2012 Şubat Anneleri

offf dicle seninki kabızmış ya karıştırmışım kusura bakma:26:

ilahi çok güldüm..yok benim kız ishal..bazı meyveleri ve bazı yiyecekleri ateş,öksürük gibi durumlarda vücudu yorması sebebiyle vermeyin diyorlar.
ama bence bebişlerin en iyi doktoru annesidir..ona neyin iyi gelip gelmediğini anneler daha iyi bilir

o dediğiniz sinirden bizdede var kızlar malesef.
elinden bişeyi alınınca,yada emekleyerek gittiği yönden onu kucağıma alırsam,yönünü değiştirirsem falan ve elleirnden tutup yürütüyoum mümkünatı yok yürümek istemiyor en çok da ozaman sinir yapıyor,ben daha çok sinirleniyorum !bizimkinde kendini geriye doğru atma huyu var.güm diye kafasını çarpıyor,daha çok sinirleniyor,ağlıyor.artık arkasında duruyorum sinirlenmesi yakınsa.

kitap deyince siz:
bizde dokun hisset kitaplarından aldık renkler ve şekiller
ve sevimli hayvnlar..

pek bişey anladıığı yok şuan.çok güzel kemirmiş ..:))

Oyy Ata'nın annesi diye anılmak daha mutlu etti ki beni, kalbim çarpıyor :)
Teşekkür ederiz teyzoşu. Umut ile tanışamadık hala.

kaynar suya viks koydum kaloriferin üzerine odasına uyuyo şimdi viks beni bile rahatlattı
kız durasella
sen yokken bikerem ben merak ettim sordum özledim didim
daha dün didim
sen geldin hiç bizi görmüyon

merhaba kızlar geçmişi okudum yarım yamalak bebişler hastaymış geçmişolsun.. hugocuk telaşlanma birşey yoktur ciğerlerinde doktora götüreceksin zaten, benim kızımda kendini hep arkaya atıp kafasını çarpıyor sürekli yastıklar etrafında kontrolsüz hareket ediyor sinir konusunda çok değil ama bizimkide arada bir dişerini allerini sıkıp titretiyor kendini çok komik oluyor tabii elinden birşey alınca onu herhangi bir şey için engellediğimde bağırıp ağlamaya başlıyor bunları sinirden saymıyorum zaten :))

bu arada durasella güzel güzel gezip gelmişssiniz ne güzel:) bursanın en karlı zamanında buradaydınız demek yine hava soğuk ama hava açık güzel zamnlama olmuş :)

Yavrum kuduruk hastaymış ya onunla ilgileniyorsun diye meşgul etmeyeyim seni dedim. Görmez olur muyum hiç, ben de özlemişim forumu, sizleri.

arkdaşım iki dakikalığına kızını bıraktı bugün
valla kız yanımdaydı nasıl oldu anlamadım kaşla gçz arasında kızın saçına yapıştı çığlık ata ata yoluyo kız korkuda tir tir titredi nasıl aldım elinden bilmiyorum dahada kucağıma atlıyo yolcakmış
neyse kızın saçını düzelttik verdik annesine

Kızlar ben doğum günü için basılabilir materyaller hazırlamayı düşünüyorum. İnternetten araştırdım çok güzel isme göre hazırlanan süsler var ancak pahalı, değmez. Ucuz olanlar da çok dandik. Ben photoshopta hazırlayacağım sonrasında da baskı alacağım. Bazılarını sticker şeklinde, bazılarını ise ince karton şeklinde bastırmayı düşünüyorum.
Örnekleri burada paylaşırım, belki sizin de işinize yarar.

Evet yaaa ben de şaşırıyorum, ne gördüler ki hayatlarında bu kadar sinir yapıyor veletler Daha ne yaşadınız, hangi dönemden kaldı o kadar sinir!!! Bu kadar sinirli olan oğlum, karnımdayken neredeyse hiç hareket etmezdi. Doğduktan sonra birçok şeyini farketmedik bile diğer oğlanın azgınlığından. Gazını bile kendi kendine hallederdi yavrum, o kadar sessizdi. İlk 4-5 ay çok sessizdi, sonra birden açıldı ve bizim zor dediğimiz oğlumuz nur nimet kaldı yanında valla O günlerin acısını çıkarıyor galiba
Dönemsel diye düşünüp teselli ediyordum ben de kendimi ama baksana seninki de hala sinirliyse, karakter meselesi herhalde...

Çok iyi olur, çok mutlu olurum. Ben de oğullarımın yaşgünü için araştırma yapıyorum.

:))) Serseriler yaaa...Çok sevimli oluyorlar sinirli olunca, ben çok gülüyorum hallerine sinirlenince ama doğru davranış nedir bilemiyorum açıkçası, nasıl davranmalıyım da bu sinir kalıcı olmasın. İki gündür dişlerini gıcırdatıyor. Toplamda 5 tane diş var zaten ağızda, onları da gıcırdatarak kaybedecek benim dana:)

bende oğlumu 4-5 ay rahat büyüttüm diyebilirim ..seninkide benimkine benziyormuş.seninki gibi gazını bile kendi hallediyordu,hiç gaz sıkıntımız olmadı,bağırması ,ağlaması,mızmızlanması olmadı okadar..rahat bi bebekti.şuan hepsi o aylarda kaldı.sonra birden değişiiti,haraketlenmeye başlayınca bi başladı ,tam başladı.ozamanlar hep derdik,eşimin huyunu suyun alacak galiba.eşimde çok sakin bi bebekmiş.hala da çok sakindir,ve ağırdır,uyuşuktur yani.))
bebekliğin dede önüne bişeyi yok ,yerinden bi santim bile uzkalşmadan koyduğun yerde bulurmuşsun onu:)))
şimdide tam tersini diyoruz :yok umutun senle alakası yok.sanırım bana benziyecek.ben tam bir kudurukmuşum:))
çook zor hep böyle giderse.hele yürüdüklerinde...

of o diş gıcırdatmayı hiç sorma zaten bayılcam bi gün ne fena ya gacır gucur heryerden duyuluyor

kızlar selam.. bi sürü alıntı yapıp yazdım ama olmadı nedense aklımda kalanları yazayım..

1 şeklinde kurabiye kalıbı arayan bi arkadaş vardı sanırım aynısında bende arıyorum ve malesef büyük marketlerdede satılmıyormuş..ya pasta malzemeleri satan bi yer yada netten sipariş vericeksin 1 kalıp 8tl kargo ücretide olucak tabiki.. neyseki satan bi yer duydumda gidip bakıcam fırsat bulunca.. vakit kaybetmemen için yazıyorum avmlerde yok

hımmm bide diş gıcırdatma olayı vardı sanırım Allahım içim çekliliyor resmen gıcır gıcır bazen kırılcakmış gibi ses çkkıyooo nerden öğrendilerse neyin siniriyse artık

bidee yürüyen bebeğin arkasında koşmak rezillik evet güzel bi duygu ama düşücek çarpıcak kaygısı paronayaya sürüklemek üzere beni ne zaman alışırım hiç bilmem .. 2 haftadan fazladır yürüyo canım çıktıı

doktora gittik neyseki atlatmış minik
antibiyotiğe gerek yok dedi naptınsa devam et dedi
grip için aferin şurupla burun damlası verdi
zaten nezleye çevirdi çok şükür devamlı burnu akıyo ama tıkanıklık yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…