- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.241
offf dicle seninki kabızmış ya karıştırmışım kusura bakma:26:
tatilden dönen arkadaşım ata nın annesi(unuttum adını)
hoşgeldinnnn..
resimler çok güzel.ata çok çook güzel maaşallah..
eşinin karşılama süprizidie çok süper..
ne düşünceli eşler var ...
Oyy Ata'nın annesi diye anılmak daha mutlu etti ki beni, kalbim çarpıyor :)
Teşekkür ederiz teyzoşu. Umut ile tanışamadık hala.[/QUO
:)))))
hele anne dediklerini onlardan duysak nasıl daha bi mutlu oluruz...
umutun resmini koyarım ama yaa kendimce bazı nedenlerim var da...oyüzden koyamıyorum malesef(
çok isterim ..
kız durasella
sen yokken bikerem ben merak ettim sordum özledim didim
daha dün didim
sen geldin hiç bizi görmüyon
Oyy Ata'nın annesi diye anılmak daha mutlu etti ki beni, kalbim çarpıyor :)
Teşekkür ederiz teyzoşu. Umut ile tanışamadık hala.[/QUO
:)))))
hele anne dediklerini onlardan duysak nasıl daha bi mutlu oluruz...
umutun resmini koyarım ama yaa kendimce bazı nedenlerim var da...oyüzden koyamıyorum malesef(
çok isterim ..
neki acep
neki acep
özel mesajlarına bak hugo..
Yavrum kuduruk hastaymış ya onunla ilgileniyorsun diye meşgul etmeyeyim seni dedim. Görmez olur muyum hiç, ben de özlemişim forumu, sizleri.
yaklaşık 1 ay önce bende buna benzer bi soru sırmuştum.dönemseldir belki demiştik ama hala öyle malesef
elinden bişeyini aldığımda ya da istediği bişeyi yapmadığımda öyle sinirleniyor ki sinirinden sürekli kafasına vuruyor
yani daha 11 aylık bi bebek sinirlenince kafasına vurmayı nerden öğrenir değil mi ama öğrenmiş işte
kesinlikle babasıyla vakit geçirmek istemiyor sürekli benim peşimde
resmen bana bağımlı yaşıyor
alıp babasının kucağına koyuyorum,mutfağa gidiyorum diyelim
peşimden ortalığı yıkıyor ağlaya ağlaya neden böyle bilmiyorum
Kızlar ben doğum günü için basılabilir materyaller hazırlamayı düşünüyorum. İnternetten araştırdım çok güzel isme göre hazırlanan süsler var ancak pahalı, değmez. Ucuz olanlar da çok dandik. Ben photoshopta hazırlayacağım sonrasında da baskı alacağım. Bazılarını sticker şeklinde, bazılarını ise ince karton şeklinde bastırmayı düşünüyorum.
Örnekleri burada paylaşırım, belki sizin de işinize yarar.
:))) Serseriler yaaa...Çok sevimli oluyorlar sinirli olunca, ben çok gülüyorum hallerine sinirlenince ama doğru davranış nedir bilemiyorum açıkçası, nasıl davranmalıyım da bu sinir kalıcı olmasın. İki gündür dişlerini gıcırdatıyor. Toplamda 5 tane diş var zaten ağızda, onları da gıcırdatarak kaybedecek benim dana:)merhaba kızlar geçmişi okudum yarım yamalak bebişler hastaymış geçmişolsun.. hugocuk telaşlanma birşey yoktur ciğerlerinde doktora götüreceksin zaten, benim kızımda kendini hep arkaya atıp kafasını çarpıyor sürekli yastıklar etrafında kontrolsüz hareket ediyor sinir konusunda çok değil ama bizimkide arada bir dişerini allerini sıkıp titretiyor kendini çok komik oluyortabii elinden birşey alınca onu herhangi bir şey için engellediğimde bağırıp ağlamaya başlıyor bunları sinirden saymıyorum zaten :))
Evet yaaa ben de şaşırıyorum, ne gördüler ki hayatlarında bu kadar sinir yapıyor veletlerDaha ne yaşadınız, hangi dönemden kaldı o kadar sinir!!! Bu kadar sinirli olan oğlum, karnımdayken neredeyse hiç hareket etmezdi. Doğduktan sonra birçok şeyini farketmedik bile diğer oğlanın azgınlığından. Gazını bile kendi kendine hallederdi yavrum, o kadar sessizdi. İlk 4-5 ay çok sessizdi, sonra birden açıldı ve bizim zor dediğimiz oğlumuz nur nimet kaldı yanında valla O günlerin acısını çıkarıyor galiba
Dönemsel diye düşünüp teselli ediyordum ben de kendimi ama baksana seninki de hala sinirliyse, karakter meselesi herhalde...
:))) Serseriler yaaa...Çok sevimli oluyorlar sinirli olunca, ben çok gülüyorum hallerine sinirlenince ama doğru davranış nedir bilemiyorum açıkçası, nasıl davranmalıyım da bu sinir kalıcı olmasın. İki gündür dişlerini gıcırdatıyor. Toplamda 5 tane diş var zaten ağızda, onları da gıcırdatarak kaybedecek benim dana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?