2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ne güzel işte gözleri yorulsun da kirleri göremesinler

Ay ne fenasın canım şimdi neden iyi anlaştığımız ortaya çıktı ben de gelen misafirler rahatsız olup fazla oturmasınlar diye salon koltuklarını beyaz aldım ... Temizliği kolay leke tutmuyor ve koltuk kılıfları sökülüp çamaşır makinasında yıkanabiliyor ama bunu herkese söylemiyoruz

Kilolar verilir rahat olun kızlar hep birlikte zayıflarız gerekirse RED bi el atar günlük egzersiz programı hazırlar bize

Günaydın hamişlerrr :)
Herkes iyidir umarım geçmiş çok uzun oluyor okuyamıyorum.
Ben 2 gün önce 2.doz tetanoz aşımı yaptırdım.İlkinde çok ağrım olmuştu ama bunda hiiç olmadı çok şükür.
Haftayada şeker yüklemesi testim var ondan biraz çekiniyorum ama çok kötüymüş tadı ve ben uyanır uyanırmaz kahvaltımı hazırlar yaparım o zaman nasıl dayanıcam hiç birşey yemeden.

Canım ellerine sağlık. Aramızda bi maharetli daha çıktı. Dün akşam isimliğimle ben de uğraştım biraz bir harf daha yaptım eşime gösterdim "o ne" dedi Ben söylemeden ne harfi olduğunu anlamadı ve bi de biz hazır almıycak mıydık diye sordu Zaten buraya resmini çekip koyunca biri daha sormuştu Beceriksizlikten ölüyorum burda. ühühühühüh Vay aney vay babey nerelere gidem

Ama inada bindirdim işi, ben de yapıcam kafaya koydum. Sonuna kadar yılmak yok

Günebakan harika olmuş ellerine sağlık :)) Redd hoşgeldin canım daha geçmişi okuyamadım bir dalıp gelicem birazdan ... Bir de şeker yüklemesinden sonra şekeri yüksek çıkan var mı kızlar ??

Sağlık ocağında yapılan 50 gr lık yüklemede 158 çıktı gelecek Çarşamba 100 gr la yapılacak.diyet verdiklerimi sana?

Valla canım benim evde dikiş için bir iğne bile yoktu ben iğne almakla başladım Kalın iple dikmek daha iyi ince dikiş ipi alma. Kalın etamin ipi diye geçiyor onlardan alırsın. İğneyi de aldığın yere söyle keçe dikicem diye ona göre biraz büyük iğne veriyorlar. Keçeleri dolgulu yapacaksan ince olanlarından al. Aklıma gelen bunlar canım.

ahahaha ben de anladım şimdi kafalar aynı bizim senle

Canım semizotu da tüketebilirsin en azından bir miktar omega3 almış olursun :))

ben böyle resimlere bakarken müdür yardımcısı geldi
eski resmimi görü bide yeniyi
resmen evrim geçirmişsin mavi dedi gülerek

ama vericem hepsini
şimdiden okuyorum doğum sonrası sütü azaltmadan kalitesini bozmadan kilo vermenin yollarını
iradeliyimdir ve çok çabuk alırım ama çok çabukta veririm
inşallah 1 sene sonra işe başlamadan eski halime dönmüş olurum

Sağlık ocağında yapılan 50 gr lık yüklemede 158 çıktı gelecek Çarşamba 100 gr la yapılacak.diyet verdiklerimi sana?

Yok canım ya diyet vermedi tekrar hastaneye çağırdı şaşkınlıktan kaç çıktığını bile soramadım hiç yüksek çıkmasını beklemiyordum çünkü ... Demir düşmüş işte ona da üzüldüm biraz çok dikkat ediyordum oysa ... Bir de idrar testi yapıldı çok şükür o temiz birinden geçtim nihayet

AYni durumdayız normal dikiş iğnem bile yok evde 3 senede bir evde hic mü ihtiyac olmaz tuhaf iste bana

Aslında benim gibiler icin bir soz var ayranı yok icmeye tahteravanla gider s...... :)

Bence de yılma canım o kurdeleden harflerin altına elyaf dolgulu yastıkçıklar yapabilirsin öyle daha rahat anlaşılır harf olduğu. Bana da annem hazır alsak daha iyi değil mi becerebilecek misin demişti Cumartesi göstereyim de kapak olsun

Zaten altlarında elyaf yastık var canım. Köpeğimin parçaladığı tüylü oyuncakların elyaflarını alıp dolgu yapmıştım Baya emek verdim yani ühühühüüüüüüüüüü

AYni durumdayız normal dikiş iğnem bile yok evde 3 senede bir evde hic mü ihtiyac olmaz tuhaf iste bana

Aslında benim gibiler icin bir soz var ayranı yok icmeye tahteravanla gider s...... :)

Benim de yoktu Kocamın bi pantolonunun cebi delinmişti 1-2 kere söyledi bunun cebi delik diye o pantolonu kaldırdım Yaa minikler nelere kadir işte iğne de aldırır iplik de aldırır

Zaten altlarında elyaf yastık var canım. Köpeğimin parçaladığı tüylü oyuncakların elyaflarını alıp dolgu yapmıştım Baya emek verdim yani ühühühüüüüüüüüüü

Üzülme üzülme emeğine yazık olmaz oldurtmayız Son hallerini koy bakalım belki bişey gelir aklımıza bi çözüm üreten olur.

Ay harika olmuş bayıldım ellerine sağlık :))

Bakalım fotolarına o kadar uğraşmışsın ekle de biz de görelim canım :))

Benimde Demir düşük ki sabah 5 lerde kalkıp aç karnına içiyorum hapımı,şeker yüksek ama ona dikkat etmiyordum herşeyi yiyordum,şimdide korkuyorum 2. Yüklemeye kadar diyet vermediler daha 1 hafta olunca yediklerim bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…