- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.061
evet ya uyudu şekersiz kayfemide aldım geldim
klasik anne lafları işte:)))
benimkide hep öyle der durur.
bide benimki şey der:çok biliyor o doktorlar!
yani kendisi doktordan falan daha iyi bilyor!!!:)))))))
işte canım ordu ya ulaşmam 2 saat zaten:)))
ben orduya 2 saat uzaklıkta bi ilçesinde oturuyorum
kargo bile haftada sadece 2 gün buraya gelebildiği için 10 15 günden önce ulaşamıyor elimize malesef
ohh uyusun..çok uyur inşşallah..
benimkide 1.5 saat uyudu bugün 1 yatışta.ama dünden beri bi oyuncak sevdasıdır gidiyor.
oyunbcaklarının yüzüne bakmayan umut,2 gündür onlarla oynuyor.şok şaşkınım,çok rahatım..
ara ara bana bakıp bi hamle yapıyor bilgisayar için ama yine dönüp oyunuyor.çıkıyor iniyor,bağırıyor ama benii gözü görmüyor iki gündür.
allahım inşallah oynamaya başlamıştır artık.
yoksa nerde ben gelicem de burda oturup yazıcam.işimde yok bugün,yemek derdide yok.
umuta kereviz çorbası yaptım.çook güzel oldu.deneyin derim.
Bir arkadaşım şeker hamurunu internetten bulduğu tariften kendi yapmıştı. Ama öncesinde birkaç deneme yapmak gerekiyor sanırım. Muhtemelen kargoya verecek paradan daha fazlasını malzemelere harcama ihtimali var kıvamı tutturana kadar. Hem 1 yaş kalıbı hem şeker hamurunu aynı siteden alırsın, ucuza getirirsin
buaralar benimki hiç uyumuyor bu saat oldu 2 kere uyuttum toplasan 40-45 dk((
aynen öyle canım..birde ilk çocuklarımızsa daha hassas oluyoruz.
bizlerde öyle büyümemişmiyiz.annelerimiz ozamnlarda nerden bilecekler ki bal zararlı,yumurta beyazı zararlı vs..herbişeyden de vermişler..inek sütü de içmişiz.çok şükürki bişey olmamış.ama yinede insan tüm bunların zararlı olduğunu duyunca tereddüt ediyor,hiç birimiz vermiyoruz.
bende bi yandan yaşına ne kaldı diyip veriyim diyorum,ama yaşı geçsin veririm daha ağır basıyor galiba!
Çocuklarımız yumuşak karnımız işte, kesinlikle riske giremiyoruz, o yüzden de en çok kullanılabilecek noktamız maalesef
önce bi kendimiz için denerim evde olursa yaparım olmazsa hiççç uğraşmam direkt sipariş veririm:))
hugooo canım kahve çekti valla
Kesinlikle haklısın lalus, sağlık ve çocuklarımız en hassas olduğumuz noktalar, hele çocuklarımızın sağlığı söz konusu olunca herşeyi yaptırabilirler bize. Bal, süt, yumurta yanında ilk aylarda bebeklerimize su vermedik yaa. Şimdi düşündükçe üzülüyorum valla, ikinci çocuğum olursa hemen vermeye başlayacağım. Suyun ne zararı olabilir ki, düşündükçe yaptığımı saçma buluyorum. (Amaniinn, bal süt yumurta yazınca film adı oldu bunlar yavv, ama yapımcı benden önce keşfetmiş bu üçlemeyi, adam filmleri yaptı, bir de o kadar yarışmalara bile girdi)
ben hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum.alışkanlık yaptı.hem yağ yakımınada katkısı varmış.
kızlar konularımızla hiç alakası yok,ama bişey sorucam sizlere.
ben 83 doğumluyum.30 oldum artık.bugün kaşımı alırken dikkat ettimde,sanırım uzun zamandır kendime dikkatli bakmamışım,incelememişim.şöyle cama karşı dışarıya karşı aynayla bakınca bıyıklaırımında çıktığımı farketmiş oldum.))doğum yaptıktan sonra birden kartladım gibi geldi.
göz kenarlarımda sanki kırışık değilde tam olarak ,çizgiler oluşmaya başlamış.
kırışık kremi kullanan varmı?yüz temizleme ürünleri dışında başka bişey kullanmıyorum.piyadada bir sürü marka var.kullananaız varmı?
bende sütüme etki eder korkusundan içemiyorum ne saçma aslında
bende yaşlandığımı hissediyorum
özellikle artık fotoğraf makinelerinde fotojenikliğimi kaybettiğimden bu yana:))
Yaptığım kurabiyenin resmini buldum, eşim çekmişti telefonla, o gönderdi. Eki Görüntüle 601158
gayet güzel olmuşlar ellerine sağlık
bizim ki de ayni altta iki azi geliyo galiba erken mi diyodum ama bi arkadasin kizi 15 aylikken 16 disi varmis. Onumuzde biraz daha zorlu bi surec var galiba.
Yaptığım kurabiyenin resmini buldum, eşim çekmişti telefonla, o gönderdi. Eki Görüntüle 601158
ne olur bana 30 yaş sendromu demeyin. 2013 itibariyle 32 oldum ve kendimi çok garip hissediyorum. daha dün gibi milenyum deyip duruyorduk 1999'un yılbaşı gecesi, üzerinden ne zaman 13 sene geçti hiç anlamadım. 20'li yaşlardaki ne fiziğim kaldı, ne de enerjim. eskiden hayat enerjisi ile doluydum, yılların geçmesiyle birlikte, beraberinde getirdiği sorumluluk beni oldukça ağırlaştırdı. neyse artık ne diyeceğiz: "her yaşın ayrı bir güzelliği var"
ömerinde datluluğu varr
gerisi boş değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?