- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.781
01.02.2012
12:27
oğlum dünyamıza gözünü açtı.
bugün 1 yaşında allahın izniyle..
ama hasta..(((
yarın doğumgünün yapıcaz kısmetse çünkü kaynanamlar burda malesef ,bişekilde yapıpı göndermek istiyorum onları.yoksa ben kafadan hasta olucam biraz daha kalırlarsa!!!!!!
Ya kızlar ben oğluma süt içiremiyorum bi türlü .
Sabah uyandığında bi 90 lık içiyor,günboyu bir daha da zar zor 60 lık falan içirebiliyoruz.
Normal süte geçince içer mi acaba ?
Denesem mi ki ? Bi de ilk verirken sulu mu vermemiz gerek ,biliyomusunuz ?
Bu arada doğum günü olan bebişleri kutluyorum,Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin onlara ve ailelerine
canım ben de gecen gün ilk kez süt verdim ama içine bebe bisküvisi koydum içti :) bi de gece uykuda verdim
sen de bi böyle dene istersen
Gınger süt derken anne sütümü aptamil mamayımı içmiyor...cnm..
Guneşışığım kutlarım umutu iyiki doğmuşlar...kaynananlar ne dedi bebek haberine merak ettim...
Uyurken içirmeyi denedik ama yok almıyoo biberonu alıyor bi iki çekiyor bırakıyor hemen.
Ben de süt sevmeyen içmeyen biriyim bana çekti heralde
o doktor mehmet için 14 aylık oldıuktan sonra dahada hareketlenip kontrolden çıkacak dedi
acaba olurmu diye aklıma gelmiyo değil
kendini durduramıyo kıpır kıpır 9999
yoğurt yesin peynir veya sütlü muhallebi filan yeter
biz pazar günü sma 900 gr aldık yarın biternormal süt içmiyo naptımmsa içmiyo az içip bırakıyo
Sende içine cici bebe kat koyu yap yada muhallebi gibi olursa belki kaşıkla falan yer yada sütlü muhallebiler yapabilirsin erken daha bırakmazsa iyi olur...
evet canım bendim
01.02.2012
12:27
oğlum dünyamıza gözünü açtı.
bugün 1 yaşında allahın izniyle..
ama hasta..(((
yarın doğumgünün yapıcaz kısmetse çünkü kaynanamlar burda malesef ,bişekilde yapıpı göndermek istiyorum onları.yoksa ben kafadan hasta olucam biraz daha kalırlarsa!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?