- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.201
selam millet napıyosunuz bakim
bulaşık makinasını boşalt çamaşır makinasını boşalt as memoya yoğurt mayala çorbasını yap bize yemek yap canım çıktı
kayınpeder mantar toplamış temizlememiş verdi onları temizledim kaç saat
hugo ne şanslısın cnm ne hamarat kayınpederin var size yakınlarmı emeklimiki ya balık tutuyo yada mantar..maşallah valla...benmkiler yaşlı yaa anca bağ bahçeyle uğraşıyorlar artk....
üç gündür nihayet oturabildim bilgisayarın başına..
hasta olan arkadaşlara ve bebişlere çok geçmiş olsun..
3-4 gündür Yağmur'un ishali arttı..dişler yüzünden sulu kaka yapıyor derken ishali arttı
günde 5 kere sulu kaka yaptı..poposu felaket oldu kuzumun..doğduğundan beri hiç pişik olmamıştı..neyse ki dünden beri daha iyi..
ama bu seferki diş olayı yıprattı yavrumu..iştahı azalmıştı bi de üzerine ishal olunca ne yedireceğimi şaşırdım..
şimdi uyuyor..bakalım ne kadar uyuyacak..
geceleri üstünü çok açmazdı şimdilerde sıkıntısından galiba yatakta ordan oraya dönmekten üstü açılıyor
üstünü örtmek için kalk emzirmek için kalk derken iyice yoruldum..habire kilo veriyorum bir deri bir kemik kalcam yakında:)
Selam cozget ve dicle özellikle size selam verdm çünkü bugün günlerdir strese sokan poliplerimden 10 dak kurtuldum 2 haftadır gerim gerim geriliyordur o masaya çıkacağımı düşünüp duymadım bile üstelik 2 tane et parçasını narkozsuz çğnesiz aldılar duymadım bile...sizede tavsiyem arkadaşlarım sizi üzen yada geren neyse sebep halletmeden olmaz..yoksa çok sinirli birer insana dönüşüyoruz bende dahil.sizde sorun neyse kurtulun derm yavrularımıza yansımasın..ohh bee üstümden bi yük kalktı sanki..doktor iyi olurken vücudunun yaptığı bişey bunlar inş bi daha olmaz olacağını sanmam ama dedi..yani dikişlerim zor iyi oluyormuş bi daha normal yaparmıyım aslaaa olursa olmasın ama kesinlikle sezeryancıyım artık..çok çektim çünkü...
Dicle geçmiş olsn cnm kuzun ishal olmuş acaba diştenmi geçmişe bakamadım ama damaklarını kontrol etseydin dişte ishal yapıyoo bazı bebeleri..inş üşütmeden değldir nane çayıda mideyi yatıştırırmış üşüttüyse..
Günaydın kızlar, nasılsınız, umarım herkes iyidir.
Geçmişe şöyle üstün körü baktım eşlerle aralar limoniymiş. Şiddetle durumu uygun olanlar için birkaç günlük özlem tavsiye ediyorum. Eşim bizi çok özlemiş. Düşünebiliyor musunuz bizi Antalya'dan karşılayacaktı dayanamamış Ankara'ya kadar gelmiş. Uçakta beraber yolculuk yapalım istemiş. Kendi uçağından inip tren garına geldi bizi almaya elinde bir demet çiçek. Aslında romantik takılmayı hiç sevmem ama hoşuma gitti. Yolda da elimi hiç bırakmadı.
Dağınık bir tip olmasına rağmen evi derli toplu bırakmış. Beni arayıp bulaşık makinasının nasıl çalıştığını sormuştu. Eve gelince temizlik gözümde büyüyordu ama inanamadım böyle cillop gibi ev görünce, ben varken bile böyle toplu durmuyordu salon :)
Bir daha böyle uzun gitmeyin dedi, arada özletmek gerek bizsin onlar bir hiç hehehe.
Bu arada Tatil maceramızı bloğumda paylaşmıştım göz atmak isteyenler için: Yazdan Kalan
benim kız da çok huysuz diş geliyor sanırım gece devamlı uyanıyor kulağını kaşıyor dişini kaşıyor kaç gündür hiç doğru dürüst uyuyamadım
biz bugün erkenciyiz..6.30 da Yağmur hanım uyandı..daha doğrusu üstünü açmış hiç bir şey yok üstünde öylece uyumuş üstünü örteyim derken uyandı sıpacık
ben de uyutmaya zorlamadım.. yatakta kucağımda emziriyordum baktı yatakta babası var ,eşim daha uyanmamıştı,babasına baktı sonra yanağına öpücük kondurdu
babamızı görseniz zevkten dört köşe kuzusu öperek uyandırdı ya..babamızın ayakları yerden kesildi valla
sonra bir daha öptü..gece özlemiş babasını demek ki..o kadar uğraştım beni öpmedi sıpa..
zorlamadım uyusun diye kalktık ben de kahvaltı yaptım..Yağmur istemedi..masada babasının kucağında sofrayı karıştırdı..oyalansın dedim ben de..8 de uyudu bakalım ne zamana kadar uyuyacak
Yaaa inanmıyorum kızlar size valla bende küsüm kocamla akşam iş çıkışı kahveye uğramış geç geldi bende yüzüne bile bakmadım yarında izinli bakalım nasıl gönlümü alacak sıktı bu ara kahve tutkusu beni...konuşmicam onla yarın alışverişe vurcm kendimi..görcek ooo...sizlerdede küs varmış aynı zamanda güldüm valla bu bi dönemmi acaba yahuu...olacak iş değl...
Çok geçmiş olsun, bu diş macerası bayağı uzun sürecek galiba(
sorma ki bizim daha 1 tane dişimiz çıktı bitmez bu diş çilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?