2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben biraz cevap vermekde geç kaldım galiba ama evet arkadaşlarında dediği gibi leke iz falan yapmıyo benim mutfaktaki kadife değil ama deri gibi rahatlıkla silebiliyorum canım..iki sandalye yaptırmıştım ilave olarak onlarda tay tüyü rengi gayet güzel görünüyo..

teşekkürler canım. bu yaştan sonra yeni bi meslek edinicem kendime herhalde : )) hayatımsın mimarlık ofisi açacak ben de karşısına el sanatları atölyesi

arasta canım çok güzel eminimkide çok kullanışlıdır benim camın oldugu duvar bayag bi uzun perdede buşekilde olunca çok boş dururmu acaba

O kadarını bilemem canım. Ben işin kullanış kısmındayım. Daha önce perde vardı yıkamaya bıkıyordum. Ablam ip perde kullanıyordu ve sık sık yıkıyordu. İplerin dolaşmasından şikayetçiydi. Sonra ben jaluzi yaptırdım rahat bi nefes aldım. Benden gördü ablam da yaptırdı. Keşke daha önce yaptırsaydım diyor.

Dediğim gibi ben işin kullanış kısmındayım ve bana göre oldukça modern duruyor. Şu resimdeki gibi :) Seçim senin kolay gelsin.

İstanbuldaysaniz ilk müşteriniz olabilirim :)

canım bizim burda etliekmek yapılır genelde
birde şimdi bebek, misafirler, büyük kızım falan derken yemekle uğraşamam diye düşünüyorum
kvde pek yardımcı olacağını sanmıyorum elini bişeye sürmez saolsun
etliekmek fikri yattı aklıma ayran yanına arkasınada baklava
inşallah planladığım gibi olur.

Canım muayene ödenir yine ayda 250 tl ama doğum 9000 tl orda medicalde 980 tl :)) anneme söylediğimde çocuğuda onlar mı yapıomuş dedi :))

canım ilk senden öğrendim biliyor musun
çok sağol
inşallah nasip olur da bende yaparım.

Rabbim esirgesin tüm yavrularımızı

bizde de durumlar aynı
artık bende nasıl kolayıma gelirse öyle yapıcam
gerçi keşana taşınalı 1 sene olmasına rağmen komşularımla süper kaynaştık:13:
ben bişey yapamasamda beni hiç yanlız bırakmazlar sağolsunlar

Canım muayene ödenir yine ayda 250 tl ama doğum 9000 tl orda medicalde 980 tl :)) anneme söylediğimde çocuğuda onlar mı yapıomuş dedi :))

evet canım ya bu fiyatları koyarken neyi katıyorlar anlamıyorum açıkçası. göbek aynı göbek bıçak aynı bıçak bizimkinde sezeryan dediğin gibi 980tl ama epidural farkı da var 550tl sanırım. ayrıca odada fazladan kalmak istersen gecelik fiyatı 230tl.. ben epidural normal doğum yapmak istiyorum sorana çatır çatır doğurdum derim hihihi

ay ben nasıl kaçırmışım yaaa
hayret...
bende haftasonu olduğu için henüz gelmedi herhalde diye düşünmüştüm
tamamdır referansı sen olduktan sonra bende hemen sipariş veriyorum ozaman :13:
aayyy heyecanlandım şimdi ne renk alsam kızlar
mavı, gri, yeşil ve kırmızı renk seçenekleri vardı sanırım :44:

canım tekrardan ellerine sağlık. acep ben de mi figürler yapsam böyle odasına hemen davşan kovalamaya başlayayım ben komple lila yapmıştım boyayı azcık hareket katayım

kalsiyum magnezyumu devlet ödemiyor ben sağlık ocağında yazdırdım ama çatır çatır da aldılar paralarını

kızlar öğle sonrası tetanoz aşımı olmaya gideceğim korkuyorum biraz herkes kolum ağrıdı falan yazınca korktum şahsen

KIZLAR MEDİCALDE DOĞUMDAN SONRA KAÇ GECE KALIYORUZ? bilginiz var mı ben onu sormadım

aklına kötü şeyler getirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…