- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.201
benim başıma gelmedi ama rahim büyümesinden olabilir cnm.ok mu bu durumu yaşayan
benim oğlumun da ismi yok henüzbende aynı dertden muzdaribim bende kızıma isim bulamadım
Eki Görüntüle 686967 selam güzel anneleeer, biz haftasonu mobilya alışverişindeydik kızımıza oda takımı ve beşik aldık, bu uyku setinide hediye ettiler(bu fotoğrafı kendi sitesinden ekledim, ben krem rengini istedim o pembe olan yerler kremli sadece, 9 parçalık bi setmiş,gerçi netten bakınca pembelide hoşuma gitti, bunumu istesem acaba?). telefondan yükleyebilirsem odasınıda paylaşçam sizinle mağazada bir kaç fotoğraf çekmiştim.
bugün butik bebede de gördüm uyku setini halısı falan var ama çok takım gibi yapmak istemiyorum.
ya rakadaşlar dün beni engellemişlerdi neden anlamadım ama şimdide takvimime erişemiyorum nasıl tekrar açabilirim takvimimi bulamadım yardımcı olurmusunuz
Olalım gitsin. Zaten annem baya bi zaman poposunun üstüne oturamamış. Kabız olmuş, dikişlerde zorlanmadan dolayı açılma olmuş. Bizim aileye normal doğum yaramıyor yani. Bu arada ablamın bebeği de 4 kilo 100 gram olmuştu canım. Büyük ihtimal benimki de 4 kiloyu geçecek. Seninki de iriymiş zaten. Bizi sezeryan paklar hemi de epidural olanı
Arasta bı yerlerini kası maşallah de dün gördük tüm gözler iyi değil :)
Bu nefes nefese kalma ısı neden olur acep benim kanımda iyiydi ama :)
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
günayyydııııınn kızlarrr ben geldim bi slm verip geçmişi okuycamm herkes iyidir inşallah ben dün izinliydim işe gelmedim cumartesi pazarda varr okumam lazımm arkadaş aklım kalır yoksaaaa
arasta canım eklediğin resimde jaluzi gerçekten çok hoş durmuş bi perdecimle konuşayım bakayım dediğin gibi pencereye monte edilmeli kesinlikle
mutfak masasında çiçekli döşemelik kumaştan köşe takımı yada puflu takımlarda çok güzel duruyor deri kadar kullanışlı olmazlar eminimki silmesi leke çıkması daha zor olur ama çok güzeller yaaaa
Kizlar daha once size yazmıştım. Bir türlü kızıma isim bulamıyorum ne düşünsem sonradan vazgeçiyorum diye. İnci, duru, simge, falan filan . En son defne, Zeynep doga mı olsa demiştim. Sonra gecen gun gunes deren geldi aklıma sonra esim isik deren daha iyi dedi
( sonra kendi kendime yorumladım isik derleyen toplayan anlamına da gelecek hoşuma gitti dogrusu. )Siz ne dersiniz isik deren nasıl sizce?
sende işaret koymuşsun ondan büyük ihtimal cnm işaret ve ........ koyanlar engellendi,muhtemel doğum tarihi gir profilinden o otomatik eklenir
selam kızlar,
doğum izni ne oldu bileniniz duyanınız varmı
birde çalışan anneler için siz izne çıkınca yerinize kim bakacak, aynı odada çalıştığım arkadaşım vardı oda 2 ay önce doğum yaptı ben izne çıkana kadar onunki 4 bitmiş olacak, bugün geldi ayrılıyor işten yeni birini alıp iş öğretmek offff
O kadar uğraştım ama takvimi ekleyememiştim.Şimdi ekledim.Teşekkür ederim.Birde şu alıntıları alt alta alıp cevap yazabilsim.
Arkadaş ne yazmışsınız yaa oku oku bitmedi
Süper olmuş canım helal olsun kıvırdın sen bu işidarısı başıma
Tebrik ederim ayakta alkışlıyorum sizi karı-koca nasıl bi marifettir. Benim kocamın eline boya fırçası versem ne tarafını boyaya batırıyoduk der
Policim Allah sana sabır versin ben dün akşamdan bu öğlene kadar olan kısmı 1 saatte okudum
Narincim çift cam arası jaluzi yaptır imkanın varsa çok daha pratik sıfır temizlik
Işık Dereni çok beğendim canım 2 isim birbirini tamamlamış çok yakışmış.
selam kızlar,
birde çalışan anneler için siz izne çıkınca yerinize kim bakacak, aynı odada çalıştığım arkadaşım vardı oda 2 ay önce doğum yaptı ben izne çıkana kadar onunki 4 bitmiş olacak, bugün geldi ayrılıyor işten yeni birini alıp iş öğretmek offff
Arkadaş ne yazmışsınız yaa oku oku bitmedi
Süper olmuş canım helal olsun kıvırdın sen bu işidarısı başıma
Tebrik ederim ayakta alkışlıyorum sizi karı-koca nasıl bi marifettir. Benim kocamın eline boya fırçası versem ne tarafını boyaya batırıyoduk der
Policim Allah sana sabır versin ben dün akşamdan bu öğlene kadar olan kısmı 1 saatte okudum
Narincim çift cam arası jaluzi yaptır imkanın varsa çok daha pratik sıfır temizlik
Işık Dereni çok beğendim canım 2 isim birbirini tamamlamış çok yakışmış.
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?