2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım....ben de aynı şeyi yaşadığım için seni anlıyorum.....bir kaç gün sürer acısı,toparlanırsın umarım....40 gün ilişki yok demişti doktor.....tekrar bebek düşünmek içinde en az 2 adet dönemini bekle demişti,tekrar bebek düşüneceğin zaman da folik asit kullanmaya başla demişti...

Amin canım,çok teşekkür ederim, beslenmeme daha çok dikkat etmeliyim, zaten doktorumu da değiştircem,en ufak bir olayda bana sırtını dönen bir doktor istemiyorum.

Canım çok geçmiş olsun, ben de hemen hemen aynı duyguları yaşadım bugün,benim kanamam olmadığı halde sırf kalp atışlarını duyamadı diye nerdeyse almaya kalkıyordu doktorum ki şükür ayrıntılıda göründü,şimdi dikkat etmeye çalışıyorum,üzülme demek kolay biliyorum ama inşallah her şey daha güzel olacak senin için.

cnm bn bugun o aspırın yuzunden ufak bı kanama gecırdm doktorum hemen kestı bu konuyu konus

Canım benim çok teşekkür ederim,o kadar güzel anlatmışsın ki,aynı şeyleri yaşadım ben de, bende de polikistikover var ve ben de geç yumurtluyorum, olmam gerekenden daha geç benim bebeğimin haftası, sonuçta geçen hafta gittiğimizde bebeğimin boyu 1.9 mmken bgün baktığımızda 3.1 mmdi,yani bence gelişim geriliği de yok,öyle olsa boyu uzamaz değil mi? bir hafta daha bekleyip başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum,inşallah bu süre zarfında bebeğim de gelişir ve kalp atışını gümbür gümbür duyabiliriz, bugün makinede 6+1 olduğumu gördüm,normal olanı bu bence,zaten 8 haftalık olamam.

bugün üzücü şeyler okuduk hep....üzgünüm....moralim çok bozuldu.....dilerim daha fazla üzücü haberler almayız.....Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlısı olsun...

merhaba kızlar ben biraz moral veriyim bari
ben kısaca anlatayım hikayemi 2 yıllık evliyim ilk adetimden beri düzensizlik problemi yaşadım hep evlendiğimde uzun süre kendi tercihimizdi bebiş yapmamak hamile kalmadan bir ay önce doktora gittim tam 3 ay hasta olmamıştım kistlerim var iki yumurtalığımdada gençliğimden beri duyduğum o klasik lafı söyledi tedavi olmadan hamile kalman çok zor diye.
ben rabbim bilir dedim ve çıktım yumurtlama tarihimi falan bile beklemeden hesaplamadan rabbim nasip etti çok şükür doktorlar ne derse desin rabbim ol dedimi gerisi boş gerçekten buna küçük mucizem en güzel örnek bence

Allahım bağışlasın canım, evet çok haklısın, biz de yaklaşık 2,5 yıllık evliyiz, ilk sene bebek düşünmedik ama daha sonra düşünmeye başlayınca doktora gittik, yumurtlama tembelliği var dedi ve hemen o ay bana klomen tedavisi başlattı,2 ay üst üste klomen tedavisi gördüm ama olmadı, neyse tedaviden bir yıl daha geçti bu sefer başka bir doktor polikistik over var sende dedi ve haziran ayında o da bana klomen tedavisi uyguladı yine olmadı,o kadar zorlu bir süreçti ki, 4 aydır eşimle beslenme şeklimizi değiştirdik, sürekli,bal,yumurta yedik,süt içtik,meyvemizi aksatmadık,eşim 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptı kendine bir gün bile fire vermeden ve çok şükür kü bu ay kendiliğimden hamile kaldım,bu bizim için o kadar önemliydi ki,şimdi de rabbimin korumasına muhtacız,görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

Bebeğini kaybeden arkadaşların hepsine gecmis olsun diyorum. Kızlar aynısını Ağustos'ta yaşadım simdiyse agustos annesi adayiyim:) lütfen kendiniZi yıpratmayın hepsi daha sağlıklı nesiller evlatlar olsun diye Allah in takdiri.sizde seneye Aralık'ta kucağınıza alırsınız insallah belli mı olur.

zelda senin kanaman var mı......kalp atışını duydun mu......önceki yazılarda bilmiyorum belittin mi

Canım,kanamam yok benim şükür,geçen haftaki muayenemde alttan bakarak görmüştük kalp atışlarını,göbekten görememiştik,yine bugün göbekten görünmedi,ben de alttan muayene istemedim,bu sefer ayrıntılı ultrasonla bakıldı yine göbekten,kalp atımı görüldü ama az dedi doktor,84 civarıymış,normalinin 120 olması gerekiyormmuş ama zaten bebeğim daha 6+1 miş,normal değil mi?

kanamanın olmaması ve bebeğin kalp atışının olması çok güzel.....ama çok dikkatli olman lazım....birincisi kesinlikle stresten uzak dur....ikincisi iyice dinlen ağır işler yapma....ben önceki hamileliğimde umursamaz bir doktorun kalp atışı yok lafı üzerine sabaha kadar ağlamıştım....bir kaç gün sonra başka bir doktora gittimde kalp atışını gördük ama işe yaramadı artık....yaşadığım acı tecrübeden dolayı sana önerilerim onlar,yüce rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın

canım benim çok teşekkür ederim,senin de bebeğini Allah bağışlasın,üzülmemeye çalışıyorum,sonuçta isyan etmek istemiyorum haşa,bakalım cuma gününe kadar belki de gümbür gümbür olur kalbi,hayırlısı artık,Rabbim çok büyük.

Cok gecmis olsun canim ihlamur içmeye calis, gobek bende cikti aynen karnim sisiyor sanki 6 aylik gibiyim.
Bugün daha iyim teşekkür ederim canım
kötü düşünme pozitif için başkasının başına gelen kötü şeyler benimde başıma gelir diye düşünme gelişmelerdende haberdar et bizi canım inşallah bebeğini kucağına alırsın
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

bebeğini kaybeden arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun

kızlar benim 12 yaşında bir oğlum var 2012 şubatta 7 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandı kese düzensizde kalp atışı yetersizdi hastaneye yatırdı dr beni kalp atımı sıfırlanana kadar bekledi sonra kürtaj oldum hani eskiler derler yaa 40 gün lohusa gibi olurmuşsun diye aynen benimde öyle oldu 3 günde günlük yaşamıma devam ettim zaten kürtajıda genel anestezi ile olmuştum sonra 40 gün sonrada ilk adetimi oldum bana 4 ay bekle dedi dr bense 8 ay bekledim şu an durum 10 haftalık gebeyim şimdilik yolunda herşey 4 kere dr gittim hep farklı farklı doktorlara gittim 3. gidişimde dr. bana ikiz gebelik kesenin biri düzgün diğeri gelişmemiş dedi neyse ki en son gittiğim dr tek kese herşey de normal dedi inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…