- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.101
canım gerçekten çok tatlı olmuş odanız hep mutlu olaylar yaşarsınız inş bu odada...evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
teşekkür ederim canım çokk saolll. amin inşallah herşey onun rahatlığı için :)))) renk tonlarını beğendiyseniz numarasını falan verebilirim olmadı tavşanla yuvarlağın işi bitti size kargoyla yolluyayım
teşekkür ederim canım çokk saolll. amin inşallah herşey onun rahatlığı için :)))) renk tonlarını beğendiyseniz numarasını falan verebilirim olmadı tavşanla yuvarlağın işi bitti size kargoyla yolluyayım
nasya .hayatımsın sagolun kızlar içime daha bi sindi sizin fikirlerinizide alınca kullananların önerileri çok önemli benim için benim begendiğim koltuklar taş rengi dediklerinden sade düz desensiz tekli koltukları çiçekli sadece o çiçeklerde pastel tonlarda taş rengi soft yeşil ve pembe eşimde çok begendi bakalım nasip bide mutfak sandalyeleri beyaz deri kullanışlı olurmu sizce
amin canım inşallah
akika kurbanı çocuklar doğduğundan itibaren ergenliğe girene kadar kesilmesi sünnet olan şükür kurbanı canım
çocukların başına gelebilecek kötü musibetleri hastalıkları engellermiş (inş.)
Renk Tonlarının numarasını verirsen çok sevinirim. Tavşanla yuvarlağı kargoyla göndermeyi düşünmen çok hoş canım. Çok incesin çok sağol. Ama biz hem beceremeyiz hem de lojmandayız şimdi. Duvarlarımız eski tırtıklı duvarlardan. Heralde saten düz duvarda daha güzel olacaktır. Biz bi 2 renk boyasak o bile odanın havasını değiştirir di mi??
canımm ellerine sağlık harika olmuş.. valla inanasım gelmiyor ilk denemen olmasına
Ayy çok beğendim yaaa bu ilk denemeyse ustalaşmış halini düşünemiyorum
Bütün anneciklere günaydın canlar.Canım ellerine sağlık.Bunları gördükçe benimde yapasım geliyor.Acaba yaparken sıkılır mıyım, yapabilirmiyim diye düşünüyorum.
cnm ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ayy keşke benimde becerim ve zamanım olsada yapsam ne güzel şeyler ama bende yetenek sıfır
Şu yaptığını gördükten sonra ben artık yaptıklarımın resmini koymama kararı aldım.Cidden profesyonel halini düşünemiyorum. Harika olmuş ellerine sağlık.
Günaydın hanımlar;
Yine yoğun bir iş günü ... Bir yandan da sizi takip ediyorum valla akşam eve pestilim çıkmış olarak gidiyorum
Canım valla maşallah diyeyim de nazar değmesin. Acemiliğin buysa ustalık dönemini düşünemiyorumÇok ama çok güzel olmuş. Ben öyle tüllü tüllü kapı süslerini beğenmiyorum. Seninki daha şık ve hoş olmuş. İşten ayrıldığından bahsetmiştin sanırım. Bi blog açıp yaptıklarını satabilirsin. Bebekten arta kalan zamanlarında sana da meşgale olmuş olur. İnsanlar ne eciş bücüş yaptıklarını satıyorlar valla. Seninkiler havada karada gider.
Bi de yine sorularım var. Rsimler ayrıntılı olmuş tabii de benim anlamadığım bazı noktalar var.
1- O kasnağa pembe tül mü sardın o kısım nasıl oldu?
2- Sonra yapıştırma mı yaptın yine?
3- Rica etsem şablonlarını indirdiğin siteleri bana da gönderir misin?
Ben de dün heveslenip senin önerdiğin siteden sipariş vermeye çalıştım son anda internet kesildi. Valla ben de iyice heveslendim ama bakalım yaptıklarım seninki kadar güzel olacak mı?
medvecezir bunlar acemiliklerinse ustalıgını düşünemiyorum canım ellerine sağlık
Harika olmuş, eline sağlık ....... Kıskandım
ellerine sağlık canım hımmmmm... çok hoş görünüyor elin alışmış ya bak daha neler çıkarırsın sen ortaya....
Herkese günaydın :)
Hayatimsin, mükemmel olmuş mimar olsan bu kadar guzel olurdu. Dün esime gösterdim sizin duvarları o da çok beğendi yorumu çok komikti . Onlar normal insanlar değildirler :) uzaylı oldugunuzu düşündü sanırım. Neyse sonra ekledi ressam iç mimar olabilirler diye.
Medvecezir kapı susun çok guzel olmuş eline saglık guzel günlerde kullanın.
kızlar size birşeyler danışmak istiyorum
ben oğluşum doğunca bayramdan sonra mevlüt okutmak istiyorum
ve aynı gün akika kurbanı kesmek istiyorum Allah nasip ederse tabi
hem kızıma hem oğluma
kızımda ben bilmiyordum bunları kimsede söylemedi açıkçası şimdi ikisine birden kesmek istiyorum kurbanı
daha sonra bu kurbanlardan çıkan etlerle etliekmek yaptırıp ayran arkasına tatlıyla gelen misafirlere ikram etmek istiyorum.
oğlumada bi mevlüt takımı alıcam inş.
sizler neler düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum
akika kurbanı ne demek mavi
bende mevlüt yapmak istiyorum oğluma
o yüzden merak ettim cnm
bu arada fikrin hoşuma gitti. Allah nasip etsin inşallah
amin canım inşallah
akika kurbanı çocuklar doğduğundan itibaren ergenliğe girene kadar kesilmesi sünnet olan şükür kurbanı canım
çocukların başına gelebilecek kötü musibetleri hastalıkları engellermiş (inş.)
cucu bende konuşuyorum meleğimle son 2 gündür sürekli ve o da tekme atıyor annesini dinlediğini gösterir gibi.bayılıyorum hareketlerine oğluşumun.ama babası bi türlü yakalayamıyor ne zaman elini karnıma koysa hemen duruyor minnoş anlamış gibi :)
nasya .hayatımsın sagolun kızlar içime daha bi sindi sizin fikirlerinizide alınca kullananların önerileri çok önemli benim için benim begendiğim koltuklar taş rengi dediklerinden sade düz desensiz tekli koltukları çiçekli sadece o çiçeklerde pastel tonlarda taş rengi soft yeşil ve pembe eşimde çok begendi bakalım nasip bide mutfak sandalyeleri beyaz deri kullanışlı olurmu
sizce
mavijiklet canım çok iyi düşünmüşsünüz akika kurbanı sünnet diye biliyorum
yağmurlu ve kapalı bir edirne sabahından herkese selam kızlaaarr...
beyazçekirge sipariş verdiğin beşik geldimi canım
daha önce paylaştınmı bilmiyorum ama geldiyse ve kurulumunu yaptıysanız birara resim paylaşırmısın
senden geçer not alırsak hemen bende sipariş vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?