- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.661
kefir yapmak için mayaya ihtiyaç var sanırım nereden bulabilirim nasıl yapacağım
Ben kasikla verdim sevmedi pek, bir kac kez denedim , ihihbardaktan da icmedi , sen nasıl içiriyorsun ?
Bir de mayasını nerden aldın?
selam kızlar
mutlu umutlu sağlıklı bi sene olsun inş 2013
kayınvalidemle yeniyılınızı kutluyoruz
burda olduğu için pek takılamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir
tüm bebişlere 2013 öpücüğü konduruyorum
onlarla yeni bi yıl ne anlatılmaz bi duygu
Evet ben kullandim canim cok sık bogazim agrir benim bi minoset bi de pastil kullaniyorum arada.
Evet ben kullandim canim cok sık bogazim agrir benim bi minoset bi de pastil kullaniyorum arada.
Bu arada bende rabbimden 2013 yilinda saglik mutluluk huzur bereket diliyorum hepimiz veee en cok ta yavrularimiz icin.
memoş oğlan meraba yapmasını öğrendi
elimi uzatıp meraba diyorum hemen elini uzatıyo
ve suratımı tutup kendine çeviripp gülüyoo
aktarda satılıyo canım sen al oku ben yardımcı olurum
Kız bi araba için 22 tane acı biberi yedi yaa yuuhhh ev olsa yerimde..araba için asla....
Mozp geçmiş olsn sanada yusufada cnm iyi seneler inş iyisindir...
Hugocm sanada ışıklı bol neşeli yıllar cnm...esad geç yatmaya alıştı bize değl ama nasıl düzelck bilmiyorm bu akşam deneyecğm erken yatırmaya bakalım ama sanmıyorm.doğduğundan beri geç yatar en erkeni 12....off offf:97:nasıl düzelck...
Playdoh cnm aynı dertten bende muzdaribim ek gıda yemiyooo geliyoo emmeyee..deli olcm.annemle zorla oylayarak çorba içirdim.ağzınıda mıhlıyor açmıyor anca kendi eline bişey vercmde ısırck arada...çok zor yemek yediriyorum bu ara..çarşamba sağlık ocağına gidip sorcm doktora...iştah şurubu yazsın olmadı..her zaman yemekten kaçıyoo canı isterse açar ağzını inad yapıyoo..anca emsin ama bnm sütüm var...gündüz sık emmediği için var..hiç bir zaman yemekleri sonuna kadar bitirmiyor bu ara..o yemeyince benmde moralim bozuluyor..hadi emer diyorum ama ozamanda aç kaldı sanıyorum işte..anne olmak çok zormuş..o yemeyince sanki sende açsın gibi...iyi yıllar sanada cnm...
2013 yilinda ilk ben yaziim diye bekledim ama girilmedi siteye. Nasip banaymis yine ilk ben yaziyorum. Herkese gunaydin hanimlar.
Herkesin yeni yılı kutlu olsun, bebekler hasta olmasın bol bol uyusun büyüsün :) gecen sene karnimdaydi hala eller havaya parti yapabiliyordum bu sene sakin geçiyor ama kravatli body askili kot giydirdim çok yakışıklı oldu maymun, nazarım deyecek diye sevemiyorum bile :)
ben gece dusundum ama nete girilmedi yogunluk vardi belkide cunku evden hala giremedim cepten girebiliyrm. Kizim yeni yila ayagimda sallanarak girdi umarim butun yil boyle gecmez he he :) valla bende senin gibi dusunuyorum kizimi surekli seviyorum bu guzel zamanlarin bi daha gelmeyecegini dusunerek bol bol opuyorum kokluyorum sariliyoum. Rabbim bizi hic ayirmasin diyede bol bol dua ediyorum.
Günaydın... İlk yazmak hiç aklıma gelmemişti, aklıma gelse geceden yazardımBu saat oldu kimseden ses yok, herkes gece çok eğlendi, geç yattı, sabah da kalkamadı herhalde
Bu günler geri gelmeyecek, her anları farklı güzellikte, hem biz sevmeyeceğiz de kim sevecek kuzucuklarımızı. Çok korkuyorsan nazardan maşallah de, sonrasında oku duanı, ama bol bol sev yakışıklını, kaçırmamak gerek bu anları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?