- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.141
KIZLAR MEDİCALDE DOĞUMDAN SONRA KAÇ GECE KALIYORUZ? bilginiz var mı ben onu sormadım
Sezeryan olan annişler, doktorun verdiği ilk sezeryan tarihi değişiyor mu son haftalarda yoksa aynı gün mü oluyor. Mesela bana 5 ağustos dedi bu tarih değişebiliyor mu? 15 hafta kaldı çok heyecan yaptım
Sezeryan olan annişler, doktorun verdiği ilk sezeryan tarihi değişiyor mu son haftalarda yoksa aynı gün mü oluyor. Mesela bana 5 ağustos dedi bu tarih değişebiliyor mu? 15 hafta kaldı çok heyecan yaptım
Hımm anladım canım sancı filan olmazsa o gün alıyorlar yani. İyiymiş.öncesinde sancın filan olmazsa değişmez heralde canım
ben 2. de planlı gittim 39hft yı doldurunca aldılar,sancım yoktu
bnm doktorum daha dogumla ılgılı hıcbısey soylemıyo..o bısey degılde sırf su catı muayenesı ıcın sezeryan olmak ıstıyorum son gunlerde :)
Bana da 5 agustos dedi düşündükce heyecan basıyor :)
anamm sen böyle yazınca birden bana da heyecan bastışimdi bizler 3.5 ay sonra doğurmaya mı başlıcaz
anamm sen böyle yazınca birden bana da heyecan bastışimdi bizler 3.5 ay sonra doğurmaya mı başlıcaz
amin inşallah canımcogu gıttı azı kaldı....allahm saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsınn
benim karnım baya baya büyümeye başladı ya ondan beri 3.5 atıyorum ahey ahey aheyHeaŞaka maka çok az kaldı yaa. 3.5 ay kala 3.5 atıyorum
Hımm anladım canım sancı filan olmazsa o gün alıyorlar yani. İyiymiş.
Ben en baştan beri sezeryan istiyorum. Ablamın çektiği 15 saat acıyı görünce tırstım canım. Epidural olup keyfime bakıcam kısmetse
Ne güzel aynı günmüşüzAcayip heyecanlı bir bekleyiş yaaa ve haftalar nasıl geçiyo anlamıyorum son zamanlarda.
canım tekrardan ellerine sağlık. acep ben de mi figürler yapsam böyle odasına hemen davşan kovalamaya başlayayımben komple lila yapmıştım boyayı azcık hareket katayım
Canım parkeleriniz ne renk? Kendi eviniz ise akmese yada açık gri çok yakışır.
canımcım parkelerimiz açık gri ve grili damarları var.. evet kendi evimizz ama parkeleri değiştiremeyiz sanırımokadarı aşarr :)
bnde oncelerı bı cesaret vardı normal dogum ıcın..ama yok artık gozum yemıyo...bde ben evhamlı bı tıpım son hftalar her kasılmayı doguruyorum zannederm gece gunduz bı ayagım hastane olur ne kocama ne doktora raht verırım...o yuzden bnm ıcn en temızı en rahatı sezeryan...zaten doktorum ufak tefeksn sen dıyıp duruyo heralde o da sezeryan yanlısı bnm adıma :)
Regli olacakmışım gibi ağrı geliyor arada genelde otururken oluyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu ? Bu durum son 1 haftadır oluyor. Bazende doğum bölgesine keskin bir ağrı bıçak gibi gelip geçiyor. Erken doğum belirtisi mi yada vücut kendini doğuma mı hazırlıyor sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?