2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım....sakin olmayı beceremedim......bu travmadan sonra umarım bebeğimi kaybetmemişimdir.....

söylüyorum kendisine.......zaten birçok konuda bilinçli....ama bazen sinirlerine hakim olamıyor,erkekler biraz gururludur bilirsin.....yediremiyor kendine.....

sağol canım.....eşim hatasını anladı defalarca özür diledi.....ama iş işten geçti artık......geceden beri ağlıyorum.....bebeği de hissetmiyorum karnımda......eskiden farklı bir duygusu vardı.....inşallah bir şey olmamıştır ama umutsuzum...

canım benim sağol uyardığın için sağol.......ama kanamam olursa şayet bebeği kaybettiğimdendir

cok cok gecmis olsun.. insallah en kisa zamanda tekrar bu guzel duyguyu yasar ve bebegini saglikla kucagina alirsin

canım benim sağol uyardığın için sağol.......ama kanamam olursa şayet bebeği kaybettiğimdendir

ayy cnm niye bukadar karamsarsın rabbim koruduktan sonra değil tartışmak allah korusun düşsen, hoplasan, zıplasan yine bişey olmaz. bak benim hamiş olduğumu bbilmedn kuzenin düğününde oynadım, dans ettim, halay çektim, ağırda kaldırdım ama bişey olmayınca olmuyo çünkü rabbim istedikten sonra gerisi boş. ama moalini bozma bence

hayir annesi soyleme oyle. hic bisey olmadi benim teyzecigime.. sen cok uzgun oldugun icin ona odaklandin ve bir sey oldugunu saniyosun bence. nolur iyi dusun. guzel guzel sutunu ic cevizini ye cikolata ye hatta bi tane. hi olmaz mi? :)

kızlar mide bulantılarının başlangıcını hhatırlayanlar bole bı baygınlık halıylemı başllladııııııııııı yağlı yemek aklıma gelince cok tuhaf oluyorum sankı mıdem oynuo yerınden ama öğürme fln yok sımdılık ..bi halsizlik midemde tuh yanma varr off başlıckmı yoksa mide bulantılarımm:44:

Son düzenleme:
cezveye su koymadan yumurta haslamaya kalkıp,ocagı yakıp gelıp ıcerı oturursan nolurr......????????????

cnm genelde ilk hamilelikte olur bulanti
bunyen yeni birseyle tanisiyorr
uzun sure ac kalma
cunku ac kalinca daha cok bulanyr midee
canin ne istyrsa yemeye calis
mesala yesiillik ye ara ogunlerde baya bi bastryr mideyiii
ama dedgm gibi ac kalmamaya calisss
tursu faln da yiyebilirsin
genelde tuzlu seyler rahatlatrr

güzel pazarlar dünyanın en güzel anneleri bayadır sessiz sessiz takip ediyorum bulantılarım baya çoğaldı çünkü.

bu arada bebeğini kaybeden arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

bende cuma günü kan verdim bütün tahlillerimi yaptırdım beta hcg 32.600 çıktı güzel bi sonuç demi deneyimli anneler?

sağol canım.....iyiki varsınız.....karamsarlğım elimde değil.....ne yapayım.....bir öncekini üzüntüden kaybetmiştim,en azından ben öyle sanıyorum.....bunda da aynısı olur diye korkuyorum.....eşimle düşüncesizce hareket ettik......inşallah birşey olmaz olursa şayet ne kendimi ne de eşimi affedebilirim....

hayir annesi soyleme oyle. hic bisey olmadi benim teyzecigime.. sen cok uzgun oldugun icin ona odaklandin ve bir sey oldugunu saniyosun bence. nolur iyi dusun. guzel guzel sutunu ic cevizini ye cikolata ye hatta bi tane. hi olmaz mi? :)

sağol canım,iyiki varsınız......inşallah birşey olmamıştır......bu arada birkaç yerde okudum...sütten bahsediliyor......süt faydalı mı?

sağol canım,iyiki varsınız......inşallah birşey olmamıştır......bu arada birkaç yerde okudum...sütten bahsediliyor......süt faydalı mı?

sen ve bebegin de iyi ki var kusum :) sut faydali olmaz olur mu hic. bebegin senin kalsiyum depolarini birer bireeer bosalttigi icin, kendi dislerinin curumemesi ilerde kemik erimesi sorunu yasamaman icin bol bol sut ve sut urunleri tuketmen lazim :)

Kizlar semizotu mucizesi

Sebzeler arasında en fazla miktarda Omega-3 içerdiği anlaşılmıştır.Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınki ile kıyaslanabilecek düzeydedir.

100 gr. taze semizotunun besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 2 gr. protein; 3,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,4 gr. yağ; 1,4 gr. lif: 4 mgr. fosfor; 40 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 80 mgr. sodyum; 45 mgr. potasyum; 180 IU A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini; 0,03 mgr. B6 vitamini ve 8 mgr. C vitamini.

Kizlar biliyosunuz omega 3 bebeklerimizin beyin gelisimi icin cok muhim. Dun bunu arastirken bir cok gazetede makale seklinde semizotundan bahsedilgini gordum. Ama gelin gorin ki kocisimle dun 2 saat aramamiza ragmen koskoca ankarada semizotu bulamadik ne iş ?

cnm bu mevsımde semızotu bulunması ozr zaten yaz gelınce bolbol yerız ben ıst bazen manava gelıyor ama sapları falan cok kalın yanı bu mevsımdekı nekadar dogaldır bılemıyorum

günaydın kızlar...

şu kısacık zamanda birbirimize ve yavrularımıza ne çok bağlanmışız onu anladım önceki sayfaları okurken. bebeğini kaybeden arkadaşımla beraber yıkılmam, kanaması olanla endişenlenmem, kalp atışı yavaş olanla tedirgin olmam hepsi bizim tek bir kalp olduğumuzu gösteriyor. allah bu tek kalpten geçen duaları kabul etsin, bu zor günleri kolayca atlatmayı sağlasın. yeni ve sağlıklı bebekler nasip etsin kayıp yaşayan arkadaşlarıma.

elvin aynı hassasiyet ve tepkisel davranışlar bende var. ben de geçen hafta eşimle kavga ettim. normalde anlayışlı davranırdı ama o da hiç alttan almadı ve ben bütün bir gece gözlerim şişene kadar ağladım. sonra tabi sarıldı bana uyuduk ama, saatler saatler sonra... 6. haftadan beri gitmedim doktora. daha 10 gün var gitmemize, kalp atışını duymamıza. korkuyorum... daha da kızdım şimdi eşime. şunun şurasında belirli bir zaman, idare etsen ölür müsün! stresten uzak durmak öyle zor ki, hele bir de hormonlarımız tavanken...

ben şimdi beni rahatlatan, pembe dizi kıvamında hemen akıp okunabilen (bebekten başka şeylere konsantre olmam zor gibi de) keyifli kitaplar (küçük mucizeler dükkanı vs. gibi) alıyorum ki zihnim güzel şeylerle oyanlansın.

kimse bizi biz kadar düşünemez.

o halde akıllı, sağ duyulu olalım değil mi?...

sağ kasığım ağrıyor......ara ara iğne batıyor gibi sancılar oluyor.....normal mi sizce?

ben 7. haftamda dr gıtmıstım sormustum cok agrım oluyor bıcak saplanması gıbı sancılarım oluyordu bende pko vardı osekılde hamıle kaldım dusuk rıskı yuksek oluyor pkolarda dıye duymustum drum sunu soyledı kanaman olmadıgı surece cok normal rahmın buyuyor demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…