- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.201
selam kızlar bugün bebişimin her şeyi ağzına sokma isteği çok kötü bitti.pet şişeyi kayınvalidemin elinden çekip alırken ağzına geldi o sırada mağazadaydık annemin kucağındaydı ve bir çığlık ardından nefessiz bikaç saniye ve büyük patlama.adeta dükkanı yıkarcasına bir ağlama.yavrumun ağzı kanamış badim kan oldu.doğduğunda bile bu kadar çok ağlamadı.o kadar kötü oldum ki anlatamam.eve geldik çocuk mız mızlanıyor babası hemen sordu tabi bi şey mi oldu dışarda diye.ben tabi söylemedim ama uyuyana kadar içini çekiyodu yavrum benim
selam kızlar bugün bebişimin her şeyi ağzına sokma isteği çok kötü bitti.pet şişeyi kayınvalidemin elinden çekip alırken ağzına geldi o sırada mağazadaydık annemin kucağındaydı ve bir çığlık ardından nefessiz bikaç saniye ve büyük patlama.adeta dükkanı yıkarcasına bir ağlama.yavrumun ağzı kanamış badim kan oldu.doğduğunda bile bu kadar çok ağlamadı.o kadar kötü oldum ki anlatamam.eve geldik çocuk mız mızlanıyor babası hemen sordu tabi bi şey mi oldu dışarda diye.ben tabi söylemedim ama uyuyana kadar içini çekiyodu yavrum benim
napıyorsunuz kızlar yaw ben de yetısemıyorum hıc hatta bu aralar sokaklara attım kendımı yanı ınsanlarla
arkadaslarla ewlerınde görusuyoruz ewıme gelıyorlar pers den berı böyle ..yoksa ewde UMUTSUZ EW KADINI
olmaya basladım ..hıc ınanamıyorum annelerımız nasıl 3-5 cocuk bakmıslar ,nasıl yemek bulasık bez yıkamak
elde camasır yıkamak ütü vs vs yapmıs da ben uyurken bıle yorgunum yaa..taktık werecek olan var mı bana artık
24 saat yetmıyor 1 gun 35 saat olsaydı keske(
sabah 8 de başlayan gece 1e kadar devam eden bir koşuşturma içindeyim ben de. geçenlerde camlarımı falan da silmiştim. perdeleri yıkadım falan. ev işlerini yetiştiriyorum. ancak bu arada çocuğa şarkı türkü söyleyemiyorum, onu biraz ihmal ediyorum. yoruluyorum ve yüzüne gülemiyorum.
yemeğe gelince zaten çok yemek yiyen bir eşim yok. benden pek yemek beklemez. her gün dışarıdan yiyelim desem canına minnet. ancak küçük bir ilçede oldugumuz iççin dışarıda yemek seçeneği yok. yani yemek bana düşüyor. yemek olarak ana yemek, pilav ve basit bir salata yapıyorum ama çorba falan uğraşamam. zaten elimden de pek gelmez.
evde oldugum sürece temizliğie kafamı takmış durumdayım. sürekli temizlenecek, düzenlenecek bir yer görüyorum. ev kadını olmak zor zanaat. eşi giriyorum. eşim kafayı yemek üzere oldugumu söylüyor.
bir de bu siteye takıldıgım için hastasın diyor. mutlaka okumak için oğlanı sallarken giriyorum.
tünaydın kızlar
cuma akşamı yeni evimize geldik çoluk çocuk. bir haftadır oğluma ve kızıma annemle babam baktı, ben de yeni eve temizlik yapmaya geldim. ama bittim. oğlum da böylelikle ek gıdaya geçmiş oldu. kolaylık olsun diye ben yokken bebelac sütlü pirinçli mamayla, kavanoz meyve pürelerinden almıştım. bundan sonra artık eskisi kadar ağlamaz sanırım. Çünkü hazır mama yiyecek.
kızlar yaaa.adanadayken sıcaktan dolayı isilik,ishal,aşırı terleme gibi sorunlarımız vardı..orduya geldik annemlerin yanına rahat da ettik biraz ama buralar da sıcak.burda da terlıyo tabi ki ama adanadaki kadar değil.burdaki sıkıntımız sivrisinek.her sabah uyandığımda başka bi yerirnin yendiğini görüyorum.elektrikli tabletler var ya ondan kullanıyorum ama sanırım pencere de açık oldgu için etklı olmuyo yani bebeğim her gün sinek saldırısına uğruyo.ayy yardım edin nolur ya!çözümü olan var mı?????imdat yani!!!!
selam ben nisan annesiyim 3 aylık kızım var son 1 hafta kadardır meme emek istemiyo bi uyurken böyle bi sorun yaşayan varmı ve çözüm bulabildinizmi ve bu günler nekadar sürer yaşayan varmı böyle bi sorun acil öneri bekliyorum resmen memeyi ısırıyo
kızlar bebeklerinize günde ne kadar su veriyosunuz? yada veriyomusunuz? bide yoğurdu sevmeyen bebekler var mı? napıyosunuz bu durumda? içine ne koyabilirim? çünkü yoğurt verdiğimde öğürüyo ve dilinin üstüde pütür pütür oldu acaba allerji mi anlamadım gitti:26:
kızlar bebeklerinize günde ne kadar su veriyosunuz? yada veriyomusunuz? bide yoğurdu sevmeyen bebekler var mı? napıyosunuz bu durumda? içine ne koyabilirim? çünkü yoğurt verdiğimde öğürüyo ve dilinin üstüde pütür pütür oldu acaba allerji mi anlamadım gitti:26:
yoğurttan bende bişey anlamadım
benimkide kusuyo çok geğiriyo
meyve ekleyerek yedirebilirsin veya çorbalarınada ekleyebilirsin
selam ben nisan annesiyim 3 aylık kızım var son 1 hafta kadardır meme emek istemiyo bi uyurken böyle bi sorun yaşayan varmı ve çözüm bulabildinizmi ve bu günler nekadar sürer yaşayan varmı böyle bi sorun acil öneri bekliyorum resmen memeyi ısırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?