2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm işyerinde de sürekli bilgisayar karşısındayım. evde artık interneti pek açtırmıcam eşime, tv'siz duramıyor ama, ona yapacak bişey yok. havalar ısınsa da diğer oda da rahat rahat uyusak, eşimi de sıkıştırıyorum yazık adama. Allaha emanet yavrularımız.

günayydınnn kızlarrr hiçbirşeyi kaçırmayım diye hafta sonu yazışmaları okudum. Dilanokan canım geçmiş olsun vardır bi hayır inşallah Allah yakında tekrar verir sana bir bebiş.
test yaptıran vitamin kullanan varmı diye sorulmuş benim kanım düşük çıktı doktor şurup verdi hani şu test sonuçlarımı elime vermeyen doktor:)
ilacın adı oligofer 40mg/15 ml 1 ay kullanacakmışım
kasıklarımda bende bebişi hissediyorum ama kimseye söylemedim daha erken diyeceklerine eminim ama benim 2. bebeğim olacak inşallah belki o yüzden bu kadar erken hissetmem.

hepinize yeni yılda önce sağlıkkkkk diliyorum Allah bizi bebişlerimizi korusun sorunsuz bir hamileliğin sonunda 2013 Ağustos ayında sağlıklı bebişler doğuralım inşallaahhhh :119:

merhaba huzur_deposu seninle doğum tarihlerimizde yakın. Kabızlık için ne yapacağımı bilmiyorum yaaa mahvediyor. İnan bugün ağladım tuvalette .... yani doğum yapsam anca bu kadar olurdu herhalde. kızlar bana yardımcı olun lütfen bu konuda....
Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inş.

günaydın taze anneler... yeni yıla bir can taşıyarak gireceğiz... 2013 bebiş yılı olsun hepimiz için...

canım ben kuru incirle kayısı yiyorum düzeldi biraz gerçekten çok zor biliyorum 2 saat çıkamıyosun wcden

cnm benım kalorıferlı ama butun gun benımkıde acık hem net hem tv ama gece ben kapaıyorum modemı osekılde korunmaya calısıyoruz
canım bosgver hıc duymamazlıktan gel cunku cevap verırsen daha cok buyutr hatta ımkanın varsa o boyle konusmaya basladında tuvalate gıt mutfaga gıt balkona cık bos ver yada el elıne bırsey okumaya bnasla telefonunla ılgılen onu dınlemıyormus havasına gır

Hamd olsun rabbime kalp atisini gordummm pit pit ediyorduuuuuu ayyy cok guzel saatlerce izleyebilirdim

Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?

3-4.haftalarda benimki daha ağrı sızı olurdu ama şu aralar yok denecek kadar az....senin gibi ben de tedirginim

slm kızlar yeni yılınız kutlu olsun... bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk gayet iyi dedi doktorumuz ama bende bulantı çok oluyor doktoruma söledim idrar tahlili yapalım bi dedi sonra baktı idrar yolları enfeksiyonu var bulantıda bu yüzden oluyordur dedi monurol adında atibiyotik verdi iki kullanımlık toz böle olan varmı çok şaşırdım hiç duymadım hamilelikte iltihaptan mide bulandığınıne yapsam içsemmi kararsız kaldım bilen varmı bu ilacı

Canım kefiri kesinlikle tavsiye ediyorum1 hafta düzenli iç farkı görürsün bende hiç kabızlık olmadı. Sabahları da uyanınca kuru kayısı felan yiyebilirsin. Şifa olur inşallah

evet canım ondan bende kullandım çünkü idrar yolu enfeksiyonu bebeğe de zararlıymış

evet canım ondan bende kullandım çünkü idrar yolu enfeksiyonu bebeğe de zararlıymış

kulanıyım mın yanı bebeğe zararı olur die korkuyorum sen hamileyken mi kullandın? bulantıyı enfeksiyona bağlaması çok garip burda çoğu arkadaşın bulantısı var ama kimseden duymadım bunu onun için tedirgin oldum

Slm Kızlar bugün boğazımda sanki öksürüğe yakalanacakmışım gibi bir gıdıklanma var acaba boğazımmı iltihaplandı neyapabilirim öksürmekten korkuyorum bebeğime zararı olur diye neyapabilrim

evet 1 hafta önce kullndım 7 haftalıkken ama doktor bulantı için demedi enfeksiyon bebek için çok zararlı mutlaka enfeksiyon için kullanman lazım dedi bebeğe zararı yokmuş bişey de olmadı zaten bence teredddüt etme

sanada mı iki kutu verdi canım kontrole gittin mi geçirmiş bana 2 hafta sonra gel dedi içelim bakalım saol cevabın için rahtaladım birazbu arada bizde bugün tam 7 haftallıkmışız

Son düzenleme:
sanada mı iki kutu verdi canım kontrole gittin mi geçirmiş bana 2 hafta sonra gel dedi içelim bakalım saol cevabın için rahtaladım birazbu arada bizde bugün tam 7 haftallıkmışız

rica ederim canım ben bir kutu içtim gece yatmadan önce 3 hafta sonra yaptırıcam tekrar test kan ve idrar testi o zaman geçmediyse belki bir kutu daha verir bakalım

Bende aynen, süt hatta doğru düzgün su bile icemiyorum (eti , baligi geçtim)o derece . Ama geçecek tabi ilerleyen aylarda da durmadan acikicaz ve yemeden duramayacağız.

ben hiçbir yiyeceğe karşı tiksinti duymuyorum,iştahımda iyi sayılır....suyunu da içiyorum...sütünü de...eti de...balığı da....bende var bir anormallik:)

Kalp atislarini duymaya gudiyorum. İnsallah bi problm olmzz

inşallah bir problem çıkmaz canım...Allah yardımcın olsun.

tebrik ediyorum seni....iki hafta sonrası da sorunsuz geçer umarım....

Günaydın kızlar bizimde cumartesi kontrolümüz var. İyice bebeğe benzemeye başlamış kıpıradığını bile gördük şükürler olsun

Gözün aydın....sonuna kadar sorunsuz olur umarım....

eşin için birçok şeyi idare etmek zorundasın,onun hatırına....bende de var çoğu bayanda vardır eminim....ailesiyle kötü olunca eşinle de kötü oluyorsun....1,5 yıllık evliyim...eşim hayatta giyimime karışmaz ki ben de zaten kendime yakışanı giyer aşırıya kaçmam...kayınpederim dediki bize gelince pantolon giyme etek giy...kapalı bir bayanım ama etek giymeğe alışık değilim,pantolon üzerine de uzun tunik giymeğe alışığım...eşime dedimki yanlış anlama ama baban bana karışamaz dedim,kocam sensin sen deseydin anlayışla karşılardım...ama biz bir aileyiz ne benim ailem nede senin ailen karışabili bize...velhasıl kendi bildiğimi yaptım...onların dedğini yapsaydım müdahaleleri hiç bitmeyecekti....şimdi eltim etek giyiyor diye onun dediğini yapıyor diye kayınpederim onu daha çok seviyor ama şu varki bana karşı da kırıcı bir sözleri davranışları olmadı,ben de bir saygısızlık yapmadım....yüz-göz olmadan kendi bildiğimi yapıyorum sadece...

Hamd olsun rabbime kalp atisini gordummm pit pit ediyorduuuuuu ayyy cok guzel saatlerce izleyebilirdim

tebrik ederim,gözün aydın...sonuna kadar güzel geçer inşallah

iyice araştır....emin olmadıkça içme....zarar verebilir bebeğe.....

kızlar deli oldum ben bu sskya yaa daha önce de anlatmıştım özele gidiyorum ama testlerimi sskda yaptırdım bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmadı dedi doktor ve sonuçları vermedi bugün bi akrabam gitti sonuçlara bakmış çıkmış sonuçlar ama çıktı vermiyoruz kağıt israfı demiş 1 top A4 alıp kapısına dayanıyım diyorum ne yapabilirim kime şikayet edebilirim böle bişey başınıza geldimi nsl vermez yaa sonuçları başhekimemi söylesem ne yapsam bielmedim çok kızgınım.

sistemden de alamıyorum sistemleri batsın çökmüş galiba..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…