- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.081
cok duzensızdı kanaman baslamıs zaten smdı almazsak ertesı gun zehırlenıp gelıceksın dedı zaten sanccım da vardı bugunu htrlamak bıle ıstemıorum ya
Öncelikle herkese merhaba. dilerim tüüümm 2013 ağustos anneleri zamanı geldiğinde bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar. amin:)
ben geçen yıl bu zamanlar bir düşük yaptım, 7 haftalıktı. şu an ise 8.haftamıza girdik Allahın izniyle:) başlarda koyu renkli ama sulu akıntılarım oluyordu.çok korktum.doktor daha önce düşük yaptığım için bebek aspirini vermişti ve bebek aspirinini bırakmamla akıntılarım geçti.(en azından beni korkutan renge sahip akıntılar:) sizce bu aspirin ve akıntı arasında bir ilişki olabilirmi?? ayrıca şu an yaklasık 3 haftadır mide bulantılarıyla başa çıkmaya başlıyorum, hiç birşey yiyemiyorum ve şimdiden 2 kilo verdim.ilk 3 aylık dönemde mide bulantılarının normal oldugunu biliyorum fakat yiyemediğim için üzülüyorum da.
cnm bnde bundan bhsettm ılk gebelıgım husrsnla sonuclandıgından doktorum kan pıhtılasmasına karsı kan sulandırıcı ıgne ve coraspın verdı ve bn dun kanama gcrdm cok azdı sukur ve bugun khverengıye dondu cok az dnlenıorm doktorum coraspınden oldugunu soledı telde bırak dedı ıgneye 2 gun ara ver dedı yptırıp yaptrmama konusunda cok kararsızım o ıgne yuzundednde knama olur dıe korkuorm bllıkı bnde pıhtılasma yok cnku uff ya
bu arada elvınnnn keseyı gordum demestn kalap atısı ıcın ne zman cgrdılar bn crsamba gdıcem duyarmıyım bılmıyorum cnku o gun 6ya yenı gırmıs olucam
merhabalar.bende ağustos annesi olucağım Allahın izniyle.2 adet ağustos anneleri konusu açıldığı için diğerini takip etmiştim,burayı yeni gördüm ve burda yazışmalar bir hayli fazla.herkesin hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirmesini dilerim.
bende 5. haftanın içinde keseyi gördüm,7.haftanın içinde de kalp atışını gördüm(dr sesini duyurmadı nedense!) dr um pek konuşmadığı için bir sonraki kontrolün ne zaman olduğunu söylemedi,bende sormayı unuttum.4 tüp kan vermiştim,kan verme işlemim de tamam..ilk hamileliğim, bundan sonra ne zaman gitmem gerek ve gidildiğinde ne yapılacak?benle eş veya benden haftası fazla olan arkadaşlardan bu konuda yardımını rica ediyorum.iyi akşamlar.
merhabalar.bende ağustos annesi olucağım allahın izniyle.2 adet ağustos anneleri konusu açıldığı için diğerini takip etmiştim,burayı yeni gördüm ve burda yazışmalar bir hayli fazla.herkesin hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirmesini dilerim.
Bende 5. Haftanın içinde keseyi gördüm,7.haftanın içinde de kalp atışını gördüm(dr sesini duyurmadı nedense!) dr um pek konuşmadığı için bir sonraki kontrolün ne zaman olduğunu söylemedi,bende sormayı unuttum.4 tüp kan vermiştim,kan verme işlemim de tamam..ilk hamileliğim, bundan sonra ne zaman gitmem gerek ve gidildiğinde ne yapılacak?benle eş veya benden haftası fazla olan arkadaşlardan bu konuda yardımını rica ediyorum.iyi akşamlar.
canım selam senle beraberiz kan testlerini yaptıysan 12. haft başı özel hastanelerde 2 li test yapıyorlar devletde bu yapılmıyor
kan testlerini çoğunu sağlık ocaklarında yapıyorlar ilk testinde sarılık kanda mikrop tiroit idrar testiydi bunlar aile hekimin yapıyor zaten yaptırmışsın b
SANA BİRDE SİTE TAVSİYE EDECEĞİM ORDAN TAKİP ET MEMNUN KALACAKSIN GEBELİK ORG
güzel pazarlar dünyanın en güzel anneleri bayadır sessiz sessiz takip ediyorum bulantılarım baya çoğaldı çünkü.
bu arada bebeğini kaybeden arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
bende cuma günü kan verdim bütün tahlillerimi yaptırdım beta hcg 32.600 çıktı güzel bi sonuç demi deneyimli anneler?
cnmbn ankaradaym ama dogmumu nerd ypacagm belli dgil cunku temmuzda belcikaya tasinacagiz kismetseselam canım seninlede aynı gün doğumlarımız kısmet olursa hayırlısı ben mersindeyim ya sen nerdesin
Doktorum tam tersini söylüyor canım. İlk uç ay sonra beslenmemiz çok önemli olacakmış , hatta bana ben sana balık falan yiyeceğin zamanları söyleyeceğim şimdilik sadece yiyebileceklerini ye dedi. Bende öyle olduguna inanıyorum ilk uç ay bebeğin boyutları zaten çok küçük ve annenin bundan önceki besin depoları bebek icin fazlası ile yeterli. Eğer aksi olsaydı benim gibi bazı kadınların ilk uç ay asırı bulantisi olmazdı gebelik sistemi o kadar mukemmel ki her şey düşünülmüş canım. İlk uç ay bebeğimizi zararlı besinlerden korumamız ve doğal beslenmemiz yeterli.
cnm bnde bundan bhsettm ılk gebelıgım husrsnla sonuclandıgından doktorum kan pıhtılasmasına karsı kan sulandırıcı ıgne ve coraspın verdı ve bn dun kanama gcrdm cok azdı sukur ve bugun khverengıye dondu cok az dnlenıorm doktorum coraspınden oldugunu soledı telde bırak dedı ıgneye 2 gun ara ver dedı yptırıp yaptrmama konusunda cok kararsızım o ıgne yuzundednde knama olur dıe korkuorm bllıkı bnde pıhtılasma yok cnku uff ya
kızzlar çok öksürüyorum geçmedi bir türlü bişey olur mu? Nasıl geçirecem bu öksürügü yavv
ben de ilk 3 ayin beslenme acisindan en onemli donem oldugunu zannediyordum. alaninda uzman iki ayri doktor da senn yukarda yazdiklarini soyledi. keske herseyi yiyebilsem ama midem kabul etmiyorgecicek insallah
Merhaba arkadaslar ben 10 haftalik hamileyim bu ikinci hamileligim. yaklasik 10 gundur ozellikle gece yataga sirtustu uzandigimda minik kelebek kanadi gibi kiirdanmalar hissediyorum, aslinda eminim ama esim dalga geciyor daha erken diye. cok mu erken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?