2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok duzensızdı kanaman baslamıs zaten smdı almazsak ertesı gun zehırlenıp gelıceksın dedı zaten sanccım da vardı bugunu htrlamak bıle ıstemıorum ya

canım benim yeni gördüm, geçmiş olsun, senin de bir gün çok sağlıklı güzeller güzeli bir bebişin olacak, demek ki zamanı değilmiş. sağlığına çok iyi bak, sen geleceğin annesisin. hem psikolojini hem bedenini sağlam tut canım.

cnm bnde bundan bhsettm ılk gebelıgım husrsnla sonuclandıgından doktorum kan pıhtılasmasına karsı kan sulandırıcı ıgne ve coraspın verdı ve bn dun kanama gcrdm cok azdı sukur ve bugun khverengıye dondu cok az dnlenıorm doktorum coraspınden oldugunu soledı telde bırak dedı ıgneye 2 gun ara ver dedı yptırıp yaptrmama konusunda cok kararsızım o ıgne yuzundednde knama olur dıe korkuorm bllıkı bnde pıhtılasma yok cnku uff ya

bu arada elvınnnn keseyı gordum demestn kalap atısı ıcın ne zman cgrdılar bn crsamba gdıcem duyarmıyım bılmıyorum cnku o gun 6ya yenı gırmıs olucam

anladım canım, demekki bazen kan fazla sulanıyor ve bu da iyi değil.benim akıntılarım bir haftadır geçmiş durumda. çok geçmiş olsun sana da.umarım herşey yoluna girer.

bu arada elvınnnn keseyı gordum demestn kalap atısı ıcın ne zman cgrdılar bn crsamba gdıcem duyarmıyım bılmıyorum cnku o gun 6ya yenı gırmıs olucam

normalde 1 hafta sonra gel dedi cuma gününe denk geliyor.......ama ben de çarşamba günü gideceğim.....çünkü işe gitmemek için rapor almam gerekiyor....benimki ultrasyona göre ozaman 5 buçuk hafta oluyor sanırım......benimki kalp atışı görülmez de zaten doktor değerler normal mi değil mi ona bakacak .....büyük ihtimalle seninki de göbekten görülmez diye düşünüyorum,alttan ultrasyonla görülür.....

merhabalar.bende ağustos annesi olucağım Allahın izniyle.2 adet ağustos anneleri konusu açıldığı için diğerini takip etmiştim,burayı yeni gördüm ve burda yazışmalar bir hayli fazla.herkesin hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirmesini dilerim.
bende 5. haftanın içinde keseyi gördüm,7.haftanın içinde de kalp atışını gördüm(dr sesini duyurmadı nedense!) dr um pek konuşmadığı için bir sonraki kontrolün ne zaman olduğunu söylemedi,bende sormayı unuttum.4 tüp kan vermiştim,kan verme işlemim de tamam..ilk hamileliğim, bundan sonra ne zaman gitmem gerek ve gidildiğinde ne yapılacak?benle eş veya benden haftası fazla olan arkadaşlardan bu konuda yardımını rica ediyorum.iyi akşamlar.

canım selam senle beraberiz kan testlerini yaptıysan 12. haft başı özel hastanelerde 2 li test yapıyorlar devletde bu yapılmıyor
kan testlerini çoğunu sağlık ocaklarında yapıyorlar ilk testinde sarılık kanda mikrop tiroit idrar testiydi bunlar aile hekimin yapıyor zaten yaptırmışsın b

SANA BİRDE SİTE TAVSİYE EDECEĞİM ORDAN TAKİP ET MEMNUN KALACAKSIN GEBELİK ORG

gebelik haftanı o siteden hesaplarsın sonra haftana girersin hangi hafta sende bebğinde ne değişiklik olcak neler yiyeceksin hangi testleri ne zaman yapcaksın hepsini takip edersin ordan

ay çok teşekkür ederim.şimdilik birsüre bekleyeceğiz ozaman..umarım 2 li testlerimizde hayırlısıyla iyi geçer.tekrar grş canım.byby.

bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah hoş geldin aramıza

selam canım seninlede aynı gün doğumlarımız kısmet olursa hayırlısı ben mersindeyim ya sen nerdesin
cnmbn ankaradaym ama dogmumu nerd ypacagm belli dgil cunku temmuzda belcikaya tasinacagiz kismetse
benim onuc aylik kizim varrr bir deee
ama bnm sezeryan oldgu icin bir hafta oncen alirlarr
burdaki muhtemel dogum tarihlerine hiccc aldanmaynnnnn
cunku bebeklern ne zaman gelecekleri hicc belli olmuyrr
mesala bnm kizim on gun gectii gelmeyince dr artk alalim tehlikeye giriyor dediii
boyle muzurluklar ypabiliyrlarr

umarmm sende saglikli bir sekilde alirsn kucagina
inan kucagina alinca burda yazdgniz tuum sikintilari bir anda unutuverceksinizz
sevincten aglaycaksinizzz
mucizee onlar tek kelimee

Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?

ben de ilk 3 ayin beslenme acisindan en onemli donem oldugunu zannediyordum. alaninda uzman iki ayri doktor da senn yukarda yazdiklarini soyledi. keske herseyi yiyebilsem ama midem kabul etmiyor gecicek insallah

Merhaba arkadaslar ben 10 haftalik hamileyim bu ikinci hamileligim. yaklasik 10 gundur ozellikle gece yataga sirtustu uzandigimda minik kelebek kanadi gibi kiirdanmalar hissediyorum, aslinda eminim ama esim dalga geciyor daha erken diye. cok mu erken ?

Canım kan tahlillerini yaptın mı? Eğer protrombin zamanı diye bir deger isteyebiliyor Dr. Benim tahlillerimde vardı. Pihtilasma zamanı demek. Ordan anlaşılmaz mı kanında pihtilasma olup olmadıgı?

kızzlar çok öksürüyorum geçmedi bir türlü bişey olur mu? Nasıl geçirecem bu öksürügü yavv

canım bendede oldu öksürük korkutmak gibi olmasın ama gece çok öksürdüm sabah kalktım kanamam olmuştu ama geçti şükür.doktora çok öksürdüm ondan dedim oda öksürük karın kaslarınla alakalı birşey.bebek rahmin içinde onunla alakası yok dedi ama denk gelmeside bana aksini düşündürüyor.neyse amacım seni korkutmak değil ama mümkün olduğunca çözüm bulmaya çalış.ben dut pekmezi yiyerek geçirdim.1 kaşık dut pekmezini gargara yapar gibi boğazında tut yada sıcak suya bir kaç kaşık dut pekmezi koyup iç faydasını göreceksin.şimdiden geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin inşallah..

ben de ilk 3 ayin beslenme acisindan en onemli donem oldugunu zannediyordum. alaninda uzman iki ayri doktor da senn yukarda yazdiklarini soyledi. keske herseyi yiyebilsem ama midem kabul etmiyor gecicek insallah

Bende aynen, süt hatta doğru düzgün su bile icemiyorum (eti , baligi geçtim)o derece . Ama geçecek tabi ilerleyen aylarda da durmadan acikicaz ve yemeden duramayacağız.

Herkese günaydın güzel anne adayları. Ben bu gün çok mutluyum. Yeni bir yıla gireceğiz hepimiz icin mutlu , huzurlu bir yıl olacağını umut ediyorum. Sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirip bebeklerimiz saglikla kucağımıza alırız inşallah.

Bazı anneler hissedebilirlermis canım senin haftalarında . Birde ikinci bebeğin olduğu icin hissetmen daha kolay ve çabuk olur. Demekki hassassin bebegininde güçlü kasları var:)

Gunaydinnn herkeseee :))
suan 6+3 um cuma kalp atislari icin gidixez. gecen hafta keseyi gorduk. dojtorum bana folic plus vericekti bende bulanti yaptigi icin folbiol kullaniyorum dedim. peki devam et dedi ama hic vitamin vermedi sormak aklima gelmedi. Sanirim cogunuz viramin hapi kullaniyor. icinizde vitamin kullanmayan var miii???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…