2012 Şubat Anneleri

evet ya uyudu şekersiz kayfemide aldım geldim

ohh uyusun..çok uyur inşşallah..
benimkide 1.5 saat uyudu bugün 1 yatışta.ama dünden beri bi oyuncak sevdasıdır gidiyor.
oyunbcaklarının yüzüne bakmayan umut,2 gündür onlarla oynuyor.şok şaşkınım,çok rahatım..
ara ara bana bakıp bi hamle yapıyor bilgisayar için ama yine dönüp oyunuyor.çıkıyor iniyor,bağırıyor ama benii gözü görmüyor iki gündür.
allahım inşallah oynamaya başlamıştır artık.
yoksa nerde ben gelicem de burda oturup yazıcam.işimde yok bugün,yemek derdide yok.

umuta kereviz çorbası yaptım.çook güzel oldu.deneyin derim.

işte canım ordu ya ulaşmam 2 saat zaten:)))
ben orduya 2 saat uzaklıkta bi ilçesinde oturuyorum
kargo bile haftada sadece 2 gün buraya gelebildiği için 10 15 günden önce ulaşamıyor elimize malesef

Bir arkadaşım şeker hamurunu internetten bulduğu tariften kendi yapmıştı. Ama öncesinde birkaç deneme yapmak gerekiyor sanırım. Muhtemelen kargoya verecek paradan daha fazlasını malzemelere harcama ihtimali var kıvamı tutturana kadar. Hem 1 yaş kalıbı hem şeker hamurunu aynı siteden alırsın, ucuza getirirsin

buaralar benimki hiç uyumuyor bu saat oldu 2 kere uyuttum toplasan 40-45 dk((

önce bi kendimiz için denerim evde olursa yaparım olmazsa hiççç uğraşmam direkt sipariş veririm:))
hugooo canım kahve çekti valla

buaralar benimki hiç uyumuyor bu saat oldu 2 kere uyuttum toplasan 40-45 dk((

benimkide bu aralar öyle uzun uyku uyumaya başladı gün içinde.daha bikaç zaman öncesine kadar yarımsaat-45 dk uyurdu..hiç bişey yapamazdım.bu aralar bi yatışta 1-1.5 saat uyuyor.
zor gerçekten inşallah seninkide geciçidir..
gece uyanmaları var,3-4 kez uyanıyor.bazen 2.ama eskiye göre o uyanmalarda azaldı !birden değişti bende anlamadım.

aynen öyle canım..birde ilk çocuklarımızsa daha hassas oluyoruz.

Çocuklarımız yumuşak karnımız işte, kesinlikle riske giremiyoruz, o yüzden de en çok kullanılabilecek noktamız maalesef

Kesinlikle haklısın lalus, sağlık ve çocuklarımız en hassas olduğumuz noktalar, hele çocuklarımızın sağlığı söz konusu olunca herşeyi yaptırabilirler bize. Bal, süt, yumurta yanında ilk aylarda bebeklerimize su vermedik yaa. Şimdi düşündükçe üzülüyorum valla, ikinci çocuğum olursa hemen vermeye başlayacağım. Suyun ne zararı olabilir ki, düşündükçe yaptığımı saçma buluyorum. (Amaniinn, bal süt yumurta yazınca film adı oldu bunlar yavv, ama yapımcı benden önce keşfetmiş bu üçlemeyi, adam filmleri yaptı, bir de o kadar yarışmalara bile girdi )

önce bi kendimiz için denerim evde olursa yaparım olmazsa hiççç uğraşmam direkt sipariş veririm:))
hugooo canım kahve çekti valla

ben hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum.alışkanlık yaptı.hem yağ yakımınada katkısı varmış.

kızlar konularımızla hiç alakası yok,ama bişey sorucam sizlere.
ben 83 doğumluyum.30 oldum artık.bugün kaşımı alırken dikkat ettimde,sanırım uzun zamandır kendime dikkatli bakmamışım,incelememişim.şöyle cama karşı dışarıya karşı aynayla bakınca bıyıklaırımında çıktığımı farketmiş oldum.))doğum yaptıktan sonra birden kartladım gibi geldi.
göz kenarlarımda sanki kırışık değilde tam olarak ,çizgiler oluşmaya başlamış.
kırışık kremi kullanan varmı?yüz temizleme ürünleri dışında başka bişey kullanmıyorum.piyadada bir sürü marka var.kullananaız varmı?

bben ilk zamanlar mama da verdiğim halde su vermiyordum!yine annelerimizden örnek vericem ama,onlar sadece emzirdikleri halde bile suyu eksik etmezlermiş.

bende sütüme etki eder korkusundan içemiyorum ne saçma aslında
bende yaşlandığımı hissediyorum
özellikle artık fotoğraf makinelerinde fotojenikliğimi kaybettiğimden bu yana:))

bende sütüme etki eder korkusundan içemiyorum ne saçma aslında
bende yaşlandığımı hissediyorum
özellikle artık fotoğraf makinelerinde fotojenikliğimi kaybettiğimden bu yana:))

Doğum sonrası sendromlar galiba bunlar:)) Ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü. Bir daha asla zayıflamayacağımı düşünüyorum, saçlarım dökülüyor, hiç birşey eskisi gibi olmayacak diye...

bizim ki de ayni altta iki azi geliyo galiba erken mi diyodum ama bi arkadasin kizi 15 aylikken 16 disi varmis. Onumuzde biraz daha zorlu bi surec var galiba.

Dogumgunu benim icinde cok heyecanli.biraz okumaya calistimda ben kizimin bir resmini cektirip minik bi cerceveyle misafirlerime hediye etmek istiyorum becerebilirsem.
Subat ayi senliklerle gececek benim icin evlilik ve soz yildonumu ve sevgililer gunu ve anne olmamin 1 yili :)) esimin planlarimdan haberi pek yok ama

ne olur bana 30 yaş sendromu demeyin. 2013 itibariyle 32 oldum ve kendimi çok garip hissediyorum. daha dün gibi milenyum deyip duruyorduk 1999'un yılbaşı gecesi, üzerinden ne zaman 13 sene geçti hiç anlamadım. 20'li yaşlardaki ne fiziğim kaldı, ne de enerjim. eskiden hayat enerjisi ile doluydum, yılların geçmesiyle birlikte, beraberinde getirdiği sorumluluk beni oldukça ağırlaştırdı. neyse artık ne diyeceğiz: "her yaşın ayrı bir güzelliği var"

ömerinde datluluğu varr
gerisi boş değilmi

ömerinde datluluğu varr
gerisi boş değilmi

aynen canım. zaten hayat şekil değiştiriyor. artık çocuklar oluyor odak noktası. şımarık ömer, surata bak surata diyorum, gözlerini kırpıştırıp başlıyor gülerek kaçmaya. en sonunda düştü bunu yaparken ablamız da babaannede. görümcem doğum yaptı. bebek görmeye gitti biz de yarın gideceğiz sanırım. griptik çoluk çocuk, ancak iyileştik.

hemşire de doğum yaptı değil mi bugün. inşallah o da bebeği de sağlıklı sıhhatlidir. Allah analı babalı büyütsün.

İyi geceler kızlarr herkes doğum günü ve yapacaklarını yazmış...bense daha yapsam mı yapmasam mı onu bile bilmiyorum çünkü doğum günü yapsak gelecek kimse yok..eşim bile ogün çalışıyoo babasız doğum günümü olurr... annemde dedesi alck pasta diyoo ama oğlum zaten üflemeyide bilmez saçma sapan bişey olur kimse olmadan..akrabalarımız uzakta zaten...burda olanlarda zaten gelemez herkes çalışıyoo ben napcam bilemedim..esada hatıra bişeyler olsn istiyorm ama parti tarzı bişey olmayacak bizimki maaleseff....anca ailemle aramızda ufak bişey olck...papyonlu gömlek pantolon bulursum alcm oğluma..çok tatlı olur eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…