2012 Şubat Anneleri

ben de nerdeyse 1 haftadır giremedim.umarım bebişler iyidir.benim minik te hasta( 2 gündür ateşi düşmedi sonunda bu sabah 36 dereceyi gördük rahatladık.üşütmüş burnu akıyor,hapşuruyor.2 gecedir uyku yok ikimizdede( keşke hiç hasta olmasalar .bu arada 5.dişimizde yoldaymış doktor söyledi.heralde hepsi birleşince ateş tavan yaptı.ayrıca oğlum kanepelerden tutarak sıralıyor:)) acep ne zaman yürür .yürüse de şu emeklemeden kurtulsak ellerini yıkamaktan yoruldum .bi de tutup kalkıyo en olmadık yerlerden sonra elini bırakıyo düşüyo( iştahımızda azaldı inşallah toparlar en kısa zamanda.sizin bebişler ne alemde inşallah hasta olan yoktur geçmişi okuyamadım.

evet canım hemen kaynıyo çok pratik oluyo tavuklarıda böyle yapıyorum dönüşümlü veriyorum

buklecim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

benim oğlumun burnuda sürekli bir hırıltı halinde temizlemek istiyoruz serum fizyolojik sıkıyoruz hiç birşey çıkmıyor,
yarın kontrolümüz var kulak burun boğaz dr.nada götürmeyi düşünüyorum
inşallah burnunda et-kemik yoktur yada geniz eti değildir
geceleri uyuyamıyo yavrum sırf bu burun tıkanıklığından

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bukle demiştiki kaynar suya viks atıp odaya koyun dedi
bende kendim için yaptımm çok işe yarıyo nefes açıyo istersen dene
bizidme diş sıkıntımız tavan yapmış durumda
dün iyiydi bugün çok sıkıntılı ağzının suyu çok akıyo tüm üstünü ıslatıyo
keyifsiz sinirli
ateş düşürücü ağrı kesici verdim şimdi yoksa ağlayıp duruyodu
sıcak bizimkide ateş yok ama sıcak biraz

Teyzoşları izlesin, Ata'nın klibi :)

Bebek Ata'ya ninni
çok güzel olmuş maşallah ataya :)

geçmişolsun bukle allah birdaha göstermesin kızım öksürse dünya başıma yıkılıyor sanki benimde bu hassasiyetim 1 aylıkken hastahaneye yattığımız dönemden kalma o perişanlık gerçekten kötü etkiliyor insanı allah çağresiz dert vermesin tekrarından korusun

hugocuk bu gün doktora gittik vitamini sordum gelişimi çok güzel gerek yok dedi dedim meyve de yemiyor vermicekmisiniz hayır gerek yok dedi yedirmeye çalışacaksın başka meyveler deniceksin dedi.. eşimde sordu adam dövmeden susalım dedik :) tahmin ettiğim gibi gerek görmedi yine bu arada o kızarıklıklar cilt hassasiyetindenmiş bizim küçük hanımın cildi pek havalı çıktı o pamucuk ten başımıza iş açacak daha belli..:) mustelanın atopik ciltler için bir kremini verdi şampuanınıda değiştirdik halbuki hep organik şampuan kullanıyorum şimdi aldığımız sadece bal ve arı sütünden yapılıyormuş eczacı onu önerdi şimdi yıkadım nili tam ballı lokma oldu :)

saolun kızlar..
zaten erken doğupta 10gün kuvezde kaldığı için ufak bi öksürüğü bile tepetaklak ediyo beni.. bu psikolojiden bian önce kurtulmam lazım ama bi türlü kurtulamıyorum.. sürekli başında bekliyorum uyurken bile

canım sen bilirsin tabikidee

Teyzoşları izlesin, Ata'nın klibi :)

Bebek Ata'ya ninni

Harika olmuş, kendisi için de çok güzel bir anı, puding kasesine dalışına ayrıca bayıldım, çok eğlenmiş olmalı, maşallah Ata'ya...

Bizde diş yok ama ben uzun zamandır veriyorum. Mesela burgu veya kelebek olanları ikiye bölüp veriyorum, iki çevirip lööp diye yutuyor zaten, dişe gerek bile yok.

Çok geçmiş olsun canım, döküntüler olduğuna göre artık geçiyor olmalı, sen de rahatla biraz...

mehmet yarım saate uyandı devamlı mızzlandı iki saat boyunca şimdi uyuttum ancak
uykusunu alamayınca çok huysuz oluyo

Herkese teşekkürler :)

ay canım ata bebek ne kadar tatlı maşallah bayıldım hareketlerine bu arada tosunmuş ya benim gözümde çırpı gibi geldi kaç kilo ne ile besledin

Zayıf doğdu yavrum ama sonradan toparladı. Anne sütü içiyor hala günlük 900 cc kadar

Harika olmuş, kendisi için de çok güzel bir anı, puding kasesine dalışına ayrıca bayıldım, çok eğlenmiş olmalı, maşallah Ata'ya...

Eğlensin diye vermiştim eline, bazen de su dolu tas koyuyorum kuduruyor kendi kendine.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

melittacım, inan çok mutlu oldum canım annenin iyi olmasına, çok şükür bak kendini üzdüğüne değmedi
inşallah daha da iyi olacak
bebişlerinede maşallah diyelim

kendine iyi bak oralarda öpüyorum seni ve kuzucuklarını

çok teşekkür ederim arkadaşım bende mutluyum hamdolsun iyi olması mutlu etti 6 senelik sıkıntısı sona erdi şükür.keşke daha önceden özen gösterilip ihmal edilmeseydi hep birşeyin yok diye yollamışlardı kan kesici ve kan yapıcı hap verilmiş onu kullanıyorlardı geçmezse onkolojiye gidersin demişlerdi.

meğer iş ciddiye binince sağlık açısından hemen sıkı muayene tahlil tekik kontrol sonucunda myom denmiş vücudundaki kan ciddi orana azalmış hayati tehlikeye sokmuş gün boyu yoğun bakımda kalmış kan yetmedi sağolsun dayım ve kuzenim meslektaşlarından götürmüş kan vermesi için.ameliyat içinde almışlar şimdi iyi.sabah kanamam yok diyordu.

maşallah teyzesi herşey yolunda birde koca evi buldular sürekli emekleyip tutunup ayağa kalkıyorlar geziyor popolarını sallaya sallaya.

birde kızı taklit ediyor herkesi biri öksürsün hemen o da öksürüyor dün akşam misafir vardı gülmekten yerlere serildik :):):) oğluşuma da anneannesi çirkin olmayı öğretmiş birde kızınca işaret parmağıyla hmmmm yapıyordu benim oğlumda onu yapıyor şimdi :):):):)

çok sevimliler maşallah

buklecim çok geçmiş olsun. neyseki atlatmışsınız. inşallah daha da iyi olur, tam sağlığına kavuşur yavrun.

canım size de geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Son düzenleme:
melitta çok sevindim canım annenin iyi olmasına. Allah daha da iyi etsin, başınızdan eksik etmesin. o minnoşları da yerim. ben de ömer'e çirkin olmayı öğretmeye çalışıyorum ama daha tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…