2012 Şubat Anneleri

bugün ikinci görüşme yapılacak tatildeyiz kalktı gitti bakalım neyle geri gelecek..hakkımızda hayırlısı ....

kızlar benim bebeğim gün içerisindeki uykuları yarım saat,1 saat en fazla iki saat ama 2-2.5 -3 saatte birde uykusu geliyor.mızmızlanıyor gözlerini falan ovuşturuyor anlıyorum ki uykusu gelmiş.yatağına koyuyorum ve dalıyor hemen ama çabucakta uyanıyor.sizinkilerde böylemi?
daha önceleri gün içinde uyumadığı saatler okadar uzun olurduki.sabahın köründe bi uyanırdı taa öğlene kadar uyumadığı olurdu.şimdi öyle değil.daha sık uykusu geliyor ..

dün ilk yoğurt mayalama denemem sonuç:berbat.çook ekşi ve sulu bi yopurt olmuş!acaba nerde yanlış yaptım!(
küçük mama kavanozlarında yaptım 125 gr lık,zaten içindeki mamayıda sevmedi elmalı havuçluydu.((birazını ben yedim sonra çöpe gitti(
o kavanozda maayaladım olmadı yaaa!!!((

canım öncelikle hamilelğin hayırlı olsun..inşallah bu bebeğine sağlıklı sıhatli bir şekilde kavuşursun canım..yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm..herşey allahtan,allah sağlıklı sıhatlisini versin..
o kalp atışlarını duymak gerçekten insanı çok duygulandırıyor,işte ozaman içinde bi canlının tutunmaya çalıştığını anlıyorsun..
ve herşeyi onun için yapmaya başlıyorsun..yediğin yemeyi,içtiğin suyu herşeyi hep onun için...

mayası fazla gelmiştir veya sıcak mayalamışsındır canım

süpersin yaa, prezervatifin ucunu delmek kimin aklına gelir ki haha, bayıldım valla. bu arada benim eşim şimdiden ne olur 2. bebeği yapalım diyor bana. ama ben zayıflamak, fit olmak, alışveriş yapmak ve oğluşumu büyütüp doyasıya uyumak istiyorum.hem maddi olarak daha iyi duruma gelmek lazım, şimdi oğluma kayınvalidem bakıyor, 2. bebeğe asla bakamaz, ben çalışmazsam sıkıntı çekeriz.

Saol cnm Allah bin kere razı olsun dilerim yavrunla uzun yıllar sağlıkla huzurla bir ömür geçirirsin..
Sende zor zamanlar geçirmişsin Allahım sana pırlanta gibi bir ewlat vermiş dilerim hepimize nasip olur ...
Bende sana dua edicem ben şimdi kromozom sorunumdan dolayı kalbi durucak yada sakat olucak die çok korkuorum dilerim Rabbim bu defa beni üzmez.

Saol cnm inşallahh Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah çok büyük bir sınav inşallah hayırlı haberlerle gelicem.

Ya bildigimiz labne var evde kutuda o cok cabuk eksiyo bebege az az kullanicam ya.bide su ucgen ucgen jelatinde krem peynir var tam yagli yarim yagli felan oda olurmu acaba biri yazmista paketten birin koyuyom diye dedim fark edermi ki

canım pınarın labne peyniri var. kutunun içinde 8 adet minik kutu var. zaten markette görürsün. üzerinde siz ve bebeğiniz için yazıyor. zaten kutu şeffaf, içindeki minik kutuları görürsün. hani otellerde reçel, tereyağı filan verirler ya minik kutularda, aynen öyle. amma detaYLI tarif ettim be o minik paketi 2 güne bölüp veriyorum, böylelikle ekşime olmuyor asla

inanır mısın hamileliğimde tam 9 ay bebeğimin özürlü olmasından şüphelendim, şağlıklı bir bebeğim olacağına inanamıyordum, kontrole her gidişimizde o masaya yatınca tir tir titriyordum ve doktorun yüz ifadesini milim milim izliyordum, yüzünü buruşturmuştu birgün, nasıl fırladım"doktor bey bişey mi gördünüz, Allah aşkına söyleyin" diye. Doktorumda "sinem hanım lütfen bana değil ekrana bakıp bebişinizin nasıl taklalar attığına bakın "demişti. ağlaya ağlaya kopmuştum resmen. doktoru can kulağıyla dinlerdim, ama emin ol artık işi şansı bırakmıyor doktorlar, bir sürü tarama testi var, zaten hafta yaptırırsın

canım bu maya marketlerde satılan maya mı? ya nasıl yapıyorsunuz maya ile? ben hep mayasız yaptım.:44:

marketlerde varmı bilmiyorumki ..normal yoğurt işte..yoğurt mayalıcam dedim,komşumuzda bana 1 çay bardağı yoğurt verdi.onun içinden 1 çay kaşığı kullandım,süte kattım karıştırdım ,bekledim ,ama olmadı(

hemşire bir konuda çok haklı
uzun uğraşlar diyetlerle zayıflıcaksın sonra yine hamile kal yine kilo al sonrasında vermeye çalış filan

Ya bildigimiz labne var evde kutuda o cok cabuk eksiyo bebege az az kullanicam ya.bide su ucgen ucgen jelatinde krem peynir var tam yagli yarim yagli felan oda olurmu acaba biri yazmista paketten birin koyuyom diye dedim fark edermi ki

krem peynir tuzlu biraz tuz içinde erken değil mi daha? ne bileyim bizimkinin kahvaltısına hergün bi tatlı kaşığı koyduğum için ekşimesine fırsat kalmıyo gayet güzel

hemşire bir konuda çok haklı
uzun uğraşlar diyetlerle zayıflıcaksın sonra yine hamile kal yine kilo al sonrasında vermeye çalış filan

aha aha aha o yüzden 2.sini yapmıycam banane zaten veremiyorum canım sıkkın bi daha aynı bunalımı yaşayamam ama keşke o güzel el üstünde tutulduğum nazımla oynanan günleri tekrar yaşasam

topluiğne delivermesin kızzz
benimkide istemedi istemedi neymiş memo iki yaşına girince bidaha yapıcekmişiz
bide diyo ikinciyide doğurda sonra toptan estetik yaptırısın şimdi uğraşşma diyo

haha valla arkadaşım kocişlere çoook dikkat edelim, benim eşimde bebek sevgisini tadınca en geç 2 yıl sonra bir tanede kızım olsun istiyorum diyor herkese. tabi kiloları alan ben, sancıları çeken ben, yüzü gözü eli ayağı şişip patatese dönen ben, karnı burnunda işe giden, geceleri uyku yüzü görmeden (son aylar) sabahın köründe kalkan ve tüm evin sorumluluğu üstünde olan ben, doğumdan sonra vücudu deforme olan ,her mağazadan ağlaya ağlaya çıkan, dünyanın tüm nimetlerini bir kenara bırakıp rejim yapmak zorunda kalan ben, oohoooooo ben neymişim ben abiii????

bu arada ek bebeklerimiz ek besinlere geçti, nasıl zor bir süreç biliyorsunuz. acaba kahvaltısı nasıl olacak, hangi meyveleri yedirmeliyim, çorbası nasıl olsun, yoğurt tuttu, tutmadı, acaba keçi sütüyle mi yoksa devam sütüyle mi mayalasam, bebeğim bu besini beğenmedi acaba içine ne koysamda beğendirsem , verdiğim vitamini kustu acaba ne yapmalıyım vs. vs. vs. Allah aşkına hangi baba bunları düşünüyor?? işte tüm bu sorumluluklar gözümü çok korkutuyor. (oğlum benim canım herşeyim, o ayrı bir konu, ona canım feda ama bu sorumlulukları eksiltmiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…