- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.161
Kizlar daha once size yazmıştım. Bir türlü kızıma isim bulamıyorum ne düşünsem sonradan vazgeçiyorum diye. İnci, duru, simge, falan filan . En son defne, Zeynep doga mı olsa demiştim. Sonra gecen gun gunes deren geldi aklıma sonra esim isik deren daha iyi dedi
( sonra kendi kendime yorumladım isik derleyen toplayan anlamına da gelecek hoşuma gitti dogrusu. )Siz ne dersiniz isik deren nasıl sizce?
ok mu bu durumu yaşayan
Regli olacakmışım gibi ağrı geliyor arada genelde otururken oluyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu ? Bu durum son 1 haftadır oluyor. Bazende doğum bölgesine keskin bir ağrı bıçak gibi gelip geçiyor. Erken doğum belirtisi mi yada vücut kendini doğuma mı hazırlıyor sizce ?
anamm sen böyle yazınca birden bana da heyecan bastışimdi bizler 3.5 ay sonra doğurmaya mı başlıcaz
ok mu bu durumu yaşayan
:)) dogum sancisini hicbirseyle karistirmazsin merak etme :) birde o kadr gozunuzdde buyutmeyin normal dogumu oldu bitii gecti gityi oluyor. Hem ufak tefek kadinlar daha rahat dogum yapiyormus benden soylemesi:)
cnm sancı yada gaz ağrısı oluyor ara ara giren o an olduğum yerde kalıyorum sancı çok berbat. sonra hafifliyor.. ara ara tekrarlıyor bu.. ama erken doğumla alakası varmıdır ben sanmıyorum..
2-3 hafta once babada oluyordu su an sadece kasık ağrısı var. O zaman netten baktığımda normal diye okumuştum . Çok artarsa doktoruna Danış bence idrar yolu enfeksiyonu olabilir
bnde oncelerı bı cesaret vardı normal dogum ıcın..ama yok artık gozum yemıyo...bde ben evhamlı bı tıpım son hftalar her kasılmayı doguruyorum zannederm gece gunduz bı ayagım hastane olur ne kocama ne doktora raht verırım...o yuzden bnm ıcn en temızı en rahatı sezeryan...zaten doktorum ufak tefeksn sen dıyıp duruyo heralde o da sezeryan yanlısı bnm adıma :)
Kizlar daha once size yazmıştım. Bir türlü kızıma isim bulamıyorum ne düşünsem sonradan vazgeçiyorum diye. İnci, duru, simge, falan filan . En son defne, Zeynep doga mı olsa demiştim. Sonra gecen gun gunes deren geldi aklıma sonra esim isik deren daha iyi dedi
( sonra kendi kendime yorumladım isik derleyen toplayan anlamına da gelecek hoşuma gitti dogrusu. )Siz ne dersiniz isik deren nasıl sizce?
Benim doktor zaten sezeryancılığı ile meşhur. Herkesi bi şekilde sezeryan yapıyoBen de artık baya tecrübe kazanmıştır diye onu seçtim. Eltim de bi kaç ay önce aynı doktor tarafından sezeryan edildi ve 3. gün baya baya dolaşıyodu. Adam sezeryan yapa yapa usta olmuş. Dikişleri filan bile ağrımadı kızın Zaten eşim de uygun ağrı kesiciyi sık sık yapar ve ben de acı çekmem. Kararlıyım sezeryan konusunda. Kısmet :)
bende aynı dertden muzdaribim bende kızıma isim bulamadım
cnm ozel hastaneler genelde sezeryan agırlıklı oluyo..bnm doktorda bu sehırdekı her 10 kadından 8ını sezeryan yapmıstr:) bnde sezeryana cok meyıllıym zaten buyuk ıhtımal bana bırakıcak..ılla normal dogurucan dıcek degıl ya:)
cnm ozel hastaneler genelde sezeryan agırlıklı oluyo..bnm doktorda bu sehırdekı her 10 kadından 8ını sezeryan yapmıstr:) bnde sezeryana cok meyıllıym zaten buyuk ıhtımal bana bırakıcak..ılla normal dogurucan dıcek degıl ya:)
merhaba kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?