2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan istiyorum dersen, normal yap hayatta demez. Özel hastaneler parayı operasyonlardan ve tahlillerden kazanıyor canım. Hiç der mi

yanı cnm....ozel hstaneler sezeryan taraftarı:) bde bnm agrı esıgım cok dusukk...yanı oyle saatlerce agrı cekmeye dayanamm gbı gelıyo dogurucagm vrsada doguramam :)

En sıkıntılı konu bu ? İnsan strese giriyor ben 1 ay kadar düşünmeyi bıraktım bunalinca sonra bu isim geldi aklıma

bende senin gibi buluyorum sonra vaz geçiyorum.bende 2 isim düşündüm ama kullanması zor dediler tam karar veremedim klasik isimler hoşuma gidiyor ama karar veremedim evet hah buldum şimdi oldu dedğim hiç isim yok oğlumda hemen bulmuştum

kızıma isim yakıştıramıyorum

yanı cnm....ozel hstaneler sezeryan taraftarı:) bde bnm agrı esıgım cok dusukk...yanı oyle saatlerce agrı cekmeye dayanamm gbı gelıyo dogurucagm vrsada doguramam :)

İvit canım ben de çekemiycem o acıyı. Ablam tam 15 saat çekti sonunda sezeryana almak zorunda kaldılar. Sonracıma eşim 5.5 kilo doğmuş vakumla çekmişler kayınvalidemde kalça çıkığı var. Ben 4 kilo 450 gram doğmuşum. Şimdi bebeğim de iri. Muhtemelen genetik olarak bana ve babasına benziycek. Normal doğum bana uymaz cık :)

KIZLAR MEDİCALDE DOĞUMDAN SONRA KAÇ GECE KALIYORUZ? bilginiz var mı ben onu sormadım

Sezeryan da iki gece yatırıyorlar canım normal doğumda bir gece. Ekstra yatış 180 tlydi 230 mu olmuş ben epidural düşünmüyorum ne sezeryanı ne normal doğumu büyük konuşmayım ama saha önceden bi epidural yaralanmam oldu doğum değil başka bi ameliyattı benim ki çok çektim o zaman bilmiyorum cesaret edebilirmiyim tekrar

nasıl bi yaralanman oldu cnm?

selam kızlar bebek odasımı genç odasımı karar veremedim yada yaptırayımmı hazırmı alayım piercardinde çok hoş bir genç odası beğendik 3000 tyl civarında içinda tek kişilik yatak tv ünitesi gardrop kitaplık şifonyer komidin herşey var anu alsam çokmu büyük olur siz ne aldının

yok bacım heryerın yırtılır vala:) bnm kocamda 4bucuk kılo dogmus...ben prematureyım 2kılo ama zamannda dogsam kılolu olucakmısm..bnm bebıste ırı bde boyu uzun bn 1.55 halımle yapamamm yanı:) ben temız temız sezeryanımı olayım:)

ya rakadaşlar dün beni engellemişlerdi neden anlamadım ama şimdide takvimime erişemiyorum nasıl tekrar açabilirim takvimimi bulamadım yardımcı olurmusunuz

Olalım gitsin. Zaten annem baya bi zaman poposunun üstüne oturamamış. Kabız olmuş, dikişlerde zorlanmadan dolayı açılma olmuş. Bizim aileye normal doğum yaramıyor yani. Bu arada ablamın bebeği de 4 kilo 100 gram olmuştu canım. Büyük ihtimal benimki de 4 kiloyu geçecek. Seninki de iriymiş zaten. Bizi sezeryan paklar hemi de epidural olanı

nasıl bi yaralanman oldu cnm?

Epidural operasyonlarda 20 kişide 1 olabiliyormuş canım epidural yaralanma diolar on gün hastanede yatırdılar beni omiriliğe iğne yaptıkları için anesteziciok önemli bu operasyonlarda iğne milim Kaysa benim yaşadığım şey yaşanabiliormuş beyine sıvı kaçağı oluyor ayağa kalkamıyorsun beyine baskı yapıyor kafan kopacakmış gibi hissediyorsun yok böyle bir acı ben taş hastasıyım on tane taş düşürmüşümdür bugüne kadar taş düşürmek bişi değilmiş onun yanında dedim. Düşünenleri caydırmak istemem ama iyice bilgi isteyin doktordan komplikasyonlarla ilgili

ya rakadaşlar dün beni engellemişlerdi neden anlamadım ama şimdide takvimime erişemiyorum nasıl tekrar açabilirim takvimimi bulamadım yardımcı olurmusunuz

engellenme sebebin ........ koyanlardan biri olmandı.. takvim de bizim takvimlerin altında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazısına bakarken orda yazıyor..

kızlar tetanoz aşımı oldum geldim ve dayanamayıp kendime nescafe yaptım içtim vallahi kan değerlerim yerlerde ama canım istedi ne yapayım

oyyy kuzum sende haklısın ablana yazık ya 15 saat acı ne demek sonunda birde sezeryan. maşallah sende eşinde pamuk bebekmişsiniz ben çok severim derli toplu bebek ama işte kendim nasıl çıkarıcam diye düşünmeden edemiyorum

maşallah bebişinede aldıklarında hayırlı uğurlu olsuuun

aynen canım benim doğum yapacağım doktorda öyle her önüne gelen sezeryan ama ben şikayetçi değilim normali düşünemiyorum korkuyorum çünkü

hadi hayırlı olsun

ismiyle güzel güzel büyüsün minnoşun yerim onun ağzını ben bende isim bulamıyorum kızıma yaaa.isminin bir tanesinde karalıyız Nisa olacak ama ikinci bir isim daha istiyoruz yanına onu bir türlü bulamadık onu daha modern koyalım diyoruz

idrar yollarında enfeskiyon olabilir canım ve zaten bu da çok öenmli birşey çok çabuk ilerliyor enfeksiyon hamilelikte çünkü bence bir doktora görün ve bol bol su iç

canım sorma bende de var aynı kararsızlık. ama son zamanlarda ayşe adına yöneldim. malum artık çocuğuna ayşe ismini veren çok az hem manevi bir değeride var.kısa kullanışlı bir isim ama eşimle hem fikir olamadık. bide ortada kayınpdr unsuru var. illede annemin adını verin diyor. bana da bu fikir gittikçe itici geliyor. bu yaşlılar isim mevzusuna hiç karışmasa keşke yaaa... kimse kırılmadan istediğimi yapmanın bir yolu olmalı

Bu arada arkadaşlar kimseyi sezeryana özendirmeye çalışmıyorum. Sakın ola yanlış anlamayın. Ailemde doğumla ilgili kötü bir geçmişim olduğu için böyle bir doğuma karar verdim. Çünkü böyle durumlarda genetik özellikler önemli siz de takdir edersiniz ki. Normal doğum isteyen arakadaşlar belki sizin için en hayırlı normal olanı olacak. Ama benim aile doğum geçmişi kötü olduğu için riske atmak istemiyorum kendimi :)

bde cnm normal dogumda ılk cocuksa ozellıkle kesıyolarmıs bebek raht cıksın dıye..bnm ablamnkı 7.bucuk aylık mınıcık cocuktu onda bıle dıkıs vardı...bde oyle kolayda gcmedı..kız kasıntısından duramadı bı sure snra...1 ay snra gtttı dıkıslerı flan kontrol etmeye gne alttan muayene oldu..dogum sırasnda utanmak aklıma gelmedı ama o muayenede nası kotu hıssettm aynı adamdan utandım dıyo:)gıt anam cekılırmı ya:)habıre ac kapa...catı muayenesnde ac dogumda ac dogum snrası muayenede ac:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…