- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.001
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
kızlar biliyorum herkes yatmıştır bu saatte ama birşey sorcam.benim haftaya 11. haftaya girecek bu ikili tarama 11. haftada yapılabiliyormu?
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
ben çıldırmak üzereyim..............bu hamileliğimde çok asabileştim,eşim öyle diyor tabi ben farkında değilim,her şeye alınıyorum......ve kaç gecedir sudan sebepten tartışıyoruz eşimle......benim bebek bu geceden sonra artık tutunmaz.....ikincisi de boşa çıkacak
kızlar biliyorum herkes yatmıştır bu saatte ama birşey sorcam.benim haftaya 11. haftaya girecek bu ikili tarama 11. haftada yapılabiliyormu?
bende mi var bir gariplik anlayamadım.....sizlerde de bu asabiyet var mı......normalde eşim çok anlayışlıdır kuzu gibidir ama bu hamilelikte beni idare etmeyesi tuttu herifin......düşük tehlisekinin üstüne iyi mi şimdi bu.....
ben çıldırmak üzereyim..............bu hamileliğimde çok asabileştim,eşim öyle diyor tabi ben farkında değilim,her şeye alınıyorum......ve kaç gecedir sudan sebepten tartışıyoruz eşimle......benim bebek bu geceden sonra artık tutunmaz.....ikincisi de boşa çıkacak
kanamam yok çok şükür ama progesteron hormon değerim çok düşük 9.8......ondan doktor düşük tehlikesi var dedi....bir de önceki düşüğümden ötürü sanırım bir ihtimal kan pıhtılaşması olabilir düşüncesiyle bana bugün aspirin yazdı
MERHABA kızlar bende 1 haftadır yatııyordum dusuk tehlıkem var gecen hafta cumartesıden berı sutlu nescafe rengınde akıntılarım oldu cok degıldı ama sonucta olmaması gereken bısey oldugu ıcın hemen doktora koştum progesteron verdı hap olarak dun tekrar gıttım fakat akıntı hala devam etıgı ıcın dun tek doz iğne yaptı hapa devam dedı ve coraspırınde lıyorum bu arada.hepsıne devam yanı.bız keseyı dun gorduk ama daha erken kalp atsı ıcın dedı 6 haftalık cıkıyor.kanıma baktırdı kanımda 13600 lerde cıktı.degerle kese uyumlu dedı ama haftaya goruruz kalp atısını dedı.ay bır hafta daha yatıcam ve yıne kesenın ıcı boşmu dolumu dıye dıye kafayı yıyecegım artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?