- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.421
Tamam barışalım gari
Valla ben de size yazınca azcık sakinledim,pek bi daraldıydım...
Ben 22+4te çektireceğm canım allah nasip ederse.
ben 13. haftamda ikili testim için girmiştim doktorum öyle istemişti. 22. haftamda tekrar giricem.
detaylı ultrasona 180 tl verdim diye hatırlıyorum
Evet canım 5 aylık olucak melek kızın =)
Bu arada hayırlı olsun canım ogrenmissin cinsiyetini yavrunun
elefera cuma günü okumuştum eşinle sorunlarını o zaman yazamamıştım ama bugün gördüm ki herşey yoluna girmiş, çok sevindim.. bebişin cinsiyetide belli olmuş, kızın hayırlı olsun
bende c.tesi günü gittim doktora, kızımı gördüm büyümüş güzelleşmiş böyle serpilmiş falandoktor herşeyi gayet iyi dedi, 2 hafta sonra 4lü testimiz için tekrar gidicez. 1 ayda 1 kilo almışım sanırım iyi gidiyoruz kızımla :)
Normal annesı normal.Bu ay üç kere usg ye girdim.Oğlum yüzünü göstermiyor.Sinir oldum annesine çekmiş inatçı o da.usg de hesaplanan hafta ile bebeğimin haftası arasında bir hafta fark var.usg daha büyük diyor normal mi?
Been...kızlar doğumdan önce veya doğumdan sonra işten ayrılmayı düşünen var mı aranızda
Bu son tablo biraz saçmalamış gibi hı ne dersin 10 aylık gebelik diyor
Dur o zaman mutlu ol bebişim 2 hafta sonra 5 aylık olacaksın soranlara "5 aylık gibeeyımm" diceksin
sen benden öndesin cnm hafta olarak.
ben özelde gittiğim hastanede çektirmicem fiyat araştırması yapıyorum da kimse bişey yazmamış birde cinsiyet yorumlarını okuyorum da kafam allak bullak oldu.
kıyafet alıyorum pembe mavi değillde hepsi bej rengi...hakkımızda hayırlısı.
kızlar herkese selam,
ben bugün 18 haftalık oldum,per günü kontrolüm var.
detaylı ultrason çektireniniz var mı kimse bunla ilgili bişey yazmamış yoksa ben mi kaçırdım
özelde fiyatına 250 tl diorlar siz rendavu aldınız mı
20-24üncü haftada çekiyorlarlarmıs zaten...
Ben de sizlerle konuusunca rahatlıyorum valla =)
sorma cnm bütün erkekler aynı demekki seninki kay haftalık?
1,5 ayda bir dr.a gdiyorum sık sık gidiyorsun derler..
detaylı önemli diye düşünüyorum ondan sonrada sırada ilerde tabi şeker yüklemesi kalıyormuş.ablamla aramda 2 ay var bende ondan öğreniyorum..
bence detaylıyı çektirmek gerek..
sen istanbuldamısın cnm fiyat almadan çektirme 80 tl bile duydum ben...
Kac paraya cektireceksin peki?
Ben hastanede sordum 200 tl dediler ve sigorta normalde de karsılamıyormus..
Esim de sokmayacak ayrıntılı usg ye beni gereksiz diyor, hatta doktora gitmem, hapları icmem bile gereksiz diyor..
Zaten bu yuzden kavga ettik
Ben de sizlerle konuusunca rahatlıyorum valla =)
Kac paraya cektireceksin peki?
Ben hastanede sordum 200 tl dediler ve sigorta normalde de karsılamıyormus..
Esim de sokmayacak ayrıntılı usg ye beni gereksiz diyor, hatta doktora gitmem, hapları icmem bile gereksiz diyor..
Zaten bu yuzden kavga ettik
Benim doktorum devlet hastanesi doktorlarından canım.Normalde muayenehanesine gidiyorum.Testler,ayrıntılı usg filan için devlet hastanesine yolluyor beni.
O yüzden ücret vermiyorum...Ama özel hastanede mi çektirsem diye düşünmüyor değilim.
1-2 yere fiyat sordum ben de.
Sen İstanbuldamısın?
tatlım,
ikili testi bende 1,5 ay evvel yaptırmıştım.
detaylı içnide randevu alıcam.perş.kontrole gittiğimde yaptırmamı söyleyecek.devlette yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa..
genelde 180-250 tl arası değişiyor.
şimdiden heyecan sardı perşgünü dr.gidicem diye aman ne nicek diye??
[/TABLE]0859194]Canım ben devlet hastanesinde giricem.Yelize de yazdığım gibi doktorum beni ayrıntılı usg'ye Zeynep Kamile gönderdi.
Eğer uzak demez gelirsen birlikte gidelim,Zeynep Kamilde yapıyorlar???
günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım
geçmişi biraz okudum sıkıntısı olan arkadaşlar inşallah
hemencecik kurtulursunuz sıkıntılarınızdan
elefera gözün aydın tatlı bir prenses geliyomuş
adengökçe dedene çok geçmiş olsun canım
bu arada bende cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim
doktor bebişimin her yerini inceledi güzelce baktı
bir sıkıntı yokmuş çok şükür
ama bebişim çok tatlıydı ne numaralar yapıyordu
kıpır kıpırdı valla
sorma cnm bütün erkekler aynı demekki seninki kay haftalık?
1,5 ayda bir dr.a gdiyorum sık sık gidiyorsun derler..
detaylı önemli diye düşünüyorum ondan sonrada sırada ilerde tabi şeker yüklemesi kalıyormuş.ablamla aramda 2 ay var bende ondan öğreniyorum..
bence detaylıyı çektirmek gerek..
sen istanbuldamısın cnm fiyat almadan çektirme 80 tl bile duydum ben...
insallahh cnm bugünn daha iyi gibiyim. en azından gözüm akmıyorr simdilikk..:26: ögleden sonra doktoruma gidicem randevu yok maalesef ama randevu operatörü ilac sorucam ve sonucc göstericem deyince aradann girinn sorun olmaz dedi aradann kaynıycam bende:2::2: simdi daha iyiyimm diye gitmessem bi dahakinde yine aynı stres olcak. 3 tane içmişş bulundum ya halihazırda panik oldum. cünkü bi sitede zararı yok diyo bi sitede fetal ölüme nedenn olabilir diyo:18:
hayatımm bana kendi doktorum 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor dedi.. aynı senin gibi 17. haftada 4 boyutlu ultrasonu yapan radyoloji uzmanı popodan baktı arası boss demek ki kız dedi. genital bölgeye bakamadı ama. 3 gün sonra baska bi doktorr genital bölgeyi tamamenn gördü ve kız dedi.. kesin dimi dedimm 3 gün sonra biri cıkıp bana erkek demez.. kadın o zaman söyle bi düsündü ekranı cevirdi bacak arasını gösterdi. bebegin cıkıntısı var su anda ama sanki pipi olmak için kücükk altında tek cizgi görüyorum ben kız olarak yorumladım ama sen bi 15_20 gün daha bekle dedibizde kız kabul ettik kontrol tarihimizi bekliyoruz kendi doktorumuzda ama düsün yani 18. haftaya girmişş bebegin cıkıntısınınn kız mı erkek mi oldugunu yorumlayamadı kendine güvenipp sen yinede bekle dedi. mutlaka benzerlik var gördük baktık netten ama 18. haftada da cok benzemiyor artık doktorr olarak o bilmicekse kız mı erkek mii bacaklarını acıpp yatmıs bi bebek ben mi bilcem.. o yüzden en iyisii beklemek. genitall bölgeye tamamen bakıpp kuku gördüsenizz bilememm tabi
Herkese selam şubat annişleri keyifler nasıl bakalım herşey yolundadır işallah
tünaydın hanımlar ikili test yaptırıp papp-a değeri çok düşük çıkan oldu mu benim gibi bu hafta içi amniyosentez yaptıracam çok korkuyorum 200de 1 de olsa düşük ve erken doğum riski varmış kafam çok karışık
Canım ben devlet hastanesinde giricem.Yelize de yazdığım gibi doktorum beni ayrıntılı usg'ye Zeynep Kamile gönderdi.
Eğer uzak demez gelirsen birlikte gidelim,Zeynep Kamilde yapıyorlar???
tünaydın hanımlar ikili test yaptırıp papp-a değeri çok düşük çıkan oldu mu benim gibi bu hafta içi amniyosentez yaptıracam çok korkuyorum 200de 1 de olsa düşük ve erken doğum riski varmış kafam çok karışık
Benim suan 19+2 SAT'a gore.
Gel de esime anlat onemini. Hepsi para tuzagıymıs.. Yaptırmayacakmıs..
Evet bana doktor 1 ay sonra seker yuklemesi yapılması gerektigini soyledi.
Ama esime soyleyemiyorum gizli gittim cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?