- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.481
o günleri sabırsızlıkla bekliyorumhepimiz aynıyız
ama az büyüsünler paytak paytak yürüyüp yarım yamalak konuşsunlar
zaten baba şuraya gidelim buraya gidelim
ozaman hep beraber gezcez eylencez inşallah
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz??
Yaw bırsey soracagım kızlar yurutec kullanan var mı aranızda ,doktor bana almamamı
söyledı ama ben almak ıstıyorum cunkı cok yoruluyorum alan veya uygun fıyata bılen
war mı aranızda???
Bir de yatarken yuzustu dönen bebegı olanlar,ne gıbı önlemler alıyorsunuz??Ben korkudan
uyuyamıyorum resmen ..Ne yapmam gerekır??
İşlerı faLAN yetıstıremıyorum cok yorgunum uykum da kacıyor gecelerı ıyıce sınır
oluyorum..
Kızlar merhaba canım sıkkın biraz. Bugün bir yapı markete gitmiştik çalışanlardan biri bebeğimi severken kaç aylık olduğunu sordu. Söyleyince şaşırdı "Aa 3,5 aylık sandım ben, çok küçük duruyor." dedi. Moralim bozuldu ya. Eşim de ben de uzun boylu olmamıza rağmen oğlum 47 cm doğdu, beş aylık kontrolde 64 cm. idi, bu ay uzamıştır umarım. Sizinkiler doğumdan bu yana ne kadar uzadı, hesapladınız mı?
Benim minik kuşum hasta ne yazık ki
iki gecedir ateşi vardı bugün fena sayılmaz ateşi düştü i
iki gecedir uyumuyoruz. Öksürüyor bi de
O kadar soğuklarda hasta olmadı şimdi nerden çıktı bu anlamadım
Diş çıkartır diye bekledik sabah hiç bişi çıkartmadı
Bi de idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı bu ateşten önceydi
Antibiyotik başladık
Dua edin de bebişlermiz hiç hastalanmasın zor valla
Teşekkürler kızlar hiçbirimiz yavrusu hasta olmasın inşallah
hugocuk ıhlamur gerçekten iyi gelebilirdi ama ben daha ek gıda işinin başındayım belki kötü etkilerdi bilemedim
Biz oturuyoruz desteğimizi çıkarttık
Dik değil de bi kademe aşağı pozisyonda oturtuyorum daha rahat oluyor.
oğlum yürümek üzere 10 aylık oldu fisher price ilk arabamdan almak için bunu satıyoruz yürüteçden daha çok bundan memnun kaldık o kadar çok oyaladıki oğlumu koyup içine her işimi yaptımmmm
Bright starts bounce baby activty center hoppala ve eğitici aktivite merkezi 2in1
Eki Görüntüle 481227 Eki Görüntüle 481228
Bebeğimize uzun süre kullanıp en memnun kaldığımız ürünlerden biri iş yaparken içine bırakıp saatlerce kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak bir ürün. Hiçbir sorunu yoktur. Ayarlanabilir boy mekanizması sesli müzikli oyuncaklar ve 360derece dönen kumaş koltuk.
Piyasa fiyatı 250 tl.İhtiyacı olan için uygun fiyata.. Fiyat:90tl
günaydın anneler,
ya oğlum yemiyo emmiyo ne yapacağımı şaşırdım, mamayı kusuyo devam sütünden midesi bulanıyo, meyve ve çorbayı zorla yediriyoruz
offf çok zormuş yaaaa
ce [/COLOR][/FONT][/B]
bunda ayaklarını yere koymuyor sanırım
naber canım??işin cok zor ama doktorun yaz aylarında 250 gram bıle alan bebekler
oldugunu söyledı ..,
sıcaktan dolayı ıcmıyordur canım ..
naber canım??işin cok zor ama doktorun yaz aylarında 250 gram bıle alan bebekler
oldugunu söyledı ..,
sıcaktan dolayı ıcmıyordur canım ..
bunda ayaklarını yere koymuyor sanırım
alt tarafı zıpzıp yaylanıyo yani ayaklarını bastıkça hopluyooooo
ben almayı düşünüyodum fakat benim oğlan çok yaramaz iki dakikadan fazla durmaz içinde çok hareketli hemen sıkılır
o sebepten alamıyorum
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
oğlumun yememesi, uykusuzluk, çalışmak derken iyice yoruldum, ayakta duracak halim yok inan ki, gözlerim kapanıyo çalışırken
çok zormuş bu annelik ya
bizimkide öyle çok yaramaz da anca burda zapdedilebiliyodu ama şimdi 10 aylık yürümek istiyoo o yüzden artık ilgilnmiyo
iştahsızlık bizdede var
sanırım dişten ve sıcaktan
sebze meyve ne versem zorlanıyorum yedirirken
çok sevdiği mamayı bile içmez oldu
emmeye çok düştü bu ara
zorlamasam bişey yiyip içmeyecek
oyuncakla filan oyalayıp ağzına tıkıyorum napiim
bizimde yapmadığımız şebeklik kalmıyo sırf yesin diye, uzaktan biri göre bunlar delirmiş der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?