- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.061
Ben kurtulucam canım yakındaDaha kir gösteren bir halı bulamazsam o halıyı alıcam kısmetse. Sen beyaz tüy alarak baya cesaretli davranmışsın Ben cesaret edemezdim.
Bu arada odanız muhteşem olmuş. Oldukça emek vermişsiniz. Ba-yıl-dım. Bi ara bizim odaya da el atın sevaptır
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Şu yaptığını gördükten sonra ben artık yaptıklarımın resmini koymama kararı aldım.Cidden profesyonel halini düşünemiyorum. Harika olmuş ellerine sağlık.
arastacım takıp edılen kısı :) sen resmını paylasıcaktın dımı paylastınmı benmı kacırdm bebısım:)
arastacım takıp edılen kısı :) sen resmını paylasıcaktın dımı paylastınmı benmı kacırdm bebısım:)
Ben kurtulucam canım yakındaDaha kir gösteren bir halı bulamazsam o halıyı alıcam kısmetse. Sen beyaz tüy alarak baya cesaretli davranmışsın Ben cesaret edemezdim.
Bu arada odanız muhteşem olmuş. Oldukça emek vermişsiniz. Ba-yıl-dım. Bi ara bizim odaya da el atın sevaptır
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Şu yaptığını gördükten sonra ben artık yaptıklarımın resmini koymama kararı aldım.Cidden profesyonel halini düşünemiyorum. Harika olmuş ellerine sağlık.
valla canım sormaa ii cesaret harbiden çeyiz zamanı işteee birçok şey beyaz diee.. kocam beyaz olsun ferah olsun dedii aldık ferahı :)))
ay karnım büyükken zor oluyor yere yakın tavşanı çizcem die yere yattım yan zor çizdim :)))hehee geliriz kız ayıpsın kocam dio işte akşam, çağrırlarsa gidelim kulüpteki arkadaşlarına dieee. anam dedim hepsi bursada değil ki yetişemeyiz yollarda doğururumgülüo odaaaa :)))
ay karnım büyükken zor oluyor yere yakın tavşanı çizcem die yere yattım yan zor çizdim :)))hehee geliriz kız ayıpsın kocam dio işte akşam, çağrırlarsa gidelim kulüpteki arkadaşlarına dieee. anam dedim hepsi bursada değil ki yetişemeyiz yollarda doğururumgülüo odaaaa :)))
Canım valla maşallah diyeyim de nazar değmesin. Acemiliğin buysa ustalık dönemini düşünemiyorumkızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
sabah cnm sıkkın demştm ya...anlatıcam fikri olan bişiler desin...iyi bişiler diyin
dün ağdaya gittm we kadın benim wardı onu görmemş bi çekti koptu ben..kanadı kanadı baya..akşam durdu..acilede gittim ama cildiyeye git dedi rengi siyah değilse bişi olmaz dedi takip gerekir dedi
siyah değildi ama koptu resmen çok korkuyorumm arkadaşlar kanser falan yazıo nette iyyice moral falan kalmadı
kızlar öğle sonrası tetanoz aşımı olmaya gideceğim korkuyorum biraz herkes kolum ağrıdı falan yazınca korktum şahsen
sabah cnm sıkkın demştm ya...anlatıcam fikri olan bişiler desin...iyi bişiler diyin
dün ağdaya gittm we kadın benim wardı onu görmemş bi çekti koptu ben..kanadı kanadı baya..akşam durdu..acilede gittim ama cildiyeye git dedi rengi siyah değilse bişi olmaz dedi takip gerekir dedi
siyah değildi ama koptu resmen çok korkuyorumm arkadaşlar kanser falan yazıo nette iyyice moral falan kalmadı
kızlar öğle sonrası tetanoz aşımı olmaya gideceğim korkuyorum biraz herkes kolum ağrıdı falan yazınca korktum şahsen
kızlar ben de salon eşyalarımı değiştireceğim bana bir akıl verin tay tüyü kullanan varmı aranızda kullanışlımı leke tutmuyormuş bebekle kolay olur diye düşündüm siz ne dersiniz bide mutfak perdesi olarak ip perde almayı düşünüyorum zebra perdeyi buhar yağ temizlemesi zor olur diye düşünmedim.ne dersiniz kızlar
kızlar ben bu temizlik konusuna hiç girmesem daha iyi olcak çünkü tüm halılarım 2 ton koyulaşmış durumda şu an:) yeni halı alacaklar koyu renk alırsa kir falan göstermez ama temizliği de görünmez:) tam beyaz değil ama açık tonlar kullanışlı bence.arada yıkamaya verince pırıl pırıl parlıyor hiç değilse.ben doğuma yakın yıkatmayı düşünüyorum biraz pasaklıyızda biz kocamla:) kesin kirlenir şimdi yıkatsam....bu arada konudan alakasız olcak ama ben ne ceviz fındık nede balık yiyebiliyorum hamileliğin başından beri.özellikle balık kokusuna dayanamıyorum bebişim omega 3 alamıyo diyede çok üzülüyorum ne yapsam fikir verin
Eki Görüntüle 686669
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?