2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba....gece sağanak bir yağmurdan sonra sabah kapalı ve soğuk bir güne uyandık arkadaşlar insanın bu havada evden çıkası gelmiyor inanın ben evde kalsam da biri benim yerime okula gitseeeee.....

canım gerçekten çok tatlı olmuş odanız hep mutlu olaylar yaşarsınız inş bu odada...

ellerine sağlık canım hımmmmm... çok hoş görünüyor elin alışmış ya bak daha neler çıkarırsın sen ortaya....

nasya .hayatımsın sagolun kızlar içime daha bi sindi sizin fikirlerinizide alınca kullananların önerileri çok önemli benim için benim begendiğim koltuklar taş rengi dediklerinden sade düz desensiz tekli koltukları çiçekli sadece o çiçeklerde pastel tonlarda taş rengi soft yeşil ve pembe eşimde çok begendi bakalım nasip bide mutfak sandalyeleri beyaz deri kullanışlı olurmu sizce

Renk Tonlarının numarasını verirsen çok sevinirim. Tavşanla yuvarlağı kargoyla göndermeyi düşünmen çok hoş canım. Çok incesin çok sağol. Ama biz hem beceremeyiz hem de lojmandayız şimdi. Duvarlarımız eski tırtıklı duvarlardan. Heralde saten düz duvarda daha güzel olacaktır. Biz bi 2 renk boyasak o bile odanın havasını değiştirir di mi??

Renk Tonlarının numarasını verirsen çok sevinirim. Tavşanla yuvarlağı kargoyla göndermeyi düşünmen çok hoş canım. Çok incesin çok sağol. Ama biz hem beceremeyiz hem de lojmandayız şimdi. Duvarlarımız eski tırtıklı duvarlardan. Heralde saten düz duvarda daha güzel olacaktır. Biz bi 2 renk boyasak o bile odanın havasını değiştirir di mi?? Bence oda yapmaya niyetli arkadaşlara duyuralım. Onlar faydalansın. Ne güzel PVC kalplamalı şablon. Arasan bulamazsın :)

tarif ettiğin modeli biliyorum canım renk tonlarında harika.. benimde mutfak sandalyelerim beyaz derii kullanışlı geliyor bana kirlendikçe silmesi daha rahat..

bizimkini de sağolsun kvalidem yaptı canım , kendi adağı varmış mevlüt okutucam diye. geçen yaz fırsat bulabildik doğumdan hemen sonra olmadı, 1 yaşında yapabildik ancak, Kilis'li oldukları için orda büyük bir türbe var orda kestirdiler kurbanı ve mevlüt okundu, orda yaşayan suriyeliler de vardı, baya iyi oldu onlar içinde ,kurban etinden lahmacun ve ayran dağıtıldı. hemde oğluşuma dua okundu, iyi oldu ya..
bakalım bunada kısmet

nedemek canım ya biride faydalansın ben mutlu olurum.. bizim duvarlar düz canım.. kesinlikle değiştirir değiştirmezmi hiç. işlem yapmadan düz renkli halini çekmek aklıma gelmemiş çekseydim görürdün.. öyle bile çok hoş duruyor.. gri tonu marshalın 53/012 numaralı boyası.. pembe rengimizde bebek pembesi geçiyor marshalın..

kızlar evlenirken salon takımımı kayınpederim aldı hiç zevkim olmayan bi modeldi ozamanlar eşim lütfen ses etme sonra kendimiz zevkimize göre alırız dedi baba oğul birlikte çalışıyorlardı herneyse 5-6 yıl sonra bu kullandıgım koltuk takımlarını aldık ama dediğim gibi çok kullanışsız çıktı görüntü güzel ama kullanışsız bi takım.inşalalh bu defa içime sinen bişiy alırım kızlar

canımm ellerine sağlık harika olmuş.. valla inanasım gelmiyor ilk denemen olmasına

Ayy çok beğendim yaaa bu ilk denemeyse ustalaşmış halini düşünemiyorum

Bütün anneciklere günaydın canlar.Canım ellerine sağlık.Bunları gördükçe benimde yapasım geliyor.Acaba yaparken sıkılır mıyım, yapabilirmiyim diye düşünüyorum.

cnm ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ayy keşke benimde becerim ve zamanım olsada yapsam ne güzel şeyler ama bende yetenek sıfır

Şu yaptığını gördükten sonra ben artık yaptıklarımın resmini koymama kararı aldım. Cidden profesyonel halini düşünemiyorum. Harika olmuş ellerine sağlık.

medvecezir bunlar acemiliklerinse ustalıgını düşünemiyorum canım ellerine sağlık

Harika olmuş, eline sağlık ....... Kıskandım

ellerine sağlık canım hımmmmm... çok hoş görünüyor elin alışmış ya bak daha neler çıkarırsın sen ortaya....

kızlar günaydın beğenmenize çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam. ben kendimi bu konularda hep beceriksiz biri gibi düşünürdüm ne cevher varmış bende

Helenasçım, o kasnağa organze pembe tül sardım canım. yaptığım keçe süsleri de silikon tabancası ile kasnağa yapıştırdım. canım bir de kalıpları direkt bir siteden almadım gördüğüm resimleri pc ye kaydederek kendim hazırladım kalıpları. sadece fiyonk kalıbını aldım onu da vereyim burda.

eşim de çok beğendi sana site açalım sat bunları diyor ben gelecek olan kızçemin şevkine yapıyorum bunları ama ustalaşırsam neden olmasın

Son düzenleme:
hayatımsın aslında çok hoş bi takım gördüm teklileri çok güzel tonda yeşil bu sene moda galiba üçlüleride yeşille taş rengi kombin edilmiş ama yastıklı bir model bu yüzden istemiyorum zaten biz salonda oturdugumuz için o takım klasik dururdu.begendigine sevindim canım sade düz bi model ama artık modelinden çok kullanışlı oluşuna bakıyorum

arasta canım çok güzel eminimkide çok kullanışlıdır benim camın oldugu duvar bayag bi uzun perdede buşekilde olunca çok boş dururmu acaba

Herkese günaydın :)

Hayatimsin, mükemmel olmuş mimar olsan bu kadar guzel olurdu. Dün esime gösterdim sizin duvarları o da çok beğendi yorumu çok komikti . Onlar normal insanlar değildirler :) uzaylı oldugunuzu düşündü sanırım. Neyse sonra ekledi ressam iç mimar olabilirler diye.

Medvecezir kapı susun çok guzel olmuş eline saglık guzel günlerde kullanın.

saol canım benim yaaa yok okadar değiliz yaa hep bu bızdık sayesinde fikir oluyor yoksaaa nerde o kafa bende eşim gene tasarlar ama ben yormam kendimi düşünmeye kızım neler yaptırıyor bana 10: eşinin yoruma koptum amaa sesli güldürdün benii uzaylı heee bunu eşime söylemeliyim şüphelendim şimdi bizden hay allahım gözümden yaş geldi allahta sizi güldürsün emi :) biz iç mimar bürosu açalım barii. sizlerde bize destek verirsiniz :) normal mesleğimizle hiç alakamız yok aslında eşim tır satışı yapan biri bende tofaşın yan sanayisinde doküman hazırlıyorum :)

Son düzenleme:

akika kurbanı ne demek mavi
bende mevlüt yapmak istiyorum oğluma
o yüzden merak ettim cnm

bu arada fikrin hoşuma gitti. Allah nasip etsin inşallah

aynen bende kızımda kestirememiştim
şimdi ikisine bir kestirip mevlidinde gelenlere ikram edicem inşallah...
etli ekmek fikride güzelmiş aslında, ben klasik etli pilav ve tatlı olarak düşünmüştüm...
akika kurbanı peygamberimizin çocukları olduğu zaman kestiği ve müslümanlara da kesmesini tavsiye ettiği,
çocuğun dünyaya gelmesi vesilesi ile ALLAHA bir şükür niyeti ile kesilen kurbandır...

ben de konuşuyorum hep ve o da cevap veriyor gerçekten sanki :))

aynen ya eşime söyleyince elini koyunca tık yok ama 2 kere hissetti şimdiye kadar...

bi de dışardan görünüyor hareketleri ama eşime söyleyince yok yine :)) bi geçen gün gördü hafif..ama ben çok daha kuvvetlilerini görüyorum...

ne demek canım yardımcı olabildikse ne mutlu mutfak sandalyesıne gelınce benımkıler krem deri onlarda çok kullanışlı silmesi temızliği çok kolay beyazdada aynı olur bence onuda tavsiye ederim

mavijiklet canım çok iyi düşünmüşsünüz akika kurbanı sünnet diye biliyorum

evet canım sünnet
kızıma kesmemiştik
bu sefer hem kızıma kesicem hem oğluma
kıza 1 erkeğe 2 kesilirmiş
ben şimdilik ikisine birer tane kesicem
hem kurban sünneti hem mevlüt hemde ikram sünneti olucak
Allah nasip ederse bakalım öyle yapmayı planlıyorum

Evet canım siparişimi geldi, paylaşmıştım ama göremedin demek.
Çok beğendim ben, kurulumu da çok kolay zaten, eşim 10dk.da halletti.
Alt kısmı ortadan toplanıyor, söküp çıkarma falan yapmana gerek yok,üstüde kolay...
Ben memnun kaldım, zaten amacım otomatik sallanan birşeydi, bu beşik fazlasıyla işime yarayacak.
Ama şöyle söyleyeyim, üst sallanan kısım tahmin edeceğin gibi küçük, 6 ay falan kullanılır. Zaten sallanan tarzdakilerin çoğu öyle.
Bunun avantajı park yatağın içinde olması ve de devrilme riski falan olmaması bence.
Büyüdüğünde onu çıkarıyorsun zaten klasik park yatak oluyor.
Ben o zamana kadar yeni evime geçmiş olurum muhtemelen, oda takımını, mobilyasını o zaman alacağım için park yatağa ihtiyacım kalmaz umarım ....
Haa bu arada hafta sonu günüm vardı, gün arkadaşlarıma da gösterdim, hepsi çok beğendi... Gün de tam 4 bayan hamileyiz, diğerleri çoktan almış keşke daha önce bizde görseydik dediler, diğer tecrübeli anneler de çok beğendi, çok rahat kullanırsın dediler.
Bu kadar canım.
Tavsiye ediyorum yaniResmi de bunun aynısı canım ben kırmızıyı aldım ....

Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…