecenin altında muhafaza edin yazıyor.evimin sıcaklşığı 29-30 derece bu aralar.bende mecbur buzdolabına koyuyorum.vereceğim zaman önceden çıkarıp lınmasını bekleyip öyle veriyorum.aynı şekilde d vitamininide..
yediğimie içtiğime dikkat ediyorumya sanki inadına kalorili yiyecekler beni buluyor.dün yine biarkadaştaydım.döktürmüşte döktürmüş marifetlerini !azcık yedim malesef..ama akşiam dengeledim
dün bi arkadaşımla görüştüm,3 yaşında kızı var şimdi yine hamile.7 7-8 haftalık falan..
oda hamileliğinde 20 kilo almış.nekadar zamanda verdin dedim.ilk 10 kilo 15 günde gitti dedi.aynı benim gibi.kalan 10 kiloyuda 1.5 sene içinde verdim dedi.bana dediki verememen çok normal.sen bu yaz ve bu kışı unut ,anaca önümüzdeki yaz verirsin dedi.moralim bozulmadı değil ama en azından kilomu normal bir tepki gösteren biriyle konuşmak iyi geldi.kendisi şimdi 53 kilo falan kendiliğinden gitmiş kiloları.
kızlar selam nasılsınız?
bizde bi sürü değişiklik var geçen h.sonu 5.a muayenemiz ve rotarix 2.dozumuz vardı .. malesef bu bıngıldağın erken kapanmaya başlaması bizi malesefki çocuk nörolojisi muayeneine kadar sevk ettirdi.. ( çocuk drumuz yönlendirdi) çok ağır bi muayene ve zor geçen 4 gün sonunda korkulacak bişey olmadığını anlamış olduk ama bu drlar insanı saçma sapan şeylerle yoruyo ve çocuğum hiç yoktan hırpalandı..
sonra ben ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim hem bankada çalışmak zor çıkış saatin belli değil çocuğumada yazık dedim ve ara veriyorum 6 ay daha
hala sessiz mi burası?
selam millet
eşim yıllık izinde evde oluyo bide dağınıkki onu topla bebeğe bak doyur emzir ev işi yemek derken akşam oluveriyo
bugün veya yarın mama sandalyemizi almaya gidicez
acuk hevesliyizde erkenden alıcaz
ailemin yanındayken bi komşu mama sandallyesini satıcakmış chicco poly
tam istediğimden 100 lira olur dedi gitt,m baktım ama beyenmedim koyu renkli iç karartıcıydı annemde olmaz dedi parasını verdi bugün şöyle iç açıcı renkli mama sandalyesi alıcaz chiccodan
mamalove yürüteç arabamızıda alıcaz
sıkıştırıyorum çünkü eşimin kulak verdiği yok ama kendine play station 3 alcakmış bende dedim o zaman yürüteçi al dedim sıkıştırıverdim araya kabul etti
yazmasanızda yazsanızda günaydın
dün bi arkadaşımla görüştüm,3 yaşında kızı var şimdi yine hamile.7 7-8 haftalık falan..
oda hamileliğinde 20 kilo almış.nekadar zamanda verdin dedim.ilk 10 kilo 15 günde gitti dedi.aynı benim gibi.kalan 10 kiloyuda 1.5 sene içinde verdim dedi.bana dediki verememen çok normal.sen bu yaz ve bu kışı unut ,anaca önümüzdeki yaz verirsin dedi.moralim bozulmadı değil ama en azından kilomu normal bir tepki gösteren biriyle konuşmak iyi geldi.kendisi şimdi 53 kilo falan kendiliğinden gitmiş kiloları.
4 aylıkken başladım
5 e girecez
kilo alımı yavaşlamıştı doktor mama yerine ek gıdaya geçeriz demişti
bende geçtim
doğum tarihi???
sütünü dolaba attığını söylüyordun yanlış hatırlamıyorsam... yetmiyormuydu o zaman?
benim sütüm emmediği için azaldı şimdi uğraşıyorum sadece uykudan uyanıncada olsa emmeye başladı.sütte geri geliyor sanki ama büüdükleri için yetmiyor artık. ilk başlamada neler verdin?
günaydın arkadaşım. sende bendensin desene, sabahları 6 gibi uyanıyorum, evimi toparlıyorum, balkonlarımı yıkıyorum, sonra oğluşum uyanıyor, süt sağıyorum emerse emziriyorum. o arada dolduruyor altını güzelce her yerini siliyorum. bazen yarım bir duş aldırıyorum. (kafası hariç) saat 7:50 ye kadar bu rutin böyle devam ediyor. sonra kayınvalidem geliyor. hemen kendimi duşa atıyorum, giyinip işe geliyorum. bilgisayarımı açıp kahvaltımı yaparken yazdıklarınızı okuyorum
çok doğru söylemiş bence, eski kilomuza dönmemiz epey zaman alıcak. hamilelik kilolarımızı elbette veririz ama loğusalık dönemi dedikleri emzirme döneminde alınan kilolar kolay kolay gitmiyormuş. istesek çok sıkı bir diyetle hemen döneriz ama ayda 2 kg dan fazla kilo vermemek lazımmış sen emziriyor musun? benim oğlum sadece geceleri emiyor, yada uyku sersemi beni fark etmediği zaman. bende sağıp veriyorum. günde en az 300 ml anne sütü almasına özen gösteriyorum. sık sık sağıyorum sütüm gitmesin diye
Günaydın herkese...Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim sizi.Pazartesi bende başladım sizle birlikte rejimeBen 75 le hamile kalmıştım doguma 96 ile girdim.Şu an da 72 kiloyum Yani hamilelikte aldıgım kiloları verdim ama ben daha da vermek istiyorum ama 75 den sonrası cok zor gitmeye başladı benim:2: Bir de biz kalsiyum ve vitaminlere başladık sizler de başladınız mı?Doktorumuz kemik gelişimi ve diş icin verdi.Başka bir sorum da geceleri kalkıyor mu bebekleriniz?Benimkini ellemesem sabaha kadar uyuyor .Doktor da anne kız artık uyuyun hiç uyandırma o acıkırsa uyanır dediği icin uyandırmıyorum.Acaba yanlısmı yapıyorum ki:18:
kızlar selam nasılsınız?
bizde bi sürü değişiklik var geçen h.sonu 5.a muayenemiz ve rotarix 2.dozumuz vardı .. malesef bu bıngıldağın erken kapanmaya başlaması bizi malesefki çocuk nörolojisi muayeneine kadar sevk ettirdi.. ( çocuk drumuz yönlendirdi) çok ağır bi muayene ve zor geçen 4 gün sonunda korkulacak bişey olmadığını anlamış olduk ama bu drlar insanı saçma sapan şeylerle yoruyo ve çocuğum hiç yoktan hırpalandı..
sonra ben ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim hem bankada çalışmak zor çıkış saatin belli değil çocuğumada yazık dedim ve ara veriyorum 6 ay daha
hala sessiz mi burası?
selam millet
eşim yıllık izinde evde oluyo bide dağınıkki onu topla bebeğe bak doyur emzir ev işi yemek derken akşam oluveriyo
bugün veya yarın mama sandalyemizi almaya gidicez
acuk hevesliyizde erkenden alıcaz
ailemin yanındayken bi komşu mama sandallyesini satıcakmış chicco poly
tam istediğimden 100 lira olur dedi gitt,m baktım ama beyenmedim koyu renkli iç karartıcıydı annemde olmaz dedi parasını verdi bugün şöyle iç açıcı renkli mama sandalyesi alıcaz chiccodan
mamalove yürüteç arabamızıda alıcaz
sıkıştırıyorum çünkü eşimin kulak verdiği yok ama kendine play station 3 alcakmış bende dedim o zaman yürüteçi al dedim sıkıştırıverdim araya kabul etti
oğlum çok hareketli yetiyo ama kilo alımı yavaştı doktorda geçeriz demişti bende geçtim
ilk şeftali elma suyu verdim hergün yoğurt yapıp verdim ilk önce zorlandı hep içmeye alışık olduğundan kaşıkla yemek şaşırttı zorlandı ama çabuk adapte oldu
meyve suyunu çok vermedim meyveyi püre olarak yedirdim bazen günlük yoğurduda ekledim meyve püresine
aynen canım tek farkımız sen çalışıyorsun,ben evdeyim.))
her ne olursa olsun yoğunluk aynı yoğunluk,telaş aynı telaş..öyle öyle idare edicez..
katılıyorum canım,istesek diyetle çok kısa bir <zamanda kilo veririz ama şimdi emzirenler nasıl diyet yapsın.bende emzisiriyorum ve azcık yemesem,öğün atlasam sütüm azalıyor bwenim..öyle bol sütlü değilim zaten,hiç de olmadım,anca yetiiyor çocuğuma..onunda keilmesini istemem..buaralar sadece dikkat ediyorum,anazından tatlıya ve ekmeğe çok yanaşmıyorum..
canım ben anlayamadım,vitamine kalsiyuma senmi başladın,hani sütten bebeğinede geçer diye,yoksa bebişinmi?
benim bebeğim geçe yarısı 1 kere kalkıp emiyor,ve sabah erken saatte kalkıyor emiyror tekara uyuyor.sonra tekarar uyanıyor..biradaha çok uzun süreli uyumuyor..
akşamlarıda erken uyumaya başladı.
canım öncelikle geçmiş olsun..neyseki bişeyciği yokmuş bebişinin..allh korusun..bizim doktor hiç bıngıldağını kontrol etmiyor.sağlık ocağındaki hemşire ediyor.
anormal bişey olsa söylerdi gibi geliyor.inşallah gerçekten anlıyordur!!!
bize mama sandelyesi hediye geldi.hiç açıp bakmadık henüz,öylece kutuyla duruyor.çok bilindik bir marka değil ama inşallah kullanışlıdır..
Yok canım ben kullanmıyorum kızıma verdi doktor ama sanırım bizden başka daha başlayan yok ....:18:
günaydın kızlar..
bukle
geçmiş olsun. bişeycigi yokmuş ama o yaşadııgın stres seni mahvetmiştir..
rabbim hepimizin yavrusunu korusun saglıkla büyüsünler.
sinem
sende benim gibi hep tektin anlaşılan ama benim tek avantajım çalışmıyorum. allah yardımcın olsun anneni de çok fazla takma onun huyu böyledir böyle kabullenicen mecbur çünkü o senin annen. iyi de olsa kötü demeyelim anlayışsız da olsa rabbim varlıklarını eksik etmesin..
viva
sende taşınmışın yeni evin hayırlı olsun inş günlerin saglıkla mutlulukla geçer..
kızlar yaa hava ne kadar sıcak oglum sıcaktan dolayı gündüz emmek istemiyo meyve istiyo hep kayısı armut şeftalı rendeleyip kariştiriyorum yedikçe yemek istiyo ama yogurt yemiyo.
sanırım herkes tatile falan gitti pek yazan yok bende girip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.
kızlar ben kayısı şeftalı üzüm kompostosu yapmak istiyorum kışa ogluma verebilmek için ama nasıl yaparı bilmiyorum annem yapardı önceden bize ama arayıpta sormadım onada başı kalabalık kız kardeşimi sözlediler ama ben gidemiyorum memlekete.
neyse aranızda bilen varsa yazarsanız sevinirim.
zayıflamak istiyorum bende..
51kg hamile kaldım 72kg doguma gittim şuan 56 ve 58kg da gidip geliyorum bi hafta önce 58,60kg dı abur cuburu kestım çok canım çikolata isteyince falan mısır patlagı yedim çok su içtim 2 kilo hemen farketti kızlar ama baktımda hepiniz maşalllah uzunsunuz en kısa bnm galiba ben 1.55 im ve halimden hiç memnun degilim
sağol arkadaşım. Allah başımdan eksin etmesin annemi babamı, ama bir görsen bu kız eksik bile anlatmış dersin. neyse, alıştım artık, Allah yavruma sağlık versin, herşeye çözüm var. çok yoruluyorum, bazen sabaha karşı 2, 3, 4, 5 gibi bir gün önce yaptığım yemekten sonra ocağı silemediysem ocak siliyorum düşün o kadar zamanla yarışıyorum. Hep Allah'ıma sığınıyorum ALLAH'IM SEN BANA GÜÇ KUVVET VER DİYORUM. bu arada kilon çok değil bence, çok fazla takma kafana. boyum1.63 kilom 73 (son hafta 1 kg vermişim) yani bu vermiş halimle 73 kiloyumsen daha 6 lı rakamlarda bile değilken ben 7 lere çıktım düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?