2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kızımın ismi zeyneb olucak inşallah

canım son bir haftadır ben de iyicene agırlastım yani canım cok gezmek tozmak bişeyler almak istiyor,yürüyorum hemencik yoruluyorum da eşime sölemıyorum o zaman az gezdiriyor beni hevesim kursağımda kalıyor. akşamlarıda yatakta zor yatıyorum kanepe daha rahat oluyor karnım için .ay ne alcağımı şaşırdım kredi kartına sonra borç ödee öfff pöffff valla nolcek bilmem ama bebiş için para harcamak çok zevkli.

anamm sen böyle yazınca birden bana da heyecan bastı şimdi bizler 3.5 ay sonra doğurmaya mı başlıcaz

valla zman geçip giidyor çatır çatır doğrucaz düşününce ben de heyecanlanıyorum , tırsıyorumda

:)) dogum sancisini hicbirseyle karistirmazsin merak etme :) birde o kadr gozunuzdde buyutmeyin normal dogumu oldu bitii gecti gityi oluyor. Hem ufak tefek kadinlar daha rahat dogum yapiyormus benden soylemesi:)

ne bılım canım korkuyorum ıste normal dogumdan..bnm annemde kolay dogururmus ablamda oyleydı ...ben bıraz tırsak bı tıpım sanırım:)

cnm sancı yada gaz ağrısı oluyor ara ara giren o an olduğum yerde kalıyorum sancı çok berbat. sonra hafifliyor.. ara ara tekrarlıyor bu.. ama erken doğumla alakası varmıdır ben sanmıyorum..

o normal galıba cnm...cogumzda oluyodr...rahımde acıklık olması erken dogum rıskı...bnm doktorum onlem amaclı bana ıgne verıcekmıs allah korusun boyle bı durumla karsılasmayayım dıye

2-3 hafta once babada oluyordu su an sadece kasık ağrısı var. O zaman netten baktığımda normal diye okumuştum . Çok artarsa doktoruna Danış bence idrar yolu enfeksiyonu olabilir

canım çok teşekkür ederim. Bende internetten araştırdım şiddetlenirse ve geçmezse doktora gidin diyor. Bana arada bir gelip gidiyor. Aynı durumu yaşayanlarla paylaşınca daha çok rahatlıyor insan.

Benim doktor zaten sezeryancılığı ile meşhur. Herkesi bi şekilde sezeryan yapıyo Ben de artık baya tecrübe kazanmıştır diye onu seçtim. Eltim de bi kaç ay önce aynı doktor tarafından sezeryan edildi ve 3. gün baya baya dolaşıyodu. Adam sezeryan yapa yapa usta olmuş. Dikişleri filan bile ağrımadı kızın Zaten eşim de uygun ağrı kesiciyi sık sık yapar ve ben de acı çekmem. Kararlıyım sezeryan konusunda. Kısmet :)

bende aynı dertden muzdaribim bende kızıma isim bulamadım

Güzel annişler merhabaaa..Dün ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık kızım çok saglıklı Allahıma şükür nasılda güzeldi cimcime kıpır kıpırrr Sora babasıyla gaza geldik baya alışveriş yaptık bebişimize arabasını bile aldık çok güzel bir gündü bugün biraz yorgunum dün cok gezdiğim için ama deydiii çok mutluyum Allahıma şükürler olsunnn

cnm ozel hastaneler genelde sezeryan agırlıklı oluyo..bnm doktorda bu sehırdekı her 10 kadından 8ını sezeryan yapmıstr:) bnde sezeryana cok meyıllıym zaten buyuk ıhtımal bana bırakıcak..ılla normal dogurucan dıcek degıl ya:)

merhaba kızlar bugün bebişe değil kendime alışveriş yapayım dedim deborahın dipliner ını aldım bir de biten saç kremi ve deodarantımı aldım biz hanımlar alışverişi seviyoruz ne olursa olsun bu bile kendimi iyi hissetmemi sağladı

selam güzel anneleeer, biz haftasonu mobilya alışverişindeydik kızımıza oda takımı ve beşik aldık, bu uyku setinide hediye ettiler(bu fotoğrafı kendi sitesinden ekledim, ben krem rengini istedim o pembe olan yerler kremli sadece, 9 parçalık bi setmiş,gerçi netten bakınca pembelide hoşuma gitti, bunumu istesem acaba?). telefondan yükleyebilirsem odasınıda paylaşçam sizinle mağazada bir kaç fotoğraf çekmiştim.
bugün butik bebede de gördüm uyku setini halısı falan var ama çok takım gibi yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Sezeryan istiyorum dersen, normal yap hayatta demez. Özel hastaneler parayı operasyonlardan ve tahlillerden kazanıyor canım. Hiç der mi

Bende çok arada kalmıştım yok yok sezeryana bana daha uygun galiba

bende aynı dertden muzdaribim bende kızıma isim bulamadım

Işık Deren güzel bence. Hem eşinin de tasvip ettiği bir isim olmuş. Her ikiniz de beğendiğinize göre sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…