2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr cok sukur bebisimin bende kalp atışini duydum bugünnn ....7+1misiz :)

benim de iki üç gündür bi gerginliğim vardı. aldım iki annemi alışverişe gittik bugün. yılbaşı için bize şans getirecek kırmızı donlar aldıııık üzerime salaş bol bluzlardan aldım taytlarımla giymeye. yılbaşı gecesi için güzel bi elbise aldım. keyfim yerine geldi oh...

tabi keyfimin yerinde oluşunda 13 saat uyumam da etkili olabiler

şimdiden keyifli pazarlar hepinize güzel annecikler...

canım en yakın zamanda bütün endişelerin yerini mutluluğa bırakır umarım. bol dua et ve ruhunu besle. allah bağışlasın evlatlarımızı...

allah kolaylık versin isetberrycim acaba ilaçları aldığın kan hapı vb. şeyler mi yapıyor, dikkat ediyor musun ne zamanlar oluyor mide bulantın? eğer öyleyse gidip doktorundan başka ilaçla değiştirmesini isteyebilirsin.

Kızlarr cok sukur bebisimin bende kalp atışini duydum bugünnn ....7+1misiz :)

maşallah size...

Saol canım , folibol kullanıyorum sadece bazen onuda içmiyorum. Gece uykusu dısında hiç kesilmiyor maalesef daha çekeceğim var yani . Allah kimseye vermesin çok zor gercekten.

benim niye midem bulanmiyo normal mi bu kizlar ya :

Bende ayni durumdayim mideye ne varsa indiriyorum bekliyorum bulansin diye :)) ama yok bulanmiyor, belki daha erken oldugu icindir zamani vardir.oglumda 8 haftalikken baslamisti.bi yandanda bulanti bir gelirse bu gunleri cok arariz emin ol 9 ay bulandim ben iyi bilirim :)

himm belki de erken olabilir evet :) senin bebegin kac haftalik canim ?

Keske bulantılarimin bir kısmını devredebilseydim sende rahatlatdın bende. O kadar kotu hissediyorumki kendimi hayatımın en zor günlerini yasıyorum. Bunları yasmadiginiz icin ne kadar şükretseniz az canım.

sabret canim bulantidan korkma o en azindan bebeginin iyi olduguna isaret biliyomusun.

daha kucuk bizim kuzular :) buyuk ihtimal ondan bulanmiyoruz.sen hic kontrole gittinmi keseyi gorup kalbi duydunmu?

Hayir ya ben sadece gecen hafta kan verdigimde ogrendim bebegim oldugunu. Ankarada ozel bi hastanede takip ettirip kismet olursa dogumu da orda yapcam. randevu icin aradigimda (zaten daha evel kist icin giitigim sevdigim bi doktor var orda) 7. ya da 8. haftadan once randevu almanizin bi anlami yok bebek kesenin icine grmez girse bile kalp atisi duyulmaz diye bana 14 ocaga randevu verdi. tedirgin olmali miyim bilemiyorum :44::44::44: sende durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…