- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.121
Gece uyurken modemi kapat canım . Televizyonu da düğmeden değil fisten kapat. Gündüze gelince artık Allah Kerim diyeceğim canım , maalesef gunduz kablosuz internetten korunmak cogumuz icin bende dahil mümkün değil. Artık Allah'a emanetiz.
söylediğin iyi oldu evde ozonlanmış kayısı yağım vardı onu süreyim eğer zararı yoksa. Kefiri ben her sabah içiyorum. Senin gibi kendim yapıyorum vitamin hapıda içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşamadım henüz kesinlikle tavsiye ederim.
merhaba huzur_deposu seninle doğum tarihlerimizde yakın. Kabızlık için ne yapacağımı bilmiyorum yaaamahvediyor. İnan bugün ağladım tuvalette .... yani doğum yapsam anca bu kadar olurdu herhalde. kızlar bana yardımcı olun lütfen bu konuda....
Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inş.
cnm benım kalorıferlı ama butun gun benımkıde acık hem net hem tv ama gece ben kapaıyorum modemı osekılde korunmaya calısıyoruzkızlar ya, benim yaşadığım ilçe çok soğuk, kaloriferli ev bulamadık, düğün gecikmesin diye kalorifersiz ev tuttuk, şimdi mecburen soba yakıyoruz. soba yaktığımız odada tv ve kablosuz internet sürekli açık. dolayısıyla içerde radyasyon oluşuyo sanırım. hava soğuk olunca da bazen sobalı odada uyuyoruz, acaba odada biriken radyasyon zararlı mıdır, ama ne yapayım, diğer odalar aşırı soğuk.
canım bosgver hıc duymamazlıktan gel cunku cevap verırsen daha cok buyutr hatta ımkanın varsa o boyle konusmaya basladında tuvalate gıt mutfaga gıt balkona cık bos ver yada el elıne bırsey okumaya bnasla telefonunla ılgılen onu dınlemıyormus havasına gırkızlar kaynanam beni çıldırtıo ama elimden bişey gelmıo ağzım bağlanıo konuşamıyorum saygımdan...sorun eşimde oldugu için tüp bebek yaptırdık ve cok sukur rabbıımeee ılk seferde verdi mınıgımı bana..herşey unutuldu bnm çektıklerım ıkı ayda unutuldu...neymiş; cocugun doğdugunda sinirli olup olmaması hastalıklı olup olmaması anneye bağlıymıs ben ne kadr stressız olursam sağlıklı cocuk getırırmısım dunyaya gıbı laflar ediyorr devamlı.. .kımse cocuk tuttugunda kızım senın sayende dıyıp tebrık etme saol yavrum denmedı...bn hala mınıgım ıcın neler çekerken bana yukledıgı sorumluluga bakın ki bnm parçam bn herkestn cok dusunuyorum ...sahiplenme güdülerine başladı demek cocuk bi şekil doğsa bnı suçlayacak zemın hazırlıyor ..aslında o lafları ederkn bnı soktugu sınır stresın farkında değil ne yapmalıyım yada ne demeliyim o boyle seyler dedıgınde kızlar akıl verın banaa..şimdiden basladı kendı evı için bu evde bebek büyüyecek diee ve dahası.. alttan alttan bni deli etmeye çlışıyorr ....
Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?
merhaba huzur_deposu seninle doğum tarihlerimizde yakın. Kabızlık için ne yapacağımı bilmiyorum yaaamahvediyor. İnan bugün ağladım tuvalette .... yani doğum yapsam anca bu kadar olurdu herhalde. kızlar bana yardımcı olun lütfen bu konuda....
Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inş.
slm kızlar yeni yılınız kutlu olsun... bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk gayet iyi dedi doktorumuz ama bende bulantı çok oluyor doktoruma söledim idrar tahlili yapalım bi dedi sonra baktı idrar yolları enfeksiyonu var bulantıda bu yüzden oluyordur dedi monurol adında atibiyotik verdi iki kullanımlık toz böle olan varmı çok şaşırdım hiç duymadım hamilelikte iltihaptan mide bulandığınıne yapsam içsemmi kararsız kaldım bilen varmı bu ilacı
evet canım ondan bende kullandım çünkü idrar yolu enfeksiyonu bebeğe de zararlıymış
kulanıyım mın yanı bebeğe zararı olur die korkuyorum sen hamileyken mi kullandın? bulantıyı enfeksiyona bağlaması çok garip burda çoğu arkadaşın bulantısı var ama kimseden duymadım bunu onun için tedirgin oldum
Slm Kızlar bugün boğazımda sanki öksürüğe yakalanacakmışım gibi bir gıdıklanma var acaba boğazımmı iltihaplandı neyapabilirim öksürmekten korkuyorum bebeğime zararı olur diye neyapabilrim
evet 1 hafta önce kullndım 7 haftalıkken ama doktor bulantı için demedi enfeksiyon bebek için çok zararlı mutlaka enfeksiyon için kullanman lazım dedi bebeğe zararı yokmuş bişey de olmadı zaten bence teredddüt etme
sanada mı iki kutu verdi canım kontrole gittin mi geçirmiş bana 2 hafta sonra gel dedi içelim bakalım saol cevabın için rahtaladım birazbu arada bizde bugün tam 7 haftallıkmışız
Bende aynen, süt hatta doğru düzgün su bile icemiyorum (eti , baligi geçtim)o derece . Ama geçecek tabi ilerleyen aylarda da durmadan acikicaz ve yemeden duramayacağız.
Kalp atislarini duymaya gudiyorum. İnsallah bi problm olmzz
Herkese günaydın iyihaftalar iyi yıllarinşaallah 2013 hepimiz için iyi bir yıl olur güzel anneler...
cumartesei doktora gittik bebişimi gördük,doktor herşey yolunda dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez,birazda olsa rahatladım gibi inşaallah 2 hafta sonrada güzel haberlerle döneriz..
Günaydın kızlar bizimde cumartesi kontrolümüz var. İyice bebeğe benzemeye başlamış kıpıradığını bile gördük şükürler olsun
kızlar kaynanam beni çıldırtıo ama elimden bişey gelmıo ağzım bağlanıo konuşamıyorum saygımdan...sorun eşimde oldugu için tüp bebek yaptırdık ve cok sukur rabbıımeee ılk seferde verdi mınıgımı bana..herşey unutuldu bnm çektıklerım ıkı ayda unutuldu...neymiş; cocugun doğdugunda sinirli olup olmaması hastalıklı olup olmaması anneye bağlıymıs ben ne kadr stressız olursam sağlıklı cocuk getırırmısım dunyaya gıbı laflar ediyorr devamlı.. .kımse cocuk tuttugunda kızım senın sayende dıyıp tebrık etme saol yavrum denmedı...bn hala mınıgım ıcın neler çekerken bana yukledıgı sorumluluga bakın ki bnm parçam bn herkestn cok dusunuyorum ...sahiplenme güdülerine başladı demek cocuk bi şekil doğsa bnı suçlayacak zemın hazırlıyor ..aslında o lafları ederkn bnı soktugu sınır stresın farkında değil ne yapmalıyım yada ne demeliyim o boyle seyler dedıgınde kızlar akıl verın banaa..şimdiden basladı kendı evı için bu evde bebek büyüyecek diee ve dahası.. alttan alttan bni deli etmeye çlışıyorr ....
Hamd olsun rabbime kalp atisini gordummm pit pit ediyorduuuuuu ayyy cok guzel saatlerce izleyebilirdim
slm kızlar yeni yılınız kutlu olsun... bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk gayet iyi dedi doktorumuz ama bende bulantı çok oluyor doktoruma söledim idrar tahlili yapalım bi dedi sonra baktı idrar yolları enfeksiyonu var bulantıda bu yüzden oluyordur dedi monurol adında atibiyotik verdi iki kullanımlık toz böle olan varmı çok şaşırdım hiç duymadım hamilelikte iltihaptan mide bulandığınıne yapsam içsemmi kararsız kaldım bilen varmı bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?