2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Regli olacakmışım gibi ağrı geliyor arada genelde otururken oluyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu ? Bu durum son 1 haftadır oluyor. Bazende doğum bölgesine keskin bir ağrı bıçak gibi gelip geçiyor. Erken doğum belirtisi mi yada vücut kendini doğuma mı hazırlıyor sizce ?

Sezeryan olan annişler, doktorun verdiği ilk sezeryan tarihi değişiyor mu son haftalarda yoksa aynı gün mü oluyor. Mesela bana 5 ağustos dedi bu tarih değişebiliyor mu? 15 hafta kaldı çok heyecan yaptım

arasta canım eklediğin resimde jaluzi gerçekten çok hoş durmuş bi perdecimle konuşayım bakayım dediğin gibi pencereye monte edilmeli kesinlikle

mutfak masasında çiçekli döşemelik kumaştan köşe takımı yada puflu takımlarda çok güzel duruyor deri kadar kullanışlı olmazlar eminimki silmesi leke çıkması daha zor olur ama çok güzeller yaaaa

Sezeryan olan annişler, doktorun verdiği ilk sezeryan tarihi değişiyor mu son haftalarda yoksa aynı gün mü oluyor. Mesela bana 5 ağustos dedi bu tarih değişebiliyor mu? 15 hafta kaldı çok heyecan yaptım

öncesinde sancın filan olmazsa değişmez heralde canım
ben 2. de planlı gittim 39hft yı doldurunca aldılar,sancım yoktu

bnm doktorum daha dogumla ılgılı hıcbısey soylemıyo..o bısey degılde sırf su catı muayenesı ıcın sezeryan olmak ıstıyorum son gunlerde :)

anamm sen böyle yazınca birden bana da heyecan bastı şimdi bizler 3.5 ay sonra doğurmaya mı başlıcaz

öncesinde sancın filan olmazsa değişmez heralde canım
ben 2. de planlı gittim 39hft yı doldurunca aldılar,sancım yoktu
Hımm anladım canım sancı filan olmazsa o gün alıyorlar yani. İyiymiş.

bnm doktorum daha dogumla ılgılı hıcbısey soylemıyo..o bısey degılde sırf su catı muayenesı ıcın sezeryan olmak ıstıyorum son gunlerde :)

Ben en baştan beri sezeryan istiyorum. Ablamın çektiği 15 saat acıyı görünce tırstım canım. Epidural olup keyfime bakıcam kısmetse

Bana da 5 agustos dedi düşündükce heyecan basıyor :)

Ne güzel aynı günmüşüz Acayip heyecanlı bir bekleyiş yaaa ve haftalar nasıl geçiyo anlamıyorum son zamanlarda.

sezeryan olmadım canım ilki normaldi nasipse inşallah bunuda normal dogurmayı düşünüyorum ama sancın suyun falan gelmezse dedikleri günde en fazla 1-2 gün oynar herhalde

bnde oncelerı bı cesaret vardı normal dogum ıcın..ama yok artık gozum yemıyo...bde ben evhamlı bı tıpım son hftalar her kasılmayı doguruyorum zannederm gece gunduz bı ayagım hastane olur ne kocama ne doktora raht verırım...o yuzden bnm ıcn en temızı en rahatı sezeryan...zaten doktorum ufak tefeksn sen dıyıp duruyo heralde o da sezeryan yanlısı bnm adıma :)

canım tekrardan ellerine sağlık. acep ben de mi figürler yapsam böyle odasına hemen davşan kovalamaya başlayayım ben komple lila yapmıştım boyayı azcık hareket katayım

yap canımmm figür araştırr lila rengin üstünede gri güzel gider diye düşünüyorum.. süper olurrr

:)) dogum sancisini hicbirseyle karistirmazsin merak etme :) birde o kadr gozunuzdde buyutmeyin normal dogumu oldu bitii gecti gityi oluyor. Hem ufak tefek kadinlar daha rahat dogum yapiyormus benden soylemesi:)

Kizlar daha once size yazmıştım. Bir türlü kızıma isim bulamıyorum ne düşünsem sonradan vazgeçiyorum diye. İnci, duru, simge, falan filan . En son defne, Zeynep doga mı olsa demiştim. Sonra gecen gun gunes deren geldi aklıma sonra esim isik deren daha iyi dedi
( sonra kendi kendime yorumladım isik derleyen toplayan anlamına da gelecek hoşuma gitti dogrusu. )Siz ne dersiniz isik deren nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…