- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.181
bu arada ek bebeklerimiz ek besinlere geçti, nasıl zor bir süreç biliyorsunuz. acaba kahvaltısı nasıl olacak, hangi meyveleri yedirmeliyim, çorbası nasıl olsun, yoğurt tuttu, tutmadı, acaba keçi sütüyle mi yoksa devam sütüyle mi mayalasam, bebeğim bu besini beğenmedi acaba içine ne koysamda beğendirsem , verdiğim vitamini kustu acaba ne yapmalıyım vs. vs. vs. Allah aşkına hangi baba bunları düşünüyor?? işte tüm bu sorumluluklar gözümü çok korkutuyor. (oğlum benim canım herşeyim, o ayrı bir konu, ona canım feda ama bu sorumlulukları eksiltmiyor)
canım pınarın labne peyniri var. kutunun içinde 8 adet minik kutu var. zaten markette görürsün. üzerinde siz ve bebeğiniz için yazıyor. zaten kutu şeffaf, içindeki minik kutuları görürsün. hani otellerde reçel, tereyağı filan verirler ya minik kutularda, aynen öyle. amma detaYLI tarif ettim beo minik paketi 2 güne bölüp veriyorum, böylelikle ekşime olmuyor asla
bu arada hemşireden sonra ben hamile kalıyor muşum ne gülersiniz valla
Güzel Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inş.
kızlar merhaba,
oğlum emmeyi iyice azalttı 1-2dk ancak emiyo, devam sütü kullanayım diyorum sizler hangi marka kullanıyosunuz milupa hariç?
dr.umuz marka vermiyo çünkü
kayfaltıda neler yiyonuz bakiyim :118:
Kizlar yaaa bu tahilli mama dediginiz tam olarak nedir ben esimden istedim hero baby sutlu balli irmikli toz bisey getirmis kutuda dogrumu acabakullananlar?????
Kızlar Merhaba daha önce size yazdımmı bilemiorum ama kendimi anlatayım ;
Ben 5 yıllık evliyim evliliğimin 2 senesinde hamile kaldım sonra anembiyonik tehşisi kondu ve krtaj oldum 3 ay sonra tekrar doğal gebelik yaşadım ondada boş kese idi ve oda kürtajla sonlandı.sonra acaba sorun ne dio doktora gittik ve doktor spermiyogram istedi eşimin spermiyogramı 2,000 milyon çıktı fakat % 90 ölü ve hareketsiz doktor şok oldu hmen tüpe yönlendirdi ve Prf.Dr. Cem Fıçıcıoğlu tarafında tüp bebek denedim 21 yumurtadan 18 döllendi 11 son güne kaldı 2 transfer edildi diğerlei dondurulcak kalitede deildi.Neyse sonra bekle bekle ve Kocaman bir NEGATİF
Sonra Pes etmedik ama ben acaba bendede sorun varmı die düşündüm ve kromozom testi yaptırdım ve sorun anlaşıldı 3 ve 17 kromozomlarda translokasyon çıktı dünya baıma yıkıldı.Hemen 2, tüp bebege başladık Genetiks hakan bet pgt yaptı yani kaliteli embriyoları ayırdı 2 tane çıktı ama malesef yine NEGATİF
Sonrasında doğal yolla gebelik elde edildi fakat ondada kalp atımı ve bebek yoktu boş kese denildi kürtaj oldum ...
Aradan 6 ay geçti yine cesaretimiz topladık ve 3, tüp denemeye başladık bu defa PGT yi VOLKAN BALTACI yaptı 2 tane kaliteli çıktı ama Malesef yine NEGATİF sonuç aldık ...
Vee dünya başımızı yıkıldı 3 tüp bebek 3 kürtaj ve kartlar full borç oldu ...Artık umudumuz bitmişti artık her yerim mosmordu ve denemeyecektim ...
Ve taaki 13 mayısa kdr regle olmadım ve israr testi yaptım ve pozitifti aman Allahımm ama ben yine boş gebelik die korkuodumm çünkü 3 defa başıma gelmişdi neyse beta ya baktırdım 46 çıktı ewet hamileydim ...eşime ertesi gün babalar gününde süpriz yaptım amaa kimse umutlu deildi...
doktora gittik keseyi gördük boşdu yine doktor bekleyelim 2 hafta dedi 8 haftada görünmesi lazım dedi görünmezse kürtajla alırız dedi ...
Allahım 2 hafta geçmiooo ve sonunda o gün geldiii ...Vajinal baktı Arda Lembet vee işde annesi Kuzucuk burda dedi ..
Allahımm hiçkırıklara boğuldumm kalp atışını dinlettii MUCİZEYDİİİİ ....
Şimdi 10+4 oldum ama korkuorum sizleri kendime yakın hissettigim için anlattım... Dualarınıza ihtiyacım var Allahım kimseyi ewlatsız bırakmasın inşallahhh[/QUOT
inanki yazdıkalrını okurken pıtır pıtır döküldü gözlerimden damlalar.allahım o mucizeyi sana bağışlasın inşallah.ben nde kolay ulaşmadım evladıma,haa ewet senin kadar imtihana tabii tutulmadım ama zordu benimki de.şimdi çok şükür bebeğim 6 ayına girecek.allahım sana da yaşatsın bu kusurusuz duyguyu şu mübarek günlerin hatırına.dualarım seninle.inşallah inşallah inşallah sonuna kadar gidersin ve mucizenle hayatını güzelleştirirsin...maşallah maşalllah...
Ahhh canım ahhh aynen bende öleyimm heran kalbi durdu yada bir aksilik oldu die neredeyse haftada 2 kere gidiorum doktora herkes dio ya sende abartıosun bu kdr gitme ya beni anlamıolar Başınıza gelirse anlarsınız diycem ama kıyamıorum hayatta demem.Ewet taramalar var cnm fakat taramalar yanlış olabilio Allahım yardımcım olsun inşallah hayırlısıyla ewladımı alırım kucagıma ..inanır mısın hamileliğimde tam 9 ay bebeğimin özürlü olmasından şüphelendim, şağlıklı bir bebeğim olacağına inanamıyordum, kontrole her gidişimizde o masaya yatınca tir tir titriyordum ve doktorun yüz ifadesini milim milim izliyordum, yüzünü buruşturmuştu birgün, nasıl fırladım"doktor bey bişey mi gördünüz, Allah aşkına söyleyin" diye. Doktorumda "sinem hanım lütfen bana değil ekrana bakıp bebişinizin nasıl taklalar attığına bakın "demişti. ağlaya ağlaya kopmuştum resmen. doktoru can kulağıyla dinlerdim, ama emin ol artık işi şansı bırakmıyor doktorlar, bir sürü tarama testi var, zaten hafta yaptırırsın
inanki yazdıkalrını okurken pıtır pıtır döküldü gözlerimden damlalar.allahım o mucizeyi sana bağışlasın inşallah.ben nde kolay ulaşmadım evladıma,haa ewet senin kadar imtihana tabii tutulmadım ama zordu benimki de.şimdi çok şükür bebeğim 6 ayına girecek.allahım sana da yaşatsın bu kusurusuz duyguyu şu mübarek günlerin hatırına.dualarım seninle.inşallah inşallah inşallah sonuna kadar gidersin ve mucizenle hayatını güzelleştirirsin...maşallah maşalllah...[/B]
Ağlamaa dökülmesin artık gözünden yaşlar Rabbim ewladını sana bağışlasın sağlıkla huzurla büyüt inşallah ...
Allahım bizi mükafatlandırdı sanırım çok çektik çok ağladım tüp bebekdeki iğneler ilaçlar dengemi bozdu ama artık inanmak istiorum son oldugunu hergün yalvarıorum Allahıma bu son olsun diorum ... Sizlerde benim duolarımdasınız inşallah bende bir gün sizler gibi ewladımın kokusunu duyucam sabahlara kadar onu izliycem
Ha tamam demek labnede varmis hicgozume carpmadi o yuzden aliim bende bebisime.bide dusunuyosan ikinciyi madem gebeligin sikintili oluyo dusun illaki bebegine bi kardes yaparsin yazik yaa yanliz bebeklere cok uzuluyo ben Allah nasipediyosa olsun zamanini sen bilirsin tabiki.
Ahhh canım ahhh aynen bende öleyimm heran kalbi durdu yada bir aksilik oldu die neredeyse haftada 2 kere gidiorum doktora herkes dio ya sende abartıosun bu kdr gitme ya beni anlamıolar Başınıza gelirse anlarsınız diycem ama kıyamıorum hayatta demem.Ewet taramalar var cnm fakat taramalar yanlış olabilio Allahım yardımcım olsun inşallah hayırlısıyla ewladımı alırım kucagıma ..
Ağlamaa dökülmesin artık gözünden yaşlar Rabbim ewladını sana bağışlasın sağlıkla huzurla büyüt inşallah ...
Allahım bizi mükafatlandırdı sanırım çok çektik çok ağladım tüp bebekdeki iğneler ilaçlar dengemi bozdu ama artık inanmak istiorum son oldugunu hergün yalvarıorum Allahıma bu son olsun diorum ... Sizlerde benim duolarımdasınız inşallah bende bir gün sizler gibi ewladımın kokusunu duyucam sabahlara kadar onu izliycem
tahminen 12 haftalık filan hamileydim, kayınvalideme gittik, baktım kasığımda tuhaf bir ağrı,ama çok hafif. tamam dedim yine birşey olucak, şimdi kanamam gelicek ve bebeğim gidicek. Ama gece saat 11 filan. eşime kalk gidiyoruz dedim, doktorumuzu arayalım dedi, hayır dedim devlet hastanesine gidicem ve bu gece bebeğimi görmeden uyumıycam dedim. (inadım tuttu ya bir kere) neyse gittik kadın doğum hastanesine, kadın doğum acile(bize baya yakın) . aa bir baktım doğum sancısı çeken, kisti patlayan, düşük yapan, ağlayan bağıran ve ben turp gibiyimsordular neyin var diye dedim ki hafif kanamam oldu, sancıdan duramıyorum veeee sıra bana geldi, doktor dedi vajinal muayene gerekli, asla olmaz doktor bey bebeğim iyi mi ona bakın yalvarırım dedim. adam açtı ultrasonu, bir baktım kuzum kıpır kıpır oynuyor ve ultrasonu kapatması bir oldu, tamam bebeğin canlı gidebilirsin dedi. (tam1 dk sürdü ultrason) ben kalktım ayağa doktora soru sormadan yallah dışarı. doktor bağırdı yarın gelin idrar tahliline diye, tamam tamam sağol dedim ve gülerek eşimin yanına geldim. düşün sadece oğlumu bir kez görmek için o kadar yalan söyledim.
günaydın canımdün gece benim kociş hadi 2. bebeği yapalım, bakarsın kız olur, bir oğlan bir kız ne güzel olur diyor, yani izin versem hemen yapıcak
Kiz aman benim hic sevmedigim seyler esim alir kasik kasik yer.benimki peynir zeytin o kadar:)esinde dogru bisi demis olana kadar oglunda bir bucuk felan olur onuda haziruykusuzluga alismisken aradan cikarirsin:)(ben ne guzel gaz veriyom kendime arkadas ariyomya)):))
kaç gündür geliyorum gidiyorum bi hugocuk cevap veriyo bana herkes küsmüş galiba
kaç gündür geliyorum gidiyorum bi hugocuk cevap veriyo bana herkes küsmüş galiba
Ben de buraya yazabilenlere şaşıyorum. Nasıl vakit buluyorsunuz bana da anlatın lütfen. Ama iyi ki yazıyorsunuz da ben de arada sırada okuyorum, benzer şeyler yaşadığımızı görünce seviniyorumBir süre önce de kimse yazmıyor diye şikayet ediliyordu, tel.den okuyup bazen yazayıp diyorum ama tel.den yazmak da çok zahmetli. Ben genelde okuyucu olarak katılan bir üyeyim şimdilik. Ben yalnızken kahvaltı etmeye bile fırsat bulamıyorum. Neredeyse hergün annemlerle birlikteyiz, yemeği beraber yiyoruz, evde doğru düzgün iş yaptığım yok ama hep meşgulum hep meşgulum, minik prenses hiçbirşey için fırsat vermiyor. Sanırım ben onu böyle kucakta olmaya, hep dolaştırmaya alıştırdım. Azıcık ilgilenmesem basıyor yaygarayı, elimi tutup uyumaya bayılıyor. Bazı arkadaşlara hayran oluyorum, herşeye vakit buluyorlar, ev işlerini kendileri yapıp, misafir bile ağırlıyorlar. Ben beceriksizim sanırım Bir de yanımda birilerinin olmasına alıştığım için kendi kendime hem bebişe bakıp hem iş yapmaya alışamadım galiba. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bir daha ne zaman yazmaya fırsat bulurum belli olmaz ama yazılanların takipçisiyim
Ben de buraya yazabilenlere şaşıyorum. Nasıl vakit buluyorsunuz bana da anlatın lütfen. Ama iyi ki yazıyorsunuz da ben de arada sırada okuyorum, benzer şeyler yaşadığımızı görünce seviniyorumBir süre önce de kimse yazmıyor diye şikayet ediliyordu, tel.den okuyup bazen yazayıp diyorum ama tel.den yazmak da çok zahmetli. Ben genelde okuyucu olarak katılan bir üyeyim şimdilik. Ben yalnızken kahvaltı etmeye bile fırsat bulamıyorum. Neredeyse hergün annemlerle birlikteyiz, yemeği beraber yiyoruz, evde doğru düzgün iş yaptığım yok ama hep meşgulum hep meşgulum, minik prenses hiçbirşey için fırsat vermiyor. Sanırım ben onu böyle kucakta olmaya, hep dolaştırmaya alıştırdım. Azıcık ilgilenmesem basıyor yaygarayı, elimi tutup uyumaya bayılıyor. Bazı arkadaşlara hayran oluyorum, herşeye vakit buluyorlar, ev işlerini kendileri yapıp, misafir bile ağırlıyorlar. Ben beceriksizim sanırım Bir de yanımda birilerinin olmasına alıştığım için kendi kendime hem bebişe bakıp hem iş yapmaya alışamadım galiba. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bir daha ne zaman yazmaya fırsat bulurum belli olmaz ama yazılanların takipçisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?