- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.121
nisanbu tay tüyü oturup kalkınca çok iz bırakıyormu hani böyle kadife gibi bişiyyaa ayyy birdaha kadife koltuk ve deri koltuk hayatta almam benim koltukların heryeri deri popo koyma minderleri kadife arkaları büyük bir sürü yastık yastık düzeltmekten bıktım kahverengi kadifede düşen belli oluyor ve deri yerleri 2 yılın sonunda çatlamaya başladı üstelik yatakta olmuyorlar hangi kafadaydık o koltukları aldıgımızda bilmiyorum kaplatmaya versem sıfır koltuk parası üstelik zaten yatakta olmuyor haftasonu begendiğimiz takım hem yatak oluyor hem yerden yüksek altı rahatça süpürülüp silinir hemde yastıksız 2 tane üçlü koltuk düz desensiz teklileri çok kibar çiçekli kumaştan yapmışlar bakalım nasip
Herkese günaydın :)
Hayatimsin, mükemmel olmuş mimar olsan bu kadar guzel olurdu. Dün esime gösterdim sizin duvarları o da çok beğendi yorumu çok komikti . Onlar normal insanlar değildirler :) uzaylı oldugunuzu düşündü sanırım. Neyse sonra ekledi ressam iç mimar olabilirler diye.
Medvecezir kapı susun çok guzel olmuş eline saglık guzel günlerde kullanın.
arasta canım çok güzel eminimkide çok kullanışlıdır benim camın oldugu duvar bayag bi uzun perdede buşekilde olunca çok boş dururmu acaba
saol canım benim yaaa yok okadar değiliz yaa hep bu bızdık sayesinde fikir oluyor yoksaaa nerde o kafa bende eşim gene tasarlar ama ben yormam kendimi düşünmeye kızım neler yaptırıyor bana 10:eşinin yoruma koptum amaa sesli güldürdün benii uzaylı heee bunu eşime söylemeliyim şüphelendim şimdi bizden hay allahım gözümden yaş geldi allahta sizi güldürsün emi :) biz iç mimar bürosu açalım barii. sizlerde bize destek verirsiniz :) normal mesleğimizle hiç alakamız yok aslında eşim tır satışı yapan biri bende tofaşın yan sanayisinde doküman hazırlıyorum :)
aynen bende kızımda kestirememiştim
şimdi ikisine bir kestirip mevlidinde gelenlere ikram edicem inşallah...
etli ekmek fikride güzelmiş aslında, ben klasik etli pilav ve tatlı olarak düşünmüştüm...
akika kurbanı peygamberimizin çocukları olduğu zaman kestiği ve müslümanlara da kesmesini tavsiye ettiği,
çocuğun dünyaya gelmesi vesilesi ile ALLAHA bir şükür niyeti ile kesilen kurbandır...
Canım muayene ödenir yine ayda 250 tl ama doğum 9000 tl orda medicalde 980 tl :)) anneme söylediğimde çocuğuda onlar mı yapıomuş dedi :))ben de zeki şahinoğluna gittim canım perinatoloji için. 405 tl bayıldım... ama 50 dakka içime sine sine herşeyi sora sora geçti muayenem çok memnun kaldım ondan. keşke bizim hastanede olsa o hekim hep ona giderdim gebelik takibi için.
Eki Görüntüle 686896 kızlar slm bunları dün diktim isteyene nasıl yaptığımı anlatabilirim
İstanbuldaysaniz ilk müşteriniz olabilirim :)
amin canım inşallah
akika kurbanı çocuklar doğduğundan itibaren ergenliğe girene kadar kesilmesi sünnet olan şükür kurbanı canım
çocukların başına gelebilecek kötü musibetleri hastalıkları engellermiş (inş.)
canım bizim burda etliekmek yapılır genelde
birde şimdi bebek, misafirler, büyük kızım falan derken yemekle uğraşamam diye düşünüyorum
kvde pek yardımcı olacağını sanmıyorum elini bişeye sürmez saolsun
etliekmek fikri yattı aklıma ayran yanına arkasınada baklava
inşallah planladığım gibi olur.
Canım muayene ödenir yine ayda 250 tl ama doğum 9000 tl orda medicalde 980 tl :)) anneme söylediğimde çocuğuda onlar mı yapıomuş dedi :))
Vay beyaaa. Gösterip durmayın şunları kafayı yedirttiniz banaTanrım bana da ver bu yeteneklerden
Evet canım siparişimi geldi, paylaşmıştım ama göremedin demek.
Çok beğendim ben, kurulumu da çok kolay zaten, eşim 10dk.da halletti.
Alt kısmı ortadan toplanıyor, söküp çıkarma falan yapmana gerek yok,üstüde kolay...
Ben memnun kaldım, zaten amacım otomatik sallanan birşeydi, bu beşik fazlasıyla işime yarayacak.
Ama şöyle söyleyeyim, üst sallanan kısım tahmin edeceğin gibi küçük, 6 ay falan kullanılır. Zaten sallanan tarzdakilerin çoğu öyle.
Bunun avantajı park yatağın içinde olması ve de devrilme riski falan olmaması bence.
Büyüdüğünde onu çıkarıyorsun zaten klasik park yatak oluyor.
Ben o zamana kadar yeni evime geçmiş olurum muhtemelen, oda takımını, mobilyasını o zaman alacağım için park yatağa ihtiyacım kalmaz umarım ....
Haa bu arada hafta sonu günüm vardı, gün arkadaşlarıma da gösterdim, hepsi çok beğendi... Gün de tam 4 bayan hamileyiz, diğerleri çoktan almış keşke daha önce bizde görseydik dediler, diğer tecrübeli anneler de çok beğendi, çok rahat kullanırsın dediler.
Bu kadar canım.
Tavsiye ediyorum yaniResmi de bunun aynısı canım ben kırmızıyı aldım ....
Canım
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
süper ilk müşterimiz geldi.. ay koptum yorumlarınıza ya valla hala gülüyorum süpersinizzzzz
canım kalsiyum, magnezyum gibi şeyler almalısın , dr yazar olmazsa, ben bile çok süt içtiğim ve yoğurt yediğim halde kramplara zor engel oluyorum bazen
sağlık ocağında filan bile yazarlar o vitaminleri, geçmiş olsun
kızlar öğle sonrası tetanoz aşımı olmaya gideceğim korkuyorum biraz herkes kolum ağrıdı falan yazınca korktum şahsen
evet canım ya bu fiyatları koyarken neyi katıyorlar anlamıyorum açıkçası. göbek aynı göbek bıçak aynı bıçakbizimkinde sezeryan dediğin gibi 980tl ama epidural farkı da var 550tl sanırım. ayrıca odada fazladan kalmak istersen gecelik fiyatı 230tl.. ben epidural normal doğum yapmak istiyorum sorana çatır çatır doğurdum derim hihihi
sabah cnm sıkkın demştm ya...anlatıcam fikri olan bişiler desin...iyi bişiler diyin
dün ağdaya gittm we kadın benim wardı onu görmemş bi çekti koptu ben..kanadı kanadı baya..akşam durdu..acilede gittim ama cildiyeye git dedi rengi siyah değilse bişi olmaz dedi takip gerekir dedi
siyah değildi ama koptu resmen çok korkuyorumm arkadaşlar kanser falan yazıo nette iyyice moral falan kalmadı
canım ben aşıdan sonra kol agrısı çekmedim çok şükür aklıma bile gelmiyordu arada kendim dokununca hafif bi agrı oluyordu benim hemşirenin eli bayag hafifmiş herhalde 10 mayısta 2.dozumu vurduracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?