- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.441
seni şubat annelerinin en hamarat ı ilan ediyorum hugo!
canım hep diyorlarki sütünüz yetmiyorsa bile bunu ek gıda ile değil devam sütü ile tamamlayınbağışıklık sistemi için
ek gıda 2 çaybardağını geçmesin (kamu spotu)
ama bu kaç ay bilmiyorum
2 yaşına kadar hala günde en az 500ml anne sütü (devam sütü) almaya devam edeceklermi acaba
kızlar birşey soracağım size. iki gündür oğluma patates havuç ve pirinç haşlıyorum, blendırdan geçirip veriyorum ama dün kustu, bugün 3-4 kaşık yedi. ben ne yapayım şimdi. alışır zamanla diye umut ediyorum. bunun dışında yoğurt mayalıyorum, meyve rendeleyip cici bebe koyuyorum, bebelac ve hero baby'nin sütlü-pekmezli vs suyla hazırlanan toz mamalarından veriyorum ve tabi anne sütü. bunların dışında atladığım birşey var mı acaba derken kahvaltı geldi aklıma. kahvaltı olarak ne veriyorsunuz?
kızlar birşey soracağım size. iki gündür oğluma patates havuç ve pirinç haşlıyorum, blendırdan geçirip veriyorum ama dün kustu, bugün 3-4 kaşık yedi. ben ne yapayım şimdi. alışır zamanla diye umut ediyorum. bunun dışında yoğurt mayalıyorum, meyve rendeleyip cici bebe koyuyorum, bebelac ve hero baby'nin sütlü-pekmezli vs suyla hazırlanan toz mamalarından veriyorum ve tabi anne sütü. bunların dışında atladığım birşey var mı acaba derken kahvaltı geldi aklıma. kahvaltı olarak ne veriyorsunuz?
iyi de bir yaşından sonra inek sütü verebiliyoruz. o zaman da günlük pastörize sütlerden veririz. olmaz mı :44:
işte canım sonuçta hepsinde bişeyler var malesef
hiç vermesek ii ama öylede olmuyor işte
hugocuk teşekkürler bebişim bütün cevapların için. bu sebze olayı biraz canımı sıktı da. inşaallah alışır zamanla. kızım sebzeleri seçer, hepsini yemez. taze fasulye, kabak, patlıcan asla yemez. ıspanağı zar zor 3-5 çatal. baklagillerle arası iyidir. ama oğlumun yemek seçmemesini çok isterim (her anne gibi). bakalım inşaallah iştahlı ama obez olmayan çocuklar olurlar büyüyünce.
küçük bir plastik top verdim eline. bacaklarla da destekleyerek oynuyor, konuşuyor. keyfi yerinde yani. Allah a şükür. deneyin derim
Sizler ek besine çoktan geçmişiniz yaa benim sıpa 6 cı aya yeni girdi ama pek bişeye başlamadım azda olsa bişeyler veriyorum ama pek oralı değil
reklamlarda iki yaşına kadar anne sütü veya formül mama diyodu :26:
birde benim gibi hem emzirip hem ek gıda hemde mama veren var
napiiimmm gece 11 de emiyo üzerine 90 ml içmeden uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?