- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.701
maşallah yavruna sinemcim, bizimkide 7-8 adım atıyo, mesela koltuğua yaslanıp diğer koltuğa gidiyo ama tam olarak gezinemiyo,
heyecanla bekliyoruz
çok şükür annem bakıyo, ama inan söylediğin sorunlar herkeste oluyo benim annemde öyledir hep kendi dediği doğrudur
idare ediyorum ne yapayım, mesela geçen gün baktım kardeşimle elde battaniyede sallıyolar, alıştırmayın yoksa gecede ister benide mahveder dedim sonra bıraktı
yinede Allah başımızdan eksik etmesin
Masallah darisi kizimin basina :)
ya sorma..girmedim hiççç...kilo verme işini bıraktıktan sonra..bende seni çok özledim..oğluşun nası büyüttün müüüü
evet canımm
ama perişan durumdayım sürünüyorum,ölüyorum bitsin bu çile istiyorum
Biraz moral bulayım diye geldim hemen hemen herkesin canı sıkkınmış dün akşamda...beni hiç sormayın zaten.resmen cinnet geçirdim akşam esad 3 e kadar uyumadı defalarca gittim yatırdım yatağına geri uyandı hadi alışkın değldir dedim bende onla yattım ama sonra bi türlü dalamadı oynadı durdu sinirimden ağladım artık...eşimdesen ayrı telden çalıyo sallayalım dedi onuda yaptık ama nafile.....12 ye esadı emzirmekle girdim.:97:...en kötü yılbaşımdı bu sene..ne hayaller kurmuştum oysa..çerezler almıştım yemek bile nasip olmadı..şimdi papatya çayı aldım uyumazsa yine 12 ye kadar içircem artık.aktara sordum bişey olmaz fazla verme ama dedi.bu çocuk çok yıpratıyor bu ara beni..şimdiki aklım olsa asla çocuk yapmazdım bütün hayatım sanki onun ellerinde.ona göre hareket ediyorum hep buda beni bunaltıyor.eşimde sağ olsn herşeyi ben yapayım istediği için hepten zıvanadan çıkıyorum sürekli bağıran çağıran bi kadın oldum bi anda..zaten sinirli bi yapım vardı ama böyle sıkıntılar olunca hepten asabi biri oldum.hugo aynı benmkide öyle.zaten bana biraz yardımcı olan biri olsaydı bu kadar isyan etmezdim.ama iş işten geçti evlendik çocukta yaptık bir kere..artık büyüyünce bari ilgilenir diyorum şimdi ufak diyip avunuyorum.yaza gezmeye götürecekmiş.oğluyla piknik yapıp top oynayacakmış.umutlarım boşa gitmez umarım..sürekli evde söylenen bi kadın oldm hiç sevmezdim oysa bunu..yıprandım bu ara....inş düzeleceğim..2013 cinnetle geçirmem inş...
nüyüdü koca dana oldu
kilo vermen bitti değilmi şimdi nasıl hala aynı şeyimi uyguluyosun karatayı
ya ben doğumdan sonra adet oldu ama eskisi gibi değildi az az geliyodu oğlanda kolikti tam 7 ay hergün sabah 10 dan akşam 10 a kadar durmadan aralıksız ağlıyodu btiirdi perişan etti beni mahvoldu ne kafa kaldı ne psikoloji
hiç bakamadım kendime
spora yeni başladım diyetede ve yeni regl oldum eskisi gibi
inanırmısın şişliklerim bile yeni iniyo ancak rahatladım doğumdan beridir
akşamları eşim bakıyo gün aşırı bende koşuyorum
eşim kredi çekecek bende estetik ameliyat yaptırıcamkomple karın gerdirme yağ aldırtma ve göğüs dikleştirmee
ilk zamnalar zor geçerr
çalışıyosunda değilmi
ya biz nugiyle yılbaşında konuştuk senide özledik bende mesaj attım
gördümilk zamnalar zor geçerr
çalışıyosunda değilmi
ya biz nugiyle yılbaşında konuştuk senide özledik bende mesaj attım
daha neler toparlarsın sen..emzirmeye devam ediyorsan veriirsin kolayca inş...
62,7 kiloyum hügocum....en son 57,5 u bile görmüştüm karatayla ama sonrasında birkaç can sıkıcı olay yaşadım ve bıraktım diyeti falan...
şu an da aşırı şişkinlğim var çünkü hep hamur işi yiyorum sadece onlar midemi bulandırmıor ama bu seferde hamur yemekten dolayı midemde ekşime vs. oluyor..
bir kısır dögü içindeyim sorma gitsin :44:
oğluşun pek gözükmüyor ama pek tatlıymış maşş...
gördümnugi ne ediyyyy
maşllahh kızzz dme öyle nazar değecek anasııııııııııııııııııııııııııııııı...olsun yinede iyi kilon
işte bende yeni başladım
ama busefer uğraşmıcam kilo verir vermez plastik cerraha
ikinciyi düşünmüyorum bakamam başedemem
maşallahı var tosunun çok sağlıklı besleniyo karışık sebze çorbalarına bayılıyo yoğurt kefir favorisii meyvede öyle ette öyle
onun dışında kek poğaça ver yemez istemezz
ilk üç ay geçsin bulantın kesilir rahatlarsınn
ekip dağpılınca en çok nugi etkilenmişhugom hamile kilo aldı demiş o da almış kederinden sigaraya başlamış
gelicek ama söz verdii
emmiyo sıpa 6. ayda bıraktı makinayla sağıp içiriyorumm
emmeyen çocuk zor olur tabi..Allah kolaylık versin..
normal mi yaptın doğumu sen...
hayatımda geçirdiğim en sinir bozucu noeldi
eşim geç geldi iş uzamış yorgundu hiçbişey yapmadık
dalga geçer gibi açtı savaş filmi izledi
malak gibi yattı normal günden bile daha kötüydü
neymiş yılbaşıda neymiş bla bla bla
tartıştık yattım bende uyudum
bugünde işe gitmedi gezip tozuyo bizi düşünen yok kendi devamlı gezsin biz hep evdeyiz bizle beraber yapacak bişey bulamıyo beyefendi
ama ben bulucam ona uygun bişeylerr
çok kızgınım şimdi mahkemeye gitsek valla boşanırım ardımada bakmam yetti be
hugocuk inan hemen hemen hepimiz de aynı durumdayız..erkekler maalesef bencil oluyorlar.
sen kendini yıpratma daha sakin olmaya çalış..boşanman sadece birilerinin ekmeğine yağ sürmek olur.
kimseye fırsat verme..ben bu sıkıntıların geçici olduğunu düşünüp umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.
sanırım beyfendiler çocuklarımıza karşı ilgimizi kıskanıyorlar
Yılbaşı kutlaması kursağımda kaldı. Bebeğim dün öğleden sonra ateşlendi. Hiçbir şey yemedi, keyifsiz ağladı hep. Arkadaşları davet etmiştik aradım iptal ettirdim.
Kendi ellerimle keçeden yılbaşı kıyafeti hazırlamıştım onu bile giydiremedim oğluma. İlk yılbaşısı hasta geçti, çok üzüldüm. O kadar mami hazırlamıştık hepsi mutfakta kaldı. 12'ye girerken, kanepede oğluma sarılmış uyutmaya çalışıyordum, babamız da ps oynadı tvnin sesi kısık şekilde.
Bugün ateşi yok çok şükür ama huysuz, uyku halinde devamlı. Üst dişleri çıkıyor, emziği sürtüp duruyor kuzum. Ona bağlıyorum ama yarın yeniden ateş olursa doktora götüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?