- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.221
O kadar uğraştım ama takvimi ekleyememiştim.Şimdi ekledim.Teşekkür ederim.Birde şu alıntıları alt alta alıp cevap yazabilsim.
Bende çift cam arası jaluzi düşünüyorum.sen kullanıyormusun canım açma kapama ayarlayabiliyormuyuz onda
O kadar uğraştım ama takvimi ekleyememiştim.Şimdi ekledim.Teşekkür ederim.Birde şu alıntıları alt alta alıp cevap yazabilsim.
ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/ kimse yaşamıyo mu bacak çekilmesi
Eki Görüntüle 687095 Eki Görüntüle 687096 Eki Görüntüle 687097 Eki Görüntüle 687098
mobilyamızın şekli burda gördüğünüz gibi, kulplar ahşap rengi, dolabın perdesi krem olacak.buradaki mobilya beyaz ben vanilya rengi sipariş ettim. beşiğimizde koyu ahşap rengi olacak.gardolap ve şifonyerin alt kısmındaki tahta çıkacak onun yerine yuvarlak bacaklar olcak, altını kolay temizlemek için. yatağımızın altındaki çekmeceden bi yatak daha çıkıyor, istenirse baza gibide kullanılabiliyomuş. bakalım nasıl olcak baya bi oynadık üzerinde umarım güzel olur
Eki Görüntüle 687095 Eki Görüntüle 687096 Eki Görüntüle 687097 Eki Görüntüle 687098
mobilyamızın şekli burda gördüğünüz gibi, kulplar ahşap rengi, dolabın perdesi krem olacak.buradaki mobilya beyaz ben vanilya rengi sipariş ettim. beşiğimizde koyu ahşap rengi olacak.gardolap ve şifonyerin alt kısmındaki tahta çıkacak onun yerine yuvarlak bacaklar olcak, altını kolay temizlemek için. yatağımızın altındaki çekmeceden bi yatak daha çıkıyor, istenirse baza gibide kullanılabiliyomuş. bakalım nasıl olcak baya bi oynadık üzerinde umarım güzel olur
ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/ kimse yaşamıyo mu bacak çekilmesi
Evimde değil canım da işyerimde var oradan biliyorum düğmesi var oradan açılıp kapanıyor.
mışıl mışıl yatsın bebişin cnm inşallah,beşiği ne kadara aldın sallanıo mu bambu mu ahşap mı bi de nerden aldın çok sordum demi:)
selam kızlarr ben geldim...erçekte yok resimde bari göbeğim olsun :)
acayip soğuk bir istanbul baharı var maşallah kışı aratmıyo...bebişim üşümesin diye kırk kat giyiniyorum :)
kızlar akıntısı olanınız var mı, bugün hissedilir derecede çok akıntım var...birdeee hala tetanoz aşımı olmadım da sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum istersem tek doz olabileceğimi söyledi.Çevremdeki hamişlerin çoğuda yaptırmıyo napcam şaştım
amin canım inşallah, beşik ve içindeki set hediye gibi oldu aslında, mobilya aldığımız için 200 e geldi, ahşap sallanıyo, istediğinde durdurabiliyosun. bursada ismo mobilyadan aldık.
Sabah uyandık tam kalkacakken benimde bacağıma birden kramp girdi eşime diyorum koş koş çünkü ben o sırada hiç bişey yapamıyorum kas katı oluyo o masaj yaparak yumuşatıyo,bişey eksik ama nee kramp için muz yiyin derler yiyorum da ama yok arada yokluyo,bi gün önce kol ağrısı bi gün sonra bacak ağrısı tırtladık
Onun için de alıntı ile cevaplanın yanındaki + işareti olan yere tıklıyorsun. Kaç tane alıntı yapacaksan hepsine tıkla en son konuya cevap ver dediğinde hepsi ekranında olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?