2012 Şubat Anneleri

hemşire sen yinede çok ayakta durma bak bende bişey olmaz sandım çok ayakta durup gezmekten erken geldi
mümkünse annen filan gelse kızınla ilgilense çok iyi olurr aslında

çorbayıda mücveride çok sevdi hepsini yedi
daha mücver olsa yerdi eminim

üstüne taze mayaladığım kefiride içti bekliyoruz bezleri sımsıkı bağladıkk

Ben bu cocuğu napiyim Allah im yardımcı ol, hiç mu acıkmıyor hiç mi beğendiği yemek yok, anlayamadım gitti. Ona özel yemek yapmiycam emegime yazık dökülüyor nasılsa dedim gene duramadım dün yaptım biseyler, dün azıcık bugun hiç yemedi. Yogurtla karıştırıp kandırayım dedim artık onu da yemiyor . Gayet memnun hayatından dans falan ediyo simdi de, ac degilse ben niye kendimi paraliyorum, paçavraya dondüm resmen , ise başlasam da kendime gelsem biraz.
Demin yuvadan aradılar , Ocak 21 de yuvaya başlıyor bir yasında olmayacak daha ama orda adam ederler bunu artik ne bulduysa onu yer. Yada yemez :/

Çok çok haklısın. Valla ben seni tebrik ediyorum. Bu kadar kendini yıpratıyorsun ama hiç takdir yok. Çok çok moral bozucu
Ben hamileyken ki çok zor bir hamilelik geçirdim. Yatmam gereken zamanlarda toplantılardan toplantılara koştum o zamanlar çok yıpranmıştım şimdi düşünüyorumda daha az paralacyabilirmişim kendimi.

şuandada en iyisi için uğraşıyosun bebeğin için
değişen bişey yok sadece zaman ilerliyo

orda arkadaşlarıyla iyyi yer canım merak etme
küçük değilmi yuva için henüz derdini bile anlatamayacakya diğer çocuklar onu incitmesin

yolla bize memoya baka baka o da yerr hele bir kase yoğurdu hapur hupur yerken görse yeter zatenn

orda arkadaşlarıyla iyyi yer canım merak etme
küçük değilmi yuva için henüz derdini bile anlatamayacakya diğer çocuklar onu incitmesin

Bir yas grubunda olacak , ben gidip gördüm yuvayı, büyükler başka yerde oluyor, bu minikler de önlerine ekmek konmuş yiyebilenler yiyordu, yoksa ablaları yediriyor. Benim oğlum fiziksel olarak bir yasında görünüyor ama o Zamana kadar yürür mu bilmem.
Geçenlerde oyun parkında kıymalı taze fasulye yemişti onlara bakarken arada gitti koca kase.
Demin bi daha denedim 150 ml yoğurt yedi yanında etinin vitaminli ekmeklerinden , doydu ama benim istediğim gibi beslenmedi arada yemekten verdim bi kaşık , tövbe bi daha yapmam yoğurdu da yemiycekti yoksa.

bizimkide arkadaş arıyo
üst katta var arkadalımın kızı ama kız çığlık atıyo bizimki çok ağlıyo iki dakika oturamadan geliyoruz
yaş grubu olayı iyiymiş burda öyle değil

Biz tebrik saatinde size gelelim hakikaten nasıl yeniyormus görsün bi.:) maşallah Memo hiç acımıyor ne bulsa yiyor. Hareketli de anladigim kadariyla, Kaç kilo peki ?

canım avatarımdaki gibi zayıf gözüküyo ama 2 hafta önce dokuzbuçuktu
zayıf gözükür kucağına al çok ağır

Ben de oyun grubuna yazdırmayı düşünüyorum. Geçen gittik çok hoşuna gitti bizimkinin.

canım avatarımdaki gibi zayıf gözüküyo ama 2 hafta önce dokuzbuçuktu
zayıf gözükür kucağına al çok ağır

İyiymis kilosu , benimki boyuna gidiyor bu ara heralde biraz zayıf gözüküyor gözüme, eskiden ayda 1 kiloya yakın alırdı simdi çok yavaşladı, emeklemenin etkisi.
Pazar gunü arkadaşlara gittik aynı gün dogum yaptık biz, bebekler kaynaştı , hep aynı oyuncak favori oldu orası biraz sorun olabilir ama biz yetmiyoruz artık arkadas arıyor , büyüdü sipa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…