- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.021
Hamilelikte çok normal bunlar ,esler idareci olabilecekleri gibi tam terside olabiliyor belki onlar da bir çeşit baba adayı depresyonuna giriyorlardir:) sen bebegini düşünüp sakin olmalisin anne adayisin önce karnında ki gelir, hayat kısa canım her şey bos hiç bir şeyi kafana takma , sinirlenecek olursan derin nefes al karnını oksa . Bebeğin de annesinin ona verdigi güveni , huzuru ve gücü hissetsin. Gerisi bos.
canım sen eşine açıklasana bu dönemde ani duygu değişimi yaşanabiliyormuş çok sinirli yada tam tersi olabilyormuş insan desene beni idare edicen bazı şeyleri istemeden yapıyorum alıngan duygusal olabilirim desene bunları bilmesi gerek eşlerimizin ben söylüyorum eşime gerçekten bazen bende kendimi tanıyamıyorum ama söylediğim için beni anlıyor
birde doğumdan sonra lohusada seni idare edicek bunları eşlerinizin bilmesi gerek
Uzulme lutfen. Kendini yipratma. Esinle de uzun uzun konus durumu. Boyle alinganliklarinin olabilecegini kendisinden yardim istedigini guzel guzel soyle elvincim.
Bizler de farkli degiliz emin ol. Ama sunu da aklinin bi kosesinde bulundur, erkekler de tuhaflasiyolar. Bu sorumluluk onlari da bi nebze sarsiyo. Cunku dusunsene bi anda hayatinizin odak noktasi degisiveriyor..
Canini sikma lutfen. Biraz daha sakin olmaya calis. Bebegini dusun, hep birlikte yasiyacaginiz guzel gunleri hayal et...
cnm herhangı bı kanamada hemen doktorunu ara bn dun bıraz kanama gecrdım ama ozel hastaneye gdıorm doktorumu mecburen dogum hastansıne gttm bı telasla kesem saglıklı duruo sukur bı ıgne ypıldı ve dınlenmm soylendı hemen kendı doktorumu aradım yerlesme kanaması veya coraspınden olmustur dedı aspırını kestı karnımdamn hergun yapılan ıgeneyede 2 gun ara verdı dıkkat et cnm
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
canım benim sağol uyardığın için sağol.......ama kanamam olursa şayet bebeği kaybettiğimdendir
sağol canım.....eşim hatasını anladı defalarca özür diledi.....ama iş işten geçti artık......geceden beri ağlıyorum.....bebeği de hissetmiyorum karnımda......eskiden farklı bir duygusu vardı.....inşallah bir şey olmamıştır ama umutsuzum...
cnm genelde ilk hamilelikte olur bulantikızlar mide bulantılarının başlangıcını hhatırlayanlar bole bı baygınlık halıylemı başllladııııııııııı yağlı yemek aklıma gelince cok tuhaf oluyorum sankı mıdem oynuo yerınden ama öğürme fln yok sımdılık ..bi halsizlik midemde tuh yanma varr off başlıckmı yoksa mide bulantılarımm:44:
ayy cnm niye bukadar karamsarsın rabbim koruduktan sonra değil tartışmak allah korusun düşsen, hoplasan, zıplasan yine bişey olmaz. bak benim hamiş olduğumu bbilmedn kuzenin düğününde oynadım, dans ettim, halay çektim, ağırda kaldırdım ama bişey olmayınca olmuyo çünkü rabbim istedikten sonra gerisi boş. ama moalini bozma bence
hayir annesi soyleme oyle.hic bisey olmadi benim teyzecigime.. sen cok uzgun oldugun icin ona odaklandin ve bir sey oldugunu saniyosun bence. nolur iyi dusun. guzel guzel sutunu ic cevizini ye cikolata ye hatta bi tane. hi olmaz mi? :)
sağol canım,iyiki varsınız......inşallah birşey olmamıştır......bu arada birkaç yerde okudum...sütten bahsediliyor......süt faydalı mı?
Kizlar semizotu mucizesi
Sebzeler arasında en fazla miktarda Omega-3 içerdiği anlaşılmıştır.Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınki ile kıyaslanabilecek düzeydedir.
100 gr. taze semizotunun besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 2 gr. protein; 3,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,4 gr. yağ; 1,4 gr. lif: 4 mgr. fosfor; 40 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 80 mgr. sodyum; 45 mgr. potasyum; 180 IU A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini; 0,03 mgr. B6 vitamini ve 8 mgr. C vitamini.
Kizlar biliyosunuz omega 3 bebeklerimizin beyin gelisimi icin cok muhim. Dun bunu arastirken bir cok gazetede makale seklinde semizotundan bahsedilgini gordum. Ama gelin gorin ki kocisimle dun 2 saat aramamiza ragmen koskoca ankarada semizotu bulamadikne iş ?
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
cnm bu mevsımde semızotu bulunması ozr zaten yaz gelınce bolbol yerız ben ıst bazen manava gelıyor ama sapları falan cok kalın yanı bu mevsımdekı nekadar dogaldır bılemıyorum
sağ kasığım ağrıyor......ara ara iğne batıyor gibi sancılar oluyor.....normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?