2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çokgeçmiş olsun.tabiki şu an üzgünsün ama yeniden hamile kalır ve inşallah çok sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.

kızlar biliyorum herkes yatmıştır bu saatte ama birşey sorcam.benim haftaya 11. haftaya girecek bu ikili tarama 11. haftada yapılabiliyormu?

ben çıldırmak üzereyim..............bu hamileliğimde çok asabileştim,eşim öyle diyor tabi ben farkında değilim,her şeye alınıyorum......ve kaç gecedir sudan sebepten tartışıyoruz eşimle......benim bebek bu geceden sonra artık tutunmaz.....ikincisi de boşa çıkacak

bende mi var bir gariplik anlayamadım.....sizlerde de bu asabiyet var mı......normalde eşim çok anlayışlıdır kuzu gibidir ama bu hamilelikte beni idare etmeyesi tuttu herifin......düşük tehlisekinin üstüne iyi mi şimdi bu.....

Çok gecmis olsun canım , biz kadinlar böyleyiz iste, daha test pozitif cikar çıkmaz anne oluyoruz bağlanıyoruz karnimizdaki henüz bebek fetus bile olmamış embriyoya, oysa onun bebek olma yolunda katedecegi bir çok engel var, erken gebelikte hamileliklerin yüzde yirmi besi dusukle sonuclaniyor buda doganin bir kanunu. Her kadının basına gelebiliyor. Tabi olaya böyle bilimsel bakmak ilk baslarda olmuyor ama zamanla sende böyle düşüneceksin acın geçecek . Yeniden hamile kaldığında daha tedirgin olacaksın ama bebegini saglikla kucağına aldığında buda geçecek. Anlaşılan o ki esinde üzülmüş her ne kadar senin durumun daha hassas olsada eşini karsına al duygusal bir konuşma yap , onun destegini iste birbirinize sıkı sıkı sarılıp beraberce atlatın bu süreci. Birde canım tabi ki kendini sıcak tut koru, iyi beslen ama yok kürtajdan sonra cocuk olmaz gibi korkutmalara hiç inanma eskiden doğruluk payı bir derece olsada günümüzdeki kürtajlar vakumla yapıldığı icin böyle bir ihtimal neredeyse yok gibi ki doktorlar iki ay sonra hamile kalmayı bile munasip goruyorlar . Önümüzdeki aylarda başka bir topikte yazisacaksin ama bizide unutma olur mu?

Hamilelikte çok normal bunlar ,esler idareci olabilecekleri gibi tam terside olabiliyor belki onlar da bir çeşit baba adayı depresyonuna giriyorlardir:) sen bebegini düşünüp sakin olmalisin anne adayisin önce karnında ki gelir, hayat kısa canım her şey bos hiç bir şeyi kafana takma , sinirlenecek olursan derin nefes al karnını oksa . Bebeğin de annesinin ona verdigi güveni , huzuru ve gücü hissetsin. Gerisi bos.

canım sen eşine açıklasana bu dönemde ani duygu değişimi yaşanabiliyormuş çok sinirli yada tam tersi olabilyormuş insan desene beni idare edicen bazı şeyleri istemeden yapıyorum alıngan duygusal olabilirim desene bunları bilmesi gerek eşlerimizin ben söylüyorum eşime gerçekten bazen bende kendimi tanıyamıyorum ama söylediğim için beni anlıyor

birde doğumdan sonra lohusada seni idare edicek bunları eşlerinizin bilmesi gerek

kızlar biliyorum herkes yatmıştır bu saatte ama birşey sorcam.benim haftaya 11. haftaya girecek bu ikili tarama 11. haftada yapılabiliyormu?

Canm ben simdi 8+1 im doktorum 1 ay sonrasi icin istedi yani 12. Haftama denk geliyor. Ama nette 11- 14 haftalarda yapılıyor diyo. İstersen 1 hafta ertele icine sinsin cunku bazen tam haftalar tutmuo yok geç döllenme falan

Uzulme lutfen. Kendini yipratma. Esinle de uzun uzun konus durumu. Boyle alinganliklarinin olabilecegini kendisinden yardim istedigini guzel guzel soyle elvincim.

Bizler de farkli degiliz emin ol. Ama sunu da aklinin bi kosesinde bulundur, erkekler de tuhaflasiyolar. Bu sorumluluk onlari da bi nebze sarsiyo. Cunku dusunsene bi anda hayatinizin odak noktasi degisiveriyor..

Canini sikma lutfen. Biraz daha sakin olmaya calis. Bebegini dusun, hep birlikte yasiyacaginiz guzel gunleri hayal et...

cnm herhangı bı kanamada hemen doktorunu ara bn dun bıraz kanama gecrdım ama ozel hastaneye gdıorm doktorumu mecburen dogum hastansıne gttm bı telasla kesem saglıklı duruo sukur bı ıgne ypıldı ve dınlenmm soylendı hemen kendı doktorumu aradım yerlesme kanaması veya coraspınden olmustur dedı aspırını kestı karnımdamn hergun yapılan ıgeneyede 2 gun ara verdı dıkkat et cnm

cnm bn dun kanamada gecrdım yatıorm habıre ılk bebegımı kaybetmısıtm bı korku aldı gdıo doktorumu aradım bı sırun yoktr dedı devlete gıttım mecburen bu arada aspırın bnde ıcıodum doktorum kestı ondan olmus olabılır dıe ıgnelerımede 2 gun ara verdı gcmıs olsun sanada kuzum

Herkese günaydın, umarım bu gün huzurlu sağlıklı bir gün geçiririz doğmamış bebeklerimizde beraber . Aralık ayının son iki gunü bu ay bize pek uğurlu gelmedi . Yeni yılda bu durumun değişeceğini umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…