2012 Şubat Anneleri

rica ederim arkadaşım ne demek, ben sana söylüyorum da sanki ben hiç sinirlenmiyor muyum? tabiki de sinirlendiğim çok zaman oluyor. bende senin gibiydim, her yer derli toplu olacak, yemeğim ocakta hazır pişmiş durucak v.s. ama baktım ki artık çocukluyum ve çook uzun bir süre evim kendim ve işim benim istediğim gibi dört dörtlük olmayabilir.baktım eşimle aram her geçen gün bozuluyor,uzaklaşıyor benden, bir ara çekilmez vır vır söylenen bir kadın olmaya başlamıştım.sinem hemen toparlan kendine gel dedim, ve kendime terapi yapmaya evi elimden geldiği kadar toparlamay ve en önemlisi zevk aldığım şeylere vakit ayırmaya çalışıyorum. dün 1 saat mağazalara baktım mesela iyi geldi.

günaydın sinemaksungur..sanırım sen de izmirliydin..
söylediklerin de haklısın.herşeyimizin dört dörtlük olması çok zor.
birşeylerden feragat ederek kendimize vakit ayırmak gerekiyor.
kendimizle ilgilenmek mutlu ediyor insanı ,bu da hem bebişlere hem evimize hem eşimize daha verimli olmamızı
sağlıyor.

hugocuk memonun uyku düzeni Yağmurun uyku düzenine çok benziyor..
ama maalesef son zamanlarda uyku düzeni çok istikrarlı değil dişler canına okuyor kuzumun.
dün gece 11 de uyuyan cadı gece 3.30 da 5.30 uyandıktan sonra 6.30 da uyandı:)
babasıyla oynadı onu işegönderdik benimle oynadı 8.30 da tekrar uyudu bakalım bugün düzenimiz nasıl olacak:)

yeniyıla şöyleee coşkuyla giren olmamış heralde
durasella mozp çoookkkkkk geçmiş olsun bebişlerinize
bende yılbaşına uyuyarak girdim
olurda bütün sene uyurum diye
(keşkeeeeee)

yoooo, ben yeni yıla coşkuyla girdim

oğlumu babanesine bıraktık veeeee karı koca eğlenmeye gittik, yeni yıla (00:00) eşimle öpüşerek girdik, süpperdi sarıldık, dans ettik. tam 15 gün yok gidemem oğlumsuz nasıl geçiricem yılbaşını dedim sonra arkadaşlar aklıma girdi, kendine vakit ayır,eşinle tazelenin, gece 12 olunca ne olucak bal kabağına mı dönüşüceksiniz dediler, bende zar zorda olsa rezervasyon yaptırdım. önce kuaföre tabi, süper bir saç makyaj,cici bibi elbiseler derken gerçekten güzeldi. eve döndüğümüzde oğlumuz babanesiyle uyuyordu. bizde 11 ay sonra ilk defa odamızda yalnız uyuduk.

ama sabahı oğluşum ateşlendi. şimdi iyi çok şükür, ateşini sordum doktora 38 derecenin üstüne çıkmıyorsa ateşi diştendir dedi.yani 5. dişimiz geliyooor.

anlayacağınız şuan eşimle yeni çıkmaya başlayan aşıklar gibiyiz. (iyiki gitmişiz eğlenmeye)

günaydın diclee, yoksa sende izmirde mi yaşıyorsun? izmirli pek arkadaşım yok çünkü k.k.de

evet canım İzmir'de yaşıyorum bornovada..aslında Ankaralıyım evlilik nedeniyle 5 yıl önce geldim gurbet ellere:)

ah kıyamam canım ya, ama olsun keşke her gurbet izmir gibi hatta izmirin bornovası gibi olsa:) bilemiyorum kişiye göre değişir belki ama izmir yaşanacak en güzel şehirlerden bir tanesi(izmirliyim diye demiyorum)

bende bucada yaşıyorum. üniversiteyi bucada okudum ve evlenince bucada kaldım:)

İzmir ruhu sakin rahat bir şehir ama işte yılların alışkanlığı var aklım gönlüm hala Ankara'da.
insan nerde mutluysa orası en güzel yer:)
gerçi ben İzmir'in sefasını pek süremedim belki de ondan
evlendim geldim bir sürü sıkıntıyla uğraştık..şimdilerde şükür rahatladık
inşallah artık sefasını keyfini sürerim:)
buca ve bornova çok ters ama yine de seninle görüşmek isterim
yılbaşı akşamınıza bayıldım süppppperrrrr olmuş..aman maşallah diyeyim:)

aslında buca bornova 1 dolmuş mesafesi, uzak değil aslında. bornovanın neresinde oturuyorsun? inan bucaya geliyorum de nerde olsan gelir alırım seni:) ben buca merkezdeyim. hatta bebişleri alır bir yerlere gideriz.

hatta havalar düzelince hiç evde durmıycam

benimolan geçen sen bahsedince iyi fikir ben de yapayım dedim..bugün kuymak yaptım afiyetle yedim
Yağmur uyanınca ona da yedireceğim bakalım sevecek mi benim yaptığımı
kayınvalidem yaptığında severek yemişti
benim kayınvalidem artvinli o yapar ben hiç yapmamıştım
sen söyleyince ben de yapayım dedim saolasın

çok teşekkür ederim..doğru çok da uzak değil..
ben bornovanın dışındayım manisa yolunda ama dediğin gibi hiç sorun değil
havalar düzelsin benim de çok hain planlarım var
çok sevinirim beraber birşeyler yaparsak
Yağmur gezmeyi seviyor zaten

ayyy ne güzel olur valla:) aslında araba oldu mu hiç sorun değil. ben baya usta şoförüm ama arabam yok ama biliyor musun tanışsak ben görüşmek için tüm imkanları zorlarım dicle

bak fazla ertelemeyelim ama. mesela ikea da buluşabiliriz. hem bebişler gezer hem biz. ham sana uzak değil, hem benim gelebileceğim bir yer

aaaa gerçekten mi çok sevinirim..en yakın zamanda görüşelim inşallah..benim için de çokkkk iyi olacak gerçekten
benim cadı uyandı..görüşcez mutlaka ama

aaaa gerçekten mi çok sevinirim..en yakın zamanda görüşelim inşallah..benim için de çokkkk iyi olacak gerçekten
benim cadı uyandı..görüşcez mutlaka ama

valla çok ciddiyim, neden olmasın ki, sen minik cadıyla ilgilen bende biraz çalışayım, ama burdayım yazmayı ihmal etme arkadaşım

Günaydın kızlar,

Ben yarın Ata ile yolculuğa çıkıyorum. Bir hafta kadar yeni iş almadım, fırsatı değerlendirip Eskişehir, Ankara, Bursa gibi bir gezi planladım kafamda. Babamız çalıştığı için gelemiyor. Atoş'un ilk uzun yolculuğu umarım her şey güzel geçer. Şimdi bavul hazırlıyordum da, Ata'ya kocaman iki valiz düşünüyorum ondan benimkilere yer kalmayacak sırt çantama atacağım artık bir şeyler. Gerçi valizleri de tamamen doldurmuyorum, alışverişe de yer kalsın :)

durasella ne zamandır yazacağım fırsat bulamıyorum malum kayınvalide
unnado dan 2 tane kitap siparişi verdim
çookkkk teşekkür ederim haberdar ettiğin için

Önemli değil hocam. Yavaş yavaş bir kütüphane oluşturursun artık miniğe

Herkese gunaydin arkadaslar

Kizimin ustten uc disi de patladi ama hala gece uyanip agliyo. Esime dedim bizim kiz 32 disi birden cikarcak galiba :) gunduzde hic oturmak istemiyo hep ayakta karistirma vaziyetinde. Azimli bu kiz bana cekmemis hic :)

günaydın kızlar selam herkese

oğluşumda bende antibiyotiğe başladık yine ayrıca ben dün akşam 2 tane iğne yedim
dr. bu seneki salgın uzun süre geçmiyo ve çok çabuk bulaşıyo dedi
dikkat edin kendinize

nisane çok teşekkür ederim canım sağol

durasella; canım ya geçenlerde ekmek tarifini sen vermiştin sanırım blog'da varmıydı tarifin?

Beyin gocu nedir?
Hanimin dirdirina virvirina taleplerine mizmizligina dayanamayan adamin baska bi kadinin pesinden gitmesine Bey`in gocu denir :)

Arkadaslar ben cok guldum sizlede paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…