2012 Şubat Anneleri

memoş oğlan meraba yapmasını öğrendi
elimi uzatıp meraba diyorum hemen elini uzatıyo
ve suratımı tutup kendine çeviripp gülüyoo

Evet ben kullandim canim cok sık bogazim agrir benim bi minoset bi de pastil kullaniyorum arada.

Bu arada bende rabbimden 2013 yilinda saglik mutluluk huzur bereket diliyorum hepimiz veee en cok ta yavrularimiz icin.

aynen canım ya benimde boğazlarım çok sık ağırır..hamileliğimdede oluyordu ara ara taa ozamandan beri ,birde şimdi emzirme dönemi hiç ilaç falan alamadım!bugün eczaneye başka şey için gittiğimizde kocaman afişi görünce pastil afişi,aklıma geldi alıyım dedim.
demek sende kullandın..
sağol canım..

Kız bi araba için 22 tane acı biberi yedi yaa yuuhhh ev olsa yerimde..araba için asla....

Mozp geçmiş olsn sanada yusufada cnm iyi seneler inş iyisindir...

Hugocm sanada ışıklı bol neşeli yıllar cnm ...esad geç yatmaya alıştı bize değl ama nasıl düzelck bilmiyorm bu akşam deneyecğm erken yatırmaya bakalım ama sanmıyorm.doğduğundan beri geç yatar en erkeni 12....off offf:97:nasıl düzelck...

Playdoh cnm aynı dertten bende muzdaribim ek gıda yemiyooo geliyoo emmeyee..deli olcm.annemle zorla oylayarak çorba içirdim.ağzınıda mıhlıyor açmıyor anca kendi eline bişey vercmde ısırck arada...çok zor yemek yediriyorum bu ara..çarşamba sağlık ocağına gidip sorcm doktora...iştah şurubu yazsın olmadı..her zaman yemekten kaçıyoo canı isterse açar ağzını inad yapıyoo..anca emsin ama bnm sütüm var...gündüz sık emmediği için var..hiç bir zaman yemekleri sonuna kadar bitirmiyor bu ara..o yemeyince benmde moralim bozuluyor..hadi emer diyorum ama ozamanda aç kaldı sanıyorum işte..anne olmak çok zormuş..o yemeyince sanki sende açsın gibi...iyi yıllar sanada cnm...

aktarda satılıyo canım sen al oku ben yardımcı olurum

tmm canım alayım birde onu deneyeyim inşallah onu beğenir

benimki memeye düşkünlüğü arttı ama süt olmadıktan sonra bir anlamı yok tabii bence sende hiç kafaya takma sütün var zaten benim sütüm olsaydı yemiş yememiş umrumda olmazdı inanki sütünü alabildiği kadar alsın diğerlerini elbet yiyecek

günışığım benimde boğazım ağrıyor bende hiç kullanmadım pastil eğer bir zararı yoksa hemen alayım bende
ve herkese huzurlu mutlu iyi yıllar bizler için tabii ki iyi bir yıldı bebeişlerimiz dolayısıyla hayatımızın en anlamlı yıllı hatta :)

Herkesin yeni yılı kutlu olsun, bebekler hasta olmasın bol bol uyusun büyüsün :) gecen sene karnimdaydi hala eller havaya parti yapabiliyordum bu sene sakin geçiyor ama kravatli body askili kot giydirdim çok yakışıklı oldu maymun, nazarım deyecek diye sevemiyorum bile :)

2013 yilinda ilk ben yaziim diye bekledim ama girilmedi siteye. Nasip banaymis yine ilk ben yaziyorum. Herkese gunaydin hanimlar.

Günaydın... İlk yazmak hiç aklıma gelmemişti, aklıma gelse geceden yazardım Bu saat oldu kimseden ses yok, herkes gece çok eğlendi, geç yattı, sabah da kalkamadı herhalde

Bu günler geri gelmeyecek, her anları farklı güzellikte, hem biz sevmeyeceğiz de kim sevecek kuzucuklarımızı. Çok korkuyorsan nazardan maşallah de, sonrasında oku duanı, ama bol bol sev yakışıklını, kaçırmamak gerek bu anları

ben gece dusundum ama nete girilmedi yogunluk vardi belkide cunku evden hala giremedim cepten girebiliyrm. Kizim yeni yila ayagimda sallanarak girdi umarim butun yil boyle gecmez he he :) valla bende senin gibi dusunuyorum kizimi surekli seviyorum bu guzel zamanlarin bi daha gelmeyecegini dusunerek bol bol opuyorum kokluyorum sariliyoum. Rabbim bizi hic ayirmasin diyede bol bol dua ediyorum.

Günaydın... İlk yazmak hiç aklıma gelmemişti, aklıma gelse geceden yazardım Bu saat oldu kimseden ses yok, herkes gece çok eğlendi, geç yattı, sabah da kalkamadı herhalde

hayatımda geçirdiğim en sinir bozucu noeldi
eşim geç geldi iş uzamış yorgundu hiçbişey yapmadık
dalga geçer gibi açtı savaş filmi izledi
malak gibi yattı normal günden bile daha kötüydü
neymiş yılbaşıda neymiş bla bla bla
tartıştık yattım bende uyudum
bugünde işe gitmedi gezip tozuyo bizi düşünen yok kendi devamlı gezsin biz hep evdeyiz bizle beraber yapacak bişey bulamıyo beyefendi
ama ben bulucam ona uygun bişeylerr
çok kızgınım şimdi mahkemeye gitsek valla boşanırım ardımada bakmam yetti be

Bir sürü fotograf çektim , skype'den anneanne dede teyze babaanne amca herkesle görüştük , çok mutlu oldular tabi. Bu zamanlar bir daha gelmez dediğin gibi, yakında ise başlayınca hepten hızlı geçecek zaman :/ değerlendirmek lazım ...

sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olsun inşallah hepimize....

dün çok hastaydım, bütün kemiklerim ağrıyor, başıma sanki iğneler saplanıyordu. kuruyemiş falan aldık, film seyredecektik, yalan oldu tabi. o ses türkiye ile yeniyılı karşıladık :))

ömercik de dokuzda uyumuştu, 10 da bir uyandı, 12ye kadar oturdu, uyutacaktım 12'ye doğru babası, 12'yi bekle yeniyıla birlikte girelim dedi.

ele avuca gelecek birşey yoktu yani bizde de

Son düzenleme:
Yılbaşı kutlaması kursağımda kaldı. Bebeğim dün öğleden sonra ateşlendi. Hiçbir şey yemedi, keyifsiz ağladı hep. Arkadaşları davet etmiştik aradım iptal ettirdim.
Kendi ellerimle keçeden yılbaşı kıyafeti hazırlamıştım onu bile giydiremedim oğluma. İlk yılbaşısı hasta geçti, çok üzüldüm. O kadar mami hazırlamıştık hepsi mutfakta kaldı. 12'ye girerken, kanepede oğluma sarılmış uyutmaya çalışıyordum, babamız da ps oynadı tvnin sesi kısık şekilde.

Bugün ateşi yok çok şükür ama huysuz, uyku halinde devamlı. Üst dişleri çıkıyor, emziği sürtüp duruyor kuzum. Ona bağlıyorum ama yarın yeniden ateş olursa doktora götüreceğim.

slm kızlar..

yeni bir yıla daha girdik..herkes için hayırlı bir yıl olur inşallah..

oğlum dün hiç uyumamıştı,bütün gece de durdu durduuuu tam 12 ye 6 kala kucağımda uyudu..:))) emzirerek girdik yeniyıla :))

yeni yıla hasta girenler olmuş..geçmiş olsun kızlar..
bebekleriniizede sizede çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…