- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.061
ben de öyle düşünüyorum, her şeyi doğal almaktan yanayım, ceviz yiyebiliyorum neyseki, onu da pekmezle karıştırırsam yiyebiliyorum :) şu an biraz midem geçen haftalara göre daha iyi, bikaç gün sonra balığı denicem :))
ınsallah laurana koparmayalım tabiki.....bıde benı cok korkuttular bugun cok sıcak tutucaksın en ufak ıhmalınde bıdaha cocugun olmaz kurtaj oldun sen resmen dediler smdı yataktan cıkmıyorum ayagıma corap bıde patık giydım oyle yatıorum esim ayrı tırıplere gırdı basının agrısından saldırıcak yer arıo bıde yok ımza atmıycaktım belkı dusmıcektı dıo anlatıorum anlamıo doktorada cıkıstı kadında en son kızdı yarın zehirlemıs sekıldemı gelsın bu kadın dıe off ben bugun ne ıcın gıttım ne heycanla ne hayalle neyle karsılastım ama bılıorum hep stresten oldu hep !
Merhaba güzel anneler...
Öncelikle kayıp yaşayan arkadaşlarımın üzüntüsünü paylaştığımı belirtmek istiyorum. Allah çok büyük buna inanın vardır almasının bir sebebi. Bende daha önce kayıp yaşadım ve şimdi öyle bir zamanda verdi ki yeniden sen gerçekten biliyormuşsun dedirtti.. Acınızı tabiki yaşayın ama lütfen kısa sürede toparlanıp yenilenmeye çalışın derim yeni bebişiniz için...
Mutlaka endişelerimiz korkularımız olacak ama bunların hamileliğimizi kabus haline getirmesine izin vermeyelim lütfen.. Dünyanın en güzel duygusunun , hayatın en büyük mucizesinin keyfini çıkartmaya çalışalım..
Hergün burada yazdıklarınızı okuyorum ama her zaman yazamıyorum. Çok güzel br alan burası.. Hiç tanımadığım sesini duymadığım insanların duygularını paylaşıyorum,üzülüyorum,seviniyorum,korkuyorum , gülümsüyorum vs.. Vs ...
Birde günlük yazıyorum bebişime hergün bana hissettirdiklerini yazıyorum... Çok keyifli :))
Kötü senaryoların hepsini çıkardım kafamdan çok güzel hayaller kuruyorum.. Gerçekmişler gibi yaşıyorum kendi içimde... Tavsiye ediyorum hepinize .. Çünkü o kadar huzurluyumki...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..Meleğimizin her zaman koruyucusu olsun..
Tekrar yazamazsam 2013 hepimize şans getirsin nşallah!!!
Sevgiler..
dogru.. yaz sebzesi degil mi semiz otuilk uc ay yiyebilseydi iyiydi gamzecim tuh ya
hadi ya korktum şimdi...şu an öyle bir durum olmadı ama....haftaya gittiğimde konuşurum....paylaştığın için sağol...
rıca ederım kan pıhtılasması olan bırınden olmuyo bu ama tedbır ıcın verıldıgınde olabılıyo bugun kanamam yok sukur 3bucuk attım ama doktorum hemen kestı
kurutulmuş semiz otu da işe yarar mı acaba?
canım ilk üça ay değil her zaman yediklermiz bebğe yarayacak daha beyin oluşumunun tamamlanmasına var cevizden vazgeçmeyin birde çilek mevsiminde mayıs haziran gibi bol bol çilek zeka yaptığını bir arkadaşın doktoru söyleniş bende yemiştim ilk hamileliliğimde tavsiye ederim
cnm genelde ilk hamilelikte olur bulanti
bunyen yeni birseyle tanisiyorr
uzun sure ac kalma
cunku ac kalinca daha cok bulanyr midee
canin ne istyrsa yemeye calis
mesala yesiillik ye ara ogunlerde baya bi bastryr mideyiii
ama dedgm gibi ac kalmamaya calisss
tursu faln da yiyebilirsin
genelde tuzlu seyler rahatlatrr
Bilemedim, hic canim :44::44: ama kurutulmus meyveler nasil ise yariyor ve faydasi olabiliyosa sebzenin de olur heralde diye dusunuyorum..
Ne bilim yaaaceviz yemiyorum semiz otu da yok 9 aylik hamile bi arkadasim var da, bebegin zeka gelisimi icin ilk uc aydaki beslenmenin cok onemli oldugunu soylemisti :18::18:
Bilemedim, hic canim :44::44: ama kurutulmus meyveler nasil ise yariyor ve faydasi olabiliyosa sebzenin de olur heralde diye dusunuyorum..
Ne bilim yaaaceviz yemiyorum semiz otu da yok 9 aylik hamile bi arkadasim var da, bebegin zeka gelisimi icin ilk uc aydaki beslenmenin cok onemli oldugunu soylemisti :18::18:
kızzlar çok öksürüyorum geçmedi bir türlü bişey olur mu? nasıl geçirecem bu öksürügü yavv
bugun kalp atısları duymak ve kasık agrılarımın sebebini ögrenmek için kontrole gittik.. doktor kanamamın başladıgını ve kalp atıslarının düzensiz oldugunu soyledi .. direk bebeğimi aldılar beni zehirlememesi için çok kötüyüm bu kdr berbat bi duygu oldugu bılmıodum bu kdr baglandıgımı bilmiodum
sorma bitanemmm tt.bebekle sahip oldum mınıgımeartık gun beklemek sabır etmek azap olmustuu hormonlarım alt ust ztn ılaçlar fln günler nasıl zor geçmiştiii çokk şükürr rabbimeee şimdiiiiiiii...gümbüdü gmbüdü duydum kalbını mınııgmın.:Nazar: :Nazar: allahım yar ve yardımcımız olsun hepımızın bebıslerımızı kucagımızaalalım saglıkla ınsallahh çektıklerımıze değsinnn...
ayy cnm niye bukadar karamsarsın rabbim koruduktan sonra değil tartışmak allah korusun düşsen, hoplasan, zıplasan yine bişey olmaz. bak benim hamiş olduğumu bbilmedn kuzenin düğününde oynadım, dans ettim, halay çektim, ağırda kaldırdım ama bişey olmayınca olmuyo çünkü rabbim istedikten sonra gerisi boş. ama moalini bozma bence
kızzlar çok öksürüyorum geçmedi bir türlü bişey olur mu? nasıl geçirecem bu öksürügü yavv
canım nane limon falan iç de sakın ada çayı ve ıhlamur içme ikisi de düşük riski oluşturuyormuş bende öksürüyordum nane içtim hafifledi
Adacayi konusunda haklısında , canım ihlamur iki fincanı geçmediği sürece bir zarar vermez diye yazıyor kaynaklarda. Doktorumada sormuştum çünkü ben günde bir bardak iciyorum bağışıklığımi güçlendirmesi icin. Yinede doktorlarınıza danışın ona gore tabi ki. Ben sadece bildigimi paylaşayım dedim.
iyi çok şükür kanaman devam etmemiş....senin kullanıdığın ilk gün mü oldu? ben 3 gündür kullanıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?