2012 Şubat Anneleri

teşekkür ederim mozp, eğer 7-8 adım atıyorsa sıkı durun bugün yarın bütün evi gezmeye başlar. ayyy ne tatlı yürüyorlar, al kucağına ye. zaten yürüdükçe cesaret toplayıp daha çok hevesleniyorlar

ya sorma..girmedim hiççç...kilo verme işini bıraktıktan sonra..bende seni çok özledim..oğluşun nası büyüttün müüüü

ya sorma..girmedim hiççç...kilo verme işini bıraktıktan sonra..bende seni çok özledim..oğluşun nası büyüttün müüüü

nüyüdü koca dana oldu
kilo vermen bitti değilmi şimdi nasıl hala aynı şeyimi uyguluyosun karatayı
ya ben doğumdan sonra adet oldu ama eskisi gibi değildi az az geliyodu oğlanda kolikti tam 7 ay hergün sabah 10 dan akşam 10 a kadar durmadan aralıksız ağlıyodu btiirdi perişan etti beni mahvoldu ne kafa kaldı ne psikoloji
hiç bakamadım kendime
spora yeni başladım diyetede ve yeni regl oldum eskisi gibi
inanırmısın şişliklerim bile yeni iniyo ancak rahatladım doğumdan beridir
akşamları eşim bakıyo gün aşırı bende koşuyorum
eşim kredi çekecek bende estetik ameliyat yaptırıcam komple karın gerdirme yağ aldırtma ve göğüs dikleştirmee

hamileyken doktora gitmiştim "doktor bey bir anda canım daha önce hiç yemediğim şeyleri çekiyor mesela pancar demiştim" doktor da bana "vücudun yani bebeğin neye ihtiyacı varsa onu yersin, vücudun beynıne komut veriyor emrediyor" demişti. ve "bebeğin doğduktan sonra ömür boyu emirleri o verecek ve siz uygulayacaksınız" demişti. o ne severse o yemek pişirilecek, o havuzda yüzmek isterse denize gidilmeyecek, gitmeyi çok istediğin bir yere gideceksin sıkılacak yarım saat oturup kalkmak zorunda kalkacaksın anlayacağın onlar ne isterse o yapılacak, defalarca kurallar koyulayacak ama o ağlayayınca ve koyduğun kuralın ömrü dakikalar sonra bitecek. onları biz istedik, hatta bu kötü dünyaya getirdik ne yaparlarsa yapsınlar uğraşıp huylarını değiştirmeye çalışıcaz. inan benim oğlum sabaha kadar 1 saat bile deliksiz uyumaz kıpır kıpır ayağa kalkar, emziğini atar ağzından , sonra ağlar geri tak diye. kimse 1 gece bile başa çıkamaz düşün artık . ama düzelecek diyorum içimden, güzel iyi olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum. bak bunu dene çoook işe yarayacak.

ilk zamnalar zor geçerr
çalışıyosunda değilmi
ya biz nugiyle yılbaşında konuştuk senide özledik bende mesaj attım

daha neler toparlarsın sen..emzirmeye devam ediyorsan veriirsin kolayca inş...
62,7 kiloyum hügocum....en son 57,5 u bile görmüştüm karatayla ama sonrasında birkaç can sıkıcı olay yaşadım ve bıraktım diyeti falan...
şu an da aşırı şişkinlğim var çünkü hep hamur işi yiyorum sadece onlar midemi bulandırmıor ama bu seferde hamur yemekten dolayı midemde ekşime vs. oluyor..
bir kısır dögü içindeyim sorma gitsin :44:
oğluşun pek gözükmüyor ama pek tatlıymış maşş...

olsun yinede iyi kilon
işte bende yeni başladım
ama busefer uğraşmıcam kilo verir vermez plastik cerraha
ikinciyi düşünmüyorum bakamam başedemem
maşallahı var tosunun çok sağlıklı besleniyo karışık sebze çorbalarına bayılıyo yoğurt kefir favorisii meyvede öyle ette öyle
onun dışında kek poğaça ver yemez istemezz
ilk üç ay geçsin bulantın kesilir rahatlarsınn

maşllahh kızzz dme öyle nazar değecek anasııııııııııııııııııııııııııııııı...
özeline bak bi sen bakim

ekip dağpılınca en çok nugi etkilenmiş hugom hamile kilo aldı demiş o da almış kederinden sigaraya başlamış
gelicek ama söz verdii
emmiyo sıpa 6. ayda bıraktı makinayla sağıp içiriyorumm

emmeyen çocuk zor olur tabi..Allah kolaylık versin..
normal mi yaptın doğumu sen...

emmeyen çocuk zor olur tabi..Allah kolaylık versin..
normal mi yaptın doğumu sen...

yok canım ya tersti sıpaa
devamlı dönüyodu zaten çok hareketliydii
bende zaten çok geziyodum doğumdan bir gün önce gezdim pazarda eve geldim helva kavurdum ev temizledim sabaha suyum geldi zor yetiştik hastaneye doğum başlamış apar topar aldılar genel anesteziyle oldu
hiç ağrı kesici vermediler hiç ilaç dahi almadan çıktım hastaneden hiç yatırmadılar hep ayaktaydım oturuyodum geziyodum
hiç ağrım olmadıı kendim kalktım masadan
sadece 6 ay alkol yasak dediler zaten kullanmıyordum sorun olmadı
lohusalık ağır geçti lohusalık depresyonumudur nedir onu yaşadım çok zordu
sanada tavsiyem 30. haftdan sonra özellikle pek hareket etme gezme yoksa geliveriyorr
ters olmasaydı mehmett hastaneye gidemeden doğuracaktım evde o derece oldu
yinede ters filan doğucaktı ama doktor riske atamadıı

hugocuk inan hemen hemen hepimiz de aynı durumdayız..erkekler maalesef bencil oluyorlar.
sen kendini yıpratma daha sakin olmaya çalış..boşanman sadece birilerinin ekmeğine yağ sürmek olur.
kimseye fırsat verme..ben bu sıkıntıların geçici olduğunu düşünüp umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.
sanırım beyfendiler çocuklarımıza karşı ilgimizi kıskanıyorlar

evet canım haklısın arada geliyorlar bana böylee
zaten bana para çekecek estetik yaptırcamm söz verdii

Son düzenleme:

çok geçmişolsun..umarım kuzucuk şimdi daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…