2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size birşeyler danışmak istiyorum
ben oğluşum doğunca bayramdan sonra mevlüt okutmak istiyorum
ve aynı gün akika kurbanı kesmek istiyorum Allah nasip ederse tabi
hem kızıma hem oğluma
kızımda ben bilmiyordum bunları kimsede söylemedi açıkçası şimdi ikisine birden kesmek istiyorum kurbanı
daha sonra bu kurbanlardan çıkan etlerle etliekmek yaptırıp ayran arkasına tatlıyla gelen misafirlere ikram etmek istiyorum.
oğlumada bi mevlüt takımı alıcam inş.

sizler neler düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum

canım benim çok geçmiş olsun, inşallah bişeycik olmaz. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim önceliklee.. sen en yakın zamanda cildiyeye git ihmal etme...

Benimde öyle olmuştu orda sivilce çıkmıştı onu sıkayım derken kanadı sonra benim kurumuştu canım.. ama çok şükür bende birşey yok yani olamdı..

Hakikaten o tavşanı aşağı çizmek baya zor olsa gerek.Kolu kopar insanın bi kere ki sen bi de o karnınla yere yatıp çiziyosun. Pes yani bizim topikte ne cevherler varmış yaa

ay valla canım kolum falan ii koptu hemde :) kocam dio ben çizeyim onada güvenemedim niyese yok diyorum ben çizicem ama halimi gören altına işer gülmekten sahilde güneşlenir gibi yattım kalktım zar zor çizdim tü tü tüü topiğimize nazar değmesin

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım çokk saolll. amin inşallah herşey onun rahatlığı için :)))) renk tonlarını beğendiyseniz numarasını falan verebilirim olmadı tavşanla yuvarlağın işi bitti size kargoyla yolluyayım

Canım ben mutfağıma jaluzi yaptırdım. Eski evimde de öyleydi çok memnundum. Ne yağ tutuyor ne temizleme derdi var. Hem de çok modern duruyor. Perdecilerdeki renk skalasında istediğin tonlar mevcut. Tavsiye ederim.

akika kurbanı ne demek mavi
bende mevlüt yapmak istiyorum oğluma
o yüzden merak ettim cnm

bu arada fikrin hoşuma gitti. Allah nasip etsin inşallah

Korkma canım yaa. Herkesin acı eşiği farklı kiminin çok ağrır, kiminin ağrımaz. Benim ağrımadı mesela. O aşıdan kaçış yok hem. Vurdur rahatla. Herşey bebişler için unutma

nisanbu tay tüyü oturup kalkınca çok iz bırakıyormu hani böyle kadife gibi bişiyyaa ayyy birdaha kadife koltuk ve deri koltuk hayatta almam benim koltukların heryeri deri popo koyma minderleri kadife arkaları büyük bir sürü yastık yastık düzeltmekten bıktım kahverengi kadifede düşen belli oluyor ve deri yerleri 2 yılın sonunda çatlamaya başladı üstelik yatakta olmuyorlar hangi kafadaydık o koltukları aldıgımızda bilmiyorum kaplatmaya versem sıfır koltuk parası üstelik zaten yatakta olmuyor haftasonu begendiğimiz takım hem yatak oluyor hem yerden yüksek altı rahatça süpürülüp silinir hemde yastıksız 2 tane üçlü koltuk düz desensiz teklileri çok kibar çiçekli kumaştan yapmışlar bakalım nasip

saol narincim amin inşallahh.. bizde öyleyiz herşey yoğun oldumu hiç birşeyi göstemiyor. mobilyası sade beyaz die duvarlarla biraz oynamak istedik. bukadarda yeter fazlası duvarlarıda boğar zaten.. hehehe güldürdün beni yaa amannn uğraşmayında boşanmayında

günaydın arkadaşım benım salonumdakı koltuklarım tay tüyü hemde çok açık renk kessinlikle tavsiye ederim hiç leke tutmuyo asla siliyosun mis tertemız herzaman bebeklı evlere çok uygun ipli perdelerıde bı arkadaşım kullanıyor yıkaması çok kolay diyodu sen bılırsın

yağmurlu ve kapalı bir edirne sabahından herkese selam kızlaaarr...

beyazçekirge sipariş verdiğin beşik geldimi canım
daha önce paylaştınmı bilmiyorum ama geldiyse ve kurulumunu yaptıysanız birara resim paylaşırmısın
senden geçer not alırsak hemen bende sipariş vericem

akika kurbanı ne demek mavi
bende mevlüt yapmak istiyorum oğluma
o yüzden merak ettim cnm

bu arada fikrin hoşuma gitti. Allah nasip etsin inşallah

amin canım inşallah
akika kurbanı çocuklar doğduğundan itibaren ergenliğe girene kadar kesilmesi sünnet olan şükür kurbanı canım
çocukların başına gelebilecek kötü musibetleri hastalıkları engellermiş (inş.)

tay tüyü çok kullanan var canım ve gerçekten leke tutmuyor bende çok memnunum kahve damlasa sildiğin gibi çıkıyor ki benim beyaz renkte.. mutagımda zebra bir zorlugunu daha yaşamadım gerçi ocakla cam arası mesafem var belkide ondandır..

arasta renk güzelmiş kızımınkide gül kurusu gibi çok soft bi renkti ben düz renk desensiz halıları seviyorum güle güle kullan canım kir falan hayatta belli etmez o renk

jaluzi perden pvc mi akşam mı canım bende seviyorum yag sökücü sık sil yıkama derdi kuru temizlemeci derdi yok öyle değilmi ama benim camın yanında balkon kapısı ona nasıl takılırki acaba

benımde koltukaltımda o tarz bı benım vardı aynı ağda yaparken kopmuştu ama yıllar önceydı bişey olmuyo merak etme ama çok taktıysan kafana bı dermotoloğa git derim geçmiş olsun

hayatimsin canım ben efşan varya ataevlerde oradan aldım kare aldıgım halı ama yuvarlak halılarda vardı dokusu çok güzel daha yeni silme yıkama işine girmedik ama adam garanti verdi kendisi aynı halının beyazlarını kullanıyormuş sadece temizlik robotunun dövücüsüyle süpürülmüyor kırpık ipleri dövücüyü kitletiyor ama zaten süpürmesi çok rahat normal başlıkla süpürüyorum birde şagi halılar gibide değil içine düşen kaybolmuyor süpürgeye geliyor

pvc canım. Benim de mutfak kapım var. Zaten duvara değil pimapen olan kısma monte ediliyor. Hiç sorun değil. Şöyle yani. Camının boyu önemli değil yere kadarsa yere kadar yapıyolar. Sakın duvara monte ettirme jaluzi camdan ayrık durursa kötü oluyor böyle cama yapışacak resimdeki gibi.

ay canım benim topiğimizin annesi çok saol.. amin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…