2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım normaldede ıdraryolu emnfeklsıyomnu acayıp mıde bulşantısı ve bas donmesı yapar ben cok sık oldugum ıcın bılıyorum ınsallah hemen atlatırsın hamıleleıktete tedavı edılemöezse dusuklere ve bebege zarar verır monurolu bende cok kullandım rahatlıkla ıcebılırsın zaten nasıl ıcıldıgını dr soylemıstır yatarken ıc ıyıce cısını tutmanlazım dayanabıldıgın kadar ondan sonra tuvalate cıkıyorsun gecmıs olsun

SSK Hastanesi de olsa sonuc vermek icin ya ayri bir banko oluyor yada tahlil yaptirdiginiz poliklinikten aliyorsunuz. Eger size sonuc vermiyor iseler yapacaginiz sey direkt Hasta Haklari Birimine basvurmak. Ordan da sonuc alamazsaniz Bashekimlige cikin. Doktor icin her hasta basina Doner Sermaye ve performans alirken sorun yoksa sonucu verirken de sorun olmamasi gerekiyor.

,

SELAMLAR EKSIK BILGIMI TAMAMLIYORUM..)
sat 13 KASIM
YAS:28-İSTANBUL

teşekkür ederim lab. gittim sonuç için doktorunuzdan başkası veremez dedi.yani 2 sayfa için bukadar uğraştırıyolar
hastanenin internet sitesinde lab sonuçları diye bir yer var orası da çalışmıyo ben bu işin peşini bırakmıycam ama ne gerekiyosa yapıcam.
gerizekalılar.

Yazdıklarınızı takip ediyorum hepimize hayırlıl hamilelikler inşallah. Kayıplara üzüldüm inşallah üstesinden çabuk gelip kısa zamanda bir daha hamile kalırlar.

Benim ağrı ve batmalar 8 . haftada bitti. Ağrısı olanlar stres yapmayın dinlenmeye çalışın fırsatınız varsa.

Benim yeme içme problemim yok çok şükür ufak ufak ta olsa herşeyden yiyorum ama doktorun verdiği vitaminden mi bilmiyorum çok su içmeme rağmen şu kabızlık beni hasta ediyor.

Kayısı yiyorum ama ne fayda. Bir arkadaş kefir demiş onu deniycem armut dediler bir de armut yiycem bakalım inşallah iyi olur.

Bir de hiç problemim yok ama doktorum progestan vermişti günde 2 kez fitil şeklinde siz de kullanıyor musunuz bilmem. Verdiyse bir bildiğ vardır dedim kullanıyorum ama Islaklık kaşıntıya sebep oldu bu ara zeytin yağı kullanıyrum.

Boğaz ağrısı olanlar için ballı limondan başka ayva haşlayıp suyunu ılık bir şekilde içmek te iyi geliyor arkadaşlar haberiniz olsun.

Ailemizle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum herkese...

6 hafta cok erken. ben de iki hafta önce gittim bebek bile görünmedi. Sıkmayın canınızı inşallah sizler de duyacaksınız.

benim doktorum 5+2 iken gittiğimde alttan ultrasonla bakmıştı. Problem var mı yok mu kese görünüyor mu diye. Bebeğin kalp atışlarını da dinletmişti Boş olma ihtimali vardı dış gebelik riskinden dolayı.Erken haftada tabiki dış ultrasonla kalp atışı duyulmazmış.

8 . haftada dış ultrasondan kalp atışını ve bebeğimi gördük.

baharda olur semiz otu , şimdi balık zamanı omega için.

ne güzel kalp atışını duyanlar olmuş ben de 3 ocakta duyucam inşallah. her kafadan bir ses çıkıyor ağzı olan konuşuyor etrafta sinir oluyorum yok boş kese olabilirmiş kalp atışını duymadan şeyapma falan ne boş boğaz insanlar :)) böyle şeyler duyarsanız aldırmayın derim... birde kızlar acaip akıntım var ya vallahi iç çamaşırı yetiştiremiyorum:)) günlük ped sakıncalı diye duydum siz ne yapıyorsunuz akıntısı çok olanlar?

havlu kağıt ıslandıkça atıyorum.

bende 3 ocakta duycam kalp atışlarını inş. bencede aldırmıyalım :)

bende 3 ocakta duycam kalp atışlarını inş. bencede aldırmıyalım :)

aynen ya. hele biraz doğum yaklaşsın ne senaryolar dinle artık yok birisi doğumdayken doktor şöyle demiş de şöyle yapmış da. yani tamam herşey insanlar için Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herşey başımıza gelebilir ama yani pat diye de herşey söylenmez biri bu insanları durdursuun:))

Hayırlı akşamlar arkadaşlar......

Bende inşallah 2013 ağustos annesi olacağım... SAT 9 kasımdı... 1 hafta sonra genel kontrol olup keseyi ve kalp atışını duyacagız inşallah...

Benim tiksinmelerim var-bulantı yapıyor ama kusmuyorum o yönden kötü oluyor.... :26:

Sizde durumlar nasıl?

evet canım bugün doktorada sordum benim i çok dikkat et düşüge ve erken doğuma neden olur dedi bende pekmez ve teryağ deneyecem çok kaşınıyor tutuyorum ama sonra daha şiddetli öksürüyorum va kasğıma agrı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…