- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.081
Ben üzüldüm şimdi oğlum adınaa...şansız yavrumm napalımm olanlarla idare ederiz..baba çalışmasaydı böyle olmazdı..belki izin alırsaa
Esadda 6 ve 7 ci dişleri alt sağ ve sol da köşelerde çıkıyoo azımı onlarda anlayamadım ama...çıkınca bakak görek...:97:
kızlar ara kızamık aşısı olduya sıpalarımız 1 yaşında olck olan aşıdamı kızamık acaba...peş peşe 2 toz kızamık mı olmuş olcklar ozaman..bugün bi arkadaş sordu oda 1 yaşına girdi oğlu bugün ama doğum günü yapmadılar böyle şeylere aldırmıyorlar pek..yarında aşısı varmış kızamık dedi ama nasıl oluyo esadda 10 ayda oldu kızamık 1 yaşında tekrar olması normalmi anlamadım..sakıncalı diye yapmışlardı ama....kafamı karıştırdı...sorun sizlerde aşı zamanı..
ne olur bana 30 yaş sendromu demeyin. 2013 itibariyle 32 oldum ve kendimi çok garip hissediyorum. daha dün gibi milenyum deyip duruyorduk 1999'un yılbaşı gecesi, üzerinden ne zaman 13 sene geçti hiç anlamadım. 20'li yaşlardaki ne fiziğim kaldı, ne de enerjim. eskiden hayat enerjisi ile doluydum, yılların geçmesiyle birlikte, beraberinde getirdiği sorumluluk beni oldukça ağırlaştırdı. neyse artık ne diyeceğiz: "her yaşın ayrı bir güzelliği var"
ben hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum.alışkanlık yaptı.hem yağ yakımınada katkısı varmış.
kızlar konularımızla hiç alakası yok,ama bişey sorucam sizlere.
ben 83 doğumluyum.30 oldum artık.bugün kaşımı alırken dikkat ettimde,sanırım uzun zamandır kendime dikkatli bakmamışım,incelememişim.şöyle cama karşı dışarıya karşı aynayla bakınca bıyıklaırımında çıktığımı farketmiş oldum.))doğum yaptıktan sonra birden kartladım gibi geldi.
göz kenarlarımda sanki kırışık değilde tam olarak ,çizgiler oluşmaya başlamış.
kırışık kremi kullanan varmı?yüz temizleme ürünleri dışında başka bişey kullanmıyorum.piyadada bir sürü marka var.kullananaız varmı?
1 yaşında tekrar olacaklarmış ben öle biliyorum. sadec esalgın olduğu için önlem olsun diye arada bir tane daha oldular.Esadda 6 ve 7 ci dişleri alt sağ ve sol da köşelerde çıkıyoo azımı onlarda anlayamadım ama...çıkınca bakak görek...:97:
kızlar ara kızamık aşısı olduya sıpalarımız 1 yaşında olck olan aşıdamı kızamık acaba...peş peşe 2 toz kızamık mı olmuş olcklar ozaman..bugün bi arkadaş sordu oda 1 yaşına girdi oğlu bugün ama doğum günü yapmadılar böyle şeylere aldırmıyorlar pek..yarında aşısı varmış kızamık dedi ama nasıl oluyo esadda 10 ayda oldu kızamık 1 yaşında tekrar olması normalmi anlamadım..sakıncalı diye yapmışlardı ama....kafamı karıştırdı...sorun sizlerde aşı zamanı..
biz ara aşı falan olmadık aramadı hemşiremiz bizi.bende arayıp sormadım açıkcası.tam doğumgününün olduğu gün aşısıartık rica edicem bir sonraki gün olmazmı diye (
Teşekkür ederim canım, hoşbuldukk:)) Evet ikizlerim var o yüzden uzun süredir giremedim zaten buralara. İş yerinde olunca daha kolay girebiliyorum. Tüm annelere kolaylıklar diliyorum, çok zevkli bir o kadar da zor ve sorumluluk isteyen tatlı uğraşımız var:)Sizler bayağı kalabalık davet yapcaksınız galiba..bizim ailede zaten bu tarz şeyler pek yapılmaz..ciddiye alınmaz bide ondan pek yapasım yok..sadece oğluma foto çekerim pastasını üfleriz beraber ancak bunlar olur..davet zaten yapamam tek başıma...
Hemşire analı babalı büyütsün inş..inş doğmuştur sağ sağlim..
Mozp ne güzel şeyler düşünmüşsün cnm inş güzel olur doğum günü..
Lalus ikizlerin var sanırım.allah bağışlasın..aramıza yeni gelmişin hoşgeldinnn....kolaylıklar dilerim bebeklerinle...
Bence sen ve oğlun bile olsa yapın ilk doğum günü kutlamasını:) Sen önem verirsen oğlun da ilerde önem verir. Erkekleri yetiştiren de biz anneler değil miyiz:)İyi geceler kızlarr herkes doğum günü ve yapacaklarını yazmış...bense daha yapsam mı yapmasam mı onu bile bilmiyorum çünkü doğum günü yapsak gelecek kimse yok..eşim bile ogün çalışıyoo babasız doğum günümü olurr...annemde dedesi alck pasta diyoo ama oğlum zaten üflemeyide bilmez saçma sapan bişey olur kimse olmadan..akrabalarımız uzakta zaten...burda olanlarda zaten gelemez herkes çalışıyoo ben napcam bilemedim..esada hatıra bişeyler olsn istiyorm ama parti tarzı bişey olmayacak bizimki maaleseff....anca ailemle aramızda ufak bişey olck...papyonlu gömlek pantolon bulursum alcm oğluma..çok tatlı olur eminim..
lalus ellerine sağlık, çok güzel olmuş. denemek isterim ben de.
Neden şanssız olsun, sen varsın ya:)) Oğlun başka ne ister ki bu yaşta, annesi yeter ona:))Ben üzüldüm şimdi oğlum adınaa...şansız yavrumm napalımm olanlarla idare ederiz..baba çalışmasaydı böyle olmazdı..belki izin alırsaa
günaydınn herkese...dün akşam finduğum kendi kendine 4 adım attıçok duygulandım nedense yaşını yürüyerek karşılayacağız herhalde:)
ben de 83 lüyüm geçen tekin acar parfümeriye girdim ordaki kadın beni bi tuttu gözlerinin yanı kırışmaya başlamış dedi. ama nemsizlikten dedi bana bi sürü şey sattı tabi shiseido marka. pahalı bayağı göçtüm bu ay. ama gerçekten yüzüm çok nemsizdi şimdi parlıyor sanki. şuan için memnunum yani. zaten çok makyaj yapan falan biri değilim en azından cildim yaşlanmasın cilt çok önemli.
işte benimde demek istediğim bu göz kenarın daki belli belirsiz çizgiler.belki benimkide nemsizliktendir..senin şu ürünlerine internetten bi bakıyım merak ettim.
nemlendiricimi,koroşık önleyicimi tam anlayamadım da?teşekkürler..
Mutlaka dene, inan çok basit. Ben de hep ertelemiştim gözümde büyütüyordum nasıl yapacağım diye, ama hamur açmaktan bir farkı yok. Kalıpların, şeker hamurun bir de kafanda fikirlerin olsun, yeter:)
bende çok beyendim canım.eline sağlık.çok süper görünüyorlar..
merhaba kızlar nisane tebrikler:) bu gün bebişlere ne pişireceksiniz benim kafam durdu artık
dünden kereviz çorbam var ,bugün onu vericem.çok güzel olmuştu.yedi umut severek yedi hemde.
birde balık yaptım birazdan ondan yediricem.
nisane
dün masa örtüsünü serecektim ya,anca bugün vaktim oldu.
çok inceymiş,tam bi naylon.paketini açınca farkettin
m.birde ben yıldızlı olan modelden almıştım herşeyi,birtek peçete arabalı olan modelin peçetesiydi,kalmadığı için.
ama yıldızlı modelin örtüsü çok sade duruyor.diktörgen bi örtü,desenler örtünün uç kısımlarında çervrelenmiş olarak.ortası beyaz boş dururyor.
arabalı model de resimler biraz daha dolu gibi geldi bana.
ben de 83 lüyüm geçen tekin acar parfümeriye girdim ordaki kadın beni bi tuttu gözlerinin yanı kırışmaya başlamış dedi. ama nemsizlikten dedi bana bi sürü şey sattı tabi shiseido marka. pahalı bayağı göçtüm bu ay. ama gerçekten yüzüm çok nemsizdi şimdi parlıyor sanki. şuan için memnunum yani. zaten çok makyaj yapan falan biri değilim en azından cildim yaşlanmasın cilt çok önemli.
işte benimde demek istediğim bu göz kenarın daki belli belirsiz çizgiler.belki benimkide nemsizliktendir..senin şu ürünlerine internetten bi bakıyım merak ettim.
nemlendiricimi,koroşık önleyicimi tam anlayamadım da?teşekkürler..
bende çok beyendim canım.eline sağlık.çok süper görünüyorlar..
dünden kereviz çorbam var ,bugün onu vericem.çok güzel olmuştu.yedi umut severek yedi hemde.
birde balık yaptım birazdan ondan yediricem.
nisane
dün masa örtüsünü serecektim ya,anca bugün vaktim oldu.
çok inceymiş,tam bi naylon.paketini açınca farkettin
m.birde ben yıldızlı olan modelden almıştım herşeyi,birtek peçete arabalı olan modelin peçetesiydi,kalmadığı için.
ama yıldızlı modelin örtüsü çok sade duruyor.diktörgen bi örtü,desenler örtünün uç kısımlarında çervrelenmiş olarak.ortası beyaz boş dururyor.
arabalı model de resimler biraz daha dolu gibi geldi bana.
kereviz çorbasını nasıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?