2012 şubat anneliği tadacak olanlar

geçmiş olsun canım. tedbirinizi alın. benim eşim de geçirmişti. çok iyi bakım yapılması gerekiyor.Allah korusun oradan başka bir hastalığa sıçramaz inşallah.

Canım hemen bozma morelini çok yakın arkadaşımında 224 çıkmıştı biraz diyet yaptı şuan 115 inmiş talıyı sıfırladı hayatından ara ögünler ve kepek ekmek tüketti benimde yarın şeke ryüklemem var bende çok heycanlıyım:))) streste var biraz
17 kilo aldım demişsin bende 18 kilo şuana kadar ödem artı kilolar bende 30 kg gözden çıkardım birde çalışıyorum çok zorlanıyorum allahtan 1 ay sonra izine çıkacagım bebeişleirmiz saglıklı olsunda kiloyu biz veririz perhizine dikkat et aman...

Kızlar merhaba bugun ben kontrolum vardı tüp bebek kontrolumu artık bıraktım şeker yüklemesi yapıldı 50 gr sonucum geç çıktı dr. gösteremedim tokluk degerim 146 çıktı sınır 140 açlık iyi çıktı kan degerim düşük idrar kültürü yapıldı perşembe alacagım bakalım nasıl bir yol izlenecek inşallah 100 gr şeker yüklemesi yapılmaz oğluşum iyidi dr amcamız 10 gün önden gidiyor dedi kilosuna ben durumumu anlatınca tedbir amaçlı 2 gün vurulacagım bir iğne yazdı erken doğum riskine karşı bebegin cigerlerini geliştirici iğne durumumu analtınca dahada ilgilendi yarım saat sürmüştür dr. yanındaki zamanım bayramdan sonra inşallah bende başlıyacagım alışverişine hiç birşey almadım henüz liste yapıyrom bol bol allahım bu yolda olan bebek isteyen hamile olanlara yardım etsin bu arada ocak sonu dedi dogumuma normalde şubat 10 erken alırız dedi kasım sonu gibi artık izine ayrılacım..

çok canım yanıyo kızlar son bir haftadır ayak parmaklarıma kramp giriyo, damarlarım çekiliyo sanki. ilk hamileliğimde sadece bacaklarımda yaşamıştım şimdi ayaklardan başladı. parmaklarım üst üste biniyo, uff olur olmaz yerlerde ayakkabı çıkartmak zorunda kalyorum. pazartesi doktora gidicem Allahtan. Magnezyum içeren bir ilaç daha uff...

BONCUKCUM sıkma canını ,biraz dikkat edersin hem şekerin düşşer hemde daha sağlıklı kilo almış olursun biloyosun zaten senin aldığın 17 kilonun sana hiç bir faydası yok.allah beterinden saklasın demek lazım hep ya bu arda sen nerelydin

ay canım o kramplar bende de var ya özellikle geceleri olmasa bana sorun yaratmyck ama gece olunca ne olduğunu şaşrmış uyanıyrm

mrb boncukcuğum ben cuma günü yaptırdım testi evde net olmadığı için yazamadım buraya.. benden 3 defa kan aldılar .
açlık: 90
1 saat: 140
2 saat: 112 çıktı
doktor normal dedi ilerki hayatında kiloya dikkat etmen lazım dedi. çok şükür ya öyle stres yapıyordum ki sorma ben zaten tatlı hiç yiyemem 1 çikolatayı bile bitiremem yani bide şeker çıksaydı neyden kısacağımı ne yemeyeceğimi bilemezdim. yanında biriyle gidersen geçiyor zaman bende tesadüf bi arkadaşla karşılaştım konuşa konuşa geçti. inşallah seninkide iyi çıkar. biraz kısıtlama yaparsan düzeliyor.

PANADOL canım bende şu anda arkadaşın gibi dikkat etmeye çalışıyorum bakalım bayram sonrası durum ne göstericek..Bu bayram tatlılardan uzak durmak lazım....Sen de benim gibi çok kilo almışsın ama bizde tedavide olduğu için öncesinden kullandığımız ilaçlar falanda aldırdı biraz...Ama aramızdaki fark şu ki sen hareket edebliyosun,ne güzel çalışıyomuşsun sende hep yatsaydın şeker çıkabilirdi ama çok şükür sonucun iyi çıkmış:)))
Oğluşunda iyiymiş bizimkide 2hafta önden gidiyo kilonuz kaçmış biz çok şükür 25+1itibariyle 1050gr olmuşuz:))))))
Kan için hap falan kullanıyomuydun değerin çok mu düşük,ben demir hapı kullanıyorum...Bide bişey sorcam neden erken doğum riskin olduğunu söyledi doktorun..Bana hiç iğneden falan bahsetmedi benim ki..Nereye hangi doktora gittinde vurdu iğneyi..Kendi doktorun dışında başka bi doktormuydu canım:))))Ben de senin gibi hiç bişey almadım bayram sonrası yavaş yavaş başlıycaz İNŞALLAH:))))Bu arada ortak noktamız çok,benim doğumda 9şubat gözüküyo bana da ocakta alırız dediler:)))

O BENİM DÜNYAM canım sen tecrübelisin magnezyum kullanman gerekiyo biliyosundur bana doktor magnorm diye efervesan tablet verdiydi,şu ana kadar çok şükür bi kramp yaşamadım,İNŞALLAH seninkide bi an önce geçer canım

Canım doğru söylüyosun bu hareketsizlik,durmadan bişeyler yemek sonunda şeker çıkmasına neden oldu ama bundan sonra düşer 100lükte bişey çıkmaz İNŞALLAHBen bilecikliyim istanbulda oturuyorum tatlım

HLYcım bak çok şükür kendini üzdüğün gibi bişey çıkmamış...Bundan sonra yediklerine biraz dikkat edersen kilo sorununda olmaz İNŞALLAH...Bebişi gördün mü muayene falan oldun mu,senin ki kızmıydı,erkekmiydi canım

Eveeeeeeeeeeet şimdi gelelim şubat annelerine....Nerelerdesiniz kıslarrrr ne yapıyosunuz alışverişler ne alemde..Haftasonu ilk defa dışarı çıkalımda bişeyler bakalım dedik oda takımları 2400-3000tl arası...Çok pahalı yahu...Bakalım bayramdan sonra bakarız, İNŞALLAH daha uygunlarını bulabiliriz...

geçen hafta gittiğimde gördüm bağdaş kurmuş oturmuş oğlum benim. iyi dedi doktor. inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

ben daha birşey almadım öyle boş boş oturuyorum:):)
daha doğrusu eşimin yanına gidecem bir ay sonra rapor izin falan 32 haftalıktan sonrada doğum iznine ayrılacağım. artık antepte alırım diye düşünüyorum.

sanada geçmiş olsun karamelcim. Terslik bu ya! inş bi şey olmaz sanada, bebişede aman kendinize dikkat edin. Beni prof ekimin yirmisinde randevu verdi görücek inş suda daha da azalma olmaz. Ama çok akıntııııııııııııımmmmmmm var.

bencede doktoruna güven...

selam canım aslında erken dogum riski falan yok dr. tedbir amaçlı yazdı iğnelerei ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncede 2 kez düşük yaşadım kansızlıga gelince alıyorum demir hapı ama demek yetersiz kalıyor bebegimin kilosuda 980 gr dedi dr. benimde 25+1 gittim seninkide önden gidiyor demek şekere baglı malesef ben c.tesi tekrar gidecegim sanırım yükleme tekrarı yapılacak çalışıyorum ama innaki zorlana zorlana doktorum bol bol yürüyüş yap dedi sanada tavsiye ederim inan rahatlıyor insan hem baglantıyı koparmayalım oki şekeri sıfırla hayatından ben resmen çıkardım pekmez içiyorum onuda bıraktım sevgiler...

Kuzum buralardayız sen nasılsın Şekerin ne durumda? Bende bi göz attım da fiyatlar yüksekti.Bende lc wakiki ye gittim kendime hamile bölümden güzel giysiler aldım geldim.Bebiş için hala hiç bişi almadım

ay canım o kramplar bende de var ya özellikle geceleri olmasa bana sorun yaratmyck ama gece olunca ne olduğunu şaşrmış uyanıyrm

benim bugün kontrolüm vardı dediğim gibi magnezyum içerikli bir ilaç verdi. internette araştırdım biraz magnezyumu hangi besinler barındırır diye muz, badem, fındık, tamtahıllı ekmek, koyu yeşil sebzelerde varmış. o besinleri almaya çalış eğer ilaç kullanmıyorsan. benim ilacın adı magvital umarım geçer. sana da geçmiş olsun cnm...

evet boncukkkk benim ikinci bebek olduğu için biliyorum kramplarda ne kullanacağımı. bugün doktor ilaç verdi zaten. benimkinin adı da magvital. senin şekerin yüksekmiş yaptırdın mı 100 lük yüklemesini. umarım iyi çıkar. bende yarın yaptırıcam 50 lik yüklemeyi. benim doktor sinir stres yok dedi, akşam 8 den sonra bişey yeme dedi. stres de arttırıyormuş.

tşk ederim çok şükür içimiz rahatladı...
23+4 düm 710 çıktığında sanırım benimkide biraz büyük geldi bana... bende şeker olabilir mi diye sormuştum.. belli olmaz dedi.. fakat dün şeker yüklemesi yaptırdım 50lik
açlık 75 çıkmış tokluk 146. Açlık iyide tokluk sınırın az üstünde dedi dr.um. Sınır 140 mış. şimdi 100lük yapalım dedi. Bayramda yediklerine dikkat et biraz ekmek, hamur işi tatlı vs kes dedi... nasıl becericeksem onu geldim eve son defa bugün yicem diye dağıttım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…