- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.961
Keske bulantılarimin bir kısmını devredebilseydim sende rahatlatdın bende. O kadar kotu hissediyorumki kendimi hayatımın en zor günlerini yasıyorum. Bunları yasmadiginiz icin ne kadar şükretseniz az canım.
Hayir yaben sadece gecen hafta kan verdigimde ogrendim bebegim oldugunu. Ankarada ozel bi hastanede takip ettirip kismet olursa dogumu da orda yapcam. randevu icin aradigimda (zaten daha evel kist icin giitigim sevdigim bi doktor var orda) 7. ya da 8. haftadan once randevu almanizin bi anlami yok bebek kesenin icine grmez girse bile kalp atisi duyulmaz diye bana 14 ocaga randevu verdi. tedirgin olmali miyim bilemiyorum :44::44::44: sende durum ne?
Anliyorum bende senden farksizim, ben idrar testi ile duruyorum kanda bile bakilmadi yani, ben yurtdisindayim 3 aylik olmadan hic kontrol yok burda kanda dahil buna.Oglumdada boyleydi 12 haftalikken ultrasona girdim ve doktor bana tebrikler hamilesiniz dedi saka gibi :) . Allah nasip ederse turkiyeye geliyorum bir bucuk haftaya kadar orda kontrole gitcem hemen gunler gecmek bilmiyor endiselerle yasamak cok kotu birsey.Yani sonucta kuzularimizin yiyecek ekmegi varsa 9 ay doktora gorunmesekte dogacaklar hersey Allaha kalmis.
cok ilginc bi uygulama. Demek ki tum vatandaslarini bilincli olarak kabul ediyorlar. :) 3 ay neler yapmali o kadin ya da neler yapmamali kendi bilmek zorunda.
tabii kismetleri varsa muhakkak ama insanin ici icini yiyo dedigin gibi. Buraya geliyor olmana sevindim :)
simdilik cikmam gerek kocacik geldimemnun oldum yine konusuruz umarim
Gözün aydin canim, rahatlamissindir . Çok stres yapmıştın sen kendine.
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
gecen gun doktora kontrole gıttık kesem olusmamıstı ılk gıttıgımde...mecburen yıne o hıc begenmedıgım mecburıyetten gıttıgım hastaneye gıttım...herkesı strese soktular..
muayene sırası nıhayet gelebıldıve kese gorundu ama kanama var dedı..
evet ıcerde kanaam varmıs ve normalde tuvaletteyken fılanda mı hıc kanaman olmadı dedı..yoo hayır dedım..
kesen kadar kan var dedı normaldeboyle durumlarda progesteron ıceren ıgneler ve bır dızı bısıler verırmıs ama dısarda gozle gorunen kanamam olmadıgından vermıyormus..kanaman olunca buraya gelırsın dedı
ne kı bu sımdı...
ve ayrıca, bebegım 4 hafta ıkı gunluk dedı...ama bence hesaplkamalarda da 7.haftamdayım dıye cıkıyor...
gecen gun doktora kontrole gıttık kesem olusmamıstı ılk gıttıgımde...mecburen yıne o hıc begenmedıgım mecburıyetten gıttıgım hastaneye gıttım...herkesı strese soktular..
muayene sırası nıhayet gelebıldıve kese gorundu ama kanama var dedı..
evet ıcerde kanaam varmıs ve normalde tuvaletteyken fılanda mı hıc kanaman olmadı dedı..yoo hayır dedım..
kesen kadar kan var dedı normaldeboyle durumlarda progesteron ıceren ıgneler ve bır dızı bısıler verırmıs ama dısarda gozle gorunen kanamam olmadıgından vermıyormus..kanaman olunca buraya gelırsın dedı
ne kı bu sımdı...
ve ayrıca, bebegım 4 hafta ıkı gunluk dedı...ama bence hesaplkamalarda da 7.haftamdayım dıye cıkıyor...
cok duzensızdı kanaman baslamıs zaten smdı almazsak ertesı gun zehırlenıp gelıceksın dedı zaten sanccım da vardı bugunu htrlamak bıle ıstemıorum yaoyy çok üzüldüm cnm ya kalp atışı varsa neden alma gereği duydular anlamadım açıkcası
aynı kaderı paylasıoruz senınle laurana ....canım benim seni öyle anlıyorum ki ama ben şuan hiç hamile olmamış sanki çocuğumu kaybetmemiş gibiyim rabbim beterinden saklasın ya daha fazla büyüseydi,hatta cinsiyeti bile belli olsaydı ve o zaman alınmak zorunda olsaydı?? ben hep böyle avuttum kendimi,aslında acıyı geçirecek hiçbir söz yok bu durumda biliyorum ama zamana bırak kendini,ağlayacaksan ağla sakın sıkma inan geçecek bak gör hatta daha güzel bebişlerimiz ve hamileliğimiz olacak....
cok duzensızdı kanaman baslamıs zaten smdı almazsak ertesı gun zehırlenıp gelıceksın dedı zaten sanccım da vardı bugunu htrlamak bıle ıstemıorum ya
ınsallah laurana koparmayalım tabiki.....bıde benı cok korkuttular bugun cok sıcak tutucaksın en ufak ıhmalınde bıdaha cocugun olmaz kurtaj oldun sen resmen dediler smdı yataktan cıkmıyorum ayagıma corap bıde patık giydım oyle yatıorum esim ayrı tırıplere gırdı basının agrısından saldırıcak yer arıo bıde yok ımza atmıycaktım belkı dusmıcektı dıo anlatıorum anlamıo doktorada cıkıstı kadında en son kızdı yarın zehirlemıs sekıldemı gelsın bu kadın dıe off ben bugun ne ıcın gıttım ne heycanla ne hayalle neyle karsılastım ama bılıorum hep stresten oldu hep !dilancım hiç hatırlamicaksın bana güven,benim bebişim de geçen hafta tam da bugün bu saatlerde gitmişti benden ama şimdi sanki hiç yaşamamışım kadar normalim inan sen de unutacaksın ve bu ağlamalarına güleceksin çünkü sağlıklı bebişlerimiz olacak bizim,açıkçası daha tedbirliyim artık...folik asit hala içiyorum ve dr iç dedi,yine süte devam ediyorum sen de devam et,bir de ben duaların hikmetine çok inanıyorum birdahaki hamileliğimde dualarım eksik olmayacak dini olarak yapılacak ne varsa onu da yapacağım,bağlantımızı koparmayalım...ben açıkçası 3 kere adet olayım tekrar deniyecem çünkü o bebek buraya gelecek inan buna nolur...
ınsallah laurana koparmayalım tabiki.....bıde benı cok korkuttular bugun cok sıcak tutucaksın en ufak ıhmalınde bıdaha cocugun olmaz kurtaj oldun sen resmen dediler smdı yataktan cıkmıyorum ayagıma corap bıde patık giydım oyle yatıorum esim ayrı tırıplere gırdı basının agrısından saldırıcak yer arıo bıde yok ımza atmıycaktım belkı dusmıcektı dıo anlatıorum anlamıo doktorada cıkıstı kadında en son kızdı yarın zehirlemıs sekıldemı gelsın bu kadın dıe off ben bugun ne ıcın gıttım ne heycanla ne hayalle neyle karsılastım ama bılıorum hep stresten oldu hep !
ay deli ya guldurdun beni :):) su 1 2 gun gecsınde bıraz su pskolojıyı atıyım 1 ay ilişki yok dedi bana dr. sana böle bıse dedılermı canım?canım benim kendini suçlama sakın! ben de düşükten 2 gün önce kalp atışlarını duymuştum herşey nasip,kendini sıcak tut ama o kadar da abartılacak birşey değil,ben kürtaj da olmadım kendisi attı,yani baya bir kanamam oldu ama p.tesi olunca işime gittim,ve çok iyiyim,sen de iyi olacaksın ama folik asitini ihmal etme,2 gün yatmanda fayda var sıcak tut kendini,bak gör ikimizde yine aynı zamanda hamile olacağız 2013ün sonlarına yetişir mi bilemem ama 2014 başı bebişlerimizi alırız kucağımıza haa buarada sakın moralini bozma benim doktorum çok normal dedi düşük için endişe yapmayın,illa her hamileliğin böyle olacak diye birşey yok dedi...
kıs önümüzdeki maçlara bakalım güzel tarafından düşünelim hala pantolonlarımız olacak kıyafet sorunumuz çıkmayacak ve eşimle korkusuz sevişecem hahaha:) gül kıs gül bak gör olacak:)
ay deli ya guldurdun beni :):) su 1 2 gun gecsınde bıraz su pskolojıyı atıyım 1 ay ilişki yok dedi bana dr. sana böle bıse dedılermı canım?
Keske bulantılarimin bir kısmını devredebilseydim sende rahatlatdın bende. O kadar kotu hissediyorumki kendimi hayatımın en zor günlerini yasıyorum. Bunları yasmadiginiz icin ne kadar şükretseniz az canım.
benım konularda nılcanla dılanın sohbet topıgı var ordan devam edelim ban yıebılırız :)bak taş çatlasın 3 gün sürer üzüntün sonra hayat devam ediyor sen eşine sıkı sıkı sarıl...ya benimki böyle birşey demedi umarım da demez yaa eşimin hormonlar tavan yapmış durumda ayyy töbeee:) bu çarşamba kontrole gitcem o zaman soracam umarım serbest der:) gerçi hala kahverengi lekem geliyor..ya buarada topic dışı mı konuşuyoruz:) ban yemiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?