2012 Şubat Anneleri

Sizler bayağı kalabalık davet yapcaksınız galiba..bizim ailede zaten bu tarz şeyler pek yapılmaz..ciddiye alınmaz bide ondan pek yapasım yok..sadece oğluma foto çekerim pastasını üfleriz beraber ancak bunlar olur..davet zaten yapamam tek başıma...

Hemşire analı babalı büyütsün inş..inş doğmuştur sağ sağlim..

Mozp ne güzel şeyler düşünmüşsün cnm inş güzel olur doğum günü..

Lalus ikizlerin var sanırım.allah bağışlasın..aramıza yeni gelmişin hoşgeldinnn....kolaylıklar dilerim bebeklerinle...

Ben üzüldüm şimdi oğlum adınaa... şansız yavrumm napalımm olanlarla idare ederiz..baba çalışmasaydı böyle olmazdı..belki izin alırsaa

Esadda 6 ve 7 ci dişleri alt sağ ve sol da köşelerde çıkıyoo azımı onlarda anlayamadım ama...çıkınca bakak görek...:97:

kızlar ara kızamık aşısı olduya sıpalarımız 1 yaşında olck olan aşıdamı kızamık acaba...peş peşe 2 toz kızamık mı olmuş olcklar ozaman..bugün bi arkadaş sordu oda 1 yaşına girdi oğlu bugün ama doğum günü yapmadılar böyle şeylere aldırmıyorlar pek..yarında aşısı varmış kızamık dedi ama nasıl oluyo esadda 10 ayda oldu kızamık 1 yaşında tekrar olması normalmi anlamadım..sakıncalı diye yapmışlardı ama....kafamı karıştırdı...sorun sizlerde aşı zamanı..

günaydınn herkese...dün akşam finduğum kendi kendine 4 adım attıçok duygulandım nedenseyaşını yürüyerek karşılayacağız herhalde:)

Ben üzüldüm şimdi oğlum adınaa... şansız yavrumm napalımm olanlarla idare ederiz..baba çalışmasaydı böyle olmazdı..belki izin alırsaa

canım öyle düşünme sonuçta annenler yakınında illa parti olacak diye bi şey yok onlarla küçük bi pasta kesersiniz olur biter.önemli olan o güne ait güzel bi anıları olsun çocuklarımızın..babasıyla da akşam gelince fotoğraf çekersiniz olur biter

biz ara aşı falan olmadık aramadı hemşiremiz bizi.bende arayıp sormadım açıkcası.tam doğumgününün olduğu gün aşısıartık rica edicem bir sonraki gün olmazmı diye(

zaman gerçekten çok hızlı ilerliyor bunu kızımla beraber çok daha ii anladım ama napalım doğanın kanunu bu
bebeklerimizin canları sağolsun da yapacak bişey yok nesil devamlı değişecek...

ben de 83 lüyüm geçen tekin acar parfümeriye girdim ordaki kadın beni bi tuttu gözlerinin yanı kırışmaya başlamış dedi. ama nemsizlikten dedi bana bi sürü şey sattı tabi shiseido marka. pahalı bayağı göçtüm bu ay. ama gerçekten yüzüm çok nemsizdi şimdi parlıyor sanki. şuan için memnunum yani. zaten çok makyaj yapan falan biri değilim en azından cildim yaşlanmasın cilt çok önemli.

1 yaşında tekrar olacaklarmış ben öle biliyorum. sadec esalgın olduğu için önlem olsun diye arada bir tane daha oldular.
biz ara aşı falan olmadık aramadı hemşiremiz bizi.bende arayıp sormadım açıkcası.tam doğumgününün olduğu gün aşısıartık rica edicem bir sonraki gün olmazmı diye(

1 gün sonra yaptırrısın bir günden bişi olmaz. bana d aöle dedi hemşire doğum günü olmasın bir gün sonra olsun demişti.
ben ilk kızımdan biliyorum çocukların doğum günleri çok güzel oluyor. kendi doğum günümde o kadar mutlu olmuyorum ben.
çocuklar çok daha önemli. ufak da olsa kendi aranızda da olsa kutlayın bence. çok güzel oluyor hatıraları. o gün olmasına da illa gerek yok bence haftasonu falan da ayarlayabilirsiniz çalışan çoksa etrafınızda.

Teşekkür ederim canım, hoşbuldukk:)) Evet ikizlerim var o yüzden uzun süredir giremedim zaten buralara. İş yerinde olunca daha kolay girebiliyorum. Tüm annelere kolaylıklar diliyorum, çok zevkli bir o kadar da zor ve sorumluluk isteyen tatlı uğraşımız var:)

Bence sen ve oğlun bile olsa yapın ilk doğum günü kutlamasını:) Sen önem verirsen oğlun da ilerde önem verir. Erkekleri yetiştiren de biz anneler değil miyiz:)

bizde doğumgünü yapmıcaz gelecek kimsemiz yok
zaten anlamaz
ama seneye filan anlar arkadaşları olur onlarla yaparız

Selam kızlarrr yine kaynatmışınız...esad uyanmadan yazayım zira bu ara uykuları çok kısaldı 20 30 dak uyudu uyudu uyumadı hep mızmız..uyansın anneme bırakıp pazara gideceğm dolap tam takır...inş pazarda uygundur sanmıyorm ama....

Hugo sendemi bendensin...valla ben burdaki hatunların doğum günü hayallerini okudukça gece üzüldüm yaa oğluma yapamicam böyle partiler diye...ama napim bizim aile böyle....yılbaşı falan bile kutlanmaz bizde....olduğu kadar yaparız ufak bişeyler bizde..dimi şeker..pasta bari alırız napalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…