- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.401
her işte hayır var derlerya doğru eşim bağırsak enfeksiyonu geçirmese belkide hiç anlamıcaktık
mehmette su gibi yapıyo ateş bulantı halsizlik var hiçbişey yemek istemiyo mama içmiyo sadece su istiyor yarın sabah acile gidicez boğaz enfeksiyonu böyle yapmaz
selamlar herkese...öncelikle hugocuk sanırım mehmet hasta çok geçmiş olsun üzülme sen ona çok ii bakıyosun atlatır en kısa zamanda..
çok karışık bi hafta geçirdim kızlar sizlerle de paylaşmak istiyorum
yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü sağ göğsümde tuhaf bi acıyla uyandım.üzerine dokunamıyordum bile o derece acıyordu.kızımın burnu tıkalıydı o göğsümü ememiyordu bi türlü..bende ondan acıyor heralde diyorum ama aklımda karışık çünkü hani süt dolunca şişer ya göğüs benimki şiş değil sadece dokunamıyorum acıyor.zaten sabahları okula giderken süt sağıp öyle gidiyorum.neyse 3 gün acıdı 3.günün sonunda banyoda alt kısmında bi sertlik farkettim.eşime gösterdim oda farketti.tabi tahmin edersiniz o anda aklıma bin türlü şey geldi.
en önemlisi herşeyden önce kızım geldi.eşim hemen doktora gidelim dedi ama dur bakalım biraz daha bekleyelim dedim belki gerçekten kızım ememediği için olmuştur diye ama ben ona belli etmeden bunu kendime acayip sıkıntı yaptım depresyona girdim resmen..
veee peşinden ertesi sabah kızıma süt sağarken sade 30 cc çıkarabildim.bi gün önce 1 biberon doldurdum yanlışlıkla döktüm sonra tekrar doldurdum düşünün yani o kadar vardı sütüm ama o sabah tam 45 dk uğraşmama rağmen çıkaramadım.tabi resmen bunalıma girdim.göğüslerim dolmuyor sütüm çıkmıyor çok üzgündüm.sonra ertesi gün o göğsümdeki acı kayboldu.sertliği aradım oda kayboldu.hala bakıyorum iyice bakıyorum ama yok.işte dünde ilk defa regl oldum.acı yok sertlik yok ama sütümde acayip azaldı yani yok gibi resmen.
sizce ne bu şimdi kızlar??
kızım ememediği için damar içinde süt mü birikti de bi anda sertlik gibi geldi bana??
yoksa adet olacaktım onun sıkıntısı mı dersiniz??başına böyle bişey gelen var mı?
veee sütüm neden azaldı??yine sizce adet olmamla alakalı olabilir mi??yoksa o akşam yaptığım bunalım yüzünden kesildi mi14:
süt konusunda şuan yine sıkıntı yaşıyorum ve çok üzgünüm tekrar başa sardım still tea, pekmezler helvalar..akşamları da bi kere daha sağmaya karar verdim artsın diye
umarım tekrar gelir
mehmetin isali bir türlü geçmiyor su gibi yapıyor
larenjiti geçti fakat isali geçmedi
dün hiçbişey yemedi gece ağlayarak uyandı yatak döşek batmış yine aldık acile gittik dışkı testi yaptılar bağırsak enfeksiyonu çıkmadı
eşim dedi çocuk hastanesine götürelim dedi
götürmez olaydık serum dedi doktor
aklı çıktı korkudan çok ağladı neticede serumu taktılar geri çıktı heryer kan oldu çok ağladı mehmet bende öyle
doktor kusmasın diye iğne yaptırdı zaten kusması yoktu
eve geldik kusması olursa hastaneyeyatırcaklar
bugün bişeyler yemeye başladı en azından ona şükrediyorum ama çok isal su gibi
uyumuştu uyandı heryanı batmış
canım çok sıkkın çok
teşekkür ederim dicle sanada çok geçmiş olsunNisane merhaba..bence korkmana gerek yok...kötü huylu bir kitle durumunda ağrı olmaz..daha önce eline gelen sertlik şimdi yok diyorsun..büyük ihtimal kızın emmediği için sertleşme olmuştur..süt birikmiştir..ama sen o panikle sütün azalmasına sebep olmuş olabilirsin..sıcak suyla elinle masaj yap göğsüne..ama yine de için rahat etsin istersen bir doktora git..
bu konudaki bilgilerime gelince
yaşadığım deneyimlerimi sana anlatayım..iki sene önce sol göğsümde ilginç bir ağrı ve şişme oldu..adet öncesi ağrı diye düşündüm ama sonra baktım göğsüm morarmış..hemen bir tıp merkezine gittim ultrason çekildi..solid kitle lezyonu dediler..büyük ihtimal kötü huylu değil çünkü kötü huylusu ağrı yapmaz ve oynamaz sabittir dediler..içim rahatladı ama bizim ailede de olduğu için mutlaka biyopsi yapılması lazım dediler..yine de insan tedirgin oluyor biyopsi sonucu çıkana kadar epey gerildim ben..seni çok iyi anlıyorum..sonuçta iyi huylu ama her iki göğüste de 2 şer tane kitlem var birçok kistte cabası..ben o zaman sormuştum kitle ve kist süte engel mi diye hayır demişlerdi..çok şükür hiç birsorun olmadı kızımı emziriyorum..
sana gelince dediğim gibi senin ki büyük ihtimal korktuğun şey değil...kötü huylu kitlede ağrı pek olmaz..kitle oynamaz sabittir ki şimdi elime gelmiyor diyorsun..sen yine de kızını emzirmeye ,sağmaya ve masaja devam et..sıcak su çok etkili ve moralini sıkı tut..yine içim rahat değil dersen doktora gidebilirsin..geçmiş olsun canını sıkma merak etme kötü birşey yok bence
mehmetin isali bir türlü geçmiyor su gibi yapıyor
larenjiti geçti fakat isali geçmedi
dün hiçbişey yemedi gece ağlayarak uyandı yatak döşek batmış yine aldık acile gittik dışkı testi yaptılar bağırsak enfeksiyonu çıkmadı
eşim dedi çocuk hastanesine götürelim dedi
götürmez olaydık serum dedi doktor
aklı çıktı korkudan çok ağladı neticede serumu taktılar geri çıktı heryer kan oldu çok ağladı mehmet bende öyle
doktor kusmasın diye iğne yaptırdı zaten kusması yoktu
eve geldik kusması olursa hastaneyeyatırcaklar
bugün bişeyler yemeye başladı en azından ona şükrediyorum ama çok isal su gibi
uyumuştu uyandı heryanı batmış
canım çok sıkkın çok
hugocuk antibiyotik kullanmaya devam ediyorsanız o da ishal yapar..şükür bağırsak enfeksiyonu çıkmamış..
ishal canına okuyor kuzuların
biz de reflor ishal için epey etkili oldu
acaba siz kullanabilir misiniz antibiyotik kullandığınız için bilmyorum..
pırasa mıNisane cnm göğsündeki bence adet olacağın için şişlik olmuş olabillr yada yağ bezesi..emziren kadınlarda meme kanseri olmuyor sanırım ama...istersen doktora git bi baktır derm... Sütüm benmde azaldı dün oruç tuttum bugün az...sanırım ondn..helva yeme boşuna kilo alırsn anca asıl süt yapan su ve pırasaymış...bide bulgur..ama bize artık yaparmı bilmem...denemeye devm...5 6 ay daha emsinler en azındn...
evet reflor kullanmaya başladık bugün
ya ben dün akşam sordum çocuk hastanesindeki doktora antibiyotik iğne isal yapamı dedim yok dedi
hastanede iğnesini vurunca başladı ilkkez
iğne bitti şurup kullanıyoruz şimdi antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?