- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.241
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
Kızlar bugün bebeğim aşagıda hareket ediyor sürekli, uzun zamandır hep yukardaydı, ama bugün baya bir aşağıda neredeyse şeyde yanio kıpırdadıkça huylanıyorum, birde merak ediyorum niye o kadar aşağıda acaba :44:
Birde dünden beri heryerim şişti, ayaklarımın üstüne basamıyorum, ellerim de öyle uyuşuyor gibi oluyorum, puf puf heryerim. Dün sabah işe gelirken giydiğim babetler akşam eve giderken ayağıma olmadı :18: bugün yağmur yağıyor diye yine çizmeleri çektim valla...
Birde dün akşam ilk defa acayip kasık ağrılarım oldu ve ilk defa bacağıma kramp girdi... Allahım çok kötüydü, adım atamadım bir süre öyle kaldım yerimde....
Sanırım doktora gitme vaktimiz gelmiş. Nerdeyse bir ay oldu dr. a gitmeyeli, hem kızımı da özledim ben
Neyseki haftasonu randevumuz var, cuma günüde şeker yüklemesi ve tetanoz aşımın 2. dozunu yaptıcağım.
Bu şişlik için ne yapsam acaba kızlar ? Trabzon ekmeği gibi hissediyorum kendimi
ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/ kimse yaşamıyo mu bacak çekilmesi
Sabah uyandık tam kalkacakken benimde bacağıma birden kramp girdi eşime diyorum koş koş çünkü ben o sırada hiç bişey yapamıyorum kas katı oluyo o masaj yaparak yumuşatıyo,bişey eksik ama nee kramp için muz yiyin derler yiyorum da ama yok arada yokluyo,bi gün önce kol ağrısı bi gün sonra bacak ağrısı tırtladık
alıntı cevaplanın yanında iki tırnak işaretli seçenek var ona tıkla canım sonra başka bi yazıyı daha almak istiyosan ondada oraya tıkla en altta konuya cevap veri seç..
Eki Görüntüle 687095 Eki Görüntüle 687096 Eki Görüntüle 687097 Eki Görüntüle 687098
mobilyamızın şekli burda gördüğünüz gibi, kulplar ahşap rengi, dolabın perdesi krem olacak.buradaki mobilya beyaz ben vanilya rengi sipariş ettim. beşiğimizde koyu ahşap rengi olacak.gardolap ve şifonyerin alt kısmındaki tahta çıkacak onun yerine yuvarlak bacaklar olcak, altını kolay temizlemek için. yatağımızın altındaki çekmeceden bi yatak daha çıkıyor, istenirse baza gibide kullanılabiliyomuş. bakalım nasıl olcak baya bi oynadık üzerinde umarım güzel olur
Bu arada arkadaşlar kimseyi sezeryana özendirmeye çalışmıyorum. Sakın ola yanlış anlamayın. Ailemde doğumla ilgili kötü bir geçmişim olduğu için böyle bir doğuma karar verdim. Çünkü böyle durumlarda genetik özellikler önemli siz de takdir edersiniz ki. Normal doğum isteyen arakadaşlar belki sizin için en hayırlı normal olanı olacak. Ama benim aile doğum geçmişi kötü olduğu için riske atmak istemiyorum kendimi :)
ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/ kimse yaşamıyo mu bacak çekilmesi
Kızlar bebişlerin çamaşırlarını hangi deterjanla ve kaç derecede yıkıyorsunuz. Ben miniğime aldıklarımı yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.Siz başladınız mı ?
İnanmıyoruuuuum acaip yeteneklisiniz yaaaa
Ben de kalıplar aldım sabun yapıp dökerim diye ama o maddeleri solumak tehlikeliymiş.
Eritip yapayım dedim. Rendeledim. ama erimediler. Azıcık su koydum, bu sefer eridiler ama kalıpta donmadılar vıcık vıcık oldu.Ben de sinir oldum tabi :)
Mum deniyorum şimdi ama kalıptan çıkarırken kırılıyor o da. Of :))))
Keçe siparişi verdim 50 lira tuttu. İnşallah onu beceririm bari
slm arkadaşlar
bugün şeker testim yapıldı ama hala sonuç çıkmadı arıyacklar çıkınca...
ama midem allak bullak oldu.
bebeğim çok şükür iyiymiş 24 haftalık 712 gr
doktor önde gidiyor dedi...
Kızlar bugün bebeğim aşagıda hareket ediyor sürekli, uzun zamandır hep yukardaydı, ama bugün baya bir aşağıda neredeyse şeyde yanio kıpırdadıkça huylanıyorum, birde merak ediyorum niye o kadar aşağıda acaba :44:
Birde dünden beri heryerim şişti, ayaklarımın üstüne basamıyorum, ellerim de öyle uyuşuyor gibi oluyorum, puf puf heryerim. Dün sabah işe gelirken giydiğim babetler akşam eve giderken ayağıma olmadı :18: bugün yağmur yağıyor diye yine çizmeleri çektim valla...
Birde dün akşam ilk defa acayip kasık ağrılarım oldu ve ilk defa bacağıma kramp girdi... Allahım çok kötüydü, adım atamadım bir süre öyle kaldım yerimde....
Sanırım doktora gitme vaktimiz gelmiş. Nerdeyse bir ay oldu dr. a gitmeyeli, hem kızımı da özledim ben
Neyseki haftasonu randevumuz var, cuma günüde şeker yüklemesi ve tetanoz aşımın 2. dozunu yaptıcağım.
Bu şişlik için ne yapsam acaba kızlar ? Trabzon ekmeği gibi hissediyorum kendimi
MaşallahhhBaya tombiş olacak bebişin mıncırırım onu ben
Aynen cumartesi aldım o modeli yeni çıkmış C cup varmı diye sordum komun yeni modelinde var dedi bi çıkardı bayıldım zaten hiç dikiş yok ama onun yıkamasını nasıl yapıcaz makinede kesin bozulur gibi geldi sence canım? Kullanmadım hala elimde yıkamak öyle zor geliyor ki
Günaydınlarrr.
Hafta sonunu okuyup yazıyim dedim ama bitmiyo yaaa :)
Gece rüyamı gerçekmi algılayamadım sert sert 2 tepik vardı ama. Nedir bilmiyom. Kızım bugün kıpır kıpır sabah 7 de başladık tepinmeye daha yeni durulduk maşaAllah :))
Birileri penye sütyen kaşındırıyo yazmıştı.Bende de aynı etkile oldu. Kızlar kesinlikle kom lazer dikişli bi model çıkarmış mükemmel bişi. Sanki yok gibi üstümden çıkarmıyom:) kesinlikle tavsiye ederim
...................................
aayyyyy öldüm bittiim bir dizinin 10 bölümünü arka arkaya izlemiş gibi oldummm
dün tam benlikmiş ayoollll neler kaçırmışımmm öyle atraksiyonlar falann
ama olan rede olmuş yazık 2. hesabını da kazen yakalamış ben noktaları şakadan yaptımm haaa aman ciddiye alınmasın
gamzeye de bak hele yandaşlarını toplamış başkaldırmış tazzikli su sıksaydınız biber gazı falannn hahahaha çok heyecanlıydııı yaaa ama tabi sinir olmakta haklısınız resmen sürtünmüşlerrrr
aayyyyy öldüm bittiim bir dizinin 10 bölümünü arka arkaya izlemiş gibi oldummm
dün tam benlikmiş ayoollll neler kaçırmışımmm öyle atraksiyonlar falann
ama olan rede olmuş yazık 2. hesabını da kazen yakalamış ben noktaları şakadan yaptımm haaa aman ciddiye alınmasın
gamzeye de bak hele yandaşlarını toplamış başkaldırmış tazzikli su sıksaydınız biber gazı falannn hahahaha çok heyecanlıydııı yaaa ama tabi sinir olmakta haklısınız resmen sürtünmüşlerrrr
Bende tek doz oldum. 1 de doğumdan sonra seneye nisan gibi olacakmışım. Öyle dedi hemşiremiz
İnanmıyoruuuuum acaip yeteneklisiniz yaaaa
Ben de kalıplar aldım sabun yapıp dökerim diye ama o maddeleri solumak tehlikeliymiş.
Eritip yapayım dedim. Rendeledim. ama erimediler. Azıcık su koydum, bu sefer eridiler ama kalıpta donmadılar vıcık vıcık oldu.Ben de sinir oldum tabi :)
Mum deniyorum şimdi ama kalıptan çıkarırken kırılıyor o da. Of :))))
Keçe siparişi verdim 50 lira tuttu. İnşallah onu beceririm bari
canım benim durumum da senin gibi ailedekilerin tecrübeleri sayesinde ben de normal olmaktan tırsıyorum o nedenle sezaryen istiyorum ama en güzeli tabiki normal doğum bizim çatlar yüzünden mahvoldu ailemdekiler benim de çatımın dar olduğu ama doğumda durumun değişebildiği söylenmişti vsvsvsvsvs.
Arkadaşlar yarın detaylı ultrasonum var sabırsızlıkla bu günü bekledim şimdi zaman geçmez oldu yarın olsun göreyim artık kuzucuğumuheyecan dorukta bekliyorum Sıska kızım benim inşallah azcık gram almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?