2012 Şubat Anneleri

mehmet çok mızmızdı bu akşam napcanı bilemedi mız mız mız
hafif ateşi var fitil verdim şimdide uyanıp duruyo

hugo ne şanslısın cnm ne hamarat kayınpederin var size yakınlarmı emeklimiki ya balık tutuyo yada mantar ..maşallah valla...benmkiler yaşlı yaa anca bağ bahçeyle uğraşıyorlar artk....

hugo ne şanslısın cnm ne hamarat kayınpederin var size yakınlarmı emeklimiki ya balık tutuyo yada mantar ..maşallah valla...benmkiler yaşlı yaa anca bağ bahçeyle uğraşıyorlar artk....

bizimkilerde yaşlı ama kayınpeder çok sever bu işlerii
emekli olduktan sonra bu işlerle uğraşıyor

canım resmen bizi anlatmışsın sürekli kaka heryeri batıyor iştah desen yok kilo verdi kesin yavrum

günaydın benimolan ,ben de seni merak ediyordum..ne yaptın operasyonu diye...çok geçmiş olsun..inşallah bir daha olmaz...

teşekkür ederim canım..dişler epey yıprattı bu ara..üstteki 4. diş çıktı..şimdi de alttaki yan dişler zorluyor..büyük ihtimal dişten ama bugün doktoru arayıp bir sorayım bakalım ne diyecek

biz bugün erkenciyiz..6.30 da Yağmur hanım uyandı..daha doğrusu üstünü açmış hiç bir şey yok üstünde öylece uyumuş üstünü örteyim derken uyandı sıpacık
ben de uyutmaya zorlamadım.. yatakta kucağımda emziriyordum baktı yatakta babası var ,eşim daha uyanmamıştı,babasına baktı sonra yanağına öpücük kondurdu
babamızı görseniz zevkten dört köşe kuzusu öperek uyandırdı ya..babamızın ayakları yerden kesildi valla
sonra bir daha öptü..gece özlemiş babasını demek ki..o kadar uğraştım beni öpmedi sıpa..
zorlamadım uyusun diye kalktık ben de kahvaltı yaptım..Yağmur istemedi..masada babasının kucağında sofrayı karıştırdı..oyalansın dedim ben de..8 de uyudu bakalım ne zamana kadar uyuyacak

Günaydın kızlar, nasılsınız, umarım herkes iyidir.

Geçmişe şöyle üstün körü baktım eşlerle aralar limoniymiş. Şiddetle durumu uygun olanlar için birkaç günlük özlem tavsiye ediyorum. Eşim bizi çok özlemiş. Düşünebiliyor musunuz bizi Antalya'dan karşılayacaktı dayanamamış Ankara'ya kadar gelmiş. Uçakta beraber yolculuk yapalım istemiş. Kendi uçağından inip tren garına geldi bizi almaya elinde bir demet çiçek. Aslında romantik takılmayı hiç sevmem ama hoşuma gitti. Yolda da elimi hiç bırakmadı.
Dağınık bir tip olmasına rağmen evi derli toplu bırakmış. Beni arayıp bulaşık makinasının nasıl çalıştığını sormuştu. Eve gelince temizlik gözümde büyüyordu ama inanamadım böyle cillop gibi ev görünce, ben varken bile böyle toplu durmuyordu salon :)

Bir daha böyle uzun gitmeyin dedi, arada özletmek gerek bizsin onlar bir hiç hehehe.

Son düzenleme:
benim kız da çok huysuz diş geliyor sanırım gece devamlı uyanıyor kulağını kaşıyor dişini kaşıyor kaç gündür hiç doğru dürüst uyuyamadım

ohhh senin için güzel bir karşılama olmuş..arada uzak kalmak gerçekten iyi oluyor..umarım tatiliniz de güzel geçmiştir

Ne kadar tatlııı, okurken öyle hoşuma gitti ki yataktaki o hali, bizim oğlanları düşündüm, daha öpücük olayı yok, yalıyorlar şimdilik öp deyince. Ama babayı öpen olmadı henüz. Kızlar babaya düşkün oluyor demek ki bebeklikten itibaren.

Bu dönem sanırım kocalarımıza en çok kızdığımız dönem. Çocuk olunca anneler seve seve tüm hayatından fedakarlık yapıyor, tüm alışkanlıklarını bir süre erteleyebiliyor ama babalar maalesef hem düzenleri değişmesin, hem çocukları onlara düşkün olsun hem mutlu bir yuvası olsun ama bunun için de birşey yapmasın istiyor. Öyle olunca da biz anne modundan çıkıp eş moduna geçiyoruz ve hırrrrr Haketmiyorlar mı, kesinlikle hakediyorlar ama nedense sinirli, gergin olan biz oluyoruz, biraz rahatla, son zamanlarda ne kadar streslisin, her şeye kızar oldun oluyoruz. Sanırım geçici bir dönem bu, güçlü olup bunu atlatabilmek önemli olan. Genellikle (istatistiki bilgi tabii bilemem doğruluğunu) çocukları olan aileler ilk bir seneyi atlatırsa durum normale dönüyor imiş:)

sorma ki bizim daha 1 tane dişimiz çıktı bitmez bu diş çilesi

Oyyy oyyy oyyy, daha yolun başındasın yani. Allahtan sürekli değil ağrıları. Bir de her diş ağrılı çıkmıyor. Çocuktan çocuğa da çok fark ediyor. Çok ağrıları olursa diş jeli kullanıyorum ben, çok rahatlatıyor, uyutuyor da. Böyle böyle atlatacağız.

Arkadaşlar ya birşey soracağım, bebeklerinizde aynı durumu yaşayan var mı acaba? Benim ikizlerden biri çok sinirli. Geçen haftadan beri, herşeye sinirlenerek tepki veriyor. Diğer kardeşi, bir yerlere tutunarak yürüyor şu anda ve kardeşine göre çok avantajlı, bunun elinde ne varsa alıyor. sla kendi elindekine bakmaz, en sevdiği oyuncak kardeşinin elindeki oyuncak. (İkizlerimden birisi ayına göre kilolu ve bırakın tutunarak yürümeyi şu anda emeklemesi bile standart değil, kolunu çekerek göbeğinin üstünde sürünerek ilerliyor).
Önceden eline başka bir eşya tutuşturduğumda susar onunla oynardı ama şimdi çok sinirleniyor kardeşi elindekini aldığında. Asıl dikkatimi çeken şey ise; sabaha karşı uyandı ben sallayarak tekrar yatırmak istediğimde ise bir o tarafa attı kendini yatağında bir diğer tarafa. Elleriyle falan yatağına vura vura dönüyor, bir de sinirle söyleniyordu. Çok şaşırdım. Aldım kucağıma sevip öptüm. Sakinleşti ama bu sefer de beni bırakmak istemedi, 2 dakika anneme bırakıp banyoya gittim, gelene kadar bağıra çağıra ağladı.
Neden bu kadar sinirli olur, böyle şeyler yaşayanınız oldu mu??

günaydın
mehmet hasta
dün gece sürekli boğazında gıcık var gibi kuru bir öksürük vardı ve gece boyu öksürdü rahat uyuyamadı
sabahta burnu akıyo hapşuruyo öksürüyo ama neşesi yerindeydi
ıhlamur yaptım az içti istemedi içine mama koydum içirdim
ateş düşürücüyle peditus verdim
öksürük endişelendiriyo beni inşallah ciğerlerinde bişey yoktur bianda oldu
portakal sıktım içine gazını alsın diye şekerde koydum içti epeyce şimdi uyuyo inşallah düzelir
akşama eşim gelince doktora götüreceğiz

köy tavuğundan şehriyeli çorbada yaptım limonlu uyanınca içiricem
eşimde hasta üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…