- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.981
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
Canim insallah kalp atislari hizlanir ve sorunsuz gecirirsin hamileligini fakat bebde ayniseyi yasadim bir sonraki gitmemde kalbi atmiyordu ve kurtaj oldum umarim benimkine benzemez bebek gelismedigi icinde 6.haftada kalmistir pekmez ic canim bol bol ben kaybettim ama kuzenimede kalp atisi yavas demisti 10 gunde 2 kilo pekmez icti ve bidaha gittiginde gumbur gumburdu insallah seninde boyle olur kendinide yorma birde kanaman olmasi gerekmiyor benimde olmamisti.. allah bebisine saglik sihat versin...
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
canım en yakın zamanda bütün endişelerin yerini mutluluğa bırakır umarım. bol dua et ve ruhunu besle. allah bağışlasın evlatlarımızı...
Canım çok teşekkür ederim, amin Allahım bağışlasın inşallah,veren Rabbim,alırsa da hikmetinden sual edilmez,o kadar aciziz ki...
kanamam yok çok şükür ama progesteron hormon değerim çok düşük 9.8......ondan doktor düşük tehlikesi var dedi....bir de önceki düşüğümden ötürü sanırım bir ihtimal kan pıhtılaşması olabilir düşüncesiyle bana bugün aspirin yazdı
zelda merhaba...
Bak sımdı ben sana yasadıklarımı anlatıcam canım...
İlk doktora gıttıgımızde 3-4 hafta arasında dedı keseyı gormustuk o gun...
Satla uyumlu degıl yalnız benım gebelık haftam, bunu doktora acıkladım ogun 7 haftalık olması gerekırken 4 haftalık cıvarındaydı, adetlerım gec oldugu ıcın gec yumurtluyorum, neyse...
10 gun sonra gel kalp atısı ıcın bakalım dedı
Tam da soyledıgı gıbı 10 gun sonra gıttım, sankı gecen defa o acıklamayı yapan ben degılmısım gıbı benı 8 haftalık hamıle kabul ettı adam ve ultrasonra kalp atıslarını alamıyorum dedı fakat bıze bır endıselı konusması var boyle gormelısın, dedım ne sorun ne soyle. Bana dedıgı su 4 boyutlu renklı doopler cektır gel ona gore ayrıntılı konusalım, neden dedım emın olmak ıstıyorum dedı, o an elım ayagım bosaldı, ben daha temmuz ayında kurtaj oldum dusun yasadıgım umutsuzlugu stresı...
Neyse renklı doplerı cekılmeye gıttık ordakı kadın bana aydasu hanım 8 haftalık gebeymıssınız dotkor bey kalp atımlarını duyamadıgı ıcın bunu ıstemıs 200 lıra ucretı var dedı. Sınırım tepeme cıktı kagıdı kaptıgım gıbı doktorun yanına gerı cıktım, 10 gun once sız dedınız daha 4 haftalık dıye nasıl bırden 8 haftalık oldu dedım, kendınce bırseyler geveledı agzında ve ben esımın ısrarları sonucu yaptırdım... Dopplerı ceken profa dedım doktor 8 haftalık dıyor ama degıl dıyorum yok kızım ne 8 haftası 5 hafta 3 gunluksun ayrıca cok az bır kalp atısı alıyorum AMA ZATEN BU HAFTALARDA BUNU BEKLEMEYIZ BILE dedı... dusunebılıyormusunuz... Raporum yazıldı doktora gosterdım, ne dedı bılıyormusunuz SIMDI ICIM RAHATLADI, SIMDILIK HERSEY YOLUNDA
O kadar sınırlendım kı zor tuttum kendımı. Dedım sız neye dayanarak bana bu uzuntuyu yasattınız, daha 6. haftaya yenı gırmısım sız kalp atısı ıstıyorsunuz 8. haftanın sonuna kadar yolu var bunun... Verdıgı cevap urkutucuydu... BIZ HERGUN NELERLE KARSILASIYORUZ BILMEK ISTEDIM SONLANMAKTA OLAN BIR GEBELIKMI YOKSA GELISIM GERILIGI MI VAR????
Ne kanamam var ne sıkıntım adamın bana soyledıgıne bak. Son oldu zaten bır daha da o hastaneye gıtmedım yanından bıle gecmem... Ha ek olarak orda kan aldılar benden ve kolum mıkrop kapmıs 15 gun oldu daha yenı toparlanıyorum merhemlerle...
Suan 7+6 gunluguz...
7+2 de eskı doktoruma gıttım, once soylemedım tum bunları... Kadın baktı, harıka hersey yolunda dedı hem bebegımızı gorduk hem kalp atıslarını duyduk gumbur gumbur yavrumun...
Uzun oldu bıraz kusuruma bakmayın ama suan neler hıssettıgını cok ıyı anlıyorum endıse dolusunuz...
Lutfen sakin olun, 6 haftalık gebelıkte kalp atısı duyulmayabılır az duyulabılır bunlar cok normal...
Yasadıklarım ve sonuc ortada...
Artık hıc kımseye guvenım kalmadı...
Hele kı saglık sektorunde yıllarca calısmıs bırı olarak ne sacmalıklar yasandıgını bıldıgımden kımseye guvenemıyorum artık...
Sız gonlunuzu ferah tutun... Baska bır doktora 10 gun kadar sonra gıtmenızı tavsıye ederım nacızane... Bu arada bebegınız de buyumus olur sıze kalp atısını dınletır ınsallah...
Rabbım evladınızı bagıslasın...
canım en yakın zamanda bütün endişelerin yerini mutluluğa bırakır umarım. bol dua et ve ruhunu besle. allah bağışlasın evlatlarımızı...
Canım çok teşekkür ederim, amin Allahım bağışlasın inşallah,veren Rabbim,alırsa da hikmetinden sual edilmez,o kadar aciziz ki...
bende katılıyorum zeldaya karnımızda ama bilmiyoruz rabbim büyütüyo orada da verende alanda o sonuçta. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
cnm bn bugun o aspırın yuzunden ufak bı kanama gecırdm doktorum hemen kestı bu konuyu konus
bugün üzücü şeyler okuduk hep....üzgünüm....moralim çok bozuldu.....dilerim daha fazla üzücü haberler almayız.....Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlısı olsun...
merhaba kızlar ben biraz moral veriyim bari
ben kısaca anlatayım hikayemi 2 yıllık evliyim ilk adetimden beri düzensizlik problemi yaşadım hep evlendiğimde uzun süre kendi tercihimizdi bebiş yapmamak hamile kalmadan bir ay önce doktora gittim tam 3 ay hasta olmamıştım kistlerim var iki yumurtalığımdada gençliğimden beri duyduğum o klasik lafı söyledi tedavi olmadan hamile kalman çok zor diye.
ben rabbim bilir dedim ve çıktım yumurtlama tarihimi falan bile beklemeden hesaplamadan rabbim nasip etti çok şükür doktorlar ne derse desin rabbim ol dedimi gerisi boş gerçekten buna küçük mucizem en güzel örnek bence
zelda senin kanaman var mı......kalp atışını duydun mu......önceki yazılarda bilmiyorum belittin mi
Canım,kanamam yok benim şükür,geçen haftaki muayenemde alttan bakarak görmüştük kalp atışlarını,göbekten görememiştik,yine bugün göbekten görünmedi,ben de alttan muayene istemedim,bu sefer ayrıntılı ultrasonla bakıldı yine göbekten,kalp atımı görüldü ama az dedi doktor,84 civarıymış,normalinin 120 olması gerekiyormmuş ama zaten bebeğim daha 6+1 miş,normal değil mi?
kanamanın olmaması ve bebeğin kalp atışının olması çok güzel.....ama çok dikkatli olman lazım....birincisi kesinlikle stresten uzak dur....ikincisi iyice dinlen ağır işler yapma....ben önceki hamileliğimde umursamaz bir doktorun kalp atışı yok lafı üzerine sabaha kadar ağlamıştım....bir kaç gün sonra başka bir doktora gittimde kalp atışını gördük ama işe yaramadı artık....yaşadığım acı tecrübeden dolayı sana önerilerim onlar,yüce rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın
Bugün daha iyim teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim ihlamur içmeye calis, gobek bende cikti aynen karnim sisiyor sanki 6 aylik gibiyim.
kötü düşünme pozitif için başkasının başına gelen kötü şeyler benimde başıma gelir diye düşünme gelişmelerdende haberdar et bizi canım inşallah bebeğini kucağına alırsınKızlar merhaba,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,kan tahlillerim için çağırmıştı doktorum, bir de gel bebeğin kalp atışlarına bir bakalım dedi, geçen hafta göbekten duyamamıştı,bu yüzden alttan muayene edip ordan görebilmiştik kalp atışlarını, bugün de baktı göbekten kalbi atmıyor bebeğin istersen alttan muayene edeyim,ya da alt kata in ayrıntılı ultrasonda bakılsın dedi, moralim bozuldu,gözlerim doldu, ben de alt katta baktırayım dedim,eşimle indik aşağı sıra bekledik, vakit bir türlü geçmek bilmedi, neyse ayrıntılı bakıldı, kalp atışları görüldü ama çok yavaş dedi o doktor da, zaten arkadaşlar ben 8 haftalık değil 6 haaftalık hamileymişim,sizce de normal mi? kanamam hiç olmadı, öyle ağrım falan da yok, ne olur bana bir şeyler söyleyin,ne yapmam lazım?
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumdilancım hiç hatırlamicaksın bana güven,benim bebişim de geçen hafta tam da bugün bu saatlerde gitmişti benden ama şimdi sanki hiç yaşamamışım kadar normalim inan sen de unutacaksın ve bu ağlamalarına güleceksin çünkü sağlıklı bebişlerimiz olacak bizim,açıkçası daha tedbirliyim artık...folik asit hala içiyorum ve dr iç dedi,yine süte devam ediyorum sen de devam et,bir de ben duaların hikmetine çok inanıyorum birdahaki hamileliğimde dualarım eksik olmayacak dini olarak yapılacak ne varsa onu da yapacağım,bağlantımızı koparmayalım...ben açıkçası 3 kere adet olayım tekrar deniyecem çünkü o bebek buraya gelecek inan buna nolur...
ınsallah laurana koparmayalım tabiki.....bıde benı cok korkuttular bugun cok sıcak tutucaksın en ufak ıhmalınde bıdaha cocugun olmaz kurtaj oldun sen resmen dediler smdı yataktan cıkmıyorum ayagıma corap bıde patık giydım oyle yatıorum esim ayrı tırıplere gırdı basının agrısından saldırıcak yer arıo bıde yok ımza atmıycaktım belkı dusmıcektı dıo anlatıorum anlamıo doktorada cıkıstı kadında en son kızdı yarın zehirlemıs sekıldemı gelsın bu kadın dıe off ben bugun ne ıcın gıttım ne heycanla ne hayalle neyle karsılastım ama bılıorum hep stresten oldu hep !
canım benim kendini suçlama sakın! ben de düşükten 2 gün önce kalp atışlarını duymuştum herşey nasip,kendini sıcak tut ama o kadar da abartılacak birşey değil,ben kürtaj da olmadım kendisi attı,yani baya bir kanamam oldu ama p.tesi olunca işime gittim,ve çok iyiyim,sen de iyi olacaksın ama folik asitini ihmal etme,2 gün yatmanda fayda var sıcak tut kendini,bak gör ikimizde yine aynı zamanda hamile olacağız 2013ün sonlarına yetişir mi bilemem ama 2014 başı bebişlerimizi alırız kucağımıza haa buarada sakın moralini bozma benim doktorum çok normal dedi düşük için endişe yapmayın,illa her hamileliğin böyle olacak diye birşey yok dedi...
kıs önümüzdeki maçlara bakalım güzel tarafından düşünelim hala pantolonlarımız olacak kıyafet sorunumuz çıkmayacak ve eşimle korkusuz sevişecem hahaha:) gül kıs gül bak gör olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?