- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.381
Selam kızlar
hugocum iyimi memoo çok çok geçmiş olsn doktor söylemedimi şundan olur bu hastalık diye inş iyi olur başka bi hastalığa ilerlemeden inş cnm sakın endişelenme üzülme sen sakin olki memoda sakin olsn zor hastalık allahtan şifa isteyelim..
Diclecm beni sormuşun bugündn beri cvp yazdm okeylemedi kk sinir oldm önce geçmiş seninde yavruna ishali azaldımı bol bol su ver muz ver pilav ver cnm inş geçer hepten.ben belden hastayım bu ara zor adım atıyorm desem yeridr incittim tül takarken pek gelemiyorm ama kkya arada bakıyorm neler olmuş diye...
Simdi okudum çok üzüldüm , bebekler hasta olmasın
Biraz okudum simdi, larenjit; gırtlak ve ses telleri iltihaplanmasıymis. Bulaşıcı yani sana da geçebilir , su buhari çok iyi gelirmiş , biraz uzun surebilirmis iyileşmesi . Allah kolaylık, şifa versin. Olacak bunlar bir bir tanıyacaklar mikropları .
Ablamın kızı da domuz gribi olmuş, duyduğumdan beri alt üst oldum resmen. Dinlenecek demiş Dr , ilaç vermiş , ateşi yüksek . Off hastalıklar bırakın yakamızı ...
Oğlum haftaya yuvaya başlıyor resmen ayaklarım geri gidiyor hiç insan icine sokasim yok.
saol canım çok zor hakikaten ilk üç gün çok çektik perişan oldu kuzum
şimdi daha iyi ama bişey yiyip içmek istemiyor biberon görünce ağlıyor sürekli ayağımızda sallıyoruz öyle duruyor
geçmiş olsun, Allah bir an evvel şifalar versin miniğine hugocuk..
Selam kızlar özledim sizi. Annemlerdeyim kayınvalidemlerden geldim. Merak ettim sizi . Geçmişi okuyabildiğim kadar okuyacağım tabletin şarjı bitenekadar. Hugocum memo hasta galiba. Allah acil şifa versin arkadaşım. İnşallah başka hasta bebiş yada annesi yoktur.
biz iyiyiz Allah a şükür.ömer sürekli yürümeye çalışıyor, iki üç adım atıyor ama çok hevesli . Bu hevesle yürümesi yakındır.
Hclc cnm izledim starı doktor yoğurdu sütü çok fazla onaylamıyor aksine pekmezde 400 ml gr kalsiyum varmış maydanozda 200 ml gr kalsiyum varmış ve sütten yoğurttan daha fazlaymış çocuklarınıza pekmezi bol vern diyor bende bilmiyordum ama dut pekmezi veriyordm esada,..ama üzümmü dutmu onu söylemedi..üzüm ben sevmiyorum ama bilemedim hangisi...maydonoza hepten şaşırdım zaten kadınlarda iltihap söküyo taş falan döküyo ama kalsiyum olduğunu bilmiyrdm...
hastaneye gidince ölçümde yaptırduk boyu 79 cm kilosu 10 buçuktu ama kesin kilo vermiş halidir çok yıpranmıştı o zaman gözlerini altı bile çökmüştü
mehmet dünkü iğneden sonra toparlandı ama iştahı hiç yok
hiçbişey yiyip içmiyo neredeyse çok üzülüyorum
hastalıkta uzun süren bir hastalık
kilo verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?