2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ok mu bu durumu yaşayan
benim başıma gelmedi ama rahim büyümesinden olabilir cnm.
bir sonraki doktor randevunda bir danış istersen
geçmiş olsun

bende aynı dertden muzdaribim bende kızıma isim bulamadım
benim oğlumun da ismi yok henüz

çok güzel cnm güle güle kullansın inşallah minik kuş
odasını da ekler misin
bende haftasonu sipariş vericem çünkü

ya rakadaşlar dün beni engellemişlerdi neden anlamadım ama şimdide takvimime erişemiyorum nasıl tekrar açabilirim takvimimi bulamadım yardımcı olurmusunuz

sende işaret koymuşsun ondan büyük ihtimal cnm işaret ve ........ koyanlar engellendi,muhtemel doğum tarihi gir profilinden o otomatik eklenir

Arasta bı yerlerini kası maşallah de dün gördük tüm gözler iyi değil :)

selam kızlarr ben geldim... erçekte yok resimde bari göbeğim olsun :)
acayip soğuk bir istanbul baharı var maşallah kışı aratmıyo...bebişim üşümesin diye kırk kat giyiniyorum :)
kızlar akıntısı olanınız var mı, bugün hissedilir derecede çok akıntım var...birdeee hala tetanoz aşımı olmadım da sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum istersem tek doz olabileceğimi söyledi.Çevremdeki hamişlerin çoğuda yaptırmıyo napcam şaştım

Bu nefes nefese kalma ısı neden olur acep benim kanımda iyiydi ama :)

Hemen söyliyim canım. Bebişlerimiz artık büyüdü ve diyaframa baskı yapıyor. Bu da rahat nefes alışımızı engelliyor ve yürürken, merdiven çıkarken ya da iş yaparken nefes nefese kalmamıza sebep oluyor

Arkadaş ne yazmışsınız yaa oku oku bitmedi

Süper olmuş canım helal olsun kıvırdın sen bu işi darısı başıma

Tebrik ederim ayakta alkışlıyorum sizi karı-koca nasıl bi marifettir. Benim kocamın eline boya fırçası versem ne tarafını boyaya batırıyoduk der

günayyydııııınn kızlarrr ben geldim bi slm verip geçmişi okuycamm herkes iyidir inşallah ben dün izinliydim işe gelmedim cumartesi pazarda varr okumam lazımm arkadaş aklım kalır yoksaaaa

Policim Allah sana sabır versin ben dün akşamdan bu öğlene kadar olan kısmı 1 saatte okudum

Narincim çift cam arası jaluzi yaptır imkanın varsa çok daha pratik sıfır temizlik

Işık Dereni çok beğendim canım 2 isim birbirini tamamlamış çok yakışmış.

selam kızlar,

doğum izni ne oldu bileniniz duyanınız varmı

birde çalışan anneler için siz izne çıkınca yerinize kim bakacak, aynı odada çalıştığım arkadaşım vardı oda 2 ay önce doğum yaptı ben izne çıkana kadar onunki 4 bitmiş olacak, bugün geldi ayrılıyor işten yeni birini alıp iş öğretmek offff

Keşke benim yanıma da biri gelse işi öğretip gönül rahatlığıyla izne çıksam canım Malesef bölümde yalnız olduğum için evden idare edicem işleri bakalım nasıl olacak

O kadar uğraştım ama takvimi ekleyememiştim.Şimdi ekledim.Teşekkür ederim.Birde şu alıntıları alt alta alıp cevap yazabilsim.

Onun için de alıntı ile cevaplanın yanındaki + işareti olan yere tıklıyorsun. Kaç tane alıntı yapacaksan hepsine tıkla en son konuya cevap ver dediğinde hepsi ekranında olacak :)

Kızlar bugün bebeğim aşagıda hareket ediyor sürekli, uzun zamandır hep yukardaydı, ama bugün baya bir aşağıda neredeyse şeyde yani o kıpırdadıkça huylanıyorum, birde merak ediyorum niye o kadar aşağıda acaba :44:

Birde dünden beri heryerim şişti, ayaklarımın üstüne basamıyorum, ellerim de öyle uyuşuyor gibi oluyorum, puf puf heryerim. Dün sabah işe gelirken giydiğim babetler akşam eve giderken ayağıma olmadı :18: bugün yağmur yağıyor diye yine çizmeleri çektim valla...
Birde dün akşam ilk defa acayip kasık ağrılarım oldu ve ilk defa bacağıma kramp girdi... Allahım çok kötüydü, adım atamadım bir süre öyle kaldım yerimde....
Sanırım doktora gitme vaktimiz gelmiş. Nerdeyse bir ay oldu dr. a gitmeyeli, hem kızımı da özledim ben
Neyseki haftasonu randevumuz var, cuma günüde şeker yüklemesi ve tetanoz aşımın 2. dozunu yaptıcağım.
Bu şişlik için ne yapsam acaba kızlar ? Trabzon ekmeği gibi hissediyorum kendimi

Bende çift cam arası jaluzi düşünüyorum.sen kullanıyormusun canım açma kapama ayarlayabiliyormuyuz onda

Bu hafta mecliste görüşülecek

teşekkür ederiz canım karı - koca ilahi sizler yaaa süpersin canımm

ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr ( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/ kimse yaşamıyo mu bacak çekilmesi

izine güvenmek akıl kari değil canım nezaman ne yaparlar allah biliyor. ona güvenirsek ortada kalırız.. ben 1 sene kadar işten ayrılmayı düşünüyorum.. yerime bakacak biri yok şefim idare ederim 2 ay içinde gelirsen diyor. nasıl geleyim 2 aylık kızımı bırakıpta kıyamamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…