- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.941
nasılsınız hamişleerr mercimekleriniz akıllı duruyor mu
Kızlar merhaba,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,kan tahlillerim için çağırmıştı doktorum, bir de gel bebeğin kalp atışlarına bir bakalım dedi, geçen hafta göbekten duyamamıştı,bu yüzden alttan muayene edip ordan görebilmiştik kalp atışlarını, bugün de baktı göbekten kalbi atmıyor bebeğin istersen alttan muayene edeyim,ya da alt kata in ayrıntılı ultrasonda bakılsın dedi, moralim bozuldu,gözlerim doldu, ben de alt katta baktırayım dedim,eşimle indik aşağı sıra bekledik, vakit bir türlü geçmek bilmedi, neyse ayrıntılı bakıldı, kalp atışları görüldü ama çok yavaş dedi o doktor da, zaten arkadaşlar ben 8 haftalık değil 6 haaftalık hamileymişim,sizce de normal mi? kanamam hiç olmadı, öyle ağrım falan da yok, ne olur bana bir şeyler söyleyin,ne yapmam lazım?
Merhaba kızlar , ben daha oncede yazdığım gibi mide bulantilarindan dolayı beslenmiyordum su bile icemiyordum , hastaneye yatıp serum tedavisi gördüm , tedavi bir süre kendimi çok iyi hissettirdi , hastaneden çıktığım gün evde genel temizlik yaptırdım, bu icimi çok rahatlatti sonra hızımı alamayip alışverişe çıktım kıyafet halen aldım moralim de düzeldi yani serumlar bende enerji patlaması yaptı bir süre. Şimdi ise yine eski halime dondüm. Mide bulantisindan hiç bir şey yiyemiyor enerjimde kalmadığı icin tüm gün yatıyorum, kızıma hamileyken de mide bulantım çoktu ama bu sefer daha bir başka. Artık tek istediğim bu durumun geçmesi . Bulantisi olmayan arkadaslar ne kadar şanslı oldugunuzu bilemezsiniz benim hayatım resmen FELÇ .
Kızlarr cok sukur bebisimin bende kalp atışini duydum bugünnn ....7+1misiz :)
Sabah aksam bol marullu salata yiyorum acayip tatli geliyor bana onu yemesi :) bu neye isaret olabilir kizlar
canım en yakın zamanda bütün endişelerin yerini mutluluğa bırakır umarım. bol dua et ve ruhunu besle. allah bağışlasın evlatlarımızı...
allah kolaylık versin isetberrycim acaba ilaçları aldığın kan hapı vb. şeyler mi yapıyor, dikkat ediyor musun ne zamanlar oluyor mide bulantın? eğer öyleyse gidip doktorundan başka ilaçla değiştirmesini isteyebilirsin.
maşallah size...
bulantının olmadığına ya da az olduğuna işaret bence =) ne güzel darsı başıma maşallah :S
benim niye midem bulanmiyonormal mi bu kizlar ya :
Bende ayni durumdayim mideye ne varsa indiriyorum bekliyorum bulansin diye :)) ama yok bulanmiyor, belki daha erken oldugu icindir zamani vardir.oglumda 8 haftalikken baslamisti.bi yandanda bulanti bir gelirse bu gunleri cok arariz emin ol 9 ay bulandim ben iyi bilirim :)
himm belki de erken olabilir evet :) senin bebegin kac haftalik canim ?
hesaplara gore 6+2 bugun peki seninki?
masallah masallah:) 5+2 bizimde
benim niye midem bulanmiyonormal mi bu kizlar ya :
Keske bulantılarimin bir kısmını devredebilseydim sende rahatlatdın bende. O kadar kotu hissediyorumki kendimi hayatımın en zor günlerini yasıyorum. Bunları yasmadiginiz icin ne kadar şükretseniz az canım.
daha kucuk bizim kuzular :) buyuk ihtimal ondan bulanmiyoruz.sen hic kontrole gittinmi keseyi gorup kalbi duydunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?