- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.221
selam ben nisan annesiyim 3 aylık kızım var son 1 hafta kadardır meme emek istemiyo bi uyurken böyle bi sorun yaşayan varmı ve çözüm bulabildinizmi ve bu günler nekadar sürer yaşayan varmı böyle bi sorun acil öneri bekliyorum resmen memeyi ısırıyo
camı kapat tatlım
selam ben nisan annesiyim 3 aylık kızım var son 1 hafta kadardır meme emek istemiyo bi uyurken böyle bi sorun yaşayan varmı ve çözüm bulabildinizmi ve bu günler nekadar sürer yaşayan varmı böyle bi sorun acil öneri bekliyorum resmen memeyi ısırıyo
selam minnoşlar napıyosunuz bakiiyim hiiiii
ben gece 1 gibi yatıyorum sabah 5 gibi oğlum uyanıyo emiyo o ara iyice uykum açılıyo
sonra yine yatırıyorum bende yatıyorum o bıcır bıcır konuşa konuşa uyuyo saat 10 gibi uyanırım önce onun mamasını veriyorum bu arada kendimde diyete başladım kendime kayfaltı hazırlıyorum
o arada bi süpürge tutuyorum kahvaltı yapıyorum oğlumla oynuyorum derken 12 gibi uykusu gelir mamada içer yatar o ara yemeğimi yaparım çarçabuk benim eşim tam tekmil ister herşeyi malesef sulu yemek yanına pilav yanına salata fina tam olacak güzel olacak
bazen yemeğin yarısını geceden yapıp koyuyorum dolaba yarısını gündüz yapıyorum
köfteyi geceden yoğurup ertesi gün pişiriyorum
neyseki havalar çok sıcakta karnıyarık filan gitmiyo bu sıcakta yoksa bide onunla uğraşıcaktım şimdilerde mevsim sebzelerini tencerede yapıyorum filan ses etmiyo zatende işime geliyo diyetteyim
zaten ona ayrı kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok yemeği az yağlı pişirip onun tabağına ilave yağ ekliyorum
öğlen 2 gibi oğlum uyanır emziririm ardından öğünde artık ne vereceksem onu hazırlarım yer biraz kendi oynar ama çok az çünkü herşeyden çok çabuk sıkılıyo
biraz ben oynatırım biraz kuşlarla konuşur biraz kucakta sevdirir biraz evi gezdiririm derken yatırırım hamağına saalrım bi yarım saat daha kestirir
işte saat 6 gibi 7 gibi uyanır derken babamız gelir biraz o ilgilenir emzirirm 9 gibi öğünde ne yiyecekse onu veriririm sonra mızlanmaya başlar tekrar yatırırım 11 e kadar uyur uyanır emer ardından mamasını içer 12 gibi gece uykusuna yatar
en çok akşam yoruluyorum oğlum akşam doğru dürüst uyumuyo yatım satt filan anca uyuyo geceye kadar ve ilgi bekliyo eşimde çay kahve o da ilgi bekliyo
kuşlarda ilgi bekliyo akşamları kırılıp geçiyoruz
bu ara kuşlar memonun oyun halısına sarmış vaziyetteler memo oynarken kalksada biz oynasak diye bakıyorlar
memoyu oyun halısından aldımmı hepsi başına toplaşıyo oyuncaklarla oynuyorlar saatlercee
kaç gündür geliyorum gidiyorum bi hugocuk cevap veriyo bana herkes küsmüş galiba
kızlar bebeklerinize günde ne kadar su veriyosunuz? yada veriyomusunuz? bide yoğurdu sevmeyen bebekler var mı? napıyosunuz bu durumda? içine ne koyabilirim? çünkü yoğurt verdiğimde öğürüyo ve dilinin üstüde pütür pütür oldu acaba allerji mi anlamadım gitti:26:
Ben de buraya yazabilenlere şaşıyorum. Nasıl vakit buluyorsunuz bana da anlatın lütfen. Ama iyi ki yazıyorsunuz da ben de arada sırada okuyorum, benzer şeyler yaşadığımızı görünce seviniyorumBir süre önce de kimse yazmıyor diye şikayet ediliyordu, tel.den okuyup bazen yazayıp diyorum ama tel.den yazmak da çok zahmetli. Ben genelde okuyucu olarak katılan bir üyeyim şimdilik. Ben yalnızken kahvaltı etmeye bile fırsat bulamıyorum. Neredeyse hergün annemlerle birlikteyiz, yemeği beraber yiyoruz, evde doğru düzgün iş yaptığım yok ama hep meşgulum hep meşgulum, minik prenses hiçbirşey için fırsat vermiyor. Sanırım ben onu böyle kucakta olmaya, hep dolaştırmaya alıştırdım. Azıcık ilgilenmesem basıyor yaygarayı, elimi tutup uyumaya bayılıyor. Bazı arkadaşlara hayran oluyorum, herşeye vakit buluyorlar, ev işlerini kendileri yapıp, misafir bile ağırlıyorlar. Ben beceriksizim sanırım Bir de yanımda birilerinin olmasına alıştığım için kendi kendime hem bebişe bakıp hem iş yapmaya alışamadım galiba. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bir daha ne zaman yazmaya fırsat bulurum belli olmaz ama yazılanların takipçisiyim
ben günde en az 125 ml su veriyorum. bazen daha fazla. gece uyandığında içi yanmıştır diye veriyorum. bu arada anladığım kadarıyla yoğurdu seven bebek yokben yoğudunun içine 2 tane kayısı rendeliyorum, çok reddederse 1 tane de cici bebe ekliyorum, yiyor o zaman. dilinin üstü neden pütür pütür oldu ki? takip etmek lazım
selam kızlar bugün bebişimin her şeyi ağzına sokma isteği çok kötü bitti.pet şişeyi kayınvalidemin elinden çekip alırken ağzına geldi o sırada mağazadaydık annemin kucağındaydı ve bir çığlık ardından nefessiz bikaç saniye ve büyük patlama.adeta dükkanı yıkarcasına bir ağlama.yavrumun ağzı kanamış badim kan oldu.doğduğunda bile bu kadar çok ağlamadı.o kadar kötü oldum ki anlatamam.eve geldik çocuk mız mızlanıyor babası hemen sordu tabi bi şey mi oldu dışarda diye.ben tabi söylemedim ama uyuyana kadar içini çekiyodu yavrum benim
canım kayısının lifleri bile kusturuyor benim kızı
boğazına kaçırıyor
birde ek gıdayı emzirdikten sonramı veriyosun yoksa öğün şeklindemi???
günaydın anneler....
sıcacık güneşli pırıl pırıl ankara sabahlarından sonra yağmurlu kasvetli soğuk karanlık bir ordu sabahına uyandık(
hep söylüyorum ben herşeye rağmen sıcak insanıyım:)))
kızımda dün gece nerdeyse hiiççç uyumadı
bu dönme olayı başladığından beri yatakta sürekli kendini uyandırıyor
birde malum diş sıkıntısı..
püüff çıksada kurtulsak
ankarada takip edemedim varmı diş çıkaran bebişlerr??????????????
ben günde en az 125 ml su veriyorum. bazen daha fazla. gece uyandığında içi yanmıştır diye veriyorum. bu arada anladığım kadarıyla yoğurdu seven bebek yokben yoğudunun içine 2 tane kayısı rendeliyorum, çok reddederse 1 tane de cici bebe ekliyorum, yiyor o zaman. dilinin üstü neden pütür pütür oldu ki? takip etmek lazım
ah ah diş sorununu herkes yaşıyor sanırım, benim oğlumda da aynı sorun var, çekicez artık 2 yaşına kadar diş çıkaracaklar.
ayy kıyamam canım arkadaşım benim, ben seni görmez miyim hiç? gördüm yazdıklarını ama sen çıkmıştın o sırada, benim işlerde baya yoğundu. neler yapıyorsun? en son ücretsiz izne ayrılmıştın, bebişin nasıl?
ayy kıyamam canım arkadaşım benim, ben seni görmez miyim hiç? gördüm yazdıklarını ama sen çıkmıştın o sırada, benim işlerde baya yoğundu. neler yapıyorsun? en son ücretsiz izne ayrılmıştın, bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?