- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.801
Çocuk olduktan sonra sanki bitakım şeyler sihrini kaybetmeye başladı aynı yatağı bile paylaşmıyoruz çoğu zaman karı kocalığımızı unuttuk sanki.işten geliyor tv seyrediyor yemeğini yiyor biz esadla odaya çekiliyoruz bende bazn uyuyakalıyorum bi bakıyorum sabaha karşı yatıyor 11 de falan işe gidiyor zaten o giderken biz ya yeni kalkıyoruz yada uyuyoruz izin günündede alışverişe gidersek gideriz akşama doğru muhakkak arkadaşlarının yanına gider kahveye..bu rutin hep böyle..bu izninde zaten küstük..kahvaltı bile yapmadık braber...boşanma kararı almak öyle zorki oğlum daha ufak ve babayada ihtiyacı var.ama ben nasıl bu rutinden sıkıldım nasıl eşimin yanlışlarından sıkıldım anlatamam...her seferinde sözler verip 2 gün sonra unutur sonra aynı baştan yeniden...bıktım gerçekten...ne yapayım bilmiyorum.bildiğim şuan dupdurgun bomboş olduğum..oğlumada sarılamasam şuan napardım bilmiyorum.eşimi seviyorum ama beni anlamaması canımı yakıyor
o doktor mehmet için 14 aylık oldıuktan sonra dahada hareketlenip kontrolden çıkacak dedi
acaba olurmu diye aklıma gelmiyo değil
kendini durduramıyo kıpır kıpır 9999
Çocuk olduktan sonra sanki bitakım şeyler sihrini kaybetmeye başladı aynı yatağı bile paylaşmıyoruz çoğu zaman karı kocalığımızı unuttuk sanki.işten geliyor tv seyrediyor yemeğini yiyor biz esadla odaya çekiliyoruz bende bazn uyuyakalıyorum bi bakıyorum sabaha karşı yatıyor 11 de falan işe gidiyor zaten o giderken biz ya yeni kalkıyoruz yada uyuyoruz izin günündede alışverişe gidersek gideriz akşama doğru muhakkak arkadaşlarının yanına gider kahveye..bu rutin hep böyle..bu izninde zaten küstük..kahvaltı bile yapmadık braber...boşanma kararı almak öyle zorki oğlum daha ufak ve babayada ihtiyacı var.ama ben nasıl bu rutinden sıkıldım nasıl eşimin yanlışlarından sıkıldım anlatamam...her seferinde sözler verip 2 gün sonra unutur sonra aynı baştan yeniden...bıktım gerçekten...ne yapayım bilmiyorum.bildiğim şuan dupdurgun bomboş olduğum..oğlumada sarılamasam şuan napardım bilmiyorum.eşimi seviyorum ama beni anlamaması canımı yakıyor
Aaa öylemiymiş hugo ben veriyorum valla her sabah ama bu sabah vermedim acelem vardı...oğlum pazarda simit yedi arabasında etrafı seyretti gelirken teyzesiyle elinden tutup yürüttük öylece yerlere bakıyor şaşkın şaşkın ayaklarına bakıyor...canım oğlum.ona pijama aldım çorap baktım ama havlu güzel bulamadık...kendime badi çamaşır aldım...stres attım birazda olsa...ama aklıma geldikçe ona olan öfkem 1 kat daha artıyor...şimdiye kadar ben onun için kendi ailemi çok üzdüm yeri geldi konuşmadım kocam kırılıyor dedim ama o hep kendi tarafı için beni üzüp ağlattı zorla köye bile götürdü ama artık mumla arayacak o kadını..asla artık taviz vermeyeceğim...ne derse tamam dedim tepeme çıkardım ama artık yokkk...
Selam kızlar eşimden akşam ayrı yattım aldım esadıda koynuma yavrum 5 ci dişini çıkarıyor sabaha kadar sık sık uyandı hiç tınlamıyorum kocamı beni çok üzdü burnu sürtsün biraz..şimdi annemlerle pazardan geliyoruz kafam dağıldı biraz.....
iyi pazarlar herkese...
tatilimin sayılı günleri.haftaya yarın okullar açılıyor.böyle ne iyi gidiyordu halbuki..
iyi alışmıştık kızımla sabah 9a kadar uyumaya:)evde olduğum süreç ikimize de ii geldi
sadece şimdiye kadar tek tek kahvaltısnı yiyen kızım artık yemez oldu.önceden ne versem ağzına çiğnerdi.şimdi peynirde versem yumurta da versem öksürme numarasıyla dışarı atıyor ağzından..
bende hiçç istememe rağmen bulamaç yapmaya başladım.
bi gün öncesinden sağdığım sütün içine cicibebe,ekmek içi,yumurta sarısı,peynir katıp yediriyorum zorla..pekmezini ayrıca veriyorum..ben başından beri kızıma pekmezleri dönüşümlü veriyorum.yani bi gün harnup,bi gün üzüm,diğer günde kayınvalidemlerin kendi yaptığı elma pekmezinden.
bala başlamadım henüz
bugünde ilk defa barbunya pişirdim kızıma.yine kayınvalidemlerin bahçesinden katkısız.
inşallah gaz sıkıntısı yapmaz en çok ondan korkuyorum bakalım
ne balıymış o bu kız zaten kendisi bal gibi datlu balamı ihtiyacı varrr
bu arada memo ballı kaymağı löp löp götürüyo
gaz yapmaması için pişirirken içine az şeker at gazını alıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?