- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.181
Sezeryan istiyorum dersen, normal yap hayatta demez. Özel hastaneler parayı operasyonlardan ve tahlillerden kazanıyor canım. Hiç der mi
Işık Deren güzel bence. Hem eşinin de tasvip ettiği bir isim olmuş. Her ikiniz de beğendiğinize göre sorun yok
merhaba kızlar;
En sıkıntılı konu bu ? İnsan strese giriyor ben 1 ay kadar düşünmeyi bıraktım bunalinca sonra bu isim geldi aklıma
yanı cnm....ozel hstaneler sezeryan taraftarı:) bde bnm agrı esıgım cok dusukk...yanı oyle saatlerce agrı cekmeye dayanamm gbı gelıyo dogurucagm vrsada doguramam :)
ben de zeki şahinoğluna gittim canım perinatoloji için. 405 tl bayıldım... ama 50 dakka içime sine sine herşeyi sora sora geçti muayenem çok memnun kaldım ondan. keşke bizim hastanede olsa o hekim hep ona giderdim gebelik takibi için.
KIZLAR MEDİCALDE DOĞUMDAN SONRA KAÇ GECE KALIYORUZ? bilginiz var mı ben onu sormadım
Sagol arastacigim onaylaninca icim rahatlıyor :)
Sezeryan da iki gece yatırıyorlar canım normal doğumda bir gece. Ekstra yatış 180 tlydi 230 mu olmuş ben epidural düşünmüyorum ne sezeryanı ne normal doğumu büyük konuşmayım ama saha önceden bi epidural yaralanmam oldu doğum değil başka bi ameliyattı benim ki çok çektim o zaman bilmiyorum cesaret edebilirmiyim tekrar
İvit canım ben de çekemiycem o acıyı. Ablam tam 15 saat çekti sonunda sezeryana almak zorunda kaldılar. Sonracıma eşim 5.5 kilo doğmuş vakumla çekmişler kayınvalidemde kalça çıkığı var. Ben 4 kilo 450 gram doğmuşum. Şimdi bebeğim de iri. Muhtemelen genetik olarak bana ve babasına benziycek. Normal doğum bana uymaz cık :)
meraba meraba :)
hosgeldn kuzum:)
yok bacım heryerın yırtılır vala:) bnm kocamda 4bucuk kılo dogmus...ben prematureyım 2kılo ama zamannda dogsam kılolu olucakmısm..bnm bebıste ırı bde boyu uzun bn 1.55 halımle yapamamm yanı:) ben temız temız sezeryanımı olayım:)
nasıl bi yaralanman oldu cnm?
ya rakadaşlar dün beni engellemişlerdi neden anlamadım ama şimdide takvimime erişemiyorum nasıl tekrar açabilirim takvimimi bulamadım yardımcı olurmusunuz
İvit canım ben de çekemiycem o acıyı. Ablam tam 15 saat çekti sonunda sezeryana almak zorunda kaldılar. Sonracıma eşim 5.5 kilo doğmuş vakumla çekmişler kayınvalidemde kalça çıkığı var. Ben 4 kilo 450 gram doğmuşum. Şimdi bebeğim de iri. Muhtemelen genetik olarak bana ve babasına benziycek. Normal doğum bana uymaz cık :)
Güzel annişler merhabaaa..Dün ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık kızım çok saglıklı Allahıma şükür nasılda güzeldi cimcime kıpır kıpırrrSora babasıyla gaza geldik baya alışveriş yaptık bebişimize arabasını bile aldık çok güzel bir gündü bugün biraz yorgunum dün cok gezdiğim için ama deydiii çok mutluyum Allahıma şükürler olsunnn
cnm ozel hastaneler genelde sezeryan agırlıklı oluyo..bnm doktorda bu sehırdekı her 10 kadından 8ını sezeryan yapmıstr:) bnde sezeryana cok meyıllıym zaten buyuk ıhtımal bana bırakıcak..ılla normal dogurucan dıcek degıl ya:)
Eki Görüntüle 686967 selam güzel anneleeer, biz haftasonu mobilya alışverişindeydik kızımıza oda takımı ve beşik aldık, bu uyku setinide hediye ettiler(bu fotoğrafı kendi sitesinden ekledim, ben krem rengini istedim o pembe olan yerler kremli sadece, 9 parçalık bi setmiş,gerçi netten bakınca pembelide hoşuma gitti, bunumu istesem acaba?). telefondan yükleyebilirsem odasınıda paylaşçam sizinle mağazada bir kaç fotoğraf çekmiştim.
bugün butik bebede de gördüm uyku setini halısı falan var ama çok takım gibi yapmak istemiyorum.
Kizlar daha once size yazmıştım. Bir türlü kızıma isim bulamıyorum ne düşünsem sonradan vazgeçiyorum diye. İnci, duru, simge, falan filan . En son defne, Zeynep doga mı olsa demiştim. Sonra gecen gun gunes deren geldi aklıma sonra esim isik deren daha iyi dedi
( sonra kendi kendime yorumladım isik derleyen toplayan anlamına da gelecek hoşuma gitti dogrusu. )Siz ne dersiniz isik deren nasıl sizce?
Regli olacakmışım gibi ağrı geliyor arada genelde otururken oluyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu ? Bu durum son 1 haftadır oluyor. Bazende doğum bölgesine keskin bir ağrı bıçak gibi gelip geçiyor. Erken doğum belirtisi mi yada vücut kendini doğuma mı hazırlıyor sizce ?
bende senin gibi buluyorum sonra vaz geçiyorum.bende 2 isim düşündüm ama kullanması zor dediler tam karar veremedim klasik isimler hoşuma gidiyor ama karar veremedim evet hah buldum şimdi oldu dedğim hiç isim yok oğlumda hemen bulmuştum
kızıma isim yakıştıramıyorum
Olalım gitsin. Zaten annem baya bi zaman poposunun üstüne oturamamış. Kabız olmuş, dikişlerde zorlanmadan dolayı açılma olmuş. Bizim aileye normal doğum yaramıyor yani. Bu arada ablamın bebeği de 4 kilo 100 gram olmuştu canım. Büyük ihtimal benimki de 4 kiloyu geçecek. Seninki de iriymiş zaten. Bizi sezeryan paklar hemi de epidural olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?