2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın canım güzel şeylere değinmişsin.....bizi bizden başkası anlayamaz...aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.....inşallah hepimiz için her şey yolunda gider....yeni yıla güzel bir giriş yaparız umarım

ayenen canım malesef bende cok severım semız otunu onun yerıne balık mevsımı kı sardalya aacyıp omega 3 ıcerır onu ye canım bırde cevız ıle fındıkk

Balik yiyorum da canim tiksinmeye basladim gibi. cevizden de kucuklugumden beri nefret ederim ben. okulda yemistim bi kere afedersin 1 saat cikardim ondan beridir yemem

kızlar biraz önce et yemeği yaptım ve biraz yiyebildim, çok sevindim ya, ne zamandır et yiyemiyordum. inşallah böyle devam eder. ama balık yiyemyorum. kızlar üstte okudum da balık yiyemeyen arkadaşlarımız ceviz yiyormuş. sizce ceviz tam olarak balığın yerini tutar mı ? yoksa kendimi balık yemek için zorlayayım mı bilemedim.
öpüyorum annişler

Merhaba güzel anneler...
Öncelikle kayıp yaşayan arkadaşlarımın üzüntüsünü paylaştığımı belirtmek istiyorum. Allah çok büyük buna inanın vardır almasının bir sebebi. Bende daha önce kayıp yaşadım ve şimdi öyle bir zamanda verdi ki yeniden sen gerçekten biliyormuşsun dedirtti.. Acınızı tabiki yaşayın ama lütfen kısa sürede toparlanıp yenilenmeye çalışın derim yeni bebişiniz için...
Mutlaka endişelerimiz korkularımız olacak ama bunların hamileliğimizi kabus haline getirmesine izin vermeyelim lütfen.. Dünyanın en güzel duygusunun , hayatın en büyük mucizesinin keyfini çıkartmaya çalışalım..
Hergün burada yazdıklarınızı okuyorum ama her zaman yazamıyorum. Çok güzel br alan burası.. Hiç tanımadığım sesini duymadığım insanların duygularını paylaşıyorum,üzülüyorum,seviniyorum,korkuyorum , gülümsüyorum vs.. Vs ...
Birde günlük yazıyorum bebişime hergün bana hissettirdiklerini yazıyorum... Çok keyifli :))
Kötü senaryoların hepsini çıkardım kafamdan çok güzel hayaller kuruyorum.. Gerçekmişler gibi yaşıyorum kendi içimde... Tavsiye ediyorum hepinize .. Çünkü o kadar huzurluyumki...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..Meleğimizin her zaman koruyucusu olsun..
Tekrar yazamazsam 2013 hepimize şans getirsin nşallah!!!
Sevgiler..

Canm ben simdi 8+1 im doktorum 1 ay sonrasi icin istedi yani 12. Haftama denk geliyor. Ama nette 11- 14 haftalarda yapılıyor diyo. İstersen 1 hafta ertele icine sinsin cunku bazen tam haftalar tutmuo yok geç döllenme falan

evet canım haklısın ben afyon un bi ilçesinde kalıyorum buradaki hastanelerde bu taramalar yok.haftaya benim iş yerinden bi arkadaşın şeker yüklemesi varda afyon a beraber gitmeyi düşünüyorduk o yüzden sormuştum.ama artık biz 1 yada 2 hafta sonra gidelim herşey bebeğimiz için

kızlar balık ve cewiz yiyemeyenler için önerim....ben yiyebildiğim halde faydalı die doktorum bana balya werdi biliosunus hap şeklinde balıkyağı bunuda iç dedi bence alın sizde içinnn

meraha balahatun :) doktorlarin soyledigi bisey var, hic bir sey baska bi seyin yerini tam olarak tutmaz.

Ama sonucta ceviz de balik da zengin omega 3 kaynaklari. Balikta daha fazladir belki. O kadarini bilemicem. Eger cok nefret etmiyosan bnce haftada bir kez balik yiyebilirsin

sevgiler..

Hiç bir şey yemek icin kendini zorlama canım her iki hamileligimdede doktor bana öyle söyledi eğer zorlarsan tamamen tiksinip ilerleyen aylarda hiç yiyemeyebilirsin. Uç ayı doldurduğumuzda bulantılarimiz geçecek zaten o zaman bol bol yersin zaten bebeğin esas besin ihtiyaclarıda o zaman başlayacak. Yani yerini tuttuğu kadar.

Kızıma hamileyken bulantilarim geçtikten sonra tabi, her gün koca bir tabak domatesli semız otu salatası yiyordum. Kızım şimdi iki yasında doktor zeka gelişiminin 3,4 yaşındaki çocuklarla eşit seviyede olduğunu söylüyor. Masallar anlatıyor, şarkılar söylüyor, tüm renkleri biliyor , ona kadar sayıyor . Sabah ona oyuncaklarını toplarmisin dedim ;ellerime krem sürdüm toplayamam dedi. Birde böyle ilginç cevapları var. (allahım onu korusun)

oyyyy yesinler senin kizini ellerine krem surmusmusmus 41 kere masallah :)))

Biz de bulabilseydik yicektim semizotunu

ben de öyle düşünüyorum, her şeyi doğal almaktan yanayım, ceviz yiyebiliyorum neyseki, onu da pekmezle karıştırırsam yiyebiliyorum :) şu an biraz midem geçen haftalara göre daha iyi, bikaç gün sonra balığı denicem :))

Hosgeldin antalyali arkadasım bende seni merak etmiştim ne zamandır. Degerin güzel evet ben bhcg yi hiç olcturmedim ama benim de çok yüksek olduğunu hissediyorum , hcg si yüksek olan kadınların bulantilari daha fazla olur dedi doktorum.

maşallah kızına, semizotu mevsimi gelse de yesek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…