- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.081
sabah cnm sıkkın demştm ya...anlatıcam fikri olan bişiler desin...iyi bişiler diyin
dün ağdaya gittm we kadın benim wardı onu görmemş bi çekti koptu ben..kanadı kanadı baya..akşam durdu..acilede gittim ama cildiyeye git dedi rengi siyah değilse bişi olmaz dedi takip gerekir dedi
siyah değildi ama koptu resmen çok korkuyorumm arkadaşlar kanser falan yazıo nette iyyice moral falan kalmadı
arasta canım halının rengi tam olarak ne ben kızımın odasına aldım tiffany halıdan ona benzettim
Hakikaten o tavşanı aşağı çizmek baya zor olsa gerek.Kolu kopar insanın bi kere ki sen bi de o karnınla yere yatıp çiziyosun. Pes yani bizim topikte ne cevherler varmış yaa
Günaydın hanımlar;
Yine yoğun bir iş günü ... Bir yandan da sizi takip ediyorum valla akşam eve pestilim çıkmış olarak gidiyorum
Canım valla maşallah diyeyim de nazar değmesin. Acemiliğin buysa ustalık dönemini düşünemiyorumÇok ama çok güzel olmuş. Ben öyle tüllü tüllü kapı süslerini beğenmiyorum. Seninki daha şık ve hoş olmuş. İşten ayrıldığından bahsetmiştin sanırım. Bi blog açıp yaptıklarını satabilirsin. Bebekten arta kalan zamanlarında sana da meşgale olmuş olur. İnsanlar ne eciş bücüş yaptıklarını satıyorlar valla. Seninkiler havada karada gider.
Bi de yine sorularım var. Rsimler ayrıntılı olmuş tabii de benim anlamadığım bazı noktalar var.
1- O kasnağa pembe tül mü sardın o kısım nasıl oldu?
2- Sonra yapıştırma mı yaptın yine?
3- Rica etsem şablonlarını indirdiğin siteleri bana da gönderir misin?
Ben de dün heveslenip senin önerdiğin siteden sipariş vermeye çalıştım son anda internet kesildi. Valla ben de iyice heveslendim ama bakalım yaptıklarım seninki kadar güzel olacak mı?
Hayatımsın bayıldım yaaaaa!!!!!! SÜPER SÜPER SÜPER olmuş
HARİKA görünüyor resmen. Ne becerikliymişsiniz valla. Maşallah diyelim nazar değmesin. Bebeğiniz huzurla uyusun oynasın odasında inşallah. Tebrikler.
Dün ben de eşimin ağzını yokladım biz de odasını boyasak nasıl olur diye? Tamam ben boyarım dediDün de dediğim gibi sizinki gibi tavşanlar falan beceremeyiz ama 2 renk boyasak kar sayacağım. Hoş oda takımı falan olmayacak kızımın ama oyuncaklarını falan koyarız. İstediği gibi dağıtır oynar içinde. Çadır falan alacağım odasına kurmak için. Şirin olacak inşalalh.
kızlar ben de salon eşyalarımı değiştireceğim bana bir akıl verin tay tüyü kullanan varmı aranızda kullanışlımı leke tutmuyormuş bebekle kolay olur diye düşündüm siz ne dersiniz bide mutfak perdesi olarak ip perde almayı düşünüyorum zebra perdeyi buhar yağ temizlemesi zor olur diye düşünmedim.ne dersiniz kızlar
kızlar size birşeyler danışmak istiyorum
ben oğluşum doğunca bayramdan sonra mevlüt okutmak istiyorum
ve aynı gün akika kurbanı kesmek istiyorum Allah nasip ederse tabi
hem kızıma hem oğluma
kızımda ben bilmiyordum bunları kimsede söylemedi açıkçası şimdi ikisine birden kesmek istiyorum kurbanı
daha sonra bu kurbanlardan çıkan etlerle etliekmek yaptırıp ayran arkasına tatlıyla gelen misafirlere ikram etmek istiyorum.
oğlumada bi mevlüt takımı alıcam inş.
sizler neler düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum
herkese günaydınnnngüzel bir gün olsun inşallah biz ve meleklerimiz için
hayatımsın bayıldım odanıza bebeişin huzurla saglıcakla kullansın odasını inşallahben de takıntı eger duvarlar desenli olursa kullandıgım tüm herşeyin düz olması yada tam tersi olması gerek bu yüzden cesaret edemiyorum duvar kagıdına zaten desenle boyama konusuna hiç girmiyorum kesin eşimle boşanmanın eşiğine geliriz ugraşırken
medvecezir bunlar acemiliklerinse ustalıgını düşünemiyorum canım ellerine sağlık
kızlar ben de salon eşyalarımı değiştireceğim bana bir akıl verin tay tüyü kullanan varmı aranızda kullanışlımı leke tutmuyormuş bebekle kolay olur diye düşündüm siz ne dersiniz bide mutfak perdesi olarak ip perde almayı düşünüyorum zebra perdeyi buhar yağ temizlemesi zor olur diye düşünmedim.ne dersiniz kızlar
arasta canım halının rengi tam olarak ne ben kızımın odasına aldım tiffany halıdan ona benzettim
akika kurbanı ne demek mavi
bende mevlüt yapmak istiyorum oğluma
o yüzden merak ettim cnm
bu arada fikrin hoşuma gitti. Allah nasip etsin inşallah
sabah cnm sıkkın demştm ya...anlatıcam fikri olan bişiler desin...iyi bişiler diyin
dün ağdaya gittm we kadın benim wardı onu görmemş bi çekti koptu ben..kanadı kanadı baya..akşam durdu..acilede gittim ama cildiyeye git dedi rengi siyah değilse bişi olmaz dedi takip gerekir dedi
siyah değildi ama koptu resmen çok korkuyorumm arkadaşlar kanser falan yazıo nette iyyice moral falan kalmadı
arasta renk güzelmiş kızımınkide gül kurusu gibi çok soft bi renkti ben düz renk desensiz halıları seviyorum güle güle kullan canım kir falan hayatta belli etmez o renk
jaluzi perden pvc mi akşam mı canım bende seviyorum yag sökücü sık sil yıkama derdi kuru temizlemeci derdi yok öyle değilmi ama benim camın yanında balkon kapısı ona nasıl takılırki acaba
Canım balık yağı ilaçlarını da kullanabilirsin. Benim dr.um balık çok önemli diyor, haftada en az bir gün yiyorum mutlaka, dr. yiyemezsen ilaç vereceğim demişti ....
Harika olmuş, eline sağlık ....... Kıskandım
Süpersiniz valla, eşinle seni tebrik ediyorum. Sizin aranızdaki uyumda bu kadar güzel demekki maşallah....Bebişinin çok güzel günleri olur nşallah bu odada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?