2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sizinde ellerinize sağlık.Süper olmuş valla.Benim eşim boya sektöründe çalışıyor amam sizinki kadar yapabilirmiyiz bilmiyorum.Yani uğraşamak istemez.Bebişiniz odasında huzurlu, mutlu büyüsün inşallah.

Kizlarr cooook mutluyum cok istedigim bir cocuk odasi vardi ama cok pahaliydi bugun kampanyadaymis yari fiyatina geldi parasinida esimin ailesi odedi zaten yani odamizi adik )) sadece haziran basinda ancak gelirmis beklemek kaldi sadece

canım seçtiğin odanın fotosunu ekler misin
bende haftasonu sipariş vericem inşallah.

günaydın güzel ve marifetli anneler

hepiniz müthis yeteneklisiniz. maşallah diyorum nazar değmesin

English home dan aldım .pamuklu hakında bilgim yok güzelim.yünlü antibakteriyel ve yıkanıyor .taksitle 85 e almıştım sanırım. Ama herzaman ellerinde olmayabiliyor.mağazaya uğra canım istersen bir ara

tamam cnm çok teşekkürler yaa bebişe bişe almak ne zor herşeyi düşünüorum kendime olsa 5 kere almıştım:)

cnm ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ayy keşke benimde becerim ve zamanım olsada yapsam ne güzel şeyler ama bende yetenek sıfır

İse gitmek istemiyorum, uykum yetmedi benim. ;(

bende sabah nerdeyse ağlıcaktım gitmicem diye havada kapalı:)

süpersiniz yaaa maşallah çok güzzeelll olmuş bayıldım

HERKESLERE GÜNAYDIN FISTIK ANNİŞLER VE BEBİŞLERİ GÜZEL Bİ GÜN OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN

çok çok çok beğendim..iyi günlerde kullanın inşallah..

Bu arada herkese günaydınn..

Siz bu işi biliyorsunuz :129:

saol canım daha doğrusu kıvırmaya çalışıyoruz :)

:) maşallah benim bebişin babası hiç ortalıkta yok işleri çok yoğun yapamıyacaz böyle özel şeyler ne yapalım sizinkilerde mutlu ediyor benim rabbim o odada mutlu huzurlu bebekler büyütmenizi nasib etsin

olsun canımm senin bebişinde daha güzel farklı şeyleri olur.. gönülleriniz bir olsun yeter.. hepimizin bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin rabbim..

saol canım benim.. yaaa boya sektöründeyse bizden daha alası olurr.. uğraşır uğraşır. erkekler daha meraklı yaa valla ben artık yeter bitsin diye isyan ettim yoruldum kocamın sesi hiç çıkmadı. büyük bi zevkle yapışı vardı ya

tşkler canm :)))

çok çok çok beğendim..iyi günlerde kullanın inşallah..

Bu arada herkese günaydınn..

aminn inşallah cnm saol..

çooook güzel olmuş, maşallah güzel günlerde kullanıııııın

günayyydııııınn kızlarrr ben geldim bi slm verip geçmişi okuycamm herkes iyidir inşallah ben dün izinliydim işe gelmedim cumartesi pazarda varr okumam lazımm arkadaş aklım kalır yoksaaaa

gunaydın hamıslerr :)nası bı hava bu ya ıcım karardı sabah sabah kıs gerı gelıyo galıba :)babanneme kalsan eskı takvıme gore mart bıtıyomus yenı onların sogugu dıyo :)hayatımsın bu duvar ısınınde usta oldunuz canım harıka olmussss :)ellnıze saglık

canım kalsiyum, magnezyum gibi şeyler almalısın , dr yazar olmazsa, ben bile çok süt içtiğim ve yoğurt yediğim halde kramplara zor engel oluyorum bazen
sağlık ocağında filan bile yazarlar o vitaminleri, geçmiş olsun

günayyydııııınn kızlarrr ben geldim bi slm verip geçmişi okuycamm herkes iyidir inşallah ben dün izinliydim işe gelmedim cumartesi pazarda varr okumam lazımm arkadaş aklım kalır yoksaaaa

bende seni merak ettim dün ,nerdesin diye
olay çıkmış dün, hiç haberin yok

kızan nerelerdesin sennn yaaa dün aklıma düşüp durdunn.. bak meğersem hatun izinliymişş ohhhhh ne güzel oku oku geçmişi şok olursun olaylara

ahhh o eskiler :))) saol cnaım benimm yakında açıcaz biyerrr sizlere gelcez kocam öyle diyoo çağrırlarsa gidelim bu arada msj kutun dolu cnm oyüzden cvp veremedim sana dün..

Ben kurtulucam canım yakında Daha kir gösteren bir halı bulamazsam o halıyı alıcam kısmetse. Sen beyaz tüy alarak baya cesaretli davranmışsın Ben cesaret edemezdim.

Bu arada odanız muhteşem olmuş. Oldukça emek vermişsiniz. Ba-yıl-dım. Bi ara bizim odaya da el atın sevaptır

kızan nerelerdesin sennn yaaa dün aklıma düşüp durdunn.. bak meğersem hatun izinliymişş ohhhhh ne güzel oku oku geçmişi şok olursun olaylara

aynen bnde polıyı merak ettm olsa o da el atardı olaylara bzmle beraber tum tam bı aksıyondu yanı :) bosaltırım smdı msj kutusunu cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…