- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.401
arkadaşlar kızımda yürüyooorbugün sürekli yürüdü hala da yürüyor :):):):)::)
maşallah canım her iki evladına da Allah naZardan saklasın
amin canım arkadaşım cümlemizinkini inşallah.güzel rabbim evlatlarımıza hayırlı kaderler yazsın.iyi insanlarla karşılaştırsın.
O da seni cok seviyormuş , Hugo teyzem yeni tarifler yazsa da anneme gaz verse ben de değişik bişeyler yesem diyor
arkadaşlar kızımda yürüyooorbugün sürekli yürüdü hala da yürüyor :):):):)::)
oh maşallah. yaza ellerini tutup rahat rahat gezdiririz heralde
günaydın sinemcim, sana sadece boşver diyorum arkadaşım,
iyi gün dostu isteyen her yazdığını desteklememi isteyen benle hiç konuşmasın zaten umrumda bile değil, ama dediğin gibi benide en çok üzen "keşke yapmasaydım" cümlesiydi,ben burdan bile yazmadım ilk önce özelden gönderdim tatlı bir dille diyeceklerimi, neyse daha fazlada uzatmayacam, bu da benim bu konuyla ilgili yazdığım son şeydir...
günaydın canım, inan neredeyse 2 yıldır bu kulübe üyeyim aktif olarakta katılıyorum hiçbir arkadaşımla polemik yaşamadım ki ilk zamanlar kızıl kıyamet koptu bu topikte katılmadım bile ama dediğin gibi "keşke yapmasaydım" sözü üzerine dayanamayıp yazma gereği duydum.
neyse arkadaşım. sen neler yapıyosun? kuzucuğun nasıl? alperen diş çıkarma mücadelesi içinde. ben iş yerindeyim şuan hava epey yağmurlu izmirde.
işler güçler diyimkoşturma içinde geçiyo sürekli hayatım ne zaman hafta, ay başladı bitti hiç bişey anlamıyorum zaman çok çabuk geçiyo
yusuf kayranında aynı şekilde dişleriyle başı dertte çıkamadı gitti bir türlü, artık bekliyoruz çıksın diye çünkü sadece 2 dişi varçok tatlı görünüyor teyzesi
aynen arkadaşım. hep bir koşturmaca içinde ama eski yıllara nazaran çok daha hızlı geçiyor günler. demek 2 dişi var ,kuzum benim ya, olsun daha sağlam olur derler. alperen ilk dişini 10 aylıkken çıkarmıştı, şimdi 6 dişi var ama hep ikisini aynı anda çıkarıyor. öyle tatlılar ki hiç büyümesin hep böyle kalsın benimle kalsın hep benim olsun istiyorum.
bizim ilk 7 ay 20 günlükken çıktı 2 diş dahada çıkmadı, doktor normaldir gelişiminde problem yok ırsi olabilir diyo
ya bi haber okudum canımı çok sıktı, insan gibi görünen yaratığın biri 7 aylık bebeğini kendisinden korkuyor diye defalarca döverek bayıltmış ve en son boğazından duvara çarpmış
bebek yoğun bakımda, cani babada serbest bırakılmış,Allah bildiği gibi yapsın bunları
ayy inanamıyorum ya. annemin dükkanı var, dükkanın hemen ilerisinde çöp konteynırında yeni doğmuş bir bebek bulmuş çöp işçileri. hemen montlarına sarıp acile götürmüşler, ölmek üzereymiş yavrum, hatta belediye başkanı koymuş adını, ve bulan işçilere ödül vermiş. düşün çırılçıplak göbek kordonunu elle bağlanmış olarak çöpe atılmış. geçenlerde polisler gelmiş kamera görüntülerini izletmişler sokak sakinlerine,annem diyor izlesen kanın donar, bu kadar soğukkanlı vicdansız olamaz diyor, çöp atar gibi atmış bebeğini, zaten yeni doğum yapmış zor yürüyor diyor
canım bizim doktorumuz "bir bebek eğer 16 ayını doldurduysa ve hala 1 dişi bile yoksa o zaman endişeleniriz dedi. yani bizimkiler çoooook normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?