- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.041
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
Kizlarr cooook mutluyum cok istedigim bir cocuk odasi vardi ama cok pahaliydi bugun kampanyadaymis yari fiyatina geldi parasinida esimin ailesi odedi zatenyani odamizi adik )) sadece haziran basinda ancak gelirmis beklemek kaldi sadece
English home dan aldım .pamuklu hakında bilgim yok güzelim.yünlü antibakteriyel ve yıkanıyor .taksitle 85 e almıştım sanırım. Ama herzaman ellerinde olmayabiliyor.mağazaya uğra canım istersen bir ara
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
İse gitmek istemiyorum, uykum yetmedi benim. ;(
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. Yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... O 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. Her akşam bi işimiz var.. Kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Siz bu işi biliyorsunuz :129:
:) maşallah benim bebişin babası hiç ortalıkta yok işleri çok yoğun yapamıyacaz böyle özel şeyler ne yapalım sizinkilerde mutlu ediyor benim rabbim o odada mutlu huzurlu bebekler büyütmenizi nasib etsin
Canım sizinde ellerinize sağlık.Süper olmuş valla.Benim eşim boya sektöründe çalışıyor amam sizinki kadar yapabilirmiyiz bilmiyorum.Yani uğraşamak istemez.Bebişiniz odasında huzurlu, mutlu büyüsün inşallah.
tamam cnm çok teşekkürler yaa bebişe bişe almak ne zor herşeyi düşünüorum kendime olsa 5 kere almıştım:)
cnm ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ayy keşke benimde becerim ve zamanım olsada yapsam ne güzel şeyler ama bende yetenek sıfır
bende sabah nerdeyse ağlıcaktım gitmicem diye havada kapalı:)
süpersiniz yaaa maşallah çok güzzeelll olmuş bayıldım
HERKESLERE GÜNAYDIN FISTIK ANNİŞLER VE BEBİŞLERİ GÜZEL Bİ GÜN OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN
çok çok çok beğendim..iyi günlerde kullanın inşallah..
Bu arada herkese günaydınn..
ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/
günayyydııııınn kızlarrr ben geldim bi slm verip geçmişi okuycamm herkes iyidir inşallah ben dün izinliydim işe gelmedim cumartesi pazarda varr okumam lazımm arkadaş aklım kalır yoksaaaa
günayyydııııınn kızlarrr ben geldim bi slm verip geçmişi okuycamm herkes iyidir inşallah ben dün izinliydim işe gelmedim cumartesi pazarda varr okumam lazımm arkadaş aklım kalır yoksaaaa
gunaydın hamıslerr :)nası bı hava bu ya ıcım karardı sabah sabah kıs gerı gelıyo galıba :)babanneme kalsan eskı takvıme gore mart bıtıyomus yenı onların sogugu dıyo :)hayatımsın bu duvar ısınınde usta oldunuz canım harıka olmussss :)ellnıze saglık
saol canım benim.. yaaa boya sektöründeyse bizden daha alası olurr.. uğraşır uğraşır. erkekler daha meraklı yaa valla ben artık yeter bitsin diye isyan ettim yoruldum kocamın sesi hiç çıkmadı. büyük bi zevkle yapışı vardı ya
Yok canım ya nerdeee.Başkasının evini yapar ama kendi eviyle uğraşamaz.Onunda öyle bir huyu var.
günaydınn annelerrrrr oğluşum resmini yüklemek istiyorum bende ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
cnm benim oturduğum yer ve giriş mutfak beyaz tüydü... çok kir gösteriyorilk zamanları süpürünce tüyleri kabarık oluyor bembeyaz. ilerki zamanlarda süpür kabarık olan yerler gri gri duruyor ben isyan modundayım valla..
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Şu yaptığını gördükten sonra ben artık yaptıklarımın resmini koymama kararı aldım.Cidden profesyonel halini düşünemiyorum. Harika olmuş ellerine sağlık.
kızan nerelerdesin sennn yaaa dün aklıma düşüp durdunn.. bak meğersem hatun izinliymişş ohhhhh ne güzeloku oku geçmişi şok olursun olaylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?