2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim karnım özellikler sağ taraf ağrıyor,bir yanma hissediyorum,az falan da değil...

kabızlık yok.....üşütmedim de bu neyin nesidir....anlamadım

ay insanlar çok fena ya benim düşük tehlikem vardı hemen millet daha gençsin üzülme bir daha olur demeye başladı sözde teselli ediyorlar sanki bebek düştü felaket tellalları

arkadaşlar benim karnım özellikler sağ taraf ağrıyor,bir yanma hissediyorum,az falan da değil...

Cnm kndinizi dnledikce agrilar hastaliklr ckariorZ bnm ablam hamilelignde cok knamlr yasadi 27.hftasndakesn dogum tanisyla 5hfta hstanede hc klkmadn ytti ve 33.hftada erkn dogym ypti smdi bir aylik oldu ygenm ama ablm soguk knlilgyla o bebegi 5hftaha duruttu krninda smdi onu dnliorm ablm bnm icn bi ornek

Kızlar pijamaların sıkıyor donlarım dar geliyor alisveris yapıtınızmii sigamiyorum hiçbirşeye daha simdiden

inanmiyorummmmmmmmm sen hamilemisin ccokkk sevindim ve ayricada küstüm ,insan bi haber verir

rahmin buyuyor bebek yerleşiyor canım merak etme iyi düşün iyi olsun
Allah'ım hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler nasip etsin. inş geçen sene bugünlerde benimde kızım 8 haftalık karnımdaydı şu anda 4 buçuk aylık yanımda yatıyor Allah'ım hepinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin bebişlerinizi hayırlı seneler

kızlar maşallah topikte o güzel heyecanı herkes 3 ocakta yaşıcak sanırım benimde randevum 3 ocakta kendisini ve pıt pıtlarını duycaz yavrumun inşallah herkes iyi güzel haberlerle musmutlu gelir topiğe polyanna seninle tahmini doğumlarımızda çok yakın diyodum acaba erken mi gidiyorum diye demekki değilmiş inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder (amin)

BENDE TANIMLADIM İNSALLAH OLMUSTURRR

Allah bağışlasın canım,hayırlı bir evlat olur inşallah....

evet canım çok yakın görünüyor tarihler bakalım hayırlısı tabi. 2 gün kaldı çok heyecanlı yarın da eşimin doğumgünü:) yani bu sıralar her günün bir anlamı var çok şükür:)))

Kızlar pijamaların sıkıyor donlarım dar geliyor alisveris yapıtınızmii sigamiyorum hiçbirşeye daha simdiden

benim de pantolonlarım acaip sıkıyor düğmesini açmadan yemek yiyemiyorum:)) aslında erken gibi görünüyor ama şimdiden rahat giyinmeliyiz bence. 2 hafta sonra istanbula gidicem o yüzden alışverişi oraya saklıyorum bence hiiç erken değil

benimde tahmini doğum tarihim 12 ağustos
sat: 5 kasım
ankara
64 kiloyum
2. bebeğim

kızlar mide bulantıları ve tiksinme durumuyla başım dertte 1 yaşında bir oğlum var ve ben sütten tiksindim süt şişesini bile taşıyamıyorum öğürmekten bebeğimin biberonuna süt koyarken kendimden geçiyorum resmen..

birde hiç geçmeyen baş ağrım var. 3 ocağa ancak randevu aldım doktora söyliyeceğim bebeğimin altını değişltirirken mahvoluyorum.. önceki gebeliğim hiç böyle değildi sadece midemde çok yanma olmuştu. ama tiksinmediğim şley kalmadı öğürmekten çok yoruldum...

bu kesin kız demişti dersiniz çok nazlı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…