2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnanmıyoruuuuum acaip yeteneklisiniz yaaaa

Ben de kalıplar aldım sabun yapıp dökerim diye ama o maddeleri solumak tehlikeliymiş.
Eritip yapayım dedim. Rendeledim. ama erimediler. Azıcık su koydum, bu sefer eridiler ama kalıpta donmadılar vıcık vıcık oldu. Ben de sinir oldum tabi :)
Mum deniyorum şimdi ama kalıptan çıkarırken kırılıyor o da. Of :))))

Keçe siparişi verdim 50 lira tuttu. İnşallah onu beceririm bari

Çok şükür bende henüz kasılmalar olmuyor.Gayet rahatım.

alıntı cevaplanın yanında iki tırnak işaretli seçenek var ona tıkla canım sonra başka bi yazıyı daha almak istiyosan ondada oraya tıkla en altta konuya cevap veri seç..

Çok teşekkür ederim canım.

Güle güle güzel günlerde kullanın canım.

Hehehehe oley galiba sonunda sayenizde toplu cevap yazmayı başarabildim.Oh beee.

Bu gün sinir oldum.Hava yağışlı diye bugün babamızla kızıma gardrop bakmaya gidemedik.Arabamızın olmaması ne kadar kötü.Üffffffff.

canım benim durumum da senin gibi ailedekilerin tecrübeleri sayesinde ben de normal olmaktan tırsıyorum o nedenle sezaryen istiyorum ama en güzeli tabiki normal doğum bizim çatlar yüzünden mahvoldu ailemdekiler benim de çatımın dar olduğu ama doğumda durumun değişebildiği söylenmişti vsvsvsvsvs.

bu arada şu an okuldayım dersim boş ve ben burdayım sizden ayrı kalamadım valla...ne güzel ki her yere yasaklı olan bağlantı kk ya açık hihoyt yaşasınnnnnn.....

yanlız değilsin

benimde çok oluyor ve hergün sabah 7de bugun doktor randevum vardı söyledim bana sude eritilen magnezyum verdı hergün yatmadan önce içicem bide kemiklerimde sızlama vardı onada iyi gelicekmiş...

Kızlar bebişlerin çamaşırlarını hangi deterjanla ve kaç derecede yıkıyorsunuz. Ben miniğime aldıklarımı yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.Siz başladınız mı ?

ben hacişakirin bebek için olan deterjanını aldım. mobilyaları gelince yıkamaya başlayacağım sonrada ütü yapıcam canım. sabırsızlıkla o günü bekliyorum..

saol canım

olsun ama en azından birşeyler yapmaya çalışmışsın bence o da güzel.. her yaptığımız olacak değil ya... seninde keçelerin olur inş.. sonra bize yayınlarsınn...

Maşallahhh Baya tombiş olacak bebişin mıncırırım onu ben

Yağmurrrrr çizmelerrrrrr olleyyyyyyy Yaşasın 1 hafta daha giyicez

Geçmiş olsun bu arada baya kötü olmuş kramp olayı Şişliğe de dikkat etmek lazım, bol su iç canım ihmal etme sakın...

Arkadaşlar yarın detaylı ultrasonum var sabırsızlıkla bu günü bekledim şimdi zaman geçmez oldu yarın olsun göreyim artık kuzucuğumu heyecan dorukta bekliyorum Sıska kızım benim inşallah azcık gram almıştır

Evet kızlar kesinlikle dogru tercih yapmışsınız ben daha hamileliğin başında südyen konusu oldugunda komUn bu dikişsiz sütyenini tavsiye etmiştim alabilen kesinlike alsın ben 2 rengini aldım ve üstümden cıkarmıorum yok gibi resmen koca memişlerim içinde çok rahatlar hamileliğimin ilk gününden beri

aayyyyy öldüm bittiim bir dizinin 10 bölümünü arka arkaya izlemiş gibi oldummm
dün tam benlikmiş ayoollll neler kaçırmışımmm öyle atraksiyonlar falann
ama olan rede olmuş yazık 2. hesabını da kazen yakalamış ben noktaları şakadan yaptımm haaa aman ciddiye alınmasın
gamzeye de bak hele yandaşlarını toplamış başkaldırmış tazzikli su sıksaydınız biber gazı falannn hahahaha çok heyecanlıydııı yaaa ama tabi sinir olmakta haklısınız resmen sürtünmüşlerrrr

vallahi sormaa ne gündüü çok büyük kayıp yaşadın olmayarak saolsun adminler onlara tazzikli suyu sıktı
beni,çekirgeyi arası angeli çok benimsemişlerrr çokkkk

polı dun tam senlıktı canım:) sende olsaydın ıkı lafta sen soksaydın ıyı olurdu :)gercı uyarıyı aldık :) olan kuzum red e oldu donsun bıran once aramıza :)

Yaparsın bence sen de. Eğer yapamazsan da ağlarken bana eşlik edersin

O zaman sen de bendensin yani :) Napalım canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bebişlerimiz sağlıkla , sıhhatle doğsun.

yrn dr günümmm

gebelik şeker yüklemesi

tiroid kontrolü

bide cildiyee :S ben kopması içinn

bana kolay gelsinn yrnnn umarım ii geçer hepsii

en güselide oğluşumu görcesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…