2012 Şubat Anneleri

bu arada hemşireden sonra ben hamile kalıyor muşum ne gülersiniz valla

Güzel Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inş.

Ha tamam demek labnede varmis hicgozume carpmadi o yuzden aliim bende bebisime.bide dusunuyosan ikinciyi madem gebeligin sikintili oluyo dusun illaki bebegine bi kardes yaparsin yazik yaa yanliz bebeklere cok uzuluyo ben Allah nasipediyosa olsun zamanini sen bilirsin tabiki.

bu arada hemşireden sonra ben hamile kalıyor muşum ne gülersiniz valla

Güzel Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inş.

Kiz niye gulsunler cok tebrik ederler merak etme sen hepsini cesaretlendirirsin:))benimde dusugum olmustu onceden korktum acikcasi yasim ilerlemeden aradan ciksin dedim sonra sikinti bisi olur Allah korusun.Hem dogurp bi spor salonuna yazilirsin

Kizlar yaaa bu tahilli mama dediginiz tam olarak nedir ben esimden istedim hero baby sutlu balli irmikli toz bisey getirmis kutuda dogrumu acabakullananlar?????

doğru canım doğru.yani tozu sulandırıyosun koyu bı mama oluyo.ben mılüpanın tahıllı sütlü var onu yediriyorum.ama şimdi armutlusu var onun onu da denicem.bakalım beğenecek mi.o senin söylediğinde tahıl varmı bilmiyorum ama üstünde tahıllı yazanları alırsan daha kesın olur:)

Ahhh canım ahhh aynen bende öleyimm heran kalbi durdu yada bir aksilik oldu die neredeyse haftada 2 kere gidiorum doktora herkes dio ya sende abartıosun bu kdr gitme ya beni anlamıolar Başınıza gelirse anlarsınız diycem ama kıyamıorum hayatta demem.Ewet taramalar var cnm fakat taramalar yanlış olabilio Allahım yardımcım olsun inşallah hayırlısıyla ewladımı alırım kucagıma ..

günaydın canım dün gece benim kociş hadi 2. bebeği yapalım, bakarsın kız olur, bir oğlan bir kız ne güzel olur diyor, yani izin versem hemen yapıcak

günaydın canım dün gece benim kociş hadi 2. bebeği yapalım, bakarsın kız olur, bir oğlan bir kız ne güzel olur diyor, yani izin versem hemen yapıcak

Kiz aman benim hic sevmedigim seyler esim alir kasik kasik yer.benimki peynir zeytin o kadar:)esinde dogru bisi demis olana kadar oglunda bir bucuk felan olur onuda haziruykusuzluga alismisken aradan cikarirsin:)(ben ne guzel gaz veriyom kendime arkadas ariyomya)):))

valla süper gaz veriyosun arkadaşım ama nafile benim yardım edecek kimsem yok, oğlum kıpır kıpır evi dolaşırken ben loğusa halimle bakanım yok yemek yapanım yok , çoook zor

oğlumu oyun halısına yüz üstü koyuyyurm ,5 dakikalığına odadan çıkıyorum bi bakıyorum geri geri ev halısının ortasına gelmiş,alıyorum kendi halısına koyuyorum 5 dk.sonra yine aynı şey,bu böyle bütüngün devam ediyor.
yakında oda halısını çarşafla kaplıyıcam galiba.
sırt üstüykende aynı şekilde geri geri gidiyor.
yüz üstüyken sırt üstü dönüyor ,bi bakmışım koyduğum an sırt üstü oluveriyor ama hala sırt üstünden yüz üstü dönmedi,koca poposunu kaldıramıyor:))

kızlar eşimin iş arkadaşı nın 2 çocuğu var biri kız,biri erkek demişki kız olan 10.5 aylıkken yürümüş,erkek olan 11 aylıkken yeni emeklemeye başlamış!!
nekadar farklı dimi!demekki her çocuğun geliişimi kendine göre değiişikli gösteriyor!
ne alaka diyeceksiniz dimi birden böyle yazınca!!!
bilmem ..paylaşmak istedim işte..:)))

kaç gündür geliyorum gidiyorum bi hugocuk cevap veriyo bana herkes küsmüş galiba

Ben de buraya yazabilenlere şaşıyorum. Nasıl vakit buluyorsunuz bana da anlatın lütfen. Ama iyi ki yazıyorsunuz da ben de arada sırada okuyorum, benzer şeyler yaşadığımızı görünce seviniyorum Bir süre önce de kimse yazmıyor diye şikayet ediliyordu, tel.den okuyup bazen yazayıp diyorum ama tel.den yazmak da çok zahmetli. Ben genelde okuyucu olarak katılan bir üyeyim şimdilik. Ben yalnızken kahvaltı etmeye bile fırsat bulamıyorum. Neredeyse hergün annemlerle birlikteyiz, yemeği beraber yiyoruz, evde doğru düzgün iş yaptığım yok ama hep meşgulum hep meşgulum, minik prenses hiçbirşey için fırsat vermiyor. Sanırım ben onu böyle kucakta olmaya, hep dolaştırmaya alıştırdım. Azıcık ilgilenmesem basıyor yaygarayı, elimi tutup uyumaya bayılıyor. Bazı arkadaşlara hayran oluyorum, herşeye vakit buluyorlar, ev işlerini kendileri yapıp, misafir bile ağırlıyorlar. Ben beceriksizim sanırım Bir de yanımda birilerinin olmasına alıştığım için kendi kendime hem bebişe bakıp hem iş yapmaya alışamadım galiba. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bir daha ne zaman yazmaya fırsat bulurum belli olmaz ama yazılanların takipçisiyim

seni okuyunca kendimi gördüm.benim de her gün akşam kayınvalidem gelip yemeklerimi yapıyor netin başına geçip yazayım diyorum bu sefer de kız izin vermiyor hep yarım kalıyor.işlerin çoğunu o uyurken yapayım diyorum ya eksik kalıyor ya yüzeysel oluyor.hep kucakta olsun hep şarkılar söylensin istiyor..doğduğundan beri o kadar çok şarkı besteledik ki..eşim bu konuda çok marifetli :)hugocuk arkadaşım bu konuda sen nasıl yapıyorsun anlatsana bize

günaydınlarrrrr...
minik bebeklerin tonton anneleri herkese günaydın..
herkese iyi haftasonları dilerim....
gerçi 6.30 da uyanınca bize pek günaydın olmuyor,bana öğlen oldu :))

bi bakıyım kim var kim yok diye,birtek ben varım galiba!herkes nerede!

rejim yapanlarında hiç sesi çıkmıyor bu aralar!yoksa kiloları verip incecik gelip,veremeyenlerimi kıskandıracaksınız!
ben hala yerimde sayıyyorum.veremedim.23 kilodan gitti 14 ü,kaldı 9 u!!!!
yaklaşık 1 aydır güne şekersiz kahveyle başlıyorum o bile fayda etmedi bana!!!:44:

ben şanslı olanlardanım annemle farklı şehirlerdeyiz ama doğumdan bu yana hep beraberiz o yüzden girip yazmam çok zor olmuyor temizliği birimiz yaparken birimiz bebekle ilgileniyoruz temizlik bitincede yemek bitti gitti annemle 1.5 ay ayrı kaldım bebeğimle tek ilgilendim o zamanda gayet güzel yetiştiriyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…