2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ikinci gebeloginse erken hissetmen cok normal. eger ilkse cook sanslisin :))

Canım kan tahlillerini yaptın mı? Eğer protrombin zamanı diye bir deger isteyebiliyor Dr. Benim tahlillerimde vardı. Pihtilasma zamanı demek. Ordan anlaşılmaz mı kanında pihtilasma olup olmadıgı?

cnm doktorum gerek duymadı tahlıl yapmaya sdece ılk hamılelıgımde sorun yasadım ıcın onlem olarak verdı bu ıgne ve coraspını

agustos annelerı hepımıze ıı yıllar ...saglıklı bır yıl gecırın ınş. seneye bugun bebıslerımız bzımle olucak allahın ıznıyle belkıde sıteye grmeye zor fırsat bulucazz.. o zamnda ay bnmkı gcelerı uyumuyo ay cok gazı vr muhbbetlerı ypıczz yanı yıne paylasım ıcınde olucz

Bunları duyduğuma çok sevindim. Demek ki ''ilk üç ay çok önemli'' yanlış, kulaktan dolma bir bilgiymiş. Teşekkür ederim kızlar :)

Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?

Benimki de biraz hafifledi canım ya da belki de alıştık :) Telaş yapma bence

Son düzenleme:
Kızlarrr tatlı hamişler,
Kzılar 2013 geldiğinde içinizde 2 tane kalp atıyor olucak. Biri yukarda solda, biri de kasıklarınızın üstünde :)) Umarım hepimiz için çok güzel bir yıl olur. Mutlu yıllaaaarr :)

Herkese günaydın iyihaftalar iyi yıllar inşaallah 2013 hepimiz için iyi bir yıl olur güzel anneler...
cumartesei doktora gittik bebişimi gördük,doktor herşey yolunda dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez,birazda olsa rahatladım gibi inşaallah 2 hafta sonrada güzel haberlerle döneriz..

canım bende sadce folıbol kullanıyorum vıtamın falan vermedı dr zaten genellıklle 4 aydan sonra vıtamıne gıcılıyor bırde kan sayımı falan ıstedı normal cıktı degerlerım kan hapı falabn vermedı bana ama dusuk olupta kullananlar var
kalp atislarini duymaya gudiyorum. Insallah bi problm olmzz

hadı hayırlısı ınsallah duıyarsın guzel haberlerını beklıyorumm

kızlar sımdıden herkese saglıklı huzurlu mutlu yıllar yenı yılda ınsallah saglıklı buır sekılde bebklerımızı kucagımıza alırız bu yenı yılda hayırlısıyla artık 4 kısılık bır aıle olucaz

carsamba kontrolum var ınsallah hersey yolundadır

aynen cnm bnm de ikinci hamileligim
ve gece sirtustu yattigimda karnimda kipirdanmlar hissedyrmmm
ya kalp ritmini duyuyorm yada damar faln mi atyr anlamyrmm vallaaa

ben varım :) 6. haftaya girdim.

kızlar ya, benim yaşadığım ilçe çok soğuk, kaloriferli ev bulamadık, düğün gecikmesin diye kalorifersiz ev tuttuk, şimdi mecburen soba yakıyoruz. soba yaktığımız odada tv ve kablosuz internet sürekli açık. dolayısıyla içerde radyasyon oluşuyo sanırım. hava soğuk olunca da bazen sobalı odada uyuyoruz, acaba odada biriken radyasyon zararlı mıdır, ama ne yapayım, diğer odalar aşırı soğuk.

Gece uyurken modemi kapat canım . Televizyonu da düğmeden değil fisten kapat. Gündüze gelince artık Allah Kerim diyeceğim canım , maalesef gunduz kablosuz internetten korunmak cogumuz icin bende dahil mümkün değil. Artık Allah'a emanetiz.

kızlar kaynanam beni çıldırtıo ama elimden bişey gelmıo ağzım bağlanıo konuşamıyorum saygımdan...sorun eşimde oldugu için tüp bebek yaptırdık ve cok sukur rabbıımeee ılk seferde verdi mınıgımı bana..herşey unutuldu bnm çektıklerım ıkı ayda unutuldu...neymiş; cocugun doğdugunda sinirli olup olmaması hastalıklı olup olmaması anneye bağlıymıs ben ne kadr stressız olursam sağlıklı cocuk getırırmısım dunyaya gıbı laflar ediyorr devamlı.. .kımse cocuk tuttugunda kızım senın sayende dıyıp tebrık etme saol yavrum denmedı...bn hala mınıgım ıcın neler çekerken bana yukledıgı sorumluluga bakın ki bnm parçam bn herkestn cok dusunuyorum ...sahiplenme güdülerine başladı demek cocuk bi şekil doğsa bnı suçlayacak zemın hazırlıyor ..aslında o lafları ederkn bnı soktugu sınır stresın farkında değil ne yapmalıyım yada ne demeliyim o boyle seyler dedıgınde kızlar akıl verın banaa..şimdiden basladı kendı evı için bu evde bebek büyüyecek diee ve dahası.. alttan alttan bni deli etmeye çlışıyorr ....

ay canım seni çok iyi anlıyorum bir tane de bende var aynısından ama ben aldırış etmiyorum artık eşine düşüyo en büyük iş annesinin dolduruşuna gelmemesi lazım benim kaynanam da şimdiden başladı ben büyüteyim demeye birde düşük riski olduğunda aman oğlumu üzme diyor sanırsın çocuk oğlunun karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…