2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar uğraştım ama takvimi ekleyememiştim.Şimdi ekledim.Teşekkür ederim.Birde şu alıntıları alt alta alıp cevap yazabilsim.

alıntı cevaplanın yanında iki tırnak işaretli seçenek var ona tıkla canım sonra başka bi yazıyı daha almak istiyosan ondada oraya tıkla en altta konuya cevap veri seç..

mobilyamızın şekli burda gördüğünüz gibi, kulplar ahşap rengi, dolabın perdesi krem olacak.buradaki mobilya beyaz ben vanilya rengi sipariş ettim. beşiğimizde koyu ahşap rengi olacak.gardolap ve şifonyerin alt kısmındaki tahta çıkacak onun yerine yuvarlak bacaklar olcak, altını kolay temizlemek için. yatağımızın altındaki çekmeceden bi yatak daha çıkıyor, istenirse baza gibide kullanılabiliyomuş. bakalım nasıl olcak baya bi oynadık üzerinde umarım güzel olur

canım sanırım hamilelikle ilgili aynı anlattıkların benimde başıma geliyor...

ay kızlar işteyim bi sürü iş var sabah daha yoğundum ama içimden hiiiiççç çalışmak gelmio bıraksınlar uyuyacammmmm uffffff

mışıl mışıl yatsın bebişin cnm inşallah,beşiği ne kadara aldın sallanıo mu bambu mu ahşap mı bi de nerden aldın çok sordum demi:)

çok kullanışlı canım güle güle kullansın bebişin. benim kızımın mobilyasına benziyor beyaz sade büyüyen yatak olması ömürlük demek bence büyüyüncede çok rahat kullanılır.. bizimde altında yavru yatak var o yoktu ben eklettirdim içine fazla olan eşyaları koymak için ii olacak :) bide bizimki kız olduğu için şifonyerin üzerine artı takılık çekmece yaptrıttım küçük raflar..

Sabah uyandık tam kalkacakken benimde bacağıma birden kramp girdi eşime diyorum koş koş çünkü ben o sırada hiç bişey yapamıyorum kas katı oluyo o masaj yaparak yumuşatıyo,bişey eksik ama nee kramp için muz yiyin derler yiyorum da ama yok arada yokluyo,bi gün önce kol ağrısı bi gün sonra bacak ağrısı tırtladık

mışıl mışıl yatsın bebişin cnm inşallah,beşiği ne kadara aldın sallanıo mu bambu mu ahşap mı bi de nerden aldın çok sordum demi:)

amin canım inşallah, beşik ve içindeki set hediye gibi oldu aslında, mobilya aldığımız için 200 e geldi, ahşap sallanıyo, istediğinde durdurabiliyosun. bursada ismo mobilyadan aldık.

Bende tek doz oldum. 1 de doğumdan sonra seneye nisan gibi olacakmışım. Öyle dedi hemşiremiz

amin canım inşallah, beşik ve içindeki set hediye gibi oldu aslında, mobilya aldığımız için 200 e geldi, ahşap sallanıyo, istediğinde durdurabiliyosun. bursada ismo mobilyadan aldık.

hay allah bende diorum mobilya nekadar tanıdık geliyor :) bizde ismodan bakarken bu mobilya üzerinde değişiklikler yaptıracaktık kıza uyarlayıp. duvar rafını falan sonra vazgeçtik. adama 3000 bırakmıştı siz kaça aldınız cnm

hem de ne tırtlamak Allah yardımcımız olsun valla yolun yarısını yeni geçtik iyice tontişleşince napcaz kiii

slm arkadaşlar

bugün şeker testim yapıldı ama hala sonuç çıkmadı arıyacklar çıkınca...

ama midem allak bullak oldu.

bebeğim çok şükür iyiymiş 24 haftalık 712 gr

doktor önde gidiyor dedi...

Çok güzelmiş güle güle kullanın. Beşik de çok sevimli. Sağlıkla mışıl mışıl uyusun kuzucuğun içinde :)

Yavrumun teyzeleri ben işteyim göremiyorum carrefour un bebek indirim kataloğunu buraya yapıştırmanız mümkün olabilir mi acaba??

Kızlar bebişlerin çamaşırlarını hangi deterjanla ve kaç derecede yıkıyorsunuz. Ben miniğime aldıklarımı yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.Siz başladınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…