Doğuma Hazırlık 2012 yeni bebek isimleri ( kız ve erkek )

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

10 haftalık hamileyim,, cinsiyetimiz belli olsun ve bebeğime sağlıkla kavuşuyum : ERKEK : YAĞIZ........................KIZ: DİLRUBA düşünüyorum. inş. rabbim o günleri hepimize gösterir..

bunlar ne ya Allah aşkına....

Bende degisik isim koymak istoyorum ama maalesef cocuklar cok acimasiz olaniliyor okul hayatinda
Koydugumuz isimle arkadaslari dalga gecmesin, kizlara erkek, erkeklere kiz ismi verilmesin vb...
Zor karar, biz de Deniz dusunuyoruz kizimiza

Allah nasip ederse Benimde bir kızım olacak ismini ise Zuleyha koyacam öyle saçma sapan duyulmamış isimleri hic sevmem ne varki eski bilindik güzelim isimlerde

eski ve hoş isimler varken ne tuhaf isimler çıkıyor yaaa. iyiki annem ismimi zeynep koymuş çok seviyorum, o kadar kullanılmasına rağmen en güzel isimlerden bence

Tuhaf isimlere hiiç gerek yok...
Oğlumun ismini Ahmet Alperen koyacağım allahın izni ile

İsim konusunda epey araştırma yaptım aylardır. Sonunda karar verdik.
ASİL koymayı düşünüyoruz.
Bu isim konusunda görüşlerinizi bekliyorum..
Bu arada oğluşumun doğmasına da son 11 gün kaldı..

sırf farklı olsun yeni olsun diye çocuğunuza saçma sapan isimler koymayın lütfen arkadaşlar.. ilk mesajlarda okumuştum soley koymuş biri inanamıyorum bu bir havlu markası :) bu bir örnek sadece

Taze gebeyim ama şimdiden isim düşünmeye başladım bile hep içimden bu zamana kadar erkek olucak diye geçiyor hayırlısı devran ismini çok beğeniyorum manası Dünya, felek. Zaman. Talih yorumlarınızı bekliyorum:))

Devran da güzel isim. Benim de listemdeki isimler arasındaydı.
Biz Asil diyoruz bakalım..
Başka isim isterseniz önerilerim Uras, Deha, Ayaz, Artun..

sırf farklı olsun yeni olsun diye çocuğunuza saçma sapan isimler koymayın lütfen arkadaşlar.. ilk mesajlarda okumuştum soley koymuş biri inanamıyorum bu bir havlu markası :) bu bir örnek sadece

Asil kelimesinin manasını bildiğinizi düşünerek öyle saçma sapan bi isim olduğunu düşünmüyorum. Tamam Soley konusunda haklısınız ama Asil ismiyle aynı kefeye konmamalı..

Devran da güzel isim. Benim de listemdeki isimler arasındaydı.
Biz Asil diyoruz bakalım..
Başka isim isterseniz önerilerim Uras, Deha, Ayaz, Artun..

Canım asili beğenmedim ben tabi kişiden kişiye değişiyor beğeniler arasıda beğeniyorum bir de behnan var daima yüzü gülen demek ama devran beni çok çekiyor bakalım:)

biz de bu sene hayırlısıyla bir bebiş düşünüyoruz, eğer değiştirmesek ki erkek için eşim 'SELİM' ismini istiyor, bende kız olursa 'GÜLŞAH' ismini istiyorum, hiç duyulmadık isimlerden ben de hoşlanmıyorum kızlar

bana kalırsada isim dediğin biraz farklı olucak. cocuk okul yaşına bi geliyo sınıfta aynı isimden bikaç kişi daha var haliyle bunları ayırt etmek için lakap takılıyo uzun kısa sarışın gözlüklü vs. ne gerek var farklı olsun tek olsun. soley ismini begendim ben cokta güzel söyleniyo hem öyle müzik grubuda var cokta hos aklımda bulunsun
benimde beğendiğim kız isimleri İZGİ anlamı adalet demek birde ELİSA anlamı efendimizi cennette karşılıyan ilk meleğin adıymış aynı zamanda ELİSA ismi yabancılarda da var onlarda anlamı ise tanrının tek olduğu. yani kullanışlı bi isim yıllar sonra yurtdışına cıkarsa enazından isim konusunda zorluk çekmez

bede daha yenı hamıleyım bızde esımle bebek ısımlerı dusunduk ogluuz olursa adem (esımın rahmetlı babasının ısmı) ADEM EFE ,kız olursa da DURU yada DERIN dıye dusunuyoruz sızce nasıl arkadaslar ..... ?????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…