- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.841
Kız ne güzel işte gözleri yorulsun da kirleri göremesinler
of ki ne of bende 10 kılo aldım bıde şeker sınırda çıktı doktor dıyet yap dedi o konuda çok sıkıntılıyım iştahım o kadar açıkkı kendımle savaş vrıyorum resmen daha en az 3 ayımız var kaça kadar gider gözüm korktu artık dikkat edıyorum ama bebeklerimizi düşünmeliyiz doğumdan sonra veririz hepsini bi güzel tığ gibi oluruz inşallah
Günebakan harika olmuş ellerine sağlık :)) Redd hoşgeldin canım daha geçmişi okuyamadım bir dalıp gelicem birazdan ... Bir de şeker yüklemesinden sonra şekeri yüksek çıkan var mı kızlar ??
Ellerine saglık canım çok guzel olmuş. Benide heveslendirdiniz. Evde kalp seklinde bir yastık var üstünde yazılar diyorum bende hem yazıları kapatır hem süslerim belki kapı süsü yaparım sonra.
Keçeden başka ne lazım elle dikicegim ?
Ay ne fenasın canım şimdi neden iyi anlaştığımız ortaya çıktı ben de gelen misafirler rahatsız olup fazla oturmasınlar diye salon koltuklarını beyaz aldım ... Temizliği kolay leke tutmuyor ve koltuk kılıfları sökülüp çamaşır makinasında yıkanabiliyor ama bunu herkese söylemiyoruz
kızlar ben bu temizlik konusuna hiç girmesem daha iyi olcak çünkü tüm halılarım 2 ton koyulaşmış durumda şu an:) yeni halı alacaklar koyu renk alırsa kir falan göstermez ama temizliği de görünmez:) tam beyaz değil ama açık tonlar kullanışlı bence.arada yıkamaya verince pırıl pırıl parlıyor hiç değilse.ben doğuma yakın yıkatmayı düşünüyorum biraz pasaklıyızda biz kocamla:) kesin kirlenir şimdi yıkatsam....bu arada konudan alakasız olcak ama ben ne ceviz fındık nede balık yiyebiliyorum hamileliğin başından beri.özellikle balık kokusuna dayanamıyorum bebişim omega 3 alamıyo diyede çok üzülüyorum ne yapsam fikir verin
of ki ne of bende 10 kılo aldım bıde şeker sınırda çıktı doktor dıyet yap dedi o konuda çok sıkıntılıyım iştahım o kadar açıkkı kendımle savaş vrıyorum resmen daha en az 3 ayımız var kaça kadar gider gözüm korktu artık dikkat edıyorum ama bebeklerimizi düşünmeliyiz doğumdan sonra veririz hepsini bi güzel tığ gibi oluruz inşallah
Sağlık ocağında yapılan 50 gr lık yüklemede 158 çıktı gelecek Çarşamba 100 gr la yapılacak.diyet verdiklerimi sana?
Valla canım benim evde dikiş için bir iğne bile yoktu ben iğne almakla başladımKalın iple dikmek daha iyi ince dikiş ipi alma. Kalın etamin ipi diye geçiyor onlardan alırsın. İğneyi de aldığın yere söyle keçe dikicem diye ona göre biraz büyük iğne veriyorlar. Keçeleri dolgulu yapacaksan ince olanlarından al. Aklıma gelen bunlar canım.
Canım ellerine sağlık. Aramızda bi maharetli daha çıktı. Dün akşam isimliğimle ben de uğraştım biraz bir harf daha yaptım eşime gösterdim "o ne" dediBen söylemeden ne harfi olduğunu anlamadı ve bi de biz hazır almıycak mıydık diye sordu Zaten buraya resmini çekip koyunca biri daha sormuştu Beceriksizlikten ölüyorum burda. ühühühühüh Vay aney vay babey nerelere gidem
Ama inada bindirdim işi, ben de yapıcam kafaya koydum. Sonuna kadar yılmak yok
Bence de yılma canım o kurdeleden harflerin altına elyaf dolgulu yastıkçıklar yapabilirsin öyle daha rahat anlaşılır harf olduğu. Bana da annem hazır alsak daha iyi değil mi becerebilecek misin demiştiCumartesi göstereyim de kapak olsun
AYni durumdayız normal dikiş iğnem bile yok evde 3 senede bir evde hic mü ihtiyac olmaz tuhaf iste bana
Aslında benim gibiler icin bir soz var ayranı yok icmeye tahteravanla gider s...... :)
Benim de yoktuKocamın bi pantolonunun cebi delinmişti 1-2 kere söyledi bunun cebi delik diye o pantolonu kaldırdım Yaa minikler nelere kadir işte iğne de aldırır iplik de aldırır
Zaten altlarında elyaf yastık var canım. Köpeğimin parçaladığı tüylü oyuncakların elyaflarını alıp dolgu yapmıştımBaya emek verdim yani ühühühüüüüüüüüüü
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
Zaten altlarında elyaf yastık var canım. Köpeğimin parçaladığı tüylü oyuncakların elyaflarını alıp dolgu yapmıştımBaya emek verdim yani ühühühüüüüüüüüüü
Yok canım ya diyet vermedi tekrar hastaneye çağırdı şaşkınlıktan kaç çıktığını bile soramadım hiç yüksek çıkmasını beklemiyordum çünkü ... Demir düşmüş işte ona da üzüldüm biraz çok dikkat ediyordum oysa ... Bir de idrar testi yapıldı çok şükür o temiz birinden geçtim nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?