2012 Şubat Anneleri

ha birde ailemin yanındayken annem göğüs ucuma reçel falan sürdü 1 ay kaldım epey uğraştı
arada sırada emer gibi yapıyor umutlanmalımıyım bilmiyorum ama sende bi dene istersen

camı kapat tatlım

ama bu sefer de sıcaktan uyuyamaz çocuk pişer valla sabaha kadar...
bi de kayınvalideledaha doğrusu anneler dıyeyım her şeyı en iyi bilenlerdir.kaaaaaç çocuk buyutmusler!! çocuklarımızı en ıyı bız tanıyoruz,neyi isteyip neyi istemediğini biliyoruz.ağlamalarının bile ne ağlaması olduğunu biliyoruz.ama yoooooook onlar aç dıosa açç onlar tok dıyosa tok.onlar ne dıyosa doğru biz de halt yemişiz onların yanında töbe la havle!!!!!!! ayy valla karışmicam ben kimsenin bebeğine ha...

[/COLOR]
emzirme problemini hep yaşayan biri olarak ama doğru dürüst emziremeyen biri de olarak aslında sana söyleyebileceğim pek bişi yok.sadece ona bırakma.o ınatsa sen daha ınat ol.aaa bu yeni nesil bebeklere de kızıyorum ha.al birini vur ötekine.hazır süt var memeden geliyo nıye emmezsın yavrucum ya...sakın vazgecme arkadaşım.ben sağlık problemım yuzunden sütü kestim sonra gelir dediler.geldi ama az geldi.bak hala ağlıyorum bebeğimi emziremedim diye.kızdırmasın beni o pıtırcık gelirsem oraya ısırırım valla totoşundan heee

valla anlatıtğına bakılırsa oğlun gayet düzenli bir bebek. benim oğlum bugüne kadar birkaç defa 8 e kadar uyudu, onun dışında en geç 7 dedin mi ayakta. ve kesinlikle uyuttuğumda bu kadar çok uyumaz, gündüz en fazla 1 saat uyur(her uyku arası en az 3 saat olacak) yani kaynanan zor bebek görmemiş bence.

günaydın anneler....
sıcacık güneşli pırıl pırıl ankara sabahlarından sonra yağmurlu kasvetli soğuk karanlık bir ordu sabahına uyandık(
hep söylüyorum ben herşeye rağmen sıcak insanıyım:)))
kızımda dün gece nerdeyse hiiççç uyumadı
bu dönme olayı başladığından beri yatakta sürekli kendini uyandırıyor
birde malum diş sıkıntısı..
püüff çıksada kurtulsak
ankarada takip edemedim varmı diş çıkaran bebişlerr??????????????

kaç gündür geliyorum gidiyorum bi hugocuk cevap veriyo bana herkes küsmüş galiba

ayy kıyamam canım arkadaşım benim, ben seni görmez miyim hiç? gördüm yazdıklarını ama sen çıkmıştın o sırada, benim işlerde baya yoğundu. neler yapıyorsun? en son ücretsiz izne ayrılmıştın, bebişin nasıl?

ben günde en az 125 ml su veriyorum. bazen daha fazla. gece uyandığında içi yanmıştır diye veriyorum. bu arada anladığım kadarıyla yoğurdu seven bebek yok ben yoğudunun içine 2 tane kayısı rendeliyorum, çok reddederse 1 tane de cici bebe ekliyorum, yiyor o zaman. dilinin üstü neden pütür pütür oldu ki? takip etmek lazım

valla arkadaşım ben çalışmasam bende bu kadar çok yazamam, iş yerinde daha rahat yazıyorum ama evde de işlerimi yetiştiriyorum, ev eskisi gibi kalıp gibi değil ama tertemiz. işten çıkıp eve geldiğimde eğer enerjim olursa hafta içi evimi silip düpürüyorum. hafta sonu çamaşır yemek ve ütü kalıyor, oğlumla da baya ilgileniyorum. (eşim yemek konusunda eziyetli değildir, ütü aramaz, zahmetli bir kociş değil çok şükür, tabi ben çalışıyorum bununda etkisi var)

canım kayısının lifleri bile kusturuyor benim kızı
boğazına kaçırıyor
birde ek gıdayı emzirdikten sonramı veriyosun yoksa öğün şeklindemi???

çok geçmiş olsun canım ya, çok dikkat etmek lazım demek ki. benim oğluşum artık tüm salonu geziyor diyebilirim, tam emekleyemiyor ama bir yüz üstü - bir sırt üstü döne döne, yüzüstü iken halıları çeke çeke geziyor. gece çok tehlikeli, dün sabaha karşı bir uyandım benim ki gitmiş yatak odasının diğer ucuna, babasının şarj aletini bulmuş oynuyor(gece saat 4) ne yapıyosun sen bakayım dedim başladı gülmeye. inan yer yatağının etrafı yastık dolu ve o yastıkları kucaklayıp kenara atıp yoluna devam ediyor (benim oğlum gerçekten beter böcek) yani sabaha kadar odayı geziyor ve kafasını çarpıyor sağa sola,ağlıyor,kalkıp yerine yatırıyorum , bu arada uyurken yapıyor bunları, ne yapıcam bilmiyorum. yatağında asla yatmıyor, sürekli hareket halinde olduğundan ya kafasını çarpıyor, ya kafasını parmaklıkların arasına sokmaya çalışıyor, yani olmuyor.

ah ah diş sorununu herkes yaşıyor sanırım, benim oğlumda da aynı sorun var, çekicez artık 2 yaşına kadar diş çıkaracaklar.

Ben su biberonunu hergun dolduruyorm her mamadan sonra gerci iyide iyiye mamayi biraktida kizim her ek gidadan sonra veriyorum doydugu zaman kendi birakiyo zaten gecede veriyorm bu sicaklarda zaten ici kavruluyo cocugun su bobreklerine cok iyi calistirir verin bol bol.yogurt icinde ben sade vermiyorum zaten ya bir cay kasigi pekmez maksat tatlilik versin ya cici bebe ya seftali rendeliyorum icine benim kizimin sevdigi meyve oldugu icin .

ah ah diş sorununu herkes yaşıyor sanırım, benim oğlumda da aynı sorun var, çekicez artık 2 yaşına kadar diş çıkaracaklar.

Ya offf benim kizdada var cok huzursuz bir haftadir mahfetti beni surekli agzinda iiiii diyip agliyo canim benim elimden biseyde gelmiyo cok hafif sismis daha cikmasina da var baya cekicez artik dedigin gibi.

Buklee sende girmez oldun artik yaa nerelerdesin ucretsiz izindesin zaten gel accikkk

SİNEMcim ta antepten aldik labneyi cici bebe ekmegini burda bulunsa sasardim zatennn verdim Kizima ama ekmek biraz puturlu geldi cok ezmeme ragmen alisir umarim ilerde sizde varmi boyle bi sorun

.iki gundur bende kahvalti veriyorum kizlar iyiden iyiye cic bebe pekmez labne seftali rendeliyom ceviz.tahinde koycam icine yumurta sarisida eklicem yavas yavas tabi simdilik bir hafta bunlara alisssin.

ücretsiz izindeyim bebeğim iyi ve memelerim yara damakları çok sert parçalıyo resmen bende beni unuttun sanmıştım sevindim

ne zaman yoğurt vermeye başladım dilinin üstü pütür pütür oldu anlamadım gitti kestim bi kaç gün şimdi düzlemek üzere acaba allerjimi yaptı? emmeyi bıraktı mı bebeğin canım ? sanki öyle bişey yazmıştın

Kizlar hepinize merhaba ins sizler ve bebisleriniz iyisinizdir. Kizlar 1 haftadir oglumu uyutamiyorum. Esim izinliydi o ilgilendi ben is guc yaparken babasinin omzunda uyumaya alisti ben yapsamda uyutamiyorum. Sabahta sinirlerime hakim olamadim kizdim baya agladi. Cok uzuldum moralim bozuk canim sikkin napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…